- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.001
canım 06 cleksimi ignen birde prolton depont ignesi vrndnm merak ettim doktor bana altan dikilicek dedi canım paradan haberim yok hamile kalıyım ögrenicem kaç tl istiyor:18::18::18:bende bu son gebeliğimde hıbor göbekten iğne oldum hergün...ve corasprin hap kullandım hergün...amma velakin yine olmadı ....
Peki bişi sorcam...bu arda beye gittin...ne kadar muayene parası verdin ve tetlerini de yaptırdın sanırım testlere ne kadar verdin...ve arda bey sana alttanmı dikiş atacağını yoksa laparoskopik mi dikiş atacağını söyledi?ne dedi? Ve sordunmu bunlar kaç paraymış kaça atıyor dikişi....
Ve ben bu doktora gitsem nasıl olurki..evim barkım kastamonuda...yol bilmem iz bilmem istanbulda....yani dikiş attırıp evimemi döneyim kontrollerimede gitmeyi isterim yani...nasıl olur bilmiyorum....
canım 3 gebelik geçiridm kaynanam allah var evinde baktı kanıma kadar temizledi eltime gelince erkek kardeşinin kızını aldı akraba olnca laf diyemedi olan bana old biraz dengesiz eltimay ben o doktorların eltinin kaynanaın saygı maygı dinlemem saçını başını yolarım bu iş isterse boşanmaya gitsin...o nasıl davranmalar öyle...terbiyesizler...hele o doktorun bende oturayım mala gibi uzanmışsın diye tabiri cinnet geçirdirdi valla burda okurken beni...ezik mi durdun ne yaptın öyle.....ezdirmiceksin kendini...nasıl başlarsan evliliğinde öyle gider...dik duracaksın...valla ben bakıyorumda ne güçlü kadınmışım...eşim ve ben hastanede doğum yaptıktan sonra kutuya koydular peçeteye sarıp aldık geldik eşim gitti bi ağacın altına gömdü o kadar...öyle sen gibi olmadım..bütün gebeliklerimde aynısını yaşadık....ve kimsemizde yok burda....eşim ve ben...eşim doğumhaneye girdiğimde yanımdaydı..dedi..üzme sıkma canını sana bişey olmasın bidaha olur diye doğumhaneye yolladı beni...onun sayesinde ben böyle moralim iyi zaten..hayat devam ediyor ne yapalım...yapacak bişey yok.....sıkma canını...ama gerçekten sinirlerim bozuldu eşin tarafının böyle davranmalarına....gidecem eve kaynanamdan alacam hıncımı dermişim :) konyadan misafirliğe geldilerde... :) bende sınıfımdan yazıyorum :)
Kizlar deprem oldu burda ne kotu salladı avizler hala sallanıyor,uzun sürdü sanki ve evde yanlızim offff
çok korktum ya halen karnım ağırıyor
deprem oldu 6.2 avizeleri görmeliydiniz
Depremi biz de çok hissettik işyerinde.. Burası 10.kat Balmumcu da.
Evde de kayınvalidemi aradım o da 10.katta hissetmemiş.. gerçi oğlanı uyutuyormuş tam o sırada.
Herkese geçmiş olsun.. Valla bu karda kışta Alllah ım göstermesin..
sahbamus bizde bilmiyorduk ogrendik sende ogrenmis oldun Allahim tekrarlatmasin insallah..
duyaydin cnm arkadasin sen oyle diyince ben tam telaslandim yine kasilmam var ya Allahim senaryo ayni diger dikisimden de dolayi 17 haftalikken hastaneye yatmistim bisey vermediler ...
kasilmam olunca esime demiyordum cunku agliyor ve bende agliyorum o zaman daha kotu ...
demin esim geldi yemek yedik dedim selim kasilmam var lutfen dr beni dinlemiyor sen ara agladim yeter ayni seyleri yasiyorum yalvaririm bisey yap ..
hemen ozgur beyi aradi bisey yapin hastaneye yatirin riskli haftalar gecene kadar..
dr da tamam ben yarin hacettepeyi ariyim bi oda ayarlasinlar orada tedavi edilsin riskli haftalar gecene kadar ...
