- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.961
Sağol canım,Allah sana da nasip etsin sağlıkla inşallahCanim ozel saglik sigortam yok maalesef yaptirmak istedim ama yapmiyorlar bana sabikali kabul ediyorlar 2 kayip oldugu icin para onemli degil canim yeterki sorunumu cozsunler sende kendine dikkat et allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin sende dikis varmi
mezarlıkta ağacın altına gömdü...zaten 4 gebeliğimde ilkini sayma öğrendikten 1 hafta sonra kendiliğinden düşmüş... 2.si 2,5 aylık kürtaj oldum hiç aklıma gelmedi sormadılarda hastanede....vermediler bana ...tıbbi atık diye attılar heralde... 3.sü ise alanyada 20 haftalıktı onu aldık eşimle kardeşim mezarlığa götürdüler ağacın altına gömmüşler....sonra tayin olduk kastamonuya geldik 4. Yüde burda mezarlığa yakın kadınların ekip biçtiği bi bahçede ağacın altına gömmüş...komşu göstermiş buraya gömebilirsin felan demiş öyle yani...anormal mi geldi bu durum..yani ölüler gibi hoca eşliğinde mezaramı gömecektim...sahbamus dogrumu okudum bilmiyorum ama esin bebeginizi agacin altinami gomdu inmiyorum sok sok sok oldum umarim yanlis okumusum yanlis anlamisimdir
allahım izin verirde sağlıkla doğuma girersem, herkese dua edicem. İnşallah isteyen herkese versin allahım, bi yavruları olsun diye. Şimdi de ediyorum tüm kalbimle. Umarım herşey yolunda gider hem benim için hem sizler için.
Herkesin duası kabul olsun, sizin de bebeğinizin de yolu açık olsun inşallah!
Günaydın kızlar
Bi gün iyi olsam öbür gün nazar mı deyiyo anlamıyorum kiboğazım bi ağrıyor ki sormayın,hasta olucam galiba :2:
bugün doğum günüm. 36 yaşındayım....
Canım sağolasın amin,darısı da başınıza inşallahCanım benim son haftalar baya zorlu geçiyor senin için,Allah yardımcın olsun Rabbim bebişede sanada şifa versin.Allahın izniyle 37-38lere bişey kalmadı.Allah kolaylık versin inşallah herşey yolunda gidicek ve bebişini bu sıkıntılara rağmen allahın izniyle sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamanında kucaklayacaksın.bol bol meyve ye ve sıvı tüket canım
sahbamus cnm benim ilk iki hamileligimde biz alip gomduk mezarliga normal mezar oldu kucuk..
iki gun yasayan kizimda ise cenaze namazi bile kilindi isim koyduk cunku imama sorduk namazi kilinmali yasadiysa isimde konulmali diye bana ondan garip geldi..
normalde hastanede dusuk dahi olsa yasak cnm cope atilmaz kanunlarimizdada yok oyle birsey dusukler toplu mezarlara gomulur yasayanlar ve sonradan olen bebekler ise hastanede kalsa bile onlar ayri gomuyorlar yasadiklari icin yasak cnm hem gunah cnm mezarlikta bi agacin dibine gomulmesi caizmi onu bilemiyorum cnm hatta yeni kanuna gore eger mezar tasi yapmazsan 5 yil icinde uzerine birini de gomebilirlermis..
ben mezar tasi yaptirmadim ama bu beni cok uzuyor dusundukce kotu oluyorum..
Geçen doktorum programına çıkmıştı gürkan kubilay...solüstan tozundan bahsetti...vücuttaki yağları emiyor doğal yollarla dışarı atıyor...ve deney yapmıştı..bardağa su koydu üstünede yağ...sonra üstüne solüstan tozunu döktü ...hakkattende toz yağı emdi ve suyun dibine çöktü üstünde su berrak bişekilde duruyodu...yani dediki yemeklerden hemen önce 1 bardak suda eritip içeceksin ki yediğin yemeğin yağını emsin vücuttan atsın...yağ dışında diğer vitaminlerini alasın...göya bu tozla istediğini yiyerek zayıflayabiliyomuşsun...gerçekten 150 kilo bi kız vardı 8 ay sonra 85 kiloya düşmüş olarak geldi...bende araştırdım bu solüstan yengeç gibi kabuklu deniz canlıların kabuklarından elde ediliyormuş...ve daha öncesinde vücutta olan yağlarıda zamanla yok ediyomuş... Aslında denemeye değer...araştırıyorum bakalım....
canım ben doktora sormuştum günde 1-2 bardak içebilirsin ıhlamur,adaçayı demişti ben de içiyorum genelde kahvaltıda
chnb arkadaşım 8 yaşındaki oğlun kaçıncı gebeliğinde dünyaya geldi...ve bu gebeliğinde rahim ağzı yetmezliği yokmuydu yani??? Bende onu anlamıyorum...zaten bi çocuk doğuruyosun problemsiz sonra neden çıkıyor bu problemler...hadi başından beri hiç doğuramama..onu anlarım..ama doğurup sonra pıhtılaşmanın ve yetmezliğin olması ilginç geliyo bana....
