- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.581
Ayyy beni heyecan sardı,sen doğurcan yaren doğurcak eee sıra bana geliyor:18:Kızlar bugün benimde kontrolum vardı cok sukur suyu iyi nst iyi doktor daha fazla beklemeyelim istersen dedi bugün cok sukur 37 bitti,Pazartesi doguma giriyorum cok heyecanlıyım cokta korkuyorum insallah sorun çıkmaz,birde canımı sıktılar bu hastaneyle ilgili gorumcemin bı tanidig dogum yapmış anne sutu yerine ilk önce mama vermişler cocuk mamaya alışmış,olabilirmi ya böyle bisey polinikteki hemşireniz sordum yok öyle bisey olurmu dediler yinede canım sıkıldı,birde bebeğim son 3 gund kilo almamış su son 3 gund yemeğe yüklenecek artık 9 ayda alamdigmi 3 gund alırsam şaşırmam,ciğer geliştirici iğnede verdi yarın ilk dozumu vurulcam
Guzel soru:)emir olcak galiba ama her kafadan bı ses çıkıyor bakalım,sağ ol canım sağlıklı olsun kilo önemli değil.benim de göğsüm sürekli boş hep emmek istiyor...
canım benim çok yakmıyordu pıhtılaşma iğnesi daha çok yakıyordu. yavaş versinler ilacı yağlı çünkü...
Aaaa demek pazartesi... ne olacak adı? vermezler inşallah bir seferden alışmaz verselerde...
göğüs kalkanı aldın mı? elektrikli süt sağma makinası alacaksan da medela mini elektrikli süper...
Zirve sana kalıyor,insallah :)Ayyy beni heyecan sardı,sen doğurcan yaren doğurcak eee sıra bana geliyor:18:
Mama işi de bebeğin şekeri düşmüş ise bekletmez mama verirler,bebeklerde hipoglisemi çok görülür,emin bebeğim niye uyanmıyor diye endişelenmektense vatsın mamaya alışsın
Benim önceki hamileliğimde bebeğin kilosunun 330gram civarında olduğu söylenmişti. Kısa süre sonra erken doğduğunda 450 gram olduğu görüldü. Yani bu rakamlar tahmini gerçek değil. Zaten beslenme uzmanları diyet listesini verirken hamile olduğunu gözönüne almışlardır. Kalbini ferah tut. Ceviz, hurma, yumurta, balık, süt, yoğurt, meyve (tüketiyorsundur) zaten bebeğini geliştirir.
ben bugün kontrole gittim...
herşey yolunda çok şükür maşallahhhh diyim..
ama canım sıkıldı..takmıyım diyom ama takiyom işte..
bebişimiin kilosu az kızlar yaaaa...
nerdeyse 8 gün geri..boyu :32.5 cm kilosu:712gr
bütün ölçümnler haftasıyla uyumlu ama karın çevresi ölçümü küçük..yani bebeiş zayıf....
doktor iyi beslenmiyomusun dedi.l.bende şeker çıktı 1900 cal diyet yapıyorum dedim..
çok düşük dedi belki ondan olabilirmiş..
solgarın balık yağı hapını verdi..1 gün arayla iç dedi..
28 haftadan sonra hergün bir adet iç dedi..calsiyum verdi okadar yani...
bu arada rahim ağzı boyu 3.76mm miş.gayet güzel dedi..
sizce nasıl ?
oradaki dahiliyeye gönderdi oda diyeti 2200 cal çıkarmamı söyledi...
bide şeker ölçüm cihazı verdi...
1 hafta 2200 cal diyet yapıp şekerimi 3 gün takip edip tekrar gidicem..bakacak bakalım..
böyle bişi yaşayan varmı kızlar çok kafama takıldı neden kilo almıyor benim kızım yaaa...allah korusun gelişim geriliği falan olmasınnn
canım üzme kendini doktorun verdiği diyete uy inşallah en kısa zamanda toplarsınız.Allah kızını ve seni korusun herşey yolunda gitsin ve sağlıcakla kucakla bebişini inş.
Benm proluton igne kullanan arkadaslara bir sorum olack lutfen yardmci olun ben 17haftalik gebeym ve bir ay once serlaj oldum gebelign ilk haftalarndada serkljdn sonrada kanamam olmadi doktormda kanamasu olsnlara veryorz prolutonu dedi yinedr yazdi ama ben daha vurrdrmadm igneyi sizce vurdrmalimiyim size doktorunz neden yazdi ve kacinci aya kadar vuruldunz bide penisiln kadar yakicimi igne
Kızlar bugün benimde kontrolum vardı cok sukur suyu iyi nst iyi doktor daha fazla beklemeyelim istersen dedi bugün cok sukur 37 bitti,Pazartesi doguma giriyorum cok heyecanlıyım cokta korkuyorum insallah sorun çıkmaz,birde canımı sıktılar bu hastaneyle ilgili gorumcemin bı tanidig dogum yapmış anne sutu yerine ilk önce mama vermişler cocuk mamaya alışmış,olabilirmi ya böyle bisey polinikteki hemşireniz sordum yok öyle bisey olurmu dediler yinede canım sıkıldı,birde bebeğim son 3 gund kilo almamış su son 3 gund yemeğe yüklenecek artık 9 ayda alamdigmi 3 gund alırsam şaşırmam,ciğer geliştirici iğnede verdi yarın ilk dozumu vurulcam
bende bikac gundur bu siteden bakiyorum aklimda var bikac model.ank da oturan bi arkadasim var gidip carsamba gunu bi yakindan bakacak bedenine yerine falan.malum ben biyere cikamiyorum.ona gore alicam bende.sen hala almamis olursan yazarim canim burdanda.degisimde yapiyolarmis.kargoyu sen oduyomussun.oyke diyodu.hhadi bakalim simdiden gule gule giyelim:)
zaten stede s-m-l var m orta beden olarak gözüküo m alıcam bende.bu pijamada güzelmiş......benimde oglum olacak ama hiç mavilere bakmak istemiyorum ama mavi alıcamBen seviyorum polarımi normalde de giyorum kaba gelmiyor bana pijamasiyla takimdi altinada ev botlarımı giyorum seviyorum spor takılmayı benimkide m beden suan göbekten zor oluyor ama doğumdan sonra olur,bence m beden olur sana benden daha zayifsin,bende bı ara netten baktım aslında vardı lohusa takimim pijama,gecelik,sabahlik ablam vermişti ama fantezi sadece hastanede giyerim diye birde spor aldım onlarda m beden simdi aldıklarımda m beden fkiir olsun ben bunu aldım kumaş kalitesinide cok beğendim benim Poların süs dikişi mavi ee oğlum olcak zaten pijamayida mavi aldım,netten degil magzadan aldım,senin modellere bakarken aylar önce beğendiğim satışdan kalkmış arayaipta bulamadığım modeli buldum tekrar satışa girmiş
http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/pijama/pijama--10139
Âmin canımın insallah darısı basınızaayyyyy pazartesi bi bebiş daha geliyor inş. çok şükür
herşey yolunda gitsin,bebişimiz sağlıcakla gelsin
Canım pembede Başka renkd olur benim hastanede giyecklerim pembe:)zaten stede s-m-l var m orta beden olarak gözüküo m alıcam bende.bu pijamada güzelmiş......benimde oglum olacak ama hiç mavilere bakmak istemiyorum ama mavi alıcam
Canım pembede Başka renkd olur benim hastanede giyecklerim pembe:)
aayy ne iyi olur valla paylasırsan yarın kontrole gittigimde magazadan aldıgımı geri vericem almazlarsa falan diye daha vermedim sipariş 2gün içinde vericem siparişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?