- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.841
aferim b yolda herşey var bebem eşine havuç suyu keçi boynz içir işe yarıyor haberin olsn biz bbek düşünürken eşim önde ben arkada hadi canım bir kaşık bak havç suyunu iç bitmemiş adam bıkmıştı şekil agda göründügü gibi bu moddaydı:84::84:çocuk gibi azarladım hadi biticek o kaşık o bardak yemin olsn diyorum geçen canım keçi boynz pekmezi alalım bebeg vesile olunca vallahi al atarım çöpe dedi bu ney ya dedi ama ben azimliyim dut pekmezide alıcem keçi boynzda nasıl olsa yatarken süte başladım her gece içicek dt yerine keçi boynzu koyarım olur biter aman diyim kızlar aramızda kalsın dyarsa ezanımı okur vallahi havuç suyunuda meyvenin içine katarım anlamaz çok kötü biri degilim allah için söyleyin degilmi
offff paşam sen anlatıyon ben ağlıyomcanım 3 bebegimdede 9 aaaylık kadın nasıl sancı çker öle sancı çekip dogurdum ben malesefarda bey mayene edince dedi zaten kesin rahime dikiş atıcaz başka yol yok dedi canım tehşisi koydu ve ekledi hamile aklır kalmaz 06 cleksi kan slandırıcı ignelere başlıcaz haftada bir prolton depont ignesi vrncaksın aksatmıcaksın kontrollerini dedi 4 ilaç verdi bana bnları kllan rahimi bebege hazılıcaz dedi hoş gebede kalınca içiceksin dedi hamile kalır kalmaz igneler başlıcaksın ban geliceksin hemen dedi anlıcagın yandım nasıl olcaksa ara çok masraflı altından nasıl kalkarım rabbim bilir
ben şuan hamile degilim 29 mayıta kızım öleli 1 sene old yazdıgımı okumadınmı sen :44::44:ben dogm sancısıyla gittim bir haftadır sümükümsü akıntım geliyord meyerse nişanmış gelen bilemedim rahim agzım yumşamız dikişe ragmengittigimde acile rahim 2 cm açıldı dedi doktor sym kızım patlattı doktor dogma aldıgında bebegin yaşamaz biliyormsun degilmi dedi evet dedim sadece bakıcam korkma dedi masaya aldı gene sym gelmeye başladı baktı septmla bebegim bacagı gelmiş dedi malesef bebegi dogurtcez dedi da et dedi dogm sancısı başlamış allahtan dedi normalde dikiş yırtılabilirmiş anlayamayabilirmişim canım malesef nur hanım bbegime bakarken gördüm yemyeşil örtünün üstüne gazlı bir bez koymşları onn üstüneyatırmışlardı yüzünü açtı nasıl kefen örtersinya gördüm herşeyi vardı minnacık bir bebekti kolları ayakları kendine dogr çekilmişti simsiyah saçları vardı öyle yatıyord bir müddet hastanede ameliyatlarda kllanılan yeşil renge bakamadım allah affetsin canım acıdı sonra nr hanım bana kızdı kafanı çevir bakma dedi dedim ne olr verin kcagıma koklym öpüyüm içime sokym azda olsa hasretim gitsin anneligini tadıyım desemde izin vermediler anlıcagın bebegimi bana göstermeden kaçırdılar herşeyi vardı tabi hiç bir yeri eksik degildi tek doktora kızmı diye sordm bana boşver bilme ddi ne olr kı zdediler deyince evet kızdı önü yeni yaratılıyor dedi içim acıdı ömürüm dedim adını ömür bilerek akttım ömürlü ol diye dedim olmadı yetmedi yetemedim kızıma marta işşallah bebge vesile olcem allah nasip ederse dahada erken olabilir tek korkm ya gene giderse
kızlar okumadım mumuya bakayım dedim.
canım transfer ne zaman bilmiyorum az önce senin içi yasin okudum. Allah kabul etsin 2 tane sanırım kalmış inşallah sağlıkla sana hayırlı evlat olurlar... Amin...
canım 3 bebegimdede 9 aaaylık kadın nasıl sancı çker öle sancı çekip dogurdum ben malesefarda bey mayene edince dedi zaten kesin rahime dikiş atıcaz başka yol yok dedi canım tehşisi koydu ve ekledi hamile aklır kalmaz 06 cleksi kan slandırıcı ignelere başlıcaz haftada bir prolton depont ignesi vrncaksın aksatmıcaksın kontrollerini dedi 4 ilaç verdi bana bnları kllan rahimi bebege hazılıcaz dedi hoş gebede kalınca içiceksin dedi hamile kalır kalmaz igneler başlıcaksın ban geliceksin hemen dedi anlıcagın yandım nasıl olcaksa ara çok masraflı altından nasıl kalkarım rabbim bilir
Ben şuan hamile degilim 29 mayıta kızım öleli 1 sene old yazdıgımı okumadınmı sen :44::44:ben dogm sancısıyla gittim bir haftadır sümükümsü akıntım geliyord meyerse nişanmış gelen bilemedim rahim agzım yumşamız dikişe ragmengittigimde acile rahim 2 cm açıldı dedi doktor sym kızım patlattı doktor dogma aldıgında bebegin yaşamaz biliyormsun degilmi dedi evet dedim sadece bakıcam korkma dedi masaya aldı gene sym gelmeye başladı baktı septmla bebegim bacagı gelmiş dedi malesef bebegi dogurtcez dedi da et dedi dogm sancısı başlamış allahtan dedi normalde dikiş yırtılabilirmiş anlayamayabilirmişim canım malesef nur hanım bbegime bakarken gördüm yemyeşil örtünün üstüne gazlı bir bez koymşları onn üstüneyatırmışlardı yüzünü açtı nasıl kefen örtersinya gördüm herşeyi vardı minnacık bir bebekti kolları ayakları kendine dogr çekilmişti simsiyah saçları vardı öyle yatıyord bir müddet hastanede ameliyatlarda kllanılan yeşil renge bakamadım allah affetsin canım acıdı sonra nr hanım bana kızdı kafanı çevir bakma dedi dedim ne olr verin kcagıma koklym öpüyüm içime sokym azda olsa hasretim gitsin anneligini tadıyım desemde izin vermediler anlıcagın bebegimi bana göstermeden kaçırdılar herşeyi vardı tabi hiç bir yeri eksik degildi tek doktora kızmı diye sordm bana boşver bilme ddi ne olr kı zdediler deyince evet kızdı önü yeni yaratılıyor dedi içim acıdı ömürüm dedim adını ömür bilerek akttım ömürlü ol diye dedim olmadı yetmedi yetemedim kızıma marta işşallah bebge vesile olcem allah nasip ederse dahada erken olabilir tek korkm ya gene giderse
ben 1.70 boyundayım 78 kiloyum...evlendiğimde 2006 yılında 60 kiloydum...ogğnden bu güne 18 kilo aldım...allahtan ben kiloyu orantılı alıyorum..onun için herkes baan sen şişman değilsinki ne dert ediyosun kilonu diyolar..çok normal olduğumu söylüyolar...halbuki fazla yağlarım var ne yazıkki..
Sizce kilonun önemi varmı??? Ni,ce şişmanlar doğuruyorlar ama ne şişmanlar...yani rahimin genişliği felan kiloya bağlımı?doktorlarınız bu konuda yorum yaptımı hiç???
Sende hemen hemen benim gibisin benim boyum 1.72 ve 75 kiloyla hamile kaldm kürtaj sonrası cok kilo aldım cok uğraştıim ama veremedim,benim doktorum kilonun önemli oldugnu söylemişti fazla kilo iyi değilmilmis dikis icin,ben oturdukca asagiya dogru basinc hissediyorum demistim doktoruma o kilodan demisti,hamilelik boyunca yediklerime dikkat ettim tuzlu,sekerli, hamur ısı kesinlikle yoktu (gerçi bu aralar pek dikkat etmiyorum)faydasini gördüm suana kadar 11 kilo aldım kilolu hamile kalınca hamilelikte kiloya cok dikkat etmen gerekiyor,bu korunma süresince vermeye çalışcevap yokmu bu soruma yaaww
Ben 1.70 boyundayım 78 kiloyum...evlendiğimde 2006 yılında 60 kiloydum...ogğnden bu güne 18 kilo aldım...allahtan ben kiloyu orantılı alıyorum..onun için herkes baan sen şişman değilsinki ne dert ediyosun kilonu diyolar..çok normal olduğumu söylüyolar...halbuki fazla yağlarım var ne yazıkki..
Sizce kilonun önemi varmı??? Ni,ce şişmanlar doğuruyorlar ama ne şişmanlar...yani rahimin genişliği felan kiloya bağlımı?doktorlarınız bu konuda yorum yaptımı hiç???
ALLAH c.c razı olsun cnm inş hepimiz hayırlısıyla güzel şeyler yaşarızinşallah çok güzel bi sabaha uyanmışsınızdır. öncelikle mumudihaba arkadaşım Allahım çok güzel haberler almanı nasip eder inşallah.Paşam yaşadıkların çok zor Allah sabrını versin am inşallah sende bebeğini kucagına alacaksın tez zamanda.Metal zor günlerdesin gerçi ben bi önceki gebeliğimde bu haftaları görmemiştim ama 30. haftalarımda bile yaşıyordum dediklerini kasılmalarım çok sıktı.Allah yardımcın olsun.Kilo konusu benimde canımı sıkıyor ya 1.54 boym ve evlendiğimde47 kiloydum şuan 23. haftamda gebeliğim ve 63 kiloyum o kadar şişko hissediyorumki kendimi.bide arkadaşlar bugün nete pcden girebilirm sanırım bu takvimi nasıl yapıcam anlatabiirmisiniz
METAL canım yazınca endişeleniyorum şükür iyisin offff niye oluyor bu kadar ya...
benim de misafir vardı yoğunum...
Kızlar bügün doktor kontrolum var saat 5 deydi kar dolayısıyla aradılar erken gitcem cok yogun kar yağışı var burda Allahtan hastane yakın yinede 5 dk yürümem gerekicek kazarız belasiz giderim insallah,bugün bebeğimin hareketlerinin azaldigni hissediyorum bı sorun yoktur insallah
inşallah çok güzel bi sabaha uyanmışsınızdır. öncelikle mumudihaba arkadaşım Allahım çok güzel haberler almanı nasip eder inşallah.Paşam yaşadıkların çok zor Allah sabrını versin am inşallah sende bebeğini kucagına alacaksın tez zamanda.Metal zor günlerdesin gerçi ben bi önceki gebeliğimde bu haftaları görmemiştim ama 30. haftalarımda bile yaşıyordum dediklerini kasılmalarım çok sıktı.Allah yardımcın olsun.Kilo konusu benimde canımı sıkıyor ya 1.54 boym ve evlendiğimde47 kiloydum şuan 23. haftamda gebeliğim ve 63 kiloyum o kadar şişko hissediyorumki kendimi.bide arkadaşlar bugün nete pcden girebilirm sanırım bu takvimi nasıl yapıcam anlatabiirmisiniz
metalcim cnm sanada gunaydin cnm benim insallah Allahin izmiyle bu gunleri atlatacaksin rabbim sana guc kuvvet versin benim de dun yatmadan bi kasilmam oldu iku bardak su icip uyudum simdi iyiyim..
elhamdulilah hamd olsun bu gunlerime..
ya metalcim seninde kasilman olunca idrarin geliyormu benim geliyor ve kasilmam olunca tas gibi oluyorum resmen moralimde bozuluyor..
bide bende ayagi kalkinca kasiklarima baski oluyor kilolu degilim karnim cikti ama ondanmi ki.
chnb cnm kolay gelsin cnm..
herkese selam...
hayırlı güzel bir hafta olsun hepimize inşallahhhh...
Allahıma şükür 24. haftam bitti 25 e girdim...gün sayıyorum resmen Allahın izniyle şu risk haftaları atlatsak...
azda olsa rahatlıcam sankii
Kızlar bügün doktor kontrolum var saat 5 deydi kar dolayısıyla aradılar erken gitcem cok yogun kar yağışı var burda Allahtan hastane yakın yinede 5 dk yürümem gerekicek kazarız belasiz giderim insallah,bugün bebeğimin hareketlerinin azaldigni hissediyorum bı sorun yoktur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?