- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.501
Pasam canim cok sagol cvbn icin benimde aklimdn ogeciyodu insaallah faydasi olur
Hayırlı olsun canım,niye solunum ssıkıntısı oldu ki,inşallah hemen düzelirKizimi kucagima aldim, cok uzun yazamayacagim, cok kolay bir dogum degildi malesef, ama sukur bua da
Kizima 2 saattir oksijen veriyorlr solunm sikintisi var
Nolur dua edin
canım bebek küçükkken anlaşılmıyor büyükken anlaşılıyor malesef ben nasıl anladım kızımda akıntım vs çokt sırt üstü yattım kıızm bir yere toplanmıştı dedim paşa evham yapıyorsn nerde evham ertesi günü dogurdum agrıyla gene gittim kızım sym patlattı anlıcagın dikişte attılar yataktan da kalmadım inan çakılı kaldım yatakta drmayınca drmuyor yiyicek ekmegi yokmş kuzumun ne yapalım elden birşey gelmiyor şimdi korkuyorm o kadar ilaçlara ignelere ya gene giderse diye eşimde diyor ya durursadenemeden hiç birş yapamayız deid dedim allaha büyük konşmuyum son defa daha denerim oldu oldu olmadı bebek fazlını kapatırım dedim sesi çıkmadı doktor bana 6 kadar yolu var düşüklerde dedi 6 sonra düşünme dedi
öncelikle hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah...BEN KAÇ HAFTALIK DİYE SORDUM SEN DOPRDUN BAK :) MALESEF BURDA KİM KAÇ HAFTALIK NEDİR NECİDİR HAFIZAMDA TUTAMIYORUM YAAA...FACEBOOKTAN TAKİP EDERSEM UNUTMAM HERALDE..BURASI KARIŞIK Nİ FORUM OLUNCA...HERKES ORTAYA YAZINCA AKLIMA SOKAMIYORUM NE YAZIKKİŞNE :) TEKRAR HAYIRLI OLSUN :)Sahbamus inanamiyorum sana :)))
Bn kendimi iunutkan sanirdim oysa
kızlar daha önce facede ki grup hakkında düşüncelerimi yazmıştım ama pek yorum yapılmamış ama beğenenler olmuş... tekrar gündeme getirmek istiyorum bu konuyu ve gruba üye olmak isteyenler bana msj atarsa sevinirim bilgilerini versinler.. bu arada grup gizli üyeler dışında kimse görmüyor
Kizimi kucagima aldim, cok uzun yazamayacagim, cok kolay bir dogum degildi malesef, ama sukur bua da
Nolur dua edin
kızlar daha önce facede ki grup hakkında düşüncelerimi yazmıştım ama pek yorum yapılmamış ama beğenenler olmuş... tekrar gündeme getirmek istiyorum bu konuyu ve gruba üye olmak isteyenler bana msj atarsa sevinirim bilgilerini versinler.. bu arada grup gizli üyeler dışında kimse görmüyor
döndü canım çok şükür dikişimde alındı şimdi beklemedeyim..
Benim bundan önce iki doğumum oldu, ilkinde hiçbir sorun olmadı ve oğlum zamanında doğdu. Fakat 2. Doğumda 22 haftada erken su gelerek bebeğimi kaybettim, benim için çok zor bir durumdu. Bu hamileliğimde de doktorum serklajı önerdi ama ben başka riskleri artırır diye başka doktorların da görüşünü alarak serklaj yaptırmadım. Ancak rahim ağzı ölçümü 15 gün içinde 2 cm azalıp 2.5 cm e düşünce yaptırmak zorunda kaldım. Ölçüm önce üstten yapıldı, sorun farkedilince alttan da ölçülerek netleşti. Ama çok tedirginim acaba su gelirmi diye
Bu topik insanın acısını tekrar tekrar hatırlatmaktan başka bişi değil ne yazıkki...her okudukça derin bi off çekiyorum...elbet güzel şeylerde olmuyor değil hani..güzel haberlerinizide alıyoruz...bi anlamdada umut aslında...ama işte şuan geçmişi okudum evde yalnızım ve psikolojim bozuldu acımı hatırladım ...
hamileliği ileri dönemde olan ilk sen doğurdun galiba..şimdi sıra dğerlerinde sağlıcakla gelirler inş...Kizimi kucagima aldim, cok uzun yazamayacagim, cok kolay bir dogum degildi malesef, ama sukur bua da
Nolur dua edin
canım iyi bir haftaya gelmişsin ama tabi gönlümüz biraz daha durmasından yana...Canlar lütfen dua edin.
Kasılmalarım yine beş dakikada bire çıktı. Korkum tamam artık alacağız diyecekler diye. Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Allah'a emanet olun canlar.
geçmiş olsun canım demek ardamız 2 aylık oldu maşallah kuzuma...kızlar bizim de aşımız vardı bugün...çok ağladı kuzum. Yarın da çocuk dr sine gideceğiz hala sarılık var azıcık renginde...(
sinem maşallah kuzularına...
Bir de yan topik kurulabilir mi? burası ana topik, bebeişlerden sonra iletişimi koparmamak için yan topik. Doğumdan sonra forumun içeriği gereği fazla paylaşım yapılamıyor doğum yapanın yazacak şeyi az oluyor hep de selam verip de gitmek olmuyor. Buraya da yazalım ama orada da ya iletişimi koparmayalım olur mu ki?:44:
Merhaba arkadaslar, sag salim dunu atlattik,
Dun saat 9 da gule oynaya, fotograf cekile cekile doguma gittik, fakat yaklasik 20 dakika ugras sonucu belimden spinal anesteziyi yapamadilar, kac kere igne ile batti cikti doktor oydular beni resmen, tansiyonum dustu istifra falan ettim , sonra epidurale dondu anestezi uzmani, ama nasil telas yapti gorseniz,
Sonra arda bey girdi, dedi kadinuyusmuor 15 dakika bekledik o kadar gerilis ve korkmustum ki(( resmen son anlarinda aciyi hissettim, kizim pamuk gibi dogdu, yanima verdier kokladim, esm de yanmdaydi, onca strese ragmen sizleri unutmadim arkadaslar
3760 gr, 52 cm pamuk bir kizim var..
Dun korkuttu bizi, yogun bakima alabiliriz falan dediler, akciger filmi cektiler bir suru tahll yaptilar sukur ki 2,5 saat sonra sag salm yanimiza geldi,
Sutum az, surekli miziklior kuzucuk, simdi uyumusken yazayim dedim
Bu arada ufak bir problemimiz var, dil alti perdesi bizimkinden daha onde, cerrah 2 yasina kadar operasyon olmasi gerektigini yoksa peltek olacagini soyledi, suan emdigi icin sorun yokmus
Allaha tevekkul edip bekleyecegiz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?