Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
zaten 3 aydır evdeyim canım benimde kanamam oldu doktorum yasakladı evdeyim evin içinde dolaşıyorum haftada bir kezde doktor için çıkyorum dışarı
inşallah sıkıntı çıkmaz canım ya biliyosun süreklide yatılmıyo yanlızım bide evde iğneyi eşim yapıyo onda sorun yokta claxen kullanıyorum iğne dediğin o mu tatlım yoksa başka iğnede eklermi acaba????

canım o kadar güzel yazmışsın ki diğecek hiçbirşey bulamıyorum...
seni ve kuzularını kocaman öpüyorum

canım serklajdansa rengi açık ve temiz kan olur diye düşünüyorum...ama tabi içerde beklerde rengi kararırsa bilmem....

canım inan çok çok sevindim...
öncelikle inş. değer hep katlanır ve kolay bir hamileleik geçirip yavrunu sağlıcakla kucaklarsın...
hep dualarımızdasın ve allah ın izniyle doğum yapana kadarda öğle olacak...bu sefer inş. olacak ben çok umutluyum...
rabbim yar ve yardımcınız olun...

3 saat mi çok uzun sürmüş canım ya
allah yardımcımız olsun...sonu iyi olsun sağlıkla alıyım bebişimide kucağımada artık razıyım herşeye

canım yok açık değil kan işte adet kanı gibi bugün yok gece siyah gibiydi. arda bey ilaç vermiş buradaki dr mle görüşmüş aldım ilacı kullanacağım...

eymen nasıl iyileşti mi? yine seni yoruyor mu? çayı zor içmiştin...

ben burayı gerçekten çok seviyorum yaaa
güzel haberlerle o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...

ama tabi artık sık gelemiyorum sadece buraya değil bilgisayar başına gelemiyorum...
bugünde bütün işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım...
sabahın bulaşığını bırakta akşamın bulaşığı bile dezgah içinde...kahvaltı etmek ve eymenle ilgilenmek dışında hiçbir şey yapmadım...
biraz canım sıkkın internette birşeyler araştırdım...

geçen pazar bilmeyerek oğlum su çiçeğiyle temas etti(
misafir gelmişti oğlu su çiçeğiymiş onlarda bilmiyorlarmış eve gidince akşam telde görüştük ki o akşamı döküntüler başlamış...
araştırdım bulaştırma zamanı döküntü çıkmadan 2 gün önce başlayıp döküntüler sönünceye kadarmış...
sağlık ocağındaki hemşire yüzde 90 çıkarır dedi( bugün altıncı gün herhalde çıkarmayacak diğe düşünürken araştırdımki temestan 12-21 gün arayla falan çıkarmış( ve de beklemekten başka yağılacak hiçbirşey yok...

Claxan pihtilasma iğnesini?dediğim o degil proloton depot haftada bı kere kasilmalari engelliyor burda hemen hemen herkes kullanıyor ben serklajdan sonra başladım hatta ilkini ameliyatta vurdurmus doktorum öyle söyledi,muhtemelen doktorun ameliyattan sonra verir
Beni de hamileliğim basında kanamam oldu o gün bugündur bende Evdeyim,bend kendi evi d kalınca yanlızim,yattığı. Yerdend nete girdiğim icin cokta kisilmiyorum,ama annemde kalırken zaman cok çabuk geçiyor,orası kalabalık,gelen tidnee oluyordu insan yüzü görüyordum biraz,sen serklajdan sonradami yanlız kalacaksın?

canııımm çok sevindim..allahım ne güzel bir haber..inşallah ikiye katlar,5e katlar:) bizde arkandan geliyoruz:)

proluton olyutorum canım 3 güne bir oluyodum şimdi hafta 1 e çıkardı doktorum claxen de kan sulandırıcı onu kanamam olduğu zamanlar almıyorum şimdi kullanıyorum
annem memlekette gelemiyo babanem var yatalak ona bakıyo sağolsun halamlar o kadar bencil ki 1 haftalık idare ederim diyen yok
eşim yanımda olucak canım bide ablam var işte yemeklerimi falan o yapıyo sağolsun kimi serklajdan sonra normal hayatıma döndüm diyoda
merak ediyorum canım ya nasıl olcak nasıl bitcek kanamam olmasın razıyım artık

Mumudihaba çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.Sağlıkla al bebeğini kollarına.Eylülgülü güzel bir doğum olsun inşallah.Hayır ve bereket getirsin ömrünüze oğlun.Moonshere84(doğru yazdımmı rumuzunu bilemedim ama)İnşallah ameliyatın sorunsuz geçer.Kasılma filan yaşamaz sonraki dönemi rahat atlatırsın.Ben de ayın
28'inde serklaj olacağım Allah yardımcımız olsun.AMİN

arkadaşım allah yardımcın olsun..inşallah çok başarılı geçer.
amin canım sağol inşallah sorunsuz hallolur bebişime bişii olmaz
amin canım ben ouyımda anlatırım sanada
biz zor anne olanlardanız rabbim bebişlerimizi korun allah a emanetler
nerde olucan canım sen serklajını bide neden olucan? benim rahimde yapışıklık varmış onu açmışlardı
o yüzden olucam?

inşallah çıkarmaz fadikçim..üzme kendini..allah şifa versin..

Maşallah maşallah
Rabb'ime sana şükürler olsun. Canım benim çok sevindim haberîne. Merak ediyordum sabahtan beri Bir girdim seni okudum
Rabbim daim eylesin. Kucağına aldığını bildirdiğîn zamanlarıda göreceğiz inşallah. Allah'a emanet olun.
:13::13::13:
:119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:

Canim cok sevindim insallah saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder rabbim

Canım yemek yapanın olduktan sonra gerisi kolay,sen karnını dogurup istirahatine bak yeter,serklaj sonrası burda kanaması olan pek gormedim kendim hariç bir hafta sürdü kanamam ağrılarımda 2 hafta belki o süreçte igne biraktiri doktorun

inş. kısa zamanda düzelir canım....

eymen aynı diğebiliriz....allah a şükür bir rahatsızlığı yok ama duraksız...
onu bırakıp hiç bir iş yapamıyorsun uykusuda en fazla yarım saat bazen sallaya sallaya biraz uzatıyorum ama tabi yine avare oluyorum...
bunlar şikayet değil tabi rabbime binlerce şükür bize onu verdi...
şimdide beni bir yere bırakmıyor kapıyı açsam çığlığı basıyor kırklı çocuk zor olur büyüdükçe rahat edilir diye bilirdim ama bizim gün geçtikte daha zor oluyor sanki...herşeyden çabuk sıkılıyor buna insanlarda dahil yeni biri gelince seviniyor onunla gülüp oynuyor sonra yine eski tas...
başka eve gittiğimizdede aynu bir müdet çok neşeli sonra aynı...
maşşah tek dışarıda hiç sıkılmıyor 4-5 saat gezsek banamısın demez(maşallah) tabi mevsim kış yinede hafif güneşi gördümü kendimizi dışarda buluyoruz....

rabbime binlece şükür darısı bütün arkadaşlara inş...

canım arda nasıl..seni zorluyor mu... gece uyuyor mu...eymenin gece uykusu fena değildi ama oda bozuldu...
bugün 1 de uyuttum biraz başım ağrıyoırdu hemen yattım uyuyup uyumadığımı anlamadan tam 3 kere kaktı her uyanmasındada kaktım tabi ama saate bakmadım...en son uyanmasında dedim herhalde sabah olmuştur saate bir baktım 3.30 yani 2.30 saatte 3 kere kakmış...bazen tok uyusun diye almayayım diyorum ve sallyorum o zaman öyle bir çığırıyorki:) anlayacağın çok uyanık...
hayırlısı canım...sağlık olsun gerisi boş...

Canlar hamd olsun bu günüme.
Kasılmalarım zaman zaman10 dak bir zaman zaman5 dak bir.
Bir gün bir gün daha diye mevlam nasip ediyor. Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Eylülgülü doğum tarihin belli olmuş. Rabbim sağlıkla yavrunu kucağını Alman'ı nasip etsin.
Rabbim tüm hamilelere zamanında sıralı doğum nasip etsin.
Canlar şimdi Nst bağlanacak hepimiz Allah'a emanet olun.

İnsallah çıkmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…