Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Garmastan Pomat Göğüs Ucu Çatlakları için Krem 20 gr

Emzirme döneminde meme başı çatlaklarının giderilmesine yardımcı olur ve göğüs bakımında kullanılır.

Kullanım Şekli: Her emzirmeden birkaç saat önce ve hemen sonrasında meme ucu ve çevresine ince bir tabaka halinde uygulanır. Emzirmeden önce meme başlarındaki pomat su ile silinmelidir. Pomat kalıntısı günde bir kez ılık su ile tamamen yıkanır ve sonra pomat ince bir tabaka halinde tekrar uygulanır. Pomat az miktarda kullanılmalıdır.

Uyarılar: Her emzirmeden önce meme başları silinmelidir.

Üretim : Almanya M

canım herkes herşeyi söylüyor en yakınların bile anlmıyor.Rabbim de bizi böyle imtihan ediyor.Bizde isteriz tabiki de herkes gibi 37.haftaya kadar işe gidebilmeyi, kimseye muhtaç olmadan ev işlerimizi yapabilmeyi, hem gezi hem doğurmayı.... ama olmayınca olmuyor.yatmak kolaymı eve tıkılıp kalmak kolay mı sanki...
Ama ne diyelim Rabbim kahrında hoş lütfunda hoş...
Allahım bize çekilen sıkıntıların mükafatını verecek sabrettiğimiz sürece inanıyorum.Sende hamile olduğun müjdesini vereceksin ve bukez herşey çok güzel olacak tüm kalbimle diliyorum.çok güzel bir anne olacaksın,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat/evlatlar :) nasip etsin hepimize.Bizimde evlerimiz bebiş sesleriyle şenlensin inşallah...

kızlar hastanede günleriniz su gibi akıp geçsin inşallah Allah merhametli doktor,hemşire ve bakıcılarla karşılaştırsın
Her daim güzel haberlerle gelin,dualarımız sizinle...
Allah sıralı doğum nasip etsin , hayaller gerçek olsun 40 ları görün inşallah:)
Bebişleriniz ve siz Allaha emanet olun,sağlıcakla kalın

offff okuyamıyorum geçmişi tam giriyorum işlerin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum..

herkes iyi mi? biri bana özet geçebilir mi?

offff okuyamıyorum geçmişi tam giriyorum işlerin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum..

herkes iyi mi? biri bana özet geçebilir mi?
Hidenişko doğurdu
Eylülgülü pazartesi doğuracak
Metal ve gurbetçi hastanede
Bugün mumudihabanın gebelik olayı belli olacak..sanırım genel olarak bu kadar

Hidenisko feryal teşekkürler,feryal darısı en kısa zamanda seninde basına insallah
Krem konusunda kafam karıştı iyicene garmiston dahamı iyiki,onu mü alsam
Yaren,belki Pazartesi'ye kadar doğurursun,sıranı almak istemem:)
Paşam doktor aksini söylemedikten sonra cok sıkı yatak istirahatine gerek yok,milletin söylediklerine kulak tikayacan,yoksa stres iyi gelmez sana
Gurbertci sende gorcen bu haftaları,bana hedefleri kısa tutunca zaman daha hızlı geçiyordu sanki,kaşıntın varsa mantar olabilir sirkeli su kullan çamaşırlarını utulet,mantar olunca normal doguma sakıncalı oluyordu sanırım

Kızlar gece uyuyamadim hoş zaten uyuyamiyordumya sezaryan olcam ya tirsmaya başladım zaten felaket senoryasi kurmakta üstüme yok serklaj gibi kolay gecermi acaba

Kızlar slm uzun zamandır yazamadım ve okuyamadım geçenlerde biraz okudum ve sofika nın regrete inzivada yazdığını gördüm :))) sofika cnm şartlardan kaynaklı bebek çalışması olmadığı için moralim bozuluyor burası hamilelik istediğimi körüklüyor :))) biraz o nedenle uzak kaldım ama hep aklımdasınız chnb sen sürekli haber alıyorum ayrıca faceden takip ediyorum sizleri :))

Eylülgülü doğum yaklaşmış cnm hayırlı olsun doğum haberini hayırlısıyla bekliyorum :))

Duyaydın ve yaren cnm sıra size gelmiş inşallah sağlıkla doğum haberlerini vereceksiniz

Gurbetci cnm hastanede yatıyormuşsun cnm herşey bebeğin için bu günler geçeçek ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Metal,canım sende hastanedesin inşallah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alacaksın cnm dualarım seninle

Mumudihaba, canım inşallah önce hamilelik ardından da sağlıkla doğum haberleri alacağız senden güzel haberi bekliyorum cnm :))

Bade,Feryal,Paşam sıra bize geldi kızlar :) en kısa sürede burda hamileyiz diye yazarız :))

Hidennisko,cnm iki yavrunda birbirinden güzel 41 kere maşallah cnm ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu olun inşallah
Tubaaoz cnm özledim seni en kısa sürede görüşürüz inşallah kıvancı kocaman öpüyorum :))

Chnb,canım senle zaten sürekli görüşüyoruz yeni fotoları bekliyorum :)) yolla facede paylaşalım cnm :))

Efulim,hamilelik için tebrik etmişmiydim unuttum cnm :)) Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler ver bize inşallah

Fadik,cnm seni ve oğluşunu öpüyorum :))

Ay adını unuttuğum varsa özür dilerim :))

Herkese hayırlı cumalar kızlar :)))

Kızlaar diğer tahlil sonuçlarımıda aldım..Biliyorsunuz genetik testlerinden MTHFR C677T:HETEREZİGOT MUTASYONDU..(türk toplumunun %20 sinde varmış bu durum..Çok önemli değil dendi..)

Diğer sonuçlarım

HOMOSİSTEİN:19.5 (0-12 arasında olması gerekiyor)

LUPUS ANTİKUAGULAN:43.2 ( <45 olması gerekiyor )

PROTEİN C:94 (65-140 olması gerekiyor)

protein s :89 (55-160)

ANTİ KARDİYOLİPİN: 7.28 NEGATİF (<12)

HOMOSİSTEİN SONUCUM PROBLEMLİ KIZLAR

GENETİKÇİYE DANIŞTIM..MTHFR C677 HETEREZİGOTUN SONUCU BU DEDİ..YANİ HOMOSİSTEİN ONA BAĞLI OLARAK YÜKSELİRMİŞ..

TABİ ADAM 3 TANE DÜŞÜĞÜM VAR BİLİYOR..BUNA BAĞLI DÜŞÜK OLMUŞ OLABİLİR AMA KESİNLİĞİ YOK DEDİ..HAMİLE KALMADAN 3 AY ÖNCE FOLİK ASİTE BAŞLA DEDİ..AMA NORMAL HAMİLELER 400MG İÇER SEN 800MG İÇMELİSİN DEDİ..BİRDE HERGÜN BEBE ASPRİNİ,HAMİLE KALDIKTAN SONRADA MUHTEMELEN İĞNEYE GEÇİLİR DEDİ..

TABİ ADAMA DİYEMEDİM..BENİM 1 TANE VAR DÜŞÜĞÜM DİYE..BU DURUMDA YORUMU NASIL OLURDU BİLEMEDİM..O 3 DÜŞÜĞE DAYANARAK BUNLARI SÖYLEDİ..KIZLAR MTHFRC677 Sİ HETEREZİGOT OLUPTA HOMOSİSTEİNİDE YÜKSEK OLAN VARMI ARANIZDA..SİZCE NE YAPMALIYIM?PAŞAM SENDE DE HOMOSİSTEİN YÜKSEKTİ GALİBA..NEKADAR YÜKSEK?GENETİKÇİ ŞÖYLE SÖYLEDİ HETEREZİGOT OLMAYAN İNSANDA HORMON %100 ÇALIŞIYORSA SENDE %80 ÇALIŞIR..HOMOZİGOT OLSAYDIN BU % 60 LARA İNER DEDİ..YANİ DURUMUNDA BİŞEY YOK DEMEYE GETİRDİ..

İnsallah başarıyla atlatirsin,bende cok korkmuştum ama kolay bı operasyondu
inşallah canım benim narkoz bebişime zarar verir diye korkuyorum
inan çok zor buldum sizler gibi kalbim yerinden çıkıcak sanki...
sonrası nasıl oluyo canım yatıyomuyuz sürekli doğuma kadar
nasıl olucak bilmiyorum onada razıyım yeterki sağlıklı olsun..

DESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇUM BELLİ OLDU

41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır

Canım bebege göre narkoz veriyorlar sanırım birde bu yüzden serklajnicin 12. Haftanın dolmasını bekliyorlarki organ oluşumu bitmis oluyor ve bebek narkozdan zarar görmüyor,serklaj sonrası ilk 2-3 hafta sık yatak istirahati sadece wc ve banyo icin kalktım birde igne icin çıktım dışarı,sonrası hamileliğin sürecine göre gerekirse siki yatak istirahati yaparsın,ben cok sikinyapmadim arad evin icinde tür atıyordum ama 6. Ayda kanamam olunca sık istirahate geçtim bı kaç hafta, yani bu kisiye göre değişiyor,ilaçlarını ihmal etme özellikle iğneni insallahbundan sonrası süreçte kolay gecer senin icin

canım benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterozigot 0.6 cleksan oldum. homosistein regretede sornluydu...sanırım iğne dedi. gebelik öncesi apikobal de önerdi galiba ona...folbiol..

şimdiden hayırlı olsun canım korkma narkoz bir şey yapmaz dün çocuk dr sine sordum benim 3 saat sürdü serklaj narkoz zarar vermişmidir yok dedi...

canım o kapsüllerden ben de alayım ücreti ne? ben humana da aldım 7 kutu netten indirimli...alacağın kapsülün linkini verir misin?

garmastan arda bey bana numüne verdi kullanmadım hemşiresine de verir bence...nette madecassol diye krem tavsiye etmişler iyileşsin diye. lansinoh silinmiyor o rahatlığı var hem de bebeğin ağzının pamukçuk olmasını engelliyormuş...

gecelik rahat gerçekten...çıkış ne zaman?

hemşireler süperdi özellikle bebek hemşireleri... normallerin de bazısı iyiydi...

lansinoh silinmiyor..

canım kopar mıyım hiç? ilaçlarını aldım canım annemlerle gönderiyorum...

canım şükür büyüyor... darısı başınıza...

canım kullanılır tabi... ben nasıl olsa gün geçtikçe bebek çok emiyor akmaz diye verdim. emzirirken taktım ben...zaten süresi var 24 saat takılmıyormuşç...

Canlarim ben yarin gumushaneye donuyorum insallah sorunsuz atlatiriz dualarini bekliyorum herkese iyi geceler

hayırlısıyla git inşallah...

mumudihabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?

Tebrik ederim.

Inaallah pazarteside hersey yolunda gidecek.
Inan cok sevindim.
:124::124:

canımmmmm çok sevindimmmm Allhım tamamına erdirsin sanırım tek gebelik çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…