Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aramıza hoşgeldin canım..
inşallah 40 lı haftalarıda görürsün..tabi öncelikle 28-30-32-34-36-38

bende 19 haftada serklaj oldum..2 hafta yattım şimdi ev içinde az az ayaklandım..doktorum izin verdi yani...
bende diyorum şu 28 i bi görsem inşallah daha bi rahatlıcam...

cnm valla 20 den sonra verelim diyorlar ben evde endol kullanirim burda hic bisey vermiyorlar kiz evim evim guzel evim....
kizlar akil verin ...

sen kendini bilirsin canım...durumuna bakıp değerlendir artık...
anlamadığım hem hastaneye yatırıyolar hem neden bişi yapmıyolar

Canım kuzunu kucağına almana saatler kaldı. Keşke İstanbulda olsaydım gelirdim yanına... Şimdiden hayırlı olsun canım yarın akşam ararım...

Canım buradaki dr ultrasonla bakmadı gerçi arda bey gelmeden muayene etti. senin gibi bitiyor bir gün sonra başlıyor 4-5 gün sürüyor duruyor yine başlıyor... dr yi alışveriş merkezinde gördüm geleceğim bakın ultrasonla dedim tamam dedi...

Ah canım ya, mevlidde ne okudular ne dua ettiler duymadım mutfaktan çıkamadım... :))

Canım dün aradım açmadın nasılsın?

kizlar diger dr aradim bos serum veriyorlar oda iyi etkili dedi yerinde bi tedavi dedi ama bilmiyorum ya daha simdiden hastanede kalirsan ileriki haftalar daha cok sikilirim diye dusunuyorum ....

Doktorada sormuşsun..İyi demiş..Biraz daha dayan canım..Bakalım belki iyi gider.Gitmezsede çıkarsın.Sen kasılmalarını takip et.Düzelirsin inşallah.

gerçekten doğru ama çokta komik bende güldüm benim kalça ağrım geçen sefer doğumdan sonra olmuştu bende normal doğumda zorlanmaktan falanmı diye düşünüyordum ama demekki kemikler esniyor belkide ondan ağrıyor..

hepinize dua edicem canım inşallah sizde bizim haftalarımızı görüceksiniz, ben inanıyorum..

Arkadaşım çok geçmiş olsun..Allahım zamanında kucağına almayı nasip etsin.Çok şanslısın demeden geçemiycem..Geç kalınmadan fark edilmiş..Allahın izniyle bundan sonrası daha güzel olur umarım.Doktorun sürekli vajinalmi bakıyorduda fark etti?Merak ettim açıkçasıçası..

chnbcim geçmişi okuyosun galiba, mevlüt yapmışsın Allah kabul etsin yavruşuna huzur sağlık sıhhat versin dualar nazarlardan korusun.. sen nasılsın bebişle aran nasıl alıştınızmı birbirinizin düzenine..

Kızllaarr yarın feryalle sofikayı ziyarete gideceğiz.Çok heyecanlıyım.incimizi ve filizimizi görücem..İnsanın kendini anlayan birileriyle görüşmesi çok güzel:)

Canım kuzunu kucağına almana saatler kaldı. Keşke İstanbulda olsaydım gelirdim yanına... Şimdiden hayırlı olsun canım yarın akşam ararım...

Sagolcanim, dua edin bol bol, kolay olsun dogumum, saglikla gelsin kizim

Simdi dua listemi yapip yatacagim
İnsallah uyuyabilirim

Hakkinizi helal edin, hepinizi cok seviyorum!!

canım sağ olasın. maşallah haftanı görünce sezinin son dönemi geldi aklıma. bu da 40 olacak inşallah döndü mü kızçen?

Kızllaarr yarın feryalle sofikayı ziyarete gideceğiz.Çok heyecanlıyım.incimizi ve filizimizi görücem..İnsanın kendini anlayan birileriyle görüşmesi çok güzel:)

inan çok iyi geliyor insana. ne zaman haber vereceksin güzel haberi?

Sagolcanim, dua edin bol bol, kolay olsun dogumum, saglikla gelsin kizim

Simdi dua listemi yapip yatacagim
İnsallah uyuyabilirim

Hakkinizi helal edin, hepinizi cok seviyorum!!

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hemen fotoları koy...

kızlar daha önce facede ki grup hakkında düşüncelerimi yazmıştım ama pek yorum yapılmamış ama beğenenler olmuş... tekrar gündeme getirmek istiyorum bu konuyu ve gruba üye olmak isteyenler bana msj atarsa sevinirim bilgilerini versinler.. bu arada grup gizli üyeler dışında kimse görmüyor

aaa hidenisko doğuma gidiyormuş yarın hadi hayırlı doğumlar sağlıcakla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım..

Bugum cok guzel bi gun olacak aramiza bi bebek katilavak insallah.hidenssko.simdi cok heyecanlidir Allah yardimcin olsun hadi guzel haberlerini bekliyorum.bu arada herkese gunaydinnnn

döndü canım çok şükür dikişimde alındı şimdi beklemedeyim..

bade bebe annesını kollarındadır

hoş gelmış olsun mınık meleğe

hidenıskocum badecıkte hayırlı sağlıklı salihlı evlat olur abısıne esıne ve sana

Hoşbulduk, 28 haftana birşey kalmamış inşallah sonlara kadar hep birlikte geliriz. Bu arada dünden beri sol taraftaki dikiş bölgesinde sızlama var sende de olmuşmuydu, normalmidir dersin

Benim bundan önce iki doğumum oldu, ilkinde hiçbir sorun olmadı ve oğlum zamanında doğdu. Fakat 2. Doğumda 22 haftada erken su gelerek bebeğimi kaybettim, benim için çok zor bir durumdu. Bu hamileliğimde de doktorum serklajı önerdi ama ben başka riskleri artırır diye başka doktorların da görüşünü alarak serklaj yaptırmadım. Ancak rahim ağzı ölçümü 15 gün içinde 2 cm azalıp 2.5 cm e düşünce yaptırmak zorunda kaldım. Ölçüm önce üstten yapıldı, sorun farkedilince alttan da ölçülerek netleşti. Ama çok tedirginim acaba su gelirmi diye

Hidennisco

Canım şimdi hastaneden bilgini aldım. Rabbim sağlıkla yavruna kavuşturmuş. Yüce mevlam sağlık sıhhatle uzun bir ömür nasip etsin.
Rabbim sırada bekleyen tüm canlara yavrularına sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin.
Allah'ın sana sığındık hikmetini üzerimizden esirgeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…