Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

herşeye rağmen kızın sağsalim kucağında annesi inşallah diğer sıkıntılarda zamanla atlatılacaktır inşallah..Allah bol bol süt nasip etsin kuzuya kendini çarçabuk toparlasın..

bence de doğumdan sonra ayrı bir topik hem sayfada bölünmelere yol açar hemde burdaki arkadaşlara ayıp etmiş gibi düşünenler olabilir zaten doğum yapanlar bir süre giremiyor yada yazacak fazla birşey bulunamıyor face dende takip ediyoruz zaten birbirimizi bence bu sayfamız tam bir manevi paylaşım ve bilgi birikimiyle zenginleşti bunu bölmeyelim..

Hidenisko hayirli olsun canim Allahim mis kokusunu koklayarak buyutmeyi nasp etsin.yaren58 hadi bakalim sira sende.bende7. siraya terfi ettim en ustte olacagim gunleri gorecekmiyim acaba.herkes icin hayirli olani nasip etsin Allah.herkese iyi geceler

göreceksin canım inşallah, ama listenin başında görmek adını heyecanlandırıyor..

Herkese gunaydinla cok guzel bi sabaha uyanmaniz dileklerimle.bu geceyi bende zor gecirdim kasik agrim bi yandan gripoldum bi yandan kizim bogaz enfeksiyonu oldu sabah kadar atesiyle ugrastim.Allaha sukur simdi daha iyiyiz kizim uyudu.Sofika eline diline yuregine saglik cok guzel anlatmissin hem agladim hem guldum.gercekfen en yakinlarin bile anlamiyor yeri geliyor bu gerek es olsun gerek ailenden biri gerek kaynana.ama ayni isdirabi ceken insanlar birbirlerini daha iyi anlayip destek olabiliyor.hele aman bizler tarlada calisarak dogurduk lafi yokmu olduruyor beniii.insallah herkesanne olmanin guzelligini tadar dedigin cok guzel cogu kisinin melegi var burda hemen herkes anne.hideniskobazen anestezi tutmayabiliyor gecmis olsun.ama kizinin ve senin iyi olmana cok sevindim kocaman opuyorum.metal bi gunu daha atlattin sukur ilerleyen haftalarida gorecez hep beraber insallah guclu ol

hadi canım bir gün daha atlattın hayırlısıyla böyle geçicek inşallah annesi üzme kendini Rabbim kuzunu kucağına aldığın günleride göstericek inşallah..

evet canım çok haklısın insanlar geze geze doğurmayı bir marifet kendilerinin büyük bir marifeti sayıyorlar benimde önceki hamileliğimde annem hep yanımdaydı ben birgün kalkıp dikişten sonra salata bile yapmadım hep oturdum hep uzundım hiç dışarı çıkmadım doktor kontrolü haricinde her yanıma gelen ay biz böyle doğurduk ben hamileyken böyle oldu da hiç birşey olmadı şimdi hemen düşüyor insanı küçümser gibi sanki senin bir yeteneksizliğin gibi yüzüne vuruyorlardı, ama bu sefer küçük çocuğum olduğu için hep ayakta kaldım ister istemez ve bu arada da her işimi yaptım bir ağır temizlik yapmadım cam kapı silmedim ama günlük ev işim çamaşır yemek hep yaptım dışarıda çıkıp gezdim aşırıya kaçmadan arada ve Rabbime binlerce şükür beni bu günlere getirdi ama bunu kendi marifetim olmadığını biliyorum, Rabbim ol demeseydi olmazdı o bana bu iradeyi verdi, ama şimdi aferin herişi de yaptın diyen yok sadece bazı insanlar hem dengesizliklerinden hemde sırf insanın moralini bozmak için konuşuyorlar hiç kimse bunlara aldırış etmesin, ben eskiden çok kırılıyordum ama artık hiçbiri umrumda bile değil..

Günaydın kızlar
Herkes iyi sanırım,ben de çok şükür iyiyim,bugün doktora gidicem bakalım şu çarpıntılarıma ne diyecek,dün akşam nabzım 116 atıyordu paşam dediğin kese kağıdı işini yaptım ama daha fena hissettim bıraktım ben de..yine de sağol denedim en azından

Bu sabah da telefonum çaldı,arayan okul idarem idi,NORM FAZLASI oldunuz,neredeyse defolun gidin demeye getirdi,heRhalde ben tayin istersen kına yakacaklar var,artık RABBIM görüyor kime ne yaptıysam,Allahın belası hükümet din derslerini dayadı bak benim ekmeğimle oynanıyor,dersim seçmeli olduğu için seçilmiyor hadi başka kapıya deniyor,üstelik bugün benim DOĞUM GÜNÜM,aldığım en muhteşem hediye oldu,ellerim kırılsaydı da üniversite sınavında bilgisayar öğretmenliğini yazmasaydım lanet olsun yazdığım güne...

Duyaydin canim dogum gunun kutlu olsun.nice yillara saglikla insallah.sinirlenme tatlim bu sana zarar vermekten baska ise yaramaZ.Emin ol butun idareler icin ayni sey gecerli.bana bashekim acik acik dofumdan sonra tayin istemek zorunda kalabilirsin dedi.bende dunyayi dar ederimmi demek istiyosunuz dedim nasil anlarsan dedi.ozellikle sexiyolar galiba iderexileri

Canim dogum gunun kutlu olsun bunlari kafana takip kendini yipratma canim bebegini dusun kendine dikkat et tatlim

Bende 12- 14 haftalarda rahim ağzı ölçümleri normaldi. Ama doktor tedbir amaçlı önerdiği halde ben istemedim. Çok şükür açılma yok, kısalma var. Ben bu hamileliğimden çok umutluyum, Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım onların keyfine göre gidecek halin yok,Bosver Allaha havale et
Dogum gunun kutlu olsun,bugün guzel haberlerle donersin

göreceksin canım inşallah, ama listenin başında görmek adını heyecanlandırıyor..
ikinci sırada olmakta beni heyecanlandiriyor :)seni bekliyorum zirveye yerleşmek icinDogur artık sıra bize gelsin sırada bekleyenler var
Sukur bı gün daha gecti,
olacak bu is vaktinde gelecek bebegin

doğum gunun kutlu olsun cnm

dr kontrolun de inş guzel gecer

en kısa zamanda ş okul meselende hayırlı olduğu sekilde hal olur

Neden uyuşmasdin anestecimi iyi degildi?zor gecmis ama sonu guzel,vadeyi gördüm face'de Maşallah tombik tombik,bol bol sütun olur insallah,bol bol su tuket sutu cogaltiyormus

Canım gecmis olsun insallah gecer sarilig
Yeni bir topik fikri fena degil fakat ne kadar aktif olabilir bilemiyecem,bebeklerle ilgilenmekten fazla girilmeyebilir,birde su var dogum sonrası o topige yogunlasirsak burdaki arkadaslara nasil yardımcı olcaz?bu benim fikrim tabi yeni topik acarsanız orayada ugraririm

carpıntıdan korkma canım 120 ledrı goruyodum ben dık dur carpıntın oldugunda yada ayak altı yastıkla gıdermeye calıs stresten oluıyor kafanı rahat tut gecıcek bu gunler ınsss gecmeseydı chnb ınkı benımkı gecmexzdı:

Sürekli yattığın için bebek de sen de kilo aldınız. Sezeryan yaparım, diyo. Normal olmasını tercih ettiğimizi söyleyince de rahim ağzın açılmış olarak gelirsen normal olabilir tabi, dedi. 32+5 iken bebeğim 2400 gramdı, ben de 15 kg aldım, bu rakamlar bana gayet normal gibi geliyo. Siz ne dersiniz, kilolarımız çok mu, dr mu değiştirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…