- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.481
Korkma canım,iyi düşünmeye çalış,dikkatini başka şeylere ver,hem unutma ciğer iğnesini oldun 1-0 öndesin,stresini yen canım yaaa,öyle hemen alıyoruz demezler sanmıyorum,hep aklımdasın hep duamdasın,iyi olacak,dayanacakCanlar lütfen dua edin.
Kasılmalarım yine beş dakikada bire çıktı. Korkum tamam artık alacağız diyecekler diye. Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Allah'a emanet olun canlar.
Canlar lütfen dua edin.
Kasılmalarım yine beş dakikada bire çıktı. Korkum tamam artık alacağız diyecekler diye. Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Kizimi kucagima aldim, cok uzun yazamayacagim, cok kolay bir dogum degildi malesef, ama sukur bua da
Kizima 2 saattir oksijen veriyorlr solunm sikintisi var
Nolur dua edin
Kizimi kucagima aldim, cok uzun yazamayacagim, cok kolay bir dogum degildi malesef, ama sukur bua da
Nolur dua edin
Canım doktorun neden sezaryan diyor gerekçesi ne?burda bı cok arkadasımız dikisle yattıktan sonra normal dogum yaptı,bizim durumumuz normal doguma cok elverişli,benim suyum normalin altında doktorum bu suyla normal dogum yaparsın ama azalırsa sezaryan demişti,cok sukur azalmadı fakat benim tercihim sezaryandan yanaKızlar aramzda yatarak hamilelik geçirip sonra normal doğum yapan var mı?Benim doktor sezeryan yaparız deyip duruyo, olursa normal isterim
Durumlarımız birbirine çok benziyor, bu forumdaki ileri hamilelikleri ve doğumları duymak hoşuma gidiyor. Allah hepimizin bebeklerinin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsinamin canım inşallah 40 haftalarıda görürüz hepimiz...
bende de olmuştu canım..serklajdan sonra 2-3 hafta ara ara devam etmişti..endişelenicek bişi yoktur inşallah
Allahım tekrar yaşatmasın inşallah...
benimde 2 doğumum oldu..kızım 38+4 normal doğumla dünya ya geldi..hamileliğimde hiç sorun yaşamadım..
2. kızımı 22+3 te suyumun gelmesi sebebiyle erken doğumda kaybettim...ozman doktor sağlıklı doğum olunca enfeksiyon olabilir demişti.
bu 3. hamileliğim 16 haftada normal olan rahim ağzı boyu 19 haftada 24mm çıktı...önce karından sonra alttan ölçüm yaptı serklaj önerdi..
ben araştırıp bi prof buldum..ona gittim oda aynı fikirdeydi rahim ağzı boyu kısalması var hunileşme var serklaj ve istirahat dedi...
ve serklajımı yaptı..
aynı şekillde bende çok tedirginim hep ya suyum gelirse diye..wc ye gitmeye korkuyorum bazen...
allahım yardımcımız olsun..öyle böyle zamn geçiyor bazen rahat bazen sıkıntılı oluyor..
ama ne yapalım bu halimize şükür..
LLhım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize...
inşallah 34 ü tamamlayacaksınız canım az kaldı..
kimbilir belkide 36-38 haftaları görmek nasip olcak...
dualarımdasın canım....
Arkadaşım çok geçmiş olsun..bende 23 haftalık doğum yaptım..18.haftada lekelenmeyle doktoruma gittim ve rahimin tamamen açıldığını,kesenin dışarda olduğunu öğrendim..acil serklaj atıldı..Ama malesef çok geç kalındığı için suyum sızmaya başladı...Sen sakın moralini bozma..Rahim tamamen açılmadan dikiş atılmış..Benimle kıyaslama..Kesem içeri itilmiş ve bu işlem sırasında zedelendi muhtemelen..Sen çok şükür zamanında attırmışsın serklajı..Burayı takip edebilirsin..Çok faydalı şeyler öğrenirsin..Buradaki bütün arkadaşlar doktor gibi..Çok faydalı bir topik..Şuan hangi ilaçları içiyorsun?Doktorun kim?Bilgilerini yazarsan listeye ekler duyaydın arkadaş.
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim da ediyorm sana korkma dogum olsada riskli haftaları geçiridin bak strese girme allah korusun stresten dogurrsun canım :18::18::18:en önemlisi emin ellerdesinCanlar lütfen dua edin.
slm canlarim..
metal masallah cnm bos serum gercekten kasilmalari gecirdi yeni yeni etki ediyor bu gun 4.gunum ...
bade bebek hos geldin.....
hidenisko cnm gozun aydin olsun...
yeni gelen arkadas hos geldin benimde vajinamin sol tarafi sizliyor cok yatarsam geciyor benim de cuma gunu 4 hafta olucak dr sordum normal diyor...
kizlar bu gun sutanesi geldi cok mutly oldum canim arkadasim cok tatli sanki yillardir tanisiyoruz...
Allah razi olsun insallah tez zamanda hamilelik haberini aliriz tum topiktekiler gibi...
mumudihaba canim cuma gunu belli olucak sanirim hadi hayirlisi...
pasam bi bucuk ayin kaldi :)
eylul gulu cnm benim kasilmalarim tek tuk var gecti sukur sen nasilsin..
adini sayamadigim diger arkadaslar insallah iyisinizdir...
rabbim yavruma ömür versin annesi işşallah saglıcakla geldi korkma her bebekte olyor allah yardımcın olsun işşalahKizimi kucagima aldim, cok uzun yazamayacagim, cok kolay bir dogum degildi malesef, ama sukur bua da
Nolur dua edin
canım leblebi ye beyazından ben kızımda ondan yiyordmBayanlr naslsinz ya ben bisey danisacm gebelikte kacinilmz oluyo ama bende biraz fazla oluyo galiba mmide yanmam ve kasilmam oluyo hicbisey yiyip icemiyorm tavsiyesi olan varmi
canıms ende strese girmem bebegi etkilersin ah keşke paranızı verselerde doguma kadar yatsanız işe gitmesenizMrh canlar.Eve daha yarım saat önce girebildim.Saat 12.30'dan 15.00'e kadar okulda toplantı vardı.sene sonu işlemleri ile ilgili.iki buçuk saat dinledim ve beş dakika konuştım.Bütün dert çocuklara verilen notlar.notları yüksek tutun diyorlar.sinir oldum sen dersi dinleme her türlü rezilliği saygısızlığı yap sonra da iyi not al.olacak iş mi?neyse herkes iyi.metal iyi.çok mutlu oldum.hep güzel haberler alalım inşallah.
Teşekkürler. Şu anda her hafta proluton depot, hergün magnezyum, elevit ve gynoferon alıyorum. Doktorum Sinem beden
hideniskocum gozun aydın, Allah saglıcakla analı babalı buyutmeyi nasip etsin insallah
bugun bana bade ve faryal geldi,ne iyi oldu ama zaman cabucak gecti oysa daha konusacaklarımız vardı,en kısa zamanda Allah bana da onlara bebek gormeye gitmeyi nasip etsin inşaLLAH!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?