Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hidenisco sağsalim doğurdu çok şükür listenin başında kendimi görünce heyecanlandım,:18: darısı bana artık..bade bebek hoşgeldin aramıza

metalcim iyi olmana sevindim, ne kadar kalırsa bebek o kadar iyi ama doğum olursa diye stres yapma oda kasılmalarını artırır, haftan iyi şükür Rabbim bu günlere getirdi inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip edicek canım..

Canlar lütfen dua edin.
Kasılmalarım yine beş dakikada bire çıktı. Korkum tamam artık alacağız diyecekler diye. Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Allah'a emanet olun canlar.
Korkma canım,iyi düşünmeye çalış,dikkatini başka şeylere ver,hem unutma ciğer iğnesini oldun 1-0 öndesin,stresini yen canım yaaa,öyle hemen alıyoruz demezler sanmıyorum,hep aklımdasın hep duamdasın,iyi olacak,dayanacak

Kizimi kucagima aldim, cok uzun yazamayacagim, cok kolay bir dogum degildi malesef, ama sukur bua da
Kizima 2 saattir oksijen veriyorlr solunm sikintisi var
Nolur dua edin

Canlar lütfen dua edin.
Kasılmalarım yine beş dakikada bire çıktı. Korkum tamam artık alacağız diyecekler diye. Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.

metal allah yardımcın olsun canım haftan çok güzel küvöze bile girmeyebilir inşallah bekler de kilosu nekadar kuzunun?

Kizimi kucagima aldim, cok uzun yazamayacagim, cok kolay bir dogum degildi malesef, ama sukur bua da
Nolur dua edin

hidenisko bebişin hayırlı uğurlu olsun canım...neden zor oldu ki?kurtuldun şükür mis kokulu kuzunu öpt..

şimdi gurbetçi,duyaydin ve eylülgülü sizi takipteyim...önce chnb ve minitoya bakıyodum sonra metal ve hideniskoya geçtim onları savdık sıra sizde hayırlı doğumlar hepinize..:)

Bayanlr naslsinz ya ben bisey danisacm gebelikte kacinilmz oluyo ama bende biraz fazla oluyo galiba mmide yanmam ve kasilmam oluyo hicbisey yiyip icemiyorm tavsiyesi olan varmi

Mrh canlar.Eve daha yarım saat önce girebildim.Saat 12.30'dan 15.00'e kadar okulda toplantı vardı.sene sonu işlemleri ile ilgili.iki buçuk saat dinledim ve beş dakika konuştım.Bütün dert çocuklara verilen notlar.notları yüksek tutun diyorlar.sinir oldum sen dersi dinleme her türlü rezilliği saygısızlığı yap sonra da iyi not al.olacak iş mi?neyse herkes iyi.metal iyi.çok mutlu oldum.hep güzel haberler alalım inşallah.

Nolur dua edin

Canım Allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.Hayırlarla büyüsün.Allahın izni ile her şey yoluna girecektir.Kaygılanma.Solunum sıkıntısı düzelecektir.Allah bebeğini ve seni korusun.

Kızlar aramzda yatarak hamilelik geçirip sonra normal doğum yapan var mı?Benim doktor sezeryan yaparız deyip duruyo, olursa normal isterim
Canım doktorun neden sezaryan diyor gerekçesi ne?burda bı cok arkadasımız dikisle yattıktan sonra normal dogum yaptı,bizim durumumuz normal doguma cok elverişli,benim suyum normalin altında doktorum bu suyla normal dogum yaparsın ama azalırsa sezaryan demişti,cok sukur azalmadı fakat benim tercihim sezaryandan yana

Hidenisko ne oldu anlamadım,insallah bade solunum sıkıntısını atlatip,kollarına gelir

Metal insallah geçecek canım bu haftayida atlatacak

Gurbetçi iyi olmana sevindim boş serum da olsa ise yariyorya önemli olan o,suyun kasilmaya iyi geldigini biliyordum belkide cok su içtiğim icin bende kasilma olmuyordu

2 gündür giriyorum geçmişi okuyamadan çıkıyorum.

Metal iyi sanırım.

Hiddenisko canım dualarımız sizinle.. Kızın çabuk toparlayacak inşallah.. emin ellerdesiniz.. sen rahat ol ki sütün etkilenmesin..

Durumlarımız birbirine çok benziyor, bu forumdaki ileri hamilelikleri ve doğumları duymak hoşuma gidiyor. Allah hepimizin bebeklerinin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin

Teşekkürler. Şu anda her hafta proluton depot, hergün magnezyum, elevit ve gynoferon alıyorum. Doktorum Sinem beden

Canlar lütfen dua edin.
rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim da ediyorm sana korkma dogum olsada riskli haftaları geçiridin bak strese girme allah korusun stresten dogurrsun canım :18::18::18:en önemlisi emin ellerdesin
okadar kaldı evet işşallah bende katılıcam sizlere
Nolur dua edin
rabbim yavruma ömür versin annesi işşallah saglıcakla geldi korkma her bebekte olyor allah yardımcın olsun işşalah
Bayanlr naslsinz ya ben bisey danisacm gebelikte kacinilmz oluyo ama bende biraz fazla oluyo galiba mmide yanmam ve kasilmam oluyo hicbisey yiyip icemiyorm tavsiyesi olan varmi
canım leblebi ye beyazından ben kızımda ondan yiyordm
canıms ende strese girmem bebegi etkilersin ah keşke paranızı verselerde doguma kadar yatsanız işe gitmeseniz
Teşekkürler. Şu anda her hafta proluton depot, hergün magnezyum, elevit ve gynoferon alıyorum. Doktorum Sinem beden

aramıza hoş geldin canım bende 3 melek annesi olaraktan güzel paylaşımlar diliyorm

hideniskocum gozun aydın, Allah saglıcakla analı babalı buyutmeyi nasip etsin insallah

bugun bana bade ve faryal geldi,ne iyi oldu ama zaman cabucak gecti oysa daha konusacaklarımız vardı,en kısa zamanda Allah bana da onlara bebek gormeye gitmeyi nasip etsin inşaLLAH!

Amin arkadaşım..İnşallah bebeklerimizle birlikte görüştüğümüz günlerde gelir..Sağol arkadaşım..Birlikte olmak,konuşmak,paylaşmak terapi gibi geliyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…