- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.521
Merhaba arkadaslar, sag salim dunu atlattik,
Dun saat 9 da gule oynaya, fotograf cekile cekile doguma gittik, fakat yaklasik 20 dakika ugras sonucu belimden spinal anesteziyi yapamadilar, kac kere igne ile batti cikti doktor oydular beni resmen, tansiyonum dustu istifra falan ettim , sonra epidurale dondu anestezi uzmani, ama nasil telas yapti gorseniz,
Sonra arda bey girdi, dedi kadinuyusmuor 15 dakika bekledik o kadar gerilis ve korkmustum ki(( resmen son anlarinda aciyi hissettim, kizim pamuk gibi dogdu, yanima verdier kokladim, esm de yanmdaydi, onca strese ragmen sizleri unutmadim arkadaslar
3760 gr, 52 cm pamuk bir kizim var..
Dun korkuttu bizi, yogun bakima alabiliriz falan dediler, akciger filmi cektiler bir suru tahll yaptilar sukur ki 2,5 saat sonra sag salm yanimiza geldi,
Sutum az, surekli miziklior kuzucuk, simdi uyumusken yazayim dedim
Bu arada ufak bir problemimiz var, dil alti perdesi bizimkinden daha onde, cerrah 2 yasina kadar operasyon olmasi gerektigini yoksa peltek olacagini soyledi, suan emdigi icin sorun yokmus
Allaha tevekkul edip bekleyecegiz bakalim
Canım hayırlı olsun ...İnşallah önemli bir şey yoktur...
Canım eskiden kurulmuş olan mı?
Hayırlısıyla doğsun inşallah...
Canım hoş geldin bu foruma. Benim de 38 de doğurduğum (29 artı 4 te 4 cm açılmayla hep yattım) oğlum var. 25 haftalık kaybım. 2 de 8 haftalık düşük. 5. hamileliğimde laparoskopik serklajla 36 artı 4 te kavuştum oğluma şükür. Darısı başına...
kızlar bizim de aşımız vardı bugün...çok ağladı kuzum. Yarın da çocuk dr sine gideceğiz hala sarılık var azıcık renginde...(
sinem maşallah kuzularına...
Bir de yan topik kurulabilir mi? burası ana topik, bebeişlerden sonra iletişimi koparmamak için yan topik. Doğumdan sonra forumun içeriği gereği fazla paylaşım yapılamıyor doğum yapanın yazacak şeyi az oluyor hep de selam verip de gitmek olmuyor. Buraya da yazalım ama orada da ya iletişimi koparmayalım olur mu ki?:44:
Hidenisko hayirli olsun canim Allahim mis kokusunu koklayarak buyutmeyi nasp etsin.yaren58 hadi bakalim sira sende.bende7. siraya terfi ettim en ustte olacagim gunleri gorecekmiyim acaba.herkes icin hayirli olani nasip etsin Allah.herkese iyi geceler
Canlar günaydın
Hamd olsun bu günümüze. Rabbim daim eylesin
Zor bi gün ve gecenin ardından bu sabahıda oğlum anne karnında girdi. Rabb'ime binlerce hamd olsun. Kasılmalarım yarım saatte bire düştü daim olsuninşallah.
Hidennisco çok merak ettim. Hastaneyi arayınca her ikiside iyi demişlerdi. Daha fazla bilği veremiyoruz demişlerdi. Cep de rahatsız etmek istemedim bir kez aradım.
Rabbimyavrularımızı ve bizleri korusun.
Herkese gunaydinla cok guzel bi sabaha uyanmaniz dileklerimle.bu geceyi bende zor gecirdim kasik agrim bi yandan gripoldum bi yandan kizim bogaz enfeksiyonu oldu sabah kadar atesiyle ugrastim.Allaha sukur simdi daha iyiyiz kizim uyudu.Sofika eline diline yuregine saglik cok guzel anlatmissin hem agladim hem guldum.gercekfen en yakinlarin bile anlamiyor yeri geliyor bu gerek es olsun gerek ailenden biri gerek kaynana.ama ayni isdirabi ceken insanlar birbirlerini daha iyi anlayip destek olabiliyor.hele aman bizler tarlada calisarak dogurduk lafi yokmu olduruyor beniii.insallah herkesanne olmanin guzelligini tadar dedigin cok guzel cogu kisinin melegi var burda hemen herkes anne.hideniskobazen anestezi tutmayabiliyor gecmis olsun.ama kizinin ve senin iyi olmana cok sevindim kocaman opuyorum.metal bi gunu daha atlattin sukur ilerleyen haftalarida gorecez hep beraber insallah guclu ol
Günaydın kızlar
Herkes iyi sanırım,ben de çok şükür iyiyim,bugün doktora gidicem bakalım şu çarpıntılarıma ne diyecek,dün akşam nabzım 116 atıyordupaşam dediğin kese kağıdı işini yaptım ama daha fena hissettim bıraktım ben de..yine de sağol denedim en azından
Bu sabah da telefonum çaldı,arayan okul idarem idi,NORM FAZLASI oldunuz,neredeyse defolun gidin demeye getirdi,heRhalde ben tayin istersen kına yakacaklar var,artık RABBIM görüyor kime ne yaptıysam,Allahın belası hükümet din derslerini dayadı bak benim ekmeğimle oynanıyor,dersim seçmeli olduğu için seçilmiyor hadi başka kapıya deniyor,üstelik bugün benim DOĞUM GÜNÜM,aldığım en muhteşem hediye oldu,ellerim kırılsaydı da üniversite sınavında bilgisayar öğretmenliğini yazmasaydım lanet olsun yazdığım güne...[/QUO
Norm kadro fazlalığı bende de yıllardır var, bu durum sadece senin branşın için geçerli değil, fizik, kimya, biyoloji, ingilizce.... Bu konuda matematik, edebiyat branşları daha şanslı. Ben bundan birşey çıkacağını sanmıyorum. Moralini bozma bence....
Günaydın kızlar
Herkes iyi sanırım,ben de çok şükür iyiyim,bugün doktora gidicem bakalım şu çarpıntılarıma ne diyecek,dün akşam nabzım 116 atıyordupaşam dediğin kese kağıdı işini yaptım ama daha fena hissettim bıraktım ben de..yine de sağol denedim en azından
Bu sabah da telefonum çaldı,arayan okul idarem idi,NORM FAZLASI oldunuz,neredeyse defolun gidin demeye getirdi,heRhalde ben tayin istersen kına yakacaklar var,artık RABBIM görüyor kime ne yaptıysam,Allahın belası hükümet din derslerini dayadı bak benim ekmeğimle oynanıyor,dersim seçmeli olduğu için seçilmiyor hadi başka kapıya deniyor,üstelik bugün benim DOĞUM GÜNÜM,aldığım en muhteşem hediye oldu,ellerim kırılsaydı da üniversite sınavında bilgisayar öğretmenliğini yazmasaydım lanet olsun yazdığım güne...
Rahim ağzına dikiş atılmak için en uygunu 12-14 hafta arasıdr...geç atılınca pek başarı gösterilemiyor ne yazıkki erkan doğumla sonuçlanıyor...ben böyle duydum...sen epey geç atılmış dikişin...iyi düşün iyi olsun ama...herkes aynı olcak diyede bi kaile yok....allah yardımcın olsun..bende 4 melek annesiyim
Canım onların keyfine göre gidecek halin yok,Bosver Allaha havale etGünaydın kızlar
Bu sabah da telefonum çaldı,arayan okul idarem idi,NORM FAZLASI oldunuz,neredeyse defolun gidin demeye getirdi,heRhalde ben tayin istersen kına yakacaklar var,artık RABBIM görüyor kime ne yaptıysam,Allahın belası hükümet din derslerini dayadı bak benim ekmeğimle oynanıyor,dersim seçmeli olduğu için seçilmiyor hadi başka kapıya deniyor,üstelik bugün benim DOĞUM GÜNÜM,aldığım en muhteşem hediye oldu,ellerim kırılsaydı da üniversite sınavında bilgisayar öğretmenliğini yazmasaydım lanet olsun yazdığım güne...
ikinci sırada olmakta beni heyecanlandiriyor :)seni bekliyorum zirveye yerleşmek icingöreceksin canım inşallah, ama listenin başında görmek adını heyecanlandırıyor..
Sukur bı gün daha gecti,Canlar günaydın
Hamd olsun bu günümüze. Rabbim daim eylesin
Zor bi gün ve gecenin ardından bu sabahıda oğlum anne karnında girdi. Rabb'ime binlerce hamd olsun. Kasılmalarım yarım saatte bire düştü daim olsuninşallah.
Hidennisco çok merak ettim. Hastaneyi arayınca her ikiside iyi demişlerdi. Daha fazla bilği veremiyoruz demişlerdi. Cep de rahatsız etmek istemedim bir kez aradım.
Rabbimyavrularımızı ve bizleri korusun.
Günaydın kızlar
Neden uyuşmasdin anestecimi iyi degildi?zor gecmis ama sonu guzel,vadeyi gördüm face'deMerhaba arkadaslar, sag salim dunu atlattik,
Dun saat 9 da gule oynaya, fotograf cekile cekile doguma gittik, fakat yaklasik 20 dakika ugras sonucu belimden spinal anesteziyi yapamadilar, kac kere igne ile batti cikti doktor oydular beni resmen, tansiyonum dustu istifra falan ettim , sonra epidurale dondu anestezi uzmani, ama nasil telas yapti gorseniz,
Sonra arda bey girdi, dedi kadinuyusmuor 15 dakika bekledik o kadar gerilis ve korkmustum ki(( resmen son anlarinda aciyi hissettim, kizim pamuk gibi dogdu, yanima verdier kokladim, esm de yanmdaydi, onca strese ragmen sizleri unutmadim arkadaslar
3760 gr, 52 cm pamuk bir kizim var..
Dun korkuttu bizi, yogun bakima alabiliriz falan dediler, akciger filmi cektiler bir suru tahll yaptilar sukur ki 2,5 saat sonra sag salm yanimiza geldi,
Sutum az, surekli miziklior kuzucuk, simdi uyumusken yazayim dedim
Bu arada ufak bir problemimiz var, dil alti perdesi bizimkinden daha onde, cerrah 2 yasina kadar operasyon olmasi gerektigini yoksa peltek olacagini soyledi, suan emdigi icin sorun yokmus
Allaha tevekkul edip bekleyecegiz bakalim
Canım test gunü bugündu sanırım,insallah guzel haberler verirsindoğum gunun kutlu olsun cnm
dr kontrolun de inş guzel gecer
en kısa zamanda ş okul meselende hayırlı olduğu sekilde hal olur
Canım norm fazlası denen şeyin yeni birşey olmadığını biliyorum,o saydığın branşlardan birden fazla öğretmen olduğunda oluşuyor ama ben okulumda tekim zaten,başka bilgisayarcı yok,artı kimse beni anlayamaz not vermemek nedir okuldaki öğretmen idareci ve öğrencilerin serni öğretmen değil tamirci olarak görmelerini,öğretmenler gününde beni kutlayan bile olmaz!! yani diğer branşlatla uzaktan yakından bi bağlantım olamaz,biz elalemin msn ini kurarız,wordde satır başı yapamamıştır onu yaparız,gözü görmeyen sabunluk olmuş yaşlı öğretmenlerin e okul notlarını gireriz bi de üstüne "ay siz ne rahatsınız sınav yapmıyorsunuz" deyip aşağılanırız,bana müdür yardımcım okul toplantısında "kusura bakma hocam senin dersinden daha önemli dersler var dedi" hadi sıkıyorsa girsinler benim bölüme de bi okusunlar yiyorsa... ben fen puanıyla girmişim keşke mühendis olsaymışım doğudaki üniv lerin tıp fakülteleri tutuyordu,kendi salaklığım tabi bu kadar ayaklara düşeceğimi bilemezdim,kendime bir daha okuma gücü bulsam sınavlara girip başka bölüm okuycam vallaGünaydın kızlar
Bu sabah da telefonum çaldı,arayan okul idarem idi,NORM FAZLASI oldunuz,neredeyse defolun gidin demeye getirdi,heRhalde ben tayin istersen kına yakacaklar var,artık RABBIM görüyor kime ne yaptıysam,Allahın belası hükümet din derslerini dayadı bak benim ekmeğimle oynanıyor,dersim seçmeli olduğu için seçilmiyor hadi başka kapıya deniyor,üstelik bugün benim DOĞUM GÜNÜM,aldığım en muhteşem hediye oldu,ellerim kırılsaydı da üniversite sınavında bilgisayar öğretmenliğini yazmasaydım lanet olsun yazdığım güne...[/QUO
Norm kadro fazlalığı bende de yıllardır var, bu durum sadece senin branşın için geçerli değil, fizik, kimya, biyoloji, ingilizce.... Bu konuda matematik, edebiyat branşları daha şanslı. Ben bundan birşey çıkacağını sanmıyorum. Moralini bozma bence....
Bu arada DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAYAN HERKESE teşekkür ederim
Canım gecmis olsun insallah gecer sariligCanım hayırlı olsun ...İnşallah önemli bir şey yoktur...
Canım eskiden kurulmuş olan mı?
Hayırlısıyla doğsun inşallah...
Canım hoş geldin bu foruma. Benim de 38 de doğurduğum (29 artı 4 te 4 cm açılmayla hep yattım) oğlum var. 25 haftalık kaybım. 2 de 8 haftalık düşük. 5. hamileliğimde laparoskopik serklajla 36 artı 4 te kavuştum oğluma şükür. Darısı başına...
kızlar bizim de aşımız vardı bugün...çok ağladı kuzum. Yarın da çocuk dr sine gideceğiz hala sarılık var azıcık renginde...(
sinem maşallah kuzularına...
Bir de yan topik kurulabilir mi? burası ana topik, bebeişlerden sonra iletişimi koparmamak için yan topik. Doğumdan sonra forumun içeriği gereği fazla paylaşım yapılamıyor doğum yapanın yazacak şeyi az oluyor hep de selam verip de gitmek olmuyor. Buraya da yazalım ama orada da ya iletişimi koparmayalım olur mu ki?:44:
Canım test gunü bugündu sanırım,insallah guzel haberler verirsin
Günaydın kızlar
Canım doktorun neden sezaryan diyor gerekçesi ne?burda bı cok arkadasımız dikisle yattıktan sonra normal dogum yaptı,bizim durumumuz normal doguma cok elverişli,benim suyum normalin altında doktorum bu suyla normal dogum yaparsın ama azalırsa sezaryan demişti,cok sukur azalmadı fakat benim tercihim sezaryandan yana
Hidenisko ne oldu anlamadım,insallah bade solunum sıkıntısını atlatip,kollarına gelir
Metal insallah geçecek canım bu haftayida atlatacak
Gurbetçi iyi olmana sevindim boş serum da olsa ise yariyorya önemli olan o,suyun kasilmaya iyi geldigini biliyordum belkide cok su içtiğim icin bende kasilma olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?