Ayrıca chnb arkadaşım bu son 5. Gebeliğinde laparoskopik serklajı arda beye yaptırdındı demi..unutmuş olabilirim eski yazdıklarından...ve yattınmıydı full???
Chnb dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yıllara
Duaydin,paşam,Metal gecmis olsun,ıhlamurun zararlı oldugnu ilk defa duyuyorum,benimde bı kaç gündür boğazlarımda yanma var sabahları çay yerine iciyorum,dün doktorumada söyledim bisey demedi,pastil tavsiye etti dünden beride pastil alıyorum
işte tam bu sebepten doktor doktor gezdim inan hepsi ayrı konuşuyor kafamda karıştı.
Arda beye biişey soruyorum o öyle bir cvb veriyorduki hem tatmin olamiyordum hemde sorularıma devam edemiyordum.
belki ben onla o uyumu soğuk havayı bir türlü kıramadım ondan olmadı yoksa bilgisine ve azmine hayran kalmıştım.
cemil beyde ilk bakışta gülümseyerek girdim içeri yaşlı insanlar sempatik daha babacan geliyor bana.
cnm bu aralar bizim de gündem de bu konu var
herkes dönme diyor, ben de döneceğim diye tuttturuyorum
fakat bizim burdaki karı bir görseniz var ya
sanırım gidip de dönmemek en mantıklısı
duyaydın varya bizim ismimiz dışında yaşadıklarımızda aynı sanki
sabah öyle bir boğaz ağrısı ile uyandım ki
dün dondurma yemiştim
yutkunamıyorum
kızlar proteins ve homosistein için gelişim labrotuvarı 226tl dedi.
yaptırcam artık maaşı alayım haftaya yaptırayım cemil beye gitmeden hepsi tamamlansın.
birde cemilbey benden şeker yükleme testini istedi.
gizli şeker var mı diye galiba. ailemde var gebeliktede çıktı
şekerde düşük yada erken doğum yaparmı ki??
allahım izin verirde sağlıkla doğuma girersem, herkese dua edicem. İnşallah isteyen herkese versin allahım, bi yavruları olsun diye. Şimdi de ediyorum tüm kalbimle. Umarım herşey yolunda gider hem benim için hem sizler için.
Herkesin duası kabul olsun, sizin de bebeğinizin de yolu açık olsun inşallah!
Sağ ol canım. toplam 5 gebelik yaşadım:
benim 2 tane 8 haftalık düşüğüm var. 2 si de gelişmedi 4-5 haftalık gibiydi kese oluştu sadece.1. ve 4. gebeliğimdi bunlar.
İlkinde araştırılmadı.
sonra iğnesiz 38 haftaya gelip doğum yaptım.(8 yaşında oğlum var-29 artı 4 te 4 cm açılmam oldu tedavi gördüm yatarak tamamladım)5 yıl sonra 25 haftalık kaybım var. 800 gram doğdu 4 gün yaşadı.bu kayıpta pıhtılaşmam da çıktı r.a. yetmezliği dee.
sonra 8 haftalık 2. erken düşük. . bunda 0.45 kan sulandırıcı kullandım. ayrıca eşimde 47 ve 48 xyy genetik bozukluk çıktı. düşüğe bunun da sebep olabileceği. pgt li tüp bebek denedik olmadı.
5. hamileliğimde kan sulandırıcı iğne oldum. rahim ağzı uzunluğum 12. haftada 1.8 di laparoskopik serklaj oldum. proluton depot iğne her hafta oldum 34 e dek. 14 kasım 2012 de doğdu oğlum.... yalnız 5. de serklaj vardı...
Canım 15. haftamda falan başladı hemen sertklaj sonrası diyebiliriz,10 gün kadar hastanede yattım magnezyum serum verdiler,ve hep oluyor kasılma,doktor düzenli olmadığı sürece sıkıntı değil dedi ama insan endişe ediyor tabiduyaydin cnm sana bi sey sorucam cnm seninde benim gibi 20 haftalik kaybin var yani rahmin 20 ye kadar tasiyor peki bu hamileliginde kasilmalarin varmi kacinci haftada basladi dr bu duruma ne diyor cnm simdiden tesekkurler
Canım biz de izmirde hissettik,eşim aradfı onlar da bankada hissetmişler,zeminden geldi sanki,saroz körfezi 6,2 mişKizlar deprem oldu burda ne kotu salladı avizler hala sallanıyor,uzun sürdü sanki ve evde yanlızim offff
çok korktum ya halen karnım ağırıyor
deprem oldu 6.2 avizeleri görmeliydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?