- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.601
Guzel soru:)emir olcak galiba ama her kafadan bı ses çıkıyor bakalım,
İnsallah vermezler bı kereyle alisirmi bilmem ama anne sütunu denemeden mama vermek güven kırıcı,neyse Cumartesi tekrar gitcm yine nst ye gircem o zaman dogum katına çıkarım bebek hemşireleriyle konuşurum,esimide tembihledim bebegin pesinden ayrılma diye,mama vermelerine izin vermesin
Kalkanı almadım,o ne yariyordu yara olursa diyemi?eczaneye gitcem göğüs kremi icin onuda alırım
zaten stede s-m-l var m orta beden olarak gözüküo m alıcam bende.bu pijamada güzelmiş......benimde oglum olacak ama hiç mavilere bakmak istemiyorum ama mavi alıcam
Canım pembede Başka renkd olur benim hastanede giyecklerim pembe:)
arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum beni tanıyanların tahmin ettigi gibi
dogum yaptım onca sıkıntıdan kayıptan üzüntüden sonra şükürler rabbıma çok saglıklı bir kızım oldu ismini yağmur ada koyduk şu an karşımda uyuyor ve ben bu mucizeye bakıp buradaki tüm dostalrım için dua ediyorum hepinize benimki gibi güzel sorunsuz dogumlar dilerim.bu forumda çok endişeli sorularım oldu aglayarak yazdıgım günler oldu ama sonu güzel oldu şükür serklajlı olmak zor ama çok ciddi faydaları var.Allah tüm gebişlerimize saglık sıhat versin saglıkla kalın arkadaşlar
Seninde az kalmis canım aramızda bı kaç gün var diye hatırlıyorum,aslında doktrum suyu aynı kalırsa 38 doldururuz demişti bugün suyu normal dedi ama nedense içimden bı ses az diyor usg de su alanı az gibi gördüm sanki sanırım alanı daralıyor,hayırlısı insallah seninki 38 bitince galiba,sezaryan mı olacak?eylülgülü canım seninde günün belli olmus hadi hayırlısı inş darısı bizlere........listede adım yok arada giriyorum diye unutuluyo ama senden sonra ben varım Allahın izniyle büyük ihtimal 30unda alıncak benimde yarın kontrolüm var kesinlestiririz senin adına cok heyecanlandım saka maka 28-32-34 derken dogumlar geldi cattı sorunsu bir dogum olur inş
Bende lansinoh alicam,bu göğüs kalkanı kullanışlı bisey belli hem süt birikiyor hemde göğüs yara olursa duyurur temas ederek acı çekmenize engeller eczaneye bakarım,33 günmu kullandin,uzun vadeli kullanılmıyormu?Allah ismiyle yaşatsın canım. ben krem lansinoh aldım küçük aldım. çok işime yaradı ama lansinoh kullanıp yara olan da duydum. garmastan yazmış arda bey onu kullanmadım. göğüs kalkanı da küçük tas gibi bir şey göğüse koyuyorsun göğüsün sütyenle temasını engelliyor daha da önemlisi birini emerken bebek diğeri akıyor 2-3 gün sonra. o tasta birikiyor bebeğe veriyorsun biriken sütü. philips avent aldım. 33. gün bir arkadaşa verdim dua ediyorum sana hep diyor çok birikiyor diyor. erken vermişim ama olsun...
yok canım bence durup dururken vermezler memeorialden ben çok memnun kaldım bu hususta...
kızlar benim de hastane kıyafetim pembeydi...oğluma da hastanede kırmızı kıyafetlerle doğum fotosu çektirdim...
Seninde az kalmis canım aramızda bı kaç gün var diye hatırlıyorum,aslında doktrum suyu aynı kalırsa 38 doldururuz demişti bugün suyu normal dedi ama nedense içimden bı ses az diyor usg de su alanı az gibi gördüm sanki sanırım alanı daralıyor,hayırlısı insallah seninki 38 bitince galiba,sezaryan mı olacak?
Bende lansinoh alicam,bu göğüs kalkanı kullanışlı bisey belli hem süt birikiyor hemde göğüs yara olursa duyurur temas ederek acı çekmenize engeller eczaneye bakarım,33 günmu kullandin,uzun vadeli kullanılmıyormu?
Kızlar bugün benimde kontrolum vardı cok sukur suyu iyi nst iyi doktor daha fazla beklemeyelim istersen dedi bugün cok sukur 37 bitti,Pazartesi doguma giriyorum cok heyecanlıyım cokta korkuyorum insallah sorun çıkmaz,birde canımı sıktılar bu hastaneyle ilgili gorumcemin bı tanidig dogum yapmış anne sutu yerine ilk önce mama vermişler cocuk mamaya alışmış,olabilirmi ya böyle bisey polinikteki hemşireniz sordum yok öyle bisey olurmu dediler yinede canım sıkıldı,birde bebeğim son 3 gund kilo almamış su son 3 gund yemeğe yüklenecek artık 9 ayda alamdigmi 3 gund alırsam şaşırmam,ciğer geliştirici iğnede verdi yarın ilk dozumu vurulcam
aayy ne güzel hidennisko arkadasımız bade sini kucaklamış Allah analı babalı büyütsün uzun hayırlı ömür nasip etsin inşallahdarısı bizlere
Allah ismiyle yaşatsın canım. ben krem lansinoh aldım küçük aldım. çok işime yaradı ama lansinoh kullanıp yara olan da duydum. garmastan yazmış arda bey onu kullanmadım. göğüs kalkanı da küçük tas gibi bir şey göğüse koyuyorsun göğüsün sütyenle temasını engelliyor daha da önemlisi birini emerken bebek diğeri akıyor 2-3 gün sonra. o tasta birikiyor bebeğe veriyorsun biriken sütü. philips avent aldım. 33. gün bir arkadaşa verdim dua ediyorum sana hep diyor çok birikiyor diyor. erken vermişim ama olsun...
yok canım bence durup dururken vermezler memeorialden ben çok memnun kaldım bu hususta...
kızlar benim de hastane kıyafetim pembeydi...oğluma da hastanede kırmızı kıyafetlerle doğum fotosu çektirdim...
rabim hayırlı ömürlü etsin işşallah darısı bizlere olsn işşallaharkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum beni tanıyanların tahmin ettigi gibi
dogum yaptım onca sıkıntıdan kayıptan üzüntüden sonra şükürler rabbıma çok saglıklı bir kızım oldu ismini yağmur ada koyduk şu an karşımda uyuyor ve ben bu mucizeye bakıp buradaki tüm dostalrım için dua ediyorum hepinize benimki gibi güzel sorunsuz dogumlar dilerim.bu forumda çok endişeli sorularım oldu aglayarak yazdıgım günler oldu ama sonu güzel oldu şükür serklajlı olmak zor ama çok ciddi faydaları var.Allah tüm gebişlerimize saglık sıhat versin saglıkla kalın arkadaşlar
senin o doktora çok pis dalasım geldi haberin olsunAyyy beni heyecan sardı,sen doğurcan yaren doğurcak eee sıra bana geliyor:18:
Mama işi de bebeğin şekeri düşmüş ise bekletmez mama verirler,bebeklerde hipoglisemi çok görülür,emin bebeğim niye uyanmıyor diye endişelenmektense vatsın mamaya alışsın
canım inan ben neyi anladım biliyormusun olasıkları sayalım öncemerhaba canım
Allah kimseye muhtaç etmesin hani bir laf var ya sağ eli sol ele muhtaç etmesin Allah diye çooook doğru.hem yaparlar hem söylenirler yeri geldimi de kullanırlar.Rabbim bugünlerimizi aratmasın beterin beteri vardır.yeterki bebişlerimiz iyi olsun herşeye değer.
Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın:)
kız bende okadar para alsam el bebek gül bebek bakarımAllah ismiyle yaşatsın canım. ben krem lansinoh aldım küçük aldım. çok işime yaradı ama lansinoh kullanıp yara olan da duydum. garmastan yazmış arda bey onu kullanmadım. göğüs kalkanı da küçük tas gibi bir şey göğüse koyuyorsun göğüsün sütyenle temasını engelliyor daha da önemlisi birini emerken bebek diğeri akıyor 2-3 gün sonra. o tasta birikiyor bebeğe veriyorsun biriken sütü. philips avent aldım. 33. gün bir arkadaşa verdim dua ediyorum sana hep diyor çok birikiyor diyor. erken vermişim ama olsun...
hel bir kop beni brda hamile kalınca tek bırakın vallahi küserimhayırlı olsun canım ben de senin gibi doğum yaptım 2 ay oldu kopamadım buradan...
canım karbonatlı syu dene derim ben birde ablam e vitaminli kapsül var dedi gögse kırıp sıkıyormşn bebekte emse vitamin oluyormuşBende lansinoh alicam,bu göğüs kalkanı kullanışlı bisey belli hem süt birikiyor hemde göğüs yara olursa duyurur temas ederek acı çekmenize engeller eczaneye bakarım,33 günmu kullandin,uzun vadeli kullanılmıyormu?
beni gene unutmuşsunArkada§lar bu saatte ancak okuyabildim.
Eylulgulu
Pazartesi bebegine kavusuyorsun.rabbim saglikla evladina kavusmani nasip etsin.
Duyaydin
Konteolun iyi gecmis bebeginede masallah
nice mutlu yillara
Mumudibaha
aklim tum gun sendeydi test yarinmis ben 12. Gun bugun olunca
insallah iyi haberlerle gel
Saftunc
Cumartesi iyi haberlerini yazmani bekliycem
Happykelebek
Hayirli yolculuklar
Bebekler sirasiyla zamaninda geliyor ne guzel
Canm ya bak ne guzel sira sana geldi cok sukur,
Saglikla al bebisini kucagina
Sut ile ilgili endise duyaak gitme doguma, her anne bebegineyetememe korkusu yasar mama vermek sucluluk hissettirir
Memorialdan bu konuda inanilmaz memnun kaldim hemsireler super, o kadar moral oluyorlar ki, mama vermek istemediler ama benim israrim karsisinda geceleri 30 cc kabul ettiler, bende uyudum bu sayede dinlendim, alllaha sukur bugun sutum gelmeye basladi iyice, kizimda emmeyi seviyor cook sukur, sofikanin tavsiye ettigi kapsullerden alacagim kismetse bugun
Goguslerim lansinoha ragmen yara oldu, gogus kalkani isimi gorur diye umuyorum, cunku kanama olup sutyene yapisiyor
Burdan cikista alacagim insallah
Evet canim, prensesim kolarimda cok sukurm darisi isteyen tum arkadaslarimin basina insallah
Garmastani alayim bnde
Cunku lansinoh engeller dedi hemsire tedavi etmezmis
Benimde kanama ve yara basladigna gore ise yaramiyor demekki dedi
Havalandir memisleri dedi
Oda da cikariyorum disari benim fistiklari oturuyorum
Ben 3 gecelik getirdim hic birini kirletmeden sus olsun diye degistirip giydim
Kesinlikle gecelik cok rahat oluyor arkadaslar, onden dugmeli hamilelik sonrasi gecelikler almistim ben
sen o konularda içini ferah tut,ben dün doktora sanki yarın doğuruyormuşum gibi çocuk doktorunu falan sordum,benim gibi şekertli gebelerin bebelerinde doğum sonra ciddi bir kan şekeri düşüşü olabiliyormuş ondan benim velede istedikleri mamayı verebilirler,bu benim en büyük korkum:18:Zirve sana kalıyor,insallah :)
Canım polikliniklerin hemşirede öyle dedi bebek 4 saat ac kalırsa kan şekeri düşer mama verirler ama bu 4 saatte denemezlermi anne sütunu beni o düşündürüyor,her yol denenir son care mama verilir insallah gerek kalmaz
Canım sen bana desene ekle beni diye,sen bilgilerini vercen ki ben gircem,doğum tarihin-bebek cinsiyeti-bulunduğun il-serklaj ve takibini yapan dreylülgülü canım seninde günün belli olmus hadi hayırlısı inş darısı bizlere........listede adım yok arada giriyorum diye unutuluyo ama senden sonra ben varım Allahın izniyle büyük ihtimal 30unda alıncak benimde yarın kontrolüm var kesinlestiririz senin adına cok heyecanlandım saka maka 28-32-34 derken dogumlar geldi cattı sorunsu bir dogum olur inş
Sağolasın canım çiçeklerim de pek güzelrabim hayırlı ömürlü etsin işşallah darısı bizlere olsn işşallahadıyla yaşasın canım
senin o doktora çok pis dalasım geldi haberin olsunmanyakmı doktorn şimdiye kadar neden yollamamış seni kardologa brda sen yazarken strese giriyorm seni düşünemiyorm ay ne yaptı çarpıntısı oldmu vs :18::18::18:sen bu doktor bırak yoksa ben brda sinirden katil olucam dikkat et canım yavrmuza kavşmamıza az kaldı ay sanki kocanımda öle dedim ne ka komik oldu canım demeyi nuttm hep yazıcam unutyuorum geçmiş dogum günün kutul mutlu huzurul bebeli olsun işşallah nice seneler dilerim allahtan rabbim yavrularını ömürlü veriri eşinle sevdiklerinle bir ömür boyu mutl ol nice senlere kıymetimi bil kimseye çiçek vermem
canım inan ben neyi anladım biliyormusun olasıkları sayalım önce
1- herşeyden mahrum oluyorsun
2- korkaraktan streslerle geçiyor gebeligin
3- her kafadan bir ses çıkıyor
4-aman yatma ne yatıyorsun yata yatada gider o bebek
5-ne rahimi diktiriyorsun allaha ne karşı geliyorsun gene gidicek emegine yazık (bunu bana kızımda narkozcu kadın dedi dogrupta ne yapıcaksın dedi olmuyor kabullen )
6- sen bir daha hamile kalma bebeklerin senin yüzünden ölüyorlar
7- oglum bunu yolla babasının evine bundan ne köy ne kasaba olur
8- senin rahimin sakat bebekleri aıyor ne hamile kalıyorsun
9-ugraşma gene durmucak ne yatıyorsun kalk iş yap hareket et
10 -en yakın arkadaşımda seklajlıydı kızımı dogurdm eve geldim kapa bu defteri paşa durmuyor olan bebegine sana oluyor dogurma
anlayacagın kimsenin kimseye faydası olmuyor canım ne diyoruz onn için hamileyim diye kimseye demiyorz oldda dicez bu kerezde dicekler benim sayende aldı kucagına bebegiben artık herşeyden soyutladım kendimi işşallah hamile kalıyım kocaman bir liste yaptım kendine 2 adet düdüklüm var birini yeni aldırdım eşime klipsli işşallah yemekelri düüdklüde yaparım olr biter ev işii çamaşırıda eşim yapar temem ver eline bebek benim yanımda allahım eşim sevenlerim olsun gerisi boş daha ne isterim rabbim 40 haftaları görmeni nasip etsin işşallah
kız bende okadar para alsam el bebek gül bebek bakarımdarısı işşallah olmayanların başına
hel bir kop beni brda hamile kalınca tek bırakın vallahi küserimzaten dogranlar girmiyor başka topiklerde görüyorm onları çok üzülüyorm kendimi kllanılmış hissediyorm mesela ben hamile degilim ama genede buraya yazıyorm istemesem yazmam degilmi bende derim hmile kalıyım işimi görüyüm dogrym hadi baş baş işimi gördünüz bir daha girmiyim diyim olmuyor ama böyle biline
canım karbonatlı syu dene derim ben birde ablam e vitaminli kapsül var dedi gögse kırıp sıkıyormşn bebekte emse vitamin oluyormuş
beni gene unutmuşsun
canım maşşallah bademi gördüm allahım nazarlardan saklasın canım bol dereot bulgr ye sütün olur ah yanımda degilsinizki yavrumu sevip alıyım kcagıma gribim geçmedi çekip çekip duryorm geçen regreteyle konştm dedi griplisin gitme anneye bebege geçirisin sesimi anladı biryerlerimden çıkıyordu sesim
kızlar hayırlı cumalar benim az işelrim var bitiriyim gelicem
Canım sitkelşi suyla taharetleniyor muydun? mantar,kaşıntı vs çok iyi geliyor,burda hemen hemen hepimiz öyle yapıyoruz wc sonrasıkizlar hayirli cumalar...
hidenisko masallah kizceni gordum Allah saglik ve sihatle buyutmeyi nasip etsin adiyla buyusun..
mumudihaba cnm seni merak ettim sonuc pozitiftir insallah...
eylulgulu cnm masallah tosununa bizlerde o haftalari gorurmuyuz ki Allahim aci yasatmasin..
duyaydin cnm kardiyaloga gorunmem cok iyi olacak seninde gunun az kaldi benim daha cok ...
Allahim su 28 i bi gorsem cok mutlu olurum rahatlarim gercekten Allahim acisini gpstermesin...
pasam kiz ben varim buralarda hic ayrilmam merak etme hele bi hamile kalda hayirlisiyla...
chnb cnm masallah ardamiza buyuyor gun be gun..
yaren cnm senin yerini eylulgulu alicak sanirim..
haftasi ileri olanlar bir birlerinizin yerlerini degisebilirsiniz..
bende liste baslarina gelirmiyimki...
ha unutmadan kizlar seyim kasiniyor ya dr soyledim idrar aldi insallah gecer ya tatli tatlu kasiniyor..
ismini yazamadigim diger kizlar insallah iyisinizdir...
Canlarim ben yarin gumushaneye donuyorum insallah sorunsuz atlatiriz dualarini bekliyorum herkese iyi geceler
eylülgülü canım seninde günün belli olmus hadi hayırlısı inş darısı bizlere........listede adım yok arada giriyorum diye unutuluyo ama senden sonra ben varım Allahın izniyle büyük ihtimal 30unda alıncak benimde yarın kontrolüm var kesinlestiririz senin adına cok heyecanlandım saka maka 28-32-34 derken dogumlar geldi cattı sorunsu bir dogum olur inş
arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremiyorum beni tanıyanların tahmin ettigi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?