- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.441
aramıza hoşgeldin canım..Herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım, yaklaşık bir hafta önce ben de serklaj oldum. Doktor sürekli yatmamı önerdi, sürekli endişe içindeyim. Sizler bu durumu nasıl geçirdiniz? Sancılarım oluyor sizde de oldu mu, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlısıyla 28 haftamı öncelikle doldursaydım biraz daha rahatlardım. Maşallah birçoğunuz son haftanın içerisine girmiş darısı ben ve benim gibilerin başına.
cnm valla 20 den sonra verelim diyorlar ben evde endol kullanirim burda hic bisey vermiyorlar kiz evim evim guzel evim....
kizlar akil verin ...
Hayırlısı olsun canım..
Chnb cim endişe etme canım..Biliyorsun benim 3 ayı geçti nerdeyse..Birde çok tuhaftı bir geliyordu,bir gelmiyordu..Bir artıyordu,Bir azalıyordu..En son doğum kontrol hapı içmiştim..Doktora gittim 2 kere biliyorsun..Ultrasonla baktılar parça yok dediler..Biride spekulumla baktı..Bence endişe etme..İçerde parça yoktur muhtemelen..Onu anlamanın bir diğer yoluda gebelik testi..İçerde parça varsa bhcg yüksek çıkıyormuş..Aklında bulunsun..Ama bence takma kafana.Kesilir yakında.
Dolaplarini gule gule kullan.
Mevludun simdiden hayirli olsun
Rabbim kabul etsin
Bizlerede dua et olurmu
Dogum kontrol hapiyla.ilgili bir bilgim yok ama
Su konuda uyarmak.isterim sizleri
Gerci herkesin bunyesi farklidir ama
Kardesim dogumdan sonra 15 ay adet gormedi ve hep emzirmesine bagladi bizim tum ikazlarimiza ragmen
Ve dr a gittignde prolaktin(sut hormonu) max.duzeyde cikti ve emarlar vs.
Beynin sag kisminda kucuk bir kitle olusmustu ve ameliyatla alindi ama cok zor gunlerdi
Ve yillarca kontrol altinda kaldi 3 ayda bir filmler testler vs
ve bu surecte yeni bir gebelik engellendi cunku 9 ay suresince adet olmamak tekrar hormon seviyesini yukseltebileceginden
Aklinizda olsun dogum sonrasi uzun sureli adet gecikmelerini ihmal etmeyin
Allah razı olsun canlar.
Şuam Kadıköy Acıbadem hastanesinde yatıyorum
Arda bey muayene etti. Kasılmam yok fakat 3 cm açılmam var. Dikişim bir yerden patlamış. Şuam beklenemedez.
Yazamıyorum serum ve Nst bağlı. Allahım sana sığındım. İnşallah kadılmalarım başlamaz. Bu şekilde Rabbim izniyle ne kadar daha tutabilirsek. Canlar dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a emanet olun. Haklarınızı helal ediniz.
Allahım sen bizleri ve yavrularımızı Koruu.
kizlar diger dr aradim bos serum veriyorlar oda iyi etkili dedi yerinde bi tedavi dedi ama bilmiyorum ya daha simdiden hastanede kalirsan ileriki haftalar daha cok sikilirim diye dusunuyorum ....
Benim kalca agrilarim felaketti, son 15 gun yataktan kalkinca ilk adimi atamiyordum hatta
Ama masallah hala dogurmadim
Ama annem gecen sey dedi cok komigime gitti, kediler kopekler dogum yapmadan once hep yatar inlermis
Bende 3-4 gundur ihlayip bir oraya atiyorum bir buraya kendimi
kizlar herkes iyi metal cnm senide arayamadim yaren eylul gulu hidenisko bizi dualarinizda unutmayin rabbim bir avazda kurtarsin sizi eylulgulu cnm senin daha var ama olsun zaman gecer Allahim yar ve yardimciniz olsun...
saftunc cnm ev almisin hayirli olsun..
bizde aksam 5 -9 arasi kasilma saatlerim kizlar sikildim ya ne yapsakki sadece serum veriyorlar yanimdaki hastada sikici bi sey hic konusmuyorum ben esimden 5 gun pesin para almislar o bitsin 20- 22 hafta arasinda gelir yatarim ne dersiniz ...
Herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım, yaklaşık bir hafta önce ben de serklaj oldum. Doktor sürekli yatmamı önerdi, sürekli endişe içindeyim. Sizler bu durumu nasıl geçirdiniz? Sancılarım oluyor sizde de oldu mu, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlısıyla 28 haftamı öncelikle doldursaydım biraz daha rahatlardım. Maşallah birçoğunuz son haftanın içerisine girmiş darısı ben ve benim gibilerin başına.
Canım kuzunu kucağına almana saatler kaldı. Keşke İstanbulda olsaydım gelirdim yanına... Şimdiden hayırlı olsun canım yarın akşam ararım...
Bende olsam uyuyamam umarım hersey yolunda gider,kolay bı dogum olurSagolcanim, dua edin bol bol, kolay olsun dogumum, saglikla gelsin kizim
Simdi dua listemi yapip yatacagim
İnsallah uyuyabilirim
Hakkinizi helal edin, hepinizi cok seviyorum!!
chnbcim geçmişi okuyosun galiba, mevlüt yapmışsın Allah kabul etsin yavruşuna huzur sağlık sıhhat versin dualar nazarlardan korusun.. sen nasılsın bebişle aran nasıl alıştınızmı birbirinizin düzenine..
Kızllaarr yarın feryalle sofikayı ziyarete gideceğiz.Çok heyecanlıyım.incimizi ve filizimizi görücem..İnsanın kendini anlayan birileriyle görüşmesi çok güzel:)
Sagolcanim, dua edin bol bol, kolay olsun dogumum, saglikla gelsin kizim
Simdi dua listemi yapip yatacagim
İnsallah uyuyabilirim
Hakkinizi helal edin, hepinizi cok seviyorum!!
canım sağ olasın. maşallah haftanı görünce sezinin son dönemi geldi aklıma. bu da 40 olacak inşallah döndü mü kızçen?
inan çok iyi geliyor insana. ne zaman haber vereceksin güzel haberi?
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hemen fotoları koy...
aramıza hoşgeldin canım..
inşallah 40 lı haftalarıda görürsün..tabi öncelikle 28-30-32-34-36-38
bende 19 haftada serklaj oldum..2 hafta yattım şimdi ev içinde az az ayaklandım..doktorum izin verdi yani...
bende diyorum şu 28 i bi görsem inşallah daha bi rahatlıcam...
sen kendini bilirsin canım...durumuna bakıp değerlendir artık...
anlamadığım hem hastaneye yatırıyolar hem neden bişi yapmıyolar
Arkadaşım çok geçmiş olsun..Allahım zamanında kucağına almayı nasip etsin.Çok şanslısın demeden geçemiycem..Geç kalınmadan fark edilmiş..Allahın izniyle bundan sonrası daha güzel olur umarım.Doktorun sürekli vajinalmi bakıyorduda fark etti?Merak ettim açıkçasıçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?