Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canlar hepinizden Allah razı olsun.
Hamd olsun bu günümüze. Rabbim birgün daha nasip etti. Bir gün bir gün diye dua ediyorum.
Crp bir düşüyor bir yüksekdeliyor. Hala 6 saatte bir damardan antibiyotik alıyorum. Kasılmalarım bazen 30 dak iniyor ozaman rahatlıyorum. Günde 4 saatte bir nidilat veriliyor. Sürekli serum takılı fakat içi boş.
Çok fazla giremiyorum. Genelde Nst bağlı oluyor. Sağ alinde serum sürekli takılı oda yazmamı etkiliyor.

Gurbetçi canım banada çok fazla hastanede birşey yapılamıyor. Sadece serum bile bir tedavi canım.
Yaren maşallah dikişin alınmış. Rabbim sağlıkla bir avazda doğunun gerçekleştirsin.
Eylülgülü canım maşallah oğluşuna. Sırayı bozmadı oğluşun. Darısı başımıza.
Duyaydın canım sabret canım sıkıntıların olsada dayan canım. Kontrolüne az kaldı. Rabbim rahatlık versin. Günlerimîz su gibi aksın gitsin.
Mumudihaba canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımdasın her gün.
Saftunç canım besmele ile başlamışsın canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Yeni eve yeni bebek.

Bade feryal melek 81 melek 18 merra hepykelebek paşam ve yeni katılan tüm canlar. Hepinizden binlerce kez razı olsun. Bu zorlu süreçte mevlam yar ve yardımcımız olsun. Dualarınızı ben ve oğlumdsnda eksik etmeyin teyzeleri.
Allah'ın sen bizleri ve yavrularımızı Koruu.

senı locada görünce heyecanlandım cnm

[sıze=3]iyi olmanıza çok sevındım az kaldı zor bır süreç ama yuzdun yuzdun sonuna geldin rabbımın izniyle

ınan eşime bıle anlatıyorum burada olan gunluk haberlerı

dualarımdasın cnm
[/sıze]

Iyi olmana cok sevindim.
Rabbim en azindan 34. Haftanin bitimini nasip etsin.
seninde bebegine kavustugun gunun mutlulugunu burdan da paylasiriz insallah.

hastane ortamı da insanda stres yapıyor canım.serumdan başka birşey vermiyorlarsa yani bir tedavi uygulanmıyorsa çık derim,doktorunda sen istedin diye yatış verdi çıkabilirsin derse çık evde kocişin bakar artık.hayırlısı olsun

bade bebe annesını kollarındadır

hoş gelmış olsun mınık meleğe

hidenıskocum badecıkte hayırlı sağlıklı salihlı evlat olur abısıne esıne ve sana
rabbim analı babalı atalı büyütsün işşallah canım darısı bizlere olsn işşallah şimdiden ilk sütünü almıştır bebegimiz darısı senle bana ve brdakilere olsn işşallah 18 az kaldı ,bana haber et ya brdan ya feceden rabbim yanında olsn emekelrini boşa bırakmasın işşallah
canım sen kadıköy acıbbademdemi yatırdm ban telini versene gelebilirsem gellrim yanına griibim geçsin gelicem hoş gribim eskisi gibi yok ama genede sesim biraz kalın yarına birşeyim kalmaz eger eşim izin veirise gelirim belkim yanına ben gelememde eşim getiriri nasip bakalım işi olmasa yanına ya yarın ya hafta sonuna kadar gelicem desetk olmak lazım degilmi böyle zamanlarda hem tanışmış oluruzgelemzsemde bilhi dualarımdasın
seni böyle görücem işşallah birgün senle bende yazıcaz ş kadar hatfamız kaldı bn kadar dikişlerimiz alınıcak ben ş bebek takımını aldım sende al güzel vs işşallah brdakiler gibi şanslı olrz canım inanın hepimize dua ediyorum namazlarımda rabbim kimsenin kcagını boş bırakmasın işşallah bir daha yüregimizi yakmasın yaradan tevekkül etmekten başka bir çaremiz yok benim rahmetli baban ilk oglum ölünce beni karşısına aldı dediki bak kızım paşa rabbim sınarmış bakalım klm benimi daha çok seviyor yoksa yarattıgım varlıgımı dermiş hep aklımda belkim rabbim bizim sevgimizi evlatlarımızla paylaşmamızı istemez sesimizi duymak ister kim bilir umudumzu hiç yitirmicez ben ya allah deyim ya bismillah deyip başlıcam mart girsin adet olym bitiyim ne olrsa olsn artık annelik özlemim agır basıryorkorkyorm korknun ecele fazyası yok ya ölürse deyip dryorm ya durursa diyor eşim
bgün bir rüya gördüm söçzde annemlerdeymişiz eşim geliyor ellerinde poşatler abartmıyorm içinde sünger var bebek süngerleri hani yıkıyoruzya rengarek diyorm neden aldım bebek yok diyor indirimdeydi anacım bir poşette dalinin yumşatıcısı bir poşette bebek deterjanı diyorm canım bebek yok olsun olcak hemde 2 taneye bakmak kolaymı diyor şimdiden koyalım köşeye diyor 2 tanemi dedim evet dedi 2 tane biri kız biri erkek dedi b neyim rüyasıydı aklımda deterjanlar vs yok gördüm şaştım kalkınca totomm açıkta kalmış acaba