Allahim insan hem aglar hemde gulermi ben guluyordum cocuk gibi resmen hamd olsun kizlar yarin belli olur lutfen dua edin bos yer olsun 28 e kadar gelsem isterse cikarsin valla umrumda degil Allahim sana sigindim beni yari yolda birakma ..
kizlar dua bekliyorum sizden..
hadi yaa..çok geçmiş olsun ...inşallah biran önce gebe kalırsın...incir kürü denesene....hamile kalmak isteyenler bu kürü uyguluyor genelde...
valla benim bebeği eşim gitti kazma kürekle mezarlıkta ağacın altına gömdü geldii..siz bariz normal insan gibi gömmüşsünüz..köpekler eşeler doğru diyosun..doğru valla..derin kazması lazım...nasıl kazdı gömdü bilmiyorum açıkçası...
herkes normal insan gibi gömmüş ..... yasalar nasıl diyor bilmiyom bu konuda açıkçası.....neyse yaptırırsın sende ilerde mezar taşı ....dert etme...
aslında çok faydalı oluyor ama tabi beklemek istemiyorsundur seni çok iyi anlıyorum,canım ben 32+2 haftalığımCanim suan kacinci haftadasin sen bende 20. Haftada kaybettim bebegimi dikis yoktu gercekten dikis ise yariyormu bana doktor subat sonu korunmayi birakin dedi artik istesemde yaptiramam herhalde ozel sigorta bekleme suresi falan varya
Canım evet yazmıştın ben de istiyorum demiştim,canım ne yazıkki doktorum 17 ocak tarihine randevu verdi (doğum günümekızlar daha öncede yazdım mı hatırlamıyorum ama size birşey soracağım
biz kızın kordon kanını saklatmaya karar verdik, acıbadem hastanesi ile anlaştık
fakat bazıları diyor ki sadece ticari amaçlı türkiyede saklamalar, kesinlikle uygun koşullarda saklanmıyor, kullanma ihtiyacı durumunda kanın bozuldugunu söylüyorlar falan filan diye herkes bir yorum yapıyor
yakınınızda bu konu ile ilgili tarafsız yorum yapabilecek olan bilgi sahibi birileri varsa benim için danışır mısınız?
ben perşembe günü kontrole geldiğimde oğlumun çocuk doktoru ile görüşeceğim
sahbamus bizde bilmiyorduk ogrendik sende ogrenmis oldun Allahim tekrarlatmasin insallah..
duyaydin cnm arkadasin sen oyle diyince ben tam telaslandim yine kasilmam var ya Allahim senaryo ayni diger dikisimden de dolayi 17 haftalikken hastaneye yatmistim bisey vermediler ...
kasilmam olunca esime demiyordum cunku agliyor ve bende agliyorum o zaman daha kotu ...
demin esim geldi yemek yedik dedim selim kasilmam var lutfen dr beni dinlemiyor sen ara agladim yeter ayni seyleri yasiyorum yalvaririm bisey yap ..
hemen ozgur beyi aradi bisey yapin hastaneye yatirin riskli haftalar gecene kadar..
dr da tamam ben yarin hacettepeyi ariyim bi oda ayarlasinlar orada tedavi edilsin riskli haftalar gecene kadar ...
Allahim insan hem aglar hemde gulermi ben guluyordum cocuk gibi resmen hamd olsun kizlar yarin belli olur lutfen dua edin bos yer olsun 28 e kadar gelsem isterse cikarsin valla umrumda degil Allahim sana sigindim beni yari yolda birakma ..
canım 06 cleksimi ignen birde prolton depont ignesi vrndnm merak ettim doktor bana altan dikilicek dedi canım paradan haberim yok hamile kalıyım ögrenicem kaç tl istiyor:18::18::18
aslında çok faydalı oluyor ama tabi beklemek istemiyorsundur seni çok iyi anlıyorum,canım ben 32+2 haftalığımbugünüme şükür
Canim cok sevindim cogu gitmis azi kalmis sagsalim kucakla insallah benim yas oldu 31 bir yil bekleme suresi diyorlar cok uzun bir sure beklemek istemiyorum canim benimde rabbim dualarimi kabul eder insallah 3.de senin haftalarini gorurum insallah bende
herkes normal insan gibi gömmüş ..... yasalar nasıl diyor bilmiyom bu konuda açıkçası.....neyse yaptırırsın sende ilerde mezar taşı ....dert etme...
kızlar daha öncede yazdım mı hatırlamıyorum ama size birşey soracağım
biz kızın kordon kanını saklatmaya karar verdik, acıbadem hastanesi ile anlaştık
fakat bazıları diyor ki sadece ticari amaçlı türkiyede saklamalar, kesinlikle uygun koşullarda saklanmıyor, kullanma ihtiyacı durumunda kanın bozuldugunu söylüyorlar falan filan diye herkes bir yorum yapıyor
yakınınızda bu konu ile ilgili tarafsız yorum yapabilecek olan bilgi sahibi birileri varsa benim için danışır mısınız?
ben perşembe günü kontrole geldiğimde oğlumun çocuk doktoru ile görüşeceğim
hayırlısı olsun cnm sen n asıl rahat ve huzurlu olacaksan onu yaşa cnm
cnm bilemiyorum ama seren serengilde bebeğini kaybettiğinde 23 yada 25 haftanın üzerinde ise ölüm kağıdı gerekiyormuş yoksa defin olmuyormuş
en son bebeğimde hastane bizede ölüm kağıdı vermişti
Bende erken dogumla 24 haftada kaybettim bebeklerimi
Ve canli dogduklari icin yikandi ve cami hocasi namazini kildi ve resmi iki mezarliga defnettik ve mezar yerlerini aldik.
Isin yasal kismi demissin
hastane almak isteyip istemediginizi soruyor ve aldiktan sonra ne yaptigini kimse takip etmiyor.
Yer hakki icin 5 yil icerisinde satin almaniz gerekiyor mezar tasi yaptirmak iateginize bagli
canım yasal kısmını ben de bilmiyorum. Ama doğunca bizden nüfus kağıdı çıkarmamız istendi ama topuk kanı almadan çıkmıyormuş. 800 gram bebekte de doğru sonuç olmuyormuş bunlarla uğraşırken kaybettik( benim için dini boyutu daha önemliydi hocaya sorduk dediklerini yaptık... Allah kimseye yaşatmasın
canım inşallah geçecek bu sıkıntıların Rab
canım parayla mı aldınız? bizden para istemediler. satın alın da demediler yer gösterdiler çok güzel bir yer yol kenarı o bölümde de bebekler ve çocuklar var
şimdi satın mı alalım sormak mı lazım ki?:44:
feryal marta az kaldı...
sofika, umudum, diğer doğum günümü kutlayan arkadaşlar sağ olun...
gunaydin kizlar :)
bu gun sukur iyiyim..
metal,chnb,feryal,mumudihaba,bade,mery hepinizden Allah razi olsun iyi dilakleriniz icin tesekkurler bu oglen esim ariyacak insallah hayirlisi olur..
sahbamus ozgur bey iyi bi dr tecrubeli ama oyle sana saatlerce cevap vermez kendi dogrusunu soyler o kadar isin ozunu anlatmaz bu yuzdende ben baka kaliyorum yoksa iyi bi dr bilgili deneyimli seni degil hickimseyi sogutmak istemem belki sana oyle gelmiyecek onun icin kimsenin gunahini boynuma almak istemem ne senin ne de drun ginede gidip gitmemek sana kalmis ama ben tavsiye ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?