- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.921
allahım izin verirde sağlıkla doğuma girersem, herkese dua edicem. İnşallah isteyen herkese versin allahım, bi yavruları olsun diye. Şimdi de ediyorum tüm kalbimle. Umarım herşey yolunda gider hem benim için hem sizler için.
Herkesin duası kabul olsun, sizin de bebeğinizin de yolu açık olsun inşallah!
allahım izin verirde sağlıkla doğuma girersem, herkese dua edicem. İnşallah isteyen herkese versin allahım, bi yavruları olsun diye. Şimdi de ediyorum tüm kalbimle. Umarım herşey yolunda gider hem benim için hem sizler için.
Allah anali babali buyutsun canim bebegini darisi bizlerin basina evet namik bey iyi bir doktor cnm sen kacinci haftada dusuk yaptin daha sonrakinde serklaj uygulandimi cnm sana
bugün doğum günüm. 36 yaşındayım....
Günaydın kızlar
Bi gün iyi olsam öbür gün nazar mı deyiyo anlamıyorum kiboğazım bi ağrıyor ki sormayın,hasta olucam galiba :2:
Canım ben de senin gibi düşünüyordum ama birkaç yerde okuduğum ve pıhtılaşma topiğindekilerin yazdıklarından da öğrendiğim kadarıyla ciddi pıhtılaşma sorunu bebek ölümü yanı sıra erken doğuma da sebep oluyormuş,bu konuda kadın doğumculardan çok hematoloğa gitmek lazım diye düşünüyorum,bendeki de ciddi değildi hatta bebeğini bu yüzden kaybetmemişsindir demişlti hematolog ancak sürekli yatacağım ve dışarıdan hormon alacağım için en düşük dozda kan sulandırıcı verdi önlem olarak..
cnm aynen bende oyleyim suan dr aramaya bile cekiniyorum dr hic beni tatmin edicek seyler soylemiyor dr arayinca nutkum tutuluyor bir sey soruyorum o ne dese oyle kaliyor nedense diger dr arayinca pitir pitir herseyi soyluyorum ama bu dr enerjisindenmi nedendir anlamadim bisey sormaya korkuyorum...
Allahim su iki haftayi sorunsuz atlatiyim rabbim sen sabir ver bana..
GURBETÇİ ulaşmışsın dr ye. umarım bu soğukluk gider...kasılman da olmaz inşallah...
SAFTUNÇ ne güzel yazmışsın arkadaşım çok zor o tür çocuk sahibi olmak. Aileler için büyük sınav Allah sağlıklı evlat versin hepimize...
sahbamus yavaş yavaş verirsin kiloları benim de var kilo... eşim diyetisyene git dedi8
duyaydın canım bugün daha iyisin sevindim...
eylülgülü canım suyun iyiymiş maşallah..
metal erkekler bizi anlamıyor bazen hatasını anlamış ne güzel... ama insan kırılınca affetmesi zor oluyor...
hidennisko geldin mi istanbula dönme bence geri...
hapy arkdaşım babanın tavrına üzüldüm. şu an tavrı düzeldi mi peki? hayata bakışı? sen iskenderunda mısın hala?
bade çalışmalar başladı mı?
feryal senin ne zaman yeni tedavi?
yaren alışveriş tamam mı?
Günaydın kızlar
Bi gün iyi olsam öbür gün nazar mı deyiyo anlamıyorum kiboğazım bi ağrıyor ki sormayın,hasta olucam galiba :2:
Benim faktör v leiden ve hpa-1 de heterozigot mutasyon var,ve evet iğne kullanıyorum canımaslında bende sitelerde görüyorum ama benim durumumda olanlar iğne kullanıyor dediğimde cemil bey önce orda hiç tanımadığın birinemi güveneceksin yoksa benim gibi yıllarını bu işe vermiş bir doktoramı dedi...
neyse zaten iğne verir heralde hamileyken öncesi bişey vermedi.
canım senin pıhtılaşma testlerin ne çıkmıştı, bide sen hamilelikte düşük doz derken iğnemi kullandın?
Seni yaramaz seni :) benim de dün geceden beri,inşallah hasta olmayızcnm bu aralar bizim de gündem de bu konu var
herkes dönme diyor, ben de döneceğim diye tuttturuyorum
fakat bizim burdaki karı bir görseniz var ya
sanırım gidip de dönmemek en mantıklısı
duyaydın varya bizim ismimiz dışında yaşadıklarımızda aynı sanki
sabah öyle bir boğaz ağrısı ile uyandım ki
dün dondurma yemiştim
yutkunamıyorum
Evet canım kontrolsüz kan şekeri,düşük,erken doğum veya anne karnında bebek ölümüne sebep olabilir Allah göstermesinkızlar proteins ve homosistein için gelişim labrotuvarı 226tl dedi.
yaptırcam artık maaşı alayım haftaya yaptırayım cemil beye gitmeden hepsi tamamlansın.
birde cemilbey benden şeker yükleme testini istedi.
gizli şeker var mı diye galiba. ailemde var gebeliktede çıktı
şekerde düşük yada erken doğum yaparmı ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?