badem

bebegim hoş geldin aramıza brdaki teyzelerin hop otrd hop kalktı senin için aman birşey olmasın diye annecigine çok da ettik bereketinle ömrünle geldim bebebegim darısı brda olmayan teyzelerin başına bebegim iyi zn yaşa işşallah anacıgını babacıgını sakın olaki üzme
kızlar ben geldim kimse yok nerdesiniz
grbet güzeli nerelerdesin bebem yazmamışın

Hoşbulduk, 28 haftana birşey kalmamış inşallah sonlara kadar hep birlikte geliriz. Bu arada dünden beri sol taraftaki dikiş bölgesinde sızlama var sende de olmuşmuydu, normalmidir dersin

amin canım inşallah 40 haftalarıda görürüz hepimiz...
bende de olmuştu canım..serklajdan sonra 2-3 hafta ara ara devam etmişti..endişelenicek bişi yoktur inşallah

Allahım tekrar yaşatmasın inşallah...
benimde 2 doğumum oldu..kızım 38+4 normal doğumla dünya ya geldi..hamileliğimde hiç sorun yaşamadım..
2. kızımı 22+3 te suyumun gelmesi sebebiyle erken doğumda kaybettim...ozman doktor sağlıklı doğum olunca enfeksiyon olabilir demişti.

bu 3. hamileliğim 16 haftada normal olan rahim ağzı boyu 19 haftada 24mm çıktı...önce karından sonra alttan ölçüm yaptı serklaj önerdi..
ben araştırıp bi prof buldum..ona gittim oda aynı fikirdeydi rahim ağzı boyu kısalması var hunileşme var serklaj ve istirahat dedi...
ve serklajımı yaptı..

aynı şekillde bende çok tedirginim hep ya suyum gelirse diye..wc ye gitmeye korkuyorum bazen...

allahım yardımcımız olsun..öyle böyle zamn geçiyor bazen rahat bazen sıkıntılı oluyor..
ama ne yapalım bu halimize şükür..

LLhım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize...

inşallah 34 ü tamamlayacaksınız canım az kaldı..
kimbilir belkide 36-38 haftaları görmek nasip olcak...

dualarımdasın canım....

hoşgeldin aramıza
Geçmiş olsun,Allah kurtarsın Rabbim inşallah sağlıcakla bebeğini kucaklamayı nasip etsin.burda çoğumuzun 12.haftada serklajı var ve serklajdan sonra yatıyor ama hikayelerimiz farklı farklı.serklajın yeni olduğu için akıntı va ağrı olabilir.kasılmalarınında sıklığı ve nekadar sürdüğü önemli canım
senin kaçıncı gebeliğin kaybın var mı

hidenisko doğum yaptı herhalde...

hoşgeldin bade bebek..
hayırlı uzun ömrü olsun..
allah analı babalı büyütsün inşallah...

darısı bütün hamilelerin başına

Canım iyi gidiyor olmasına çok seviniyorum,sen arada yazdıkça rahatlıyoruz,dayanıyor oğluşun ve dayanacak da,inanıyorum

Ayyyy pamuk prenses bade doğmuş demek maşallah Allah analı babalı uzun ömürlü büyümek nasip etsin,hemen listeyi güncellemeliyim

ANNE ve BEBEKLERİMİZ
Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
dibircik-----------------erkek-------------Barış-----------------------...05.2088--------------var
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
Saliha06----------------kız---------------ElifBeyza-------------------26.12.2008--------------var
xxnilxx-------------üçüz erkek----metehan&oğuzalp&gökalp------------........2009--------------var
saslan------------------erkek-------------ÇınarDemir-----------------09.01.2009--------------var
kelebek 41--------------kız---------------Kalbinur--------------------22.01.2009--------------yok
nery--------------------kız---------------NehirDuru------------------05.02.2009--------------var
Melek81----------------erkek-------------AliTuna--------------------07.02.2009--------------yok
rhn---------------------kız---------------BerenEzel------------------14.02.2009--------------var
Tiwiks------------------erkek-------------Çağan---------------------10.03.2009-------------var
Fklic--------------------kız-----------------?-----------------------18.04.2009-------------yok
k-ikbal------------------kız-----------------?-------------------------..05.2009---------------vark
hemşin53---------------kız---------------Elif-------------------------18.06.2009-------------var
Sezen-----------------erkek----------------?-----------------------01.09.2009-------------yok
salihas------------------kız---------------Eylül-----------------------06.09.2009-------------var
Yağmurcn---------------erkek------------YusufBora------------------15.10.2009--------------yok
Tuğba-ŞEKER-----------erkek-------------?--------------------------24.10.2009--------------var
el-muallim--------------üçüz kız------------?--------------------------22.11.2009-------------var
Tuubay-----------------kız&kız&erkek-----Elif&Zeynep&Mert-----------........2009--------------var
nermn--------------------------------?--------------------------26.05.2010--------------yok
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
Zeyhat------------------?-----------------------?--------------------02.06.2010-------------yok
DEBA-------------------kız&erkek----------------?--------------------...06.2010--------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin---------------------01.07.2010-------------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
Canzi3445---------------erkek-------------?---------------------------16.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde----------------------2010-------------------var
yasnur------------------erkek---------------?--------------------------2010-------------------?
sinop-e-----------------kız-----------------melis------------------------2010-----------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
nefisem-----------------?--------------------?-----------------------.02.2011---------------vajinal pesser
Güldenaz----------------kız------------------?-------------------------?-----------------------var
pares83-----------------kız------------------?-----------------------21.03.2011---------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız------------------?-----------------------------?------------------var
Ayer82------------------erkek---------------?------------------------21.04.2011-------------var
ozlem483----------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
nurcan35----------------kız----------------Eylül-----------------------07.2011----------------yok
jaluse------------------erkek-----------------?-----------------------15.07.2011-------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
jLIMBURG1985------------erkek--------------Ömer Ali---------------------08.11.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina-------------------?-----------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53----------------erkek---------------Kerem-----------------------21.02.2012-----------var
Bermel------------------erkek-----------------?------------------------------?----------------var
girl85--------------------kız------------------?----------------------------26.04.2012------------var
sinannuray--------------erkek------------Vahap Enes---------------------08.05.2012------------var
Fadik-------------------erkek------------Yusuf Eymen---------------------01.07.2012------------var
sinem8484-----------kız&erkek------------Arda&beren--------------------------?--------------var
melikee---------------kız---------------------?----------------------------13.08.2012------------var
sofika------------------kız------------------inci----------------------------04.09.2012-----------var
arzufirdevs-------------erkek---------------muhammed fatih-------------19.09.2012------------yok
sevdanehri54------------kız-----------------rüya--------------------------08.10.2012-----------var
Ayer82------------------kız-------------------?--------------------------------?-----------------yok
mues-----------kız(meryem hanne)&erkek(muhammed baha)---------------22.10.2012-----------var
meleğim ve aşkım--------kız--------------ravza nisa------------------------17.10.2012----------var
chnb-------------------erkek-----------ahmet arda-----------------------14.11.2012----laparoskopik serklaj
denizANASI--------------kız----------------su----------------------------03.11.2012-------------yok
Prenslerim-------------erkek&erkek-----emre&erdem---------------------15.11.2012--------------yok
aysetalha---------------erkek-----------------?-----------------------------?.2012----------------var
sezen_kayaalp-------------?------------------?---------------------------20.12.2012--------------var
sinemis30---------------kız------------yağmur ada-----------------------?.12.2012---------------var
minibebi------------------?--------------------?--------------------------?.01.2013---------------var(acil)
hidennisko---------------kız----------------bade------------------------16.01.2013--------------yok
HAMİLELERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
yaren58------------------kız----------------------------------22.01.2013--------------------var
eylulgulu----------------erkek---------------------------------07.02.2013--------------------var
duyaydin----------------erkek---------------------------------03.03.2013--------------------var
metal41----------------erkek---------------------------------04.03.2013---------------------var
fuumuu------------------kız----------------------------------02.04.2013---------------------var
mulberry-----------------kız----------------------------------26.04.2013---------------------var
happykelebek------------erkek--------------------------------10.05.2013---------------------var
melek81------------------kız----------------------------------15.05.2013---------------------var
gurbetçiiii----------------kız----------------------------------18.06.2013---------------------var
svly88--------------------?-----------------------------------17.06.2013----------------------var
merra1-------------------kız---------------------------------18.06.2013---------------------var
efulim46------------------?--------------------------------------?----------------------------var
moonsherose84----------?-----------------------------------05.08.2013----------------------yok
melek18------------------?-----------------------------------18.08.2013---------------------yok

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ

Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete---------------------:86:
paşam3405------------------:86:
feryal37---------------------:86:
bade81----------------------:86:
minito-----------------------:86:
Mmery----------------------:86:
mumudihaba----------------:86:
Sutanesi1982---------------:86:
saftunc---------------------:86:

Doktor Tavsiyelerimiz

Adı: Sofika
Serklajı Yapan Dr: dr.Dyawolow
Takip Eden Dr: dr.Dobreva
Sonuç: 37.hft normal doğum
2.gebelik
serklajı yapan dr:Ass. Dr.turan özmen
takip eden dr:op dr ismail küçükerdoğan
sonuç:39+1 doğum
-------------------------------------------------------------
Adı: tuubaaoz
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: op.dr.Orçun Sezer
Sonuç: 37+5 normal doğum
Adı: ceylinirem
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Takip Eden Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Sonuç: 39+5 sezeryan doğum
Adı: Narmik
Serklajı Yapan Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer-op.dr.Şenay Aycan-op.dr.Levent Erkan-prf.dr.Mert Kazandı
Sonuç: 32+4 spinal sezeryan doğum
--------------------------------------------------------------
Adı: saslan
Serklajı Yapan Drrf.dr. Namık Demir
Sonuç: sezeryan doğum
--------------------------------------------------------------
Adı: Fadik
Serklajı Yapan Dr: doç.dr. Arda Lembet
Takip Eden Dr: doç.dr. Arda Lembet
Sonuç: normal doğum
---------------------------------------------------------------
Adı: Cananur
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Cemil Akgül
Sonuç: doğum
Adı: Yaren
2. bebek
Sonuç: hamile
Adı: Nursin
Adı: Twiks
----------------------------------------------------------------
Adı: Edamecrin
Serklajı Yapan Dr: İsmail Küçükerdoğan
Adı: Tubaşeker
Serklajı Yapan Dr: Yunus Gedikbaşı
Adı: Crameren
Serklajı Yapan Dr: Ali Fuat Şengör
Adı: melikee
Serklajı Yapan Dr: op.dr. Akif Alkan
Takip Eden Dr: op.dr. Akif Alkan
Adı: girl85
Serklajı Yapan Dr: dr. Musa Yılmaz
Takip Eden Dr: dr. Musa Yılmaz
Adı: morkanat
Serklajı Yapan Dr: Filiz Bilgin Yanık
Adı: Sinannuray
Serklajı Yapan Dr: Tuğrul Abacıoğlu
Takip Eden Dr: Tuğrul Abacıoğlu
------------------------------------------------------------------
Adı: hidennisko
Serkalajı Yapan Dr: Hüseyin Mutlu(Mecidiyeköy Maya Klinik)
2. gebelik
takip eden dr: doç dr arda lembet
sonuç: sezeryan doğum
Adı:sinem8484
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Takip Eden Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Sonuç:26-27(ikiz) hafta doğum
Adı: chnb
Serklajı Yapan Dr: doç. dr. Arda Lembet - doç.dr. Cem Demirel
Takip Eden Dr: dr. Hülya Artuç(Antakya-12.haftya kadar) - doç.dr. Arda Lembet
Sonuç: 36+4 genel anestezi sezeryan
--------------------------------------------------------------------
Adı: LANDARC
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Bülent Duran
Sonuç: 28.hft doğum
-----------------------------------------------------------------------
Adı: dibircik
Serklajı Yapan Dr: Süleyman Eserdağ
---------------------------------------------------------------------
Adı:salihas
Serklajı Yapan Dr: Fuat Akercan (E.Ü.)
Takip Eden Dr:Aral Özbal
Sonuç:doğum
---------------------------------------------------------------------
Adı:Saliha06
Serklaj Yapan Dr: Nurettin Kavcı
Takip Eden Dr:Nurettin Kavcı
--------------------------------------------------------------------
Adı:nery
Serklaj Yapan Dr: prf.dr.Tarık Aksu(ilgisizmiş)
Takip Eden Dr: Dr. Türkan Örnek,Ayşe Saltık
Sonuç: epidural sezeryan
-------------------------------------------------------------------
Adı:Zeyhat
Takip Eden Dr:dr fatih durmuşoğlu
Sonuç:doğum (serklaj yok)
Adı:DEBA
Serklaj Yapan Dr: celal latif küpeli
Takip EDden Dr:celal latif küpeli
Adı:güldenaz
Serklajı Yapan Dr:Tahir Aslan
Takip Eden Dr:Tahir Aslan
------------------------------------------------------------
Adı:sezen_kayaalp
Serklajı Yapan Dr: Rıza Karaca
Takip Eden Dr:Rıza Karaca
Adı: ozlem483
Serklajı Yapan Dr: prof. dr. Erol Tavmergan
Takip Eden Dr: prof. dr. Erol Tavmergan
Adı: elfce
Serklajı Yapan Dr: dr.Handan Aytaç Özkul
Takip Eden Dr: dr.Handan Aytaç Özkul
Adı: Ayer82
Serklajı Yapan Dr: dr.Tayfun Toptaş
Takip Eden Dr: dr.Tayfun Toptaş
Adı: Mavinilay
Serklajı Yapan Dr: 1. bebek: dr. Kemal Özgür,2. bebek: dr. Erhan Muluk
Takip Eden Dr: 1. ve 2. bebek: dr. Erhan Muluk
Adı: kelebek41
Serklajı Yapan Dr:
Takip Eden Dr: dr. Medet Yılmaz
Adı: safak
Serklajı Yapan Dr: prof. dr. Ahmet Erdem
Takip Eden Dr: prof. dr. Ahmet Erdem
Adı: samyeli
Serklajı Yapan Dr: dr. Tanser Şenses
Takip Eden Dr: dr. Tanser Şenses
Adı: durubebek
Serklajı Yapan Dr: yok
Takip Eden Dr: (İst)dr. Selman Laçin,(Çorlu) dr. Seval Eker
Adı: sevdanehri
Serklajı Yapan Dr: var
Takip Eden Dr: dr. Meltem Çavuşoğlu
Sonuç: 38+4 spinal sezeryan
Adı: haki
Serklajı Yapan Dr: op.dr. serbülent orhaner
Takip Eden Dr: op. dr. serbülent orhaner
Sonuç: 2010(ikiz) doğum
Adı: fizer06
Serklajı Yapan Dr: dr. mine sıdıka kermanlı
Takip Eden Dr: dr. mine sıdıka kermanlı
Adı: 26eser26
Serklajı Yapan Dr: dr. mine inan
Takip Eden Dr: dr. mine inan
Adı: el-muallim
Serklajı Yapan Dr: dr.ömer faruk vanlıoğlu
Takip Eden Dr: dr. ömer faruk vanlıoğlu
Sonuç: üçüz kız-doğum
Adı: k-ikbal
Serklajı Yapan Dr: dr. selahattin kükner
Takip Eden Dr: dr. selahattin kükner
Adı: fundaozen
Serklajı Yapan Dr: dr. sedat varol (prof dr. atıl yüksel farketmiş serklajın gerektiğini)
Takip Eden Dr: dr. sedat varol
Sonuç: ?
Adı: xxnilxx
Serklajı Yapan Dr: prof. dr. mesut özsoy
Takip Eden Dr: prof. dr. mesut özsoy (şuanda izmirde)
Sonuç: 29+2 sezeryan
Adı: duyaydin
Serklajı Yapan Dr: prof dr erol tavmergen
Takip Eden Dr:(13. haftaya kadar dr aral özbal), prof dr erol tavmergen
Adı: Metal41
Serklajı Yapan Dr: doç dr arda lembet
Takip Eden Dr: doç dr arda lembet
Adı:mues
Serklajı yapan dr:Eray çalışkan.inci çavuşoğlu
takip eden dr:inci çavuşoğlu
sonuç:35 hft doğum
Adı:eylülgülü
Serklajı yapan ve takip eden dr:Prof dr cemil akgül
sonuç: hamile
Adı:aysetalha
Serklajı yapan dr:Prof dr ömür taşkın
takip eden dr:Prof dr ömür taşkın
sonuç:26 haftalık doğum
-----------------------------------------------------------------
Adı:Prenslerim
takip eden dr:naciye mülayim
sonuç:doğum
Adı:gurbetçiiii
serklaj yapan ve takip eden dr:prof dr özgür deren
sonuç:hamile
Adı:melek81
serklaj yapan ve takip eden dr:dr gökmen iyigün
Adı:merra1
serklaj yapan ve takip eden dr:dr ahmet seçkin önoğlu
Adı:sinemis30
serklaj yapan ve takip eden dr:dr kahraman kolday
Adı:minibebi
serklaj yapan ve takip eden dr:?
Adı:fuumuu
serklaj yapan ve takip eden dr:?
Adı:efulim46
serklaj yapan ve takip eden dr:dr çetin arık
Adı:svly88
serklaj yapan ve takip eden dr:maltepe üniv.
Adı:mulberry8092
serklaj yapan ve takip eden dr:prof petek balkanlı kaplan
Adı:melekceren
serklaj yapan ve takip eden dr: dr halil ibrahim büyükbeşe
Adı:melek18
serklaj yapan dr:
takip eden dr: dr mesut kaymaza
Adı:moonsherose84
serklaj yapan dr:
takip eden dr: dr seval taşdemir
Adı:happykelebek
serklaj yapan dr:dr kadriye çiçekli
takip eden dr: dr kadriye çiçekli

Bebeğimiz doğdu demek..Allahım bundan sonra hayırlı,mutlu,sağlıklı bir ömür nasip etsin..Darısı bizlerin başına.

Arkadaşım çok geçmiş olsun..bende 23 haftalık doğum yaptım..18.haftada lekelenmeyle doktoruma gittim ve rahimin tamamen açıldığını,kesenin dışarda olduğunu öğrendim..acil serklaj atıldı..Ama malesef çok geç kalındığı için suyum sızmaya başladı...Sen sakın moralini bozma..Rahim tamamen açılmadan dikiş atılmış..Benimle kıyaslama..Kesem içeri itilmiş ve bu işlem sırasında zedelendi muhtemelen..Sen çok şükür zamanında attırmışsın serklajı..Burayı takip edebilirsin..Çok faydalı şeyler öğrenirsin..Buradaki bütün arkadaşlar doktor gibi..Çok faydalı bir topik..Şuan hangi ilaçları içiyorsun?Doktorun kim?Bilgilerini yazarsan listeye ekler duyaydın arkadaş.

Metalcim seni burda görmek çok güzel..Allahın izniyle başaracaksın canım..İçini ferah tut.Dualarımız seninle..

Hidoniski Allah anali babali büyütsün simdi senden mutlusu yoktur,Allah bizede nasip eder insallah

Metal doğurmasının her güne seviniyorum,34 de bitecek 36 da insallah hedefleri kısa tutunda zaman çabuk geçiyor sanki

Gurbetçi sen nasılsın?

Canlar lütfen dua edin.
Kasılmalarım yine beş dakikada bire çıktı. Korkum tamam artık alacağız diyecekler diye. Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Allah'a emanet olun canlar.

slm canlarim..
metal masallah cnm bos serum gercekten kasilmalari gecirdi yeni yeni etki ediyor bu gun 4.gunum ...
bade bebek hos geldin.....
hidenisko cnm gozun aydin olsun...
yeni gelen arkadas hos geldin benimde vajinamin sol tarafi sizliyor cok yatarsam geciyor benim de cuma gunu 4 hafta olucak dr sordum normal diyor...
kizlar bu gun sutanesi geldi cok mutly oldum canim arkadasim cok tatli sanki yillardir tanisiyoruz...
Allah razi olsun insallah tez zamanda hamilelik haberini aliriz tum topiktekiler gibi...
mumudihaba canim cuma gunu belli olucak sanirim hadi hayirlisi...
pasam bi bucuk ayin kaldi :)
eylul gulu cnm benim kasilmalarim tek tuk var gecti sukur sen nasilsin..
adini sayamadigim diger arkadaslar insallah iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…