- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.641
zaten 3 aydır evdeyim canım benimde kanamam oldu doktorum yasakladı evdeyim evin içinde dolaşıyorum haftada bir kezde doktor için çıkyorum dışarıCanım bebege göre narkoz veriyorlar sanırım birde bu yüzden serklajnicin 12. Haftanın dolmasını bekliyorlarki organ oluşumu bitmis oluyor ve bebek narkozdan zarar görmüyor,serklaj sonrası ilk 2-3 hafta sık yatak istirahati sadece wc ve banyo icin kalktım birde igne icin çıktım dışarı,sonrası hamileliğin sürecine göre gerekirse siki yatak istirahati yaparsın,ben cok sikinyapmadim arad evin icinde tür atıyordum ama 6. Ayda kanamam olunca sık istirahate geçtim bı kaç hafta, yani bu kisiye göre değişiyor,ilaçlarını ihmal etme özellikle iğneni insallahbundan sonrası süreçte kolay gecer senin icin
dogumdan hemen once yeni topic fikri benim de aklıma gelmişti,cunku burda birbirimize cok alışıyoruz ve aynı bilgi paylaşımı cocukla ilgili sorunlarda da olsun istiyor insan ama chnb nin de dedigi gibi bu topicte bunun yapılması da dogru degil,kim onayak olur ve topic acar bilmiyorum ama en kısa zamanda olmalı diye dusunuyorum.Ne guzel olur hamileyken yada hamile kalma surecini yaşarken buraya dogumdan sonra diger topige gecilir,gebe arkadaşlara yardımcı olmak maksatlı buraya sık sık ugrarız elbette.
aaa hidenisko acsın yeni topigi de,azcık toparlandıktan sonra :) onun actıgı topic ugurlu olur
bu arada burda okudukca acıların tazelendigi ne yazık ki gercekama soyle dusunmek lazım,o acıyı başka kime nasıl bu kadar icten ve ısrarla ve tekrar tekrar anlatabilirisiniz ki,kim bu kadar sabırla dinler ortak olur ki ustelik burda sadece ah ah vah vah demek yerine herkes birbirinin hikayesinden pay cıkarıp bazı kritik adımların atılmasında da onayak oluyor,yarı doktor oluyoruz burda hepimiz bir araya gelince.Yeri geliyor birbirimizin doktorlarına bile baska arkadaslarla ilgili danışıyoruz,araşıyoruz,destekliyoruz,fikir veriyoruz,akıl akıldan ustundur diyoruz...Hem burda cok defa oldu,acısını buraya ugramadan kabuguna cekilip yasayan sonra yeni bir umutla yeni bir solukla geri gelen.Yanlıs hatırlamıyorusam fadik uzun sure ayrı kalıp sonra geri gelip dogumunu da yine topicte yaptı ve ne guzel ki benden bir onceki mesaj ona ait En son jorjet ayrıldı kotu bir tecrubenin ardından,ama bir gun onun gelecegini en azından guzel haberler vermek icin ugrayacagını dusunuyