Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Selamlar 1 ters 1duz idare ediliyor anladigim kadariyla.yeni bebisleri opuyorum cok kotu gribim ama uzaktan bisi olmaz.efulim proluton bana serklajdan sonra normalde vermwdi ama kanamam olunca 3 hafta kullandim haftada 2 kez.simda24.haftamdayim kullanmiyorum.hemsire olmama ragmen igneden xok korkuyorum.penisilin gibi yakiyor cok yagli.yaren sirani eylulgulu aliyor acele et.Allahim kolay dogumlar naaip etsin.ne guzwl ya guzel haberler almak

Ayyy beni heyecan sardı,sen doğurcan yaren doğurcak eee sıra bana geliyor:18:
Mama işi de bebeğin şekeri düşmüş ise bekletmez mama verirler,bebeklerde hipoglisemi çok görülür,emin bebeğim niye uyanmıyor diye endişelenmektense vatsın mamaya alışsın

Bu arada iğneyi soran arkadaşa,ben her ikisini de vuruluyorum penisilin ilk etapta daha çok acıtıyor resmen vurulurken ağrıyor,proluton ise bi süre sonra alışıyorsun ama acısı sonraki saatlerde çıkıyor yayılıyor tüm kalçaya ateş gibi yanıyor,hatta benim bu aralar çok kaşınıyor

Guzel soru:)emir olcak galiba ama her kafadan bı ses çıkıyor bakalım,
İnsallah vermezler bı kereyle alisirmi bilmem ama anne sütunu denemeden mama vermek güven kırıcı,neyse Cumartesi tekrar gitcm yine nst ye gircem o zaman dogum katına çıkarım bebek hemşireleriyle konuşurum,esimide tembihledim bebegin pesinden ayrılma diye,mama vermelerine izin vermesin
Kalkanı almadım,o ne yariyordu yara olursa diyemi?eczaneye gitcem göğüs kremi icin onuda alırım

Zirve sana kalıyor,insallah :)
Canım polikliniklerin hemşirede öyle dedi bebek 4 saat ac kalırsa kan şekeri düşer mama verirler ama bu 4 saatte denemezlermi anne sütunu beni o düşündürüyor,her yol denenir son care mama verilir insallah gerek kalmaz

merhaba canım
Allah kimseye muhtaç etmesin hani bir laf var ya sağ eli sol ele muhtaç etmesin Allah diye çooook doğru.hem yaparlar hem söylenirler yeri geldimi de kullanırlar.Rabbim bugünlerimizi aratmasın beterin beteri vardır.yeterki bebişlerimiz iyi olsun herşeye değer.
Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın:)

inşallah yanılıyodur canım ya feci kafama takıldı ...

herşeyden tüketmeye çalışıyorum aslında ama düşük karbonhidrat alımından kaynaklı olabilirmiş...

bakalım 2 hafta sonra kont belli olur

canım üzme kendini doktorun verdiği diyete uy inşallah en kısa zamanda toplarsınız.Allah kızını ve seni korusun herşey yolunda gitsin ve sağlıcakla kucakla bebişini inş.

canım üzme kendini doktorun verdiği diyete uy inşallah en kısa zamanda toplarsınız.Allah kızını ve seni korusun herşey yolunda gitsin ve sağlıcakla kucakla bebişini inş.

çok sağol canım amin...

inşallah Allahım olmayanlara bebk nasip etsin hamişlerede sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.....

canım ben de kullanıyorum serklajdan önce başladı doktor 5 günde bir oluyorum birazyanıyor ama kasılmaları engelliyor,iğne günü yaklaştığında hissediyorum kasılmaları vurulunca daha iyi oluyorum,mutlaka kullan derim.bazılarında doktor kesiyor bazılarında doğuma kadar devam eediyor.benim dedoktorum elindekiler bitince kesebilirsin dedi

ayyyyy pazartesi bi bebiş daha geliyor inş. çok şükür
herşey yolunda gitsin,bebişimiz sağlıcakla gelsin

aayy ne iyi olur valla paylasırsan yarın kontrole gittigimde magazadan aldıgımı geri vericem almazlarsa falan diye daha vermedim sipariş 2gün içinde vericem siparişimi

zaten stede s-m-l var m orta beden olarak gözüküo m alıcam bende.bu pijamada güzelmiş......benimde oglum olacak ama hiç mavilere bakmak istemiyorum ama mavi alıcam

aayy ne güzel hidennisko arkadasımız bade sini kucaklamış Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömür nasip etsin inşallahdarısı bizlere

eylülgülü canım seninde günün belli olmus hadi hayırlısı inş darısı bizlere........listede adım yok arada giriyorum diye unutuluyo ama senden sonra ben varım Allahın izniyle büyük ihtimal 30unda alıncak benimde yarın kontrolüm var kesinlestiririz senin adına cok heyecanlandım saka maka 28-32-34 derken dogumlar geldi cattı sorunsu bir dogum olur inş

arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum beni tanıyanların tahmin ettigi gibi
dogum yaptım onca sıkıntıdan kayıptan üzüntüden sonra şükürler rabbıma çok saglıklı bir kızım oldu ismini yağmur ada koyduk şu an karşımda uyuyor ve ben bu mucizeye bakıp buradaki tüm dostalrım için dua ediyorum hepinize benimki gibi güzel sorunsuz dogumlar dilerim.bu forumda çok endişeli sorularım oldu aglayarak yazdıgım günler oldu ama sonu güzel oldu şükür serklajlı olmak zor ama çok ciddi faydaları var.Allah tüm gebişlerimize saglık sıhat versin saglıkla kalın arkadaşlar

aayy ne iyi olur valla paylasırsan yarın kontrole gittigimde magazadan aldıgımı geri vericem almazlarsa falan diye daha vermedim sipariş 2gün içinde vericem siparişimi

arkadasim bakti dun.begendi yerleri falan guzelmis dedi.bi arkadasimda o halukbayram marka uclulerden sparis etti cok begenmis.68 kili 158 boy small beden olmus ona.bende 160 boyum 78 kilo falanim satici kadin large alsin demis ama m olurmuki diyede aklima takildi.olmazsa m alip olmadi degistiririm.bakalim haftaya siparis vercem bende haftasonu giriyo araya diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…