- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.621
eylülgülü sırayı kapıyorsun galibabenim kızda hala hareket yok bu da kırk haftayı dolduracak galiba, şu gögüs kremi ve kalkanından bende alayım bari geçen sefer eşim bir krem almıştı ama adını hatırlamıyorum ama gögüs kalkanı banada lazım galiba çünkü geçen sefer akmasından bende şikayetçiydim gögüs pedi kullanıyordum oda sık sık ıslanıyordu kızlar bu kalkanı sürekli takıyormusunuz yoksa emzirdikçemi.. birde krem hangisinden alsam acaba garmastan mıydı onu lansion gibi silmeden emzirebiliyormusunuz bilen varmı? ay çok soru sordum galiba kusura bakmayın
Hidenişko doğurduoffff okuyamıyorum geçmişi tam giriyorum işlerin yoğunluğundan fırsat bulamıyorum..
herkes iyi mi? biri bana özet geçebilir mi?
İnsallah başarıyla atlatirsin,bende cok korkmuştum ama kolay bı operasyonduyarın saat 10 da serklajım var ve ben çok korkuyorum...
inşallah canım benim narkoz bebişime zarar verir diye korkuyorumİnsallah başarıyla atlatirsin,bende cok korkmuştum ama kolay bı operasyondu
Canım bebege göre narkoz veriyorlar sanırım birde bu yüzden serklajnicin 12. Haftanın dolmasını bekliyorlarki organ oluşumu bitmis oluyor ve bebek narkozdan zarar görmüyor,serklaj sonrası ilk 2-3 hafta sık yatak istirahati sadece wc ve banyo icin kalktım birde igne icin çıktım dışarı,sonrası hamileliğin sürecine göre gerekirse siki yatak istirahati yaparsın,ben cok sikinyapmadim arad evin icinde tür atıyordum ama 6. Ayda kanamam olunca sık istirahate geçtim bı kaç hafta, yani bu kisiye göre değişiyor,ilaçlarını ihmal etme özellikle iğneni insallahbundan sonrası süreçte kolay gecer senin icininşallah canım benim narkoz bebişime zarar verir diye korkuyorum
inan çok zor buldum sizler gibi kalbim yerinden çıkıcak sanki...
sonrası nasıl oluyo canım yatıyomuyuz sürekli doğuma kadar
nasıl olucak bilmiyorum onada razıyım yeterki sağlıklı olsun..
Ayyy cok svindim Rabbim tamamına erdirir insallah bu seferDESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇUM BELLİ OLDU
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
Yok canım ben hiç bisey baktirmadim kiEylülgülü,duyaydın siz homosisteine baktırmışmıydınız?
Kızlaar diğer tahlil sonuçlarımıda aldım..Biliyorsunuz genetik testlerinden MTHFR C677T:HETEREZİGOT MUTASYONDU..(türk toplumunun %20 sinde varmış bu durum..Çok önemli değil dendi..)
HOMOSİSTEİN SONUCUM PROBLEMLİ KIZLAR
GENETİKÇİYE DANIŞTIM..MTHFR C677 HETEREZİGOTUN SONUCU BU DEDİ..YANİ HOMOSİSTEİN ONA BAĞLI OLARAK YÜKSELİRMİŞ..
TABİ ADAM 3 TANE DÜŞÜĞÜM VAR BİLİYOR..BUNA BAĞLI DÜŞÜK OLMUŞ OLABİLİR AMA KESİNLİĞİ YOK DEDİ..HAMİLE KALMADAN 3 AY ÖNCE FOLİK ASİTE BAŞLA DEDİ..AMA NORMAL HAMİLELER 400MG İÇER SEN 800MG İÇMELİSİN DEDİ..BİRDE HERGÜN BEBE ASPRİNİ,HAMİLE KALDIKTAN SONRADA MUHTEMELEN İĞNEYE GEÇİLİR DEDİ..
TABİ ADAMA DİYEMEDİM..BENİM 1 TANE VAR DÜŞÜĞÜM DİYE..BU DURUMDA YORUMU NASIL OLURDU BİLEMEDİM..O 3 DÜŞÜĞE DAYANARAK BUNLARI SÖYLEDİ..KIZLAR MTHFRC677 Sİ HETEREZİGOT OLUPTA HOMOSİSTEİNİDE YÜKSEK OLAN VARMI ARANIZDA..SİZCE NE YAPMALIYIM?PAŞAM SENDE DE HOMOSİSTEİN YÜKSEKTİ GALİBA..NEKADAR YÜKSEK?GENETİKÇİ ŞÖYLE SÖYLEDİ HETEREZİGOT OLMAYAN İNSANDA HORMON %100 ÇALIŞIYORSA SENDE %80 ÇALIŞIR..HOMOZİGOT OLSAYDIN BU % 60 LARA İNER DEDİ..YANİ DURUMUNDA BİŞEY YOK DEMEYE GETİRDİ..
inşallah canım benim narkoz bebişime zarar verir diye korkuyorum
inan çok zor buldum sizler gibi kalbim yerinden çıkıcak sanki...
sonrası nasıl oluyo canım yatıyomuyuz sürekli doğuma kadar
nasıl olucak bilmiyorum onada razıyım yeterki sağlıklı olsun..
Canm ya bak ne guzel sira sana geldi cok sukur,
Saglikla al bebisini kucagina
Sut ile ilgili endise duyaak gitme doguma, her anne bebegineyetememe korkusu yasar mama vermek sucluluk hissettirir
Memorialdan bu konuda inanilmaz memnun kaldim hemsireler super, o kadar moral oluyorlar ki, mama vermek istemediler ama benim israrim karsisinda geceleri 30 cc kabul ettiler, bende uyudum bu sayede dinlendim, alllaha sukur bugun sutum gelmeye basladi iyice, kizimda emmeyi seviyor cook sukur, sofikanin tavsiye ettigi kapsullerden alacagim kismetse bugun
Goguslerim lansinoha ragmen yara oldu, gogus kalkani isimi gorur diye umuyorum, cunku kanama olup sutyene yapisiyor
Burdan cikista alacagim insallah
Evet canim, prensesim kolarimda cok sukurm darisi isteyen tum arkadaslarimin basina insallah
Garmastani alayim bnde
Cunku lansinoh engeller dedi hemsire tedavi etmezmis
Benimde kanama ve yara basladigna gore ise yaramiyor demekki dedi
Havalandir memisleri dedi
Oda da cikariyorum disari benim fistiklari oturuyorum
Ben 3 gecelik getirdim hic birini kirletmeden sus olsun diye degistirip giydim
Kesinlikle gecelik cok rahat oluyor arkadaslar, onden dugmeli hamilelik sonrasi gecelikler almistim ben
eylülgülü sırayı kapıyorsun galibabenim kızda hala hareket yok bu da kırk haftayı dolduracak galiba, şu gögüs kremi ve kalkanından bende alayım bari geçen sefer eşim bir krem almıştı ama adını hatırlamıyorum ama gögüs kalkanı banada lazım galiba çünkü geçen sefer akmasından bende şikayetçiydim gögüs pedi kullanıyordum oda sık sık ıslanıyordu kızlar bu kalkanı sürekli takıyormusunuz yoksa emzirdikçemi.. birde krem hangisinden alsam acaba garmastan mıydı onu lansion gibi silmeden emzirebiliyormusunuz bilen varmı? ay çok soru sordum galiba kusura bakmayın
rabim hayırlı ömürlü etsin işşallah darısı bizlere olsn işşallahadıyla yaşasın canım
kız bende okadar para alsam el bebek gül bebek bakarımdarısı işşallah olmayanların başına
hel bir kop beni brda hamile kalınca tek bırakın vallahi küserimzaten dogranlar girmiyor başka topiklerde görüyorm onları çok üzülüyorm kendimi kllanılmış hissediyorm mesela ben hamile degilim ama genede buraya yazıyorm istemesem yazmam degilmi bende derim hmile kalıyım işimi görüyüm dogrym hadi baş baş işimi gördünüz bir daha girmiyim diyim olmuyor ama böyle biline
kızlar hayırlı cumalar benim az işelrim var bitiriyim gelicem
kizlar hayirli cumalar...
hidenisko masallah kizceni gordum Allah saglik ve sihatle buyutmeyi nasip etsin adiyla buyusun..
mumudihaba cnm seni merak ettim sonuc pozitiftir insallah...
eylulgulu cnm masallah tosununa bizlerde o haftalari gorurmuyuz ki Allahim aci yasatmasin..
duyaydin cnm kardiyaloga gorunmem cok iyi olacak seninde gunun az kaldi benim daha cok ...
Allahim su 28 i bi gorsem cok mutlu olurum rahatlarim gercekten Allahim acisini gpstermesin...
pasam kiz ben varim buralarda hic ayrilmam merak etme hele bi hamile kalda hayirlisiyla...
chnb cnm masallah ardamiza buyuyor gun be gun..
yaren cnm senin yerini eylulgulu alicak sanirim..
haftasi ileri olanlar bir birlerinizin yerlerini degisebilirsiniz..
bende liste baslarina gelirmiyimki...
ha unutmadan kizlar seyim kasiniyor ya dr soyledim idrar aldi insallah gecer ya tatli tatlu kasiniyor..
ismini yazamadigim diger kizlar insallah iyisinizdir...
Bende lansinoh alicam,bu göğüs kalkanı kullanışlı bisey belli hem süt birikiyor hemde göğüs yara olursa duyurur temas ederek acı çekmenize engeller eczaneye bakarım,33 günmu kullandin,uzun vadeli kullanılmıyormu?
Canlarim ben yarin gumushaneye donuyorum insallah sorunsuz atlatiriz dualarini bekliyorum herkese iyi geceler
DESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
DESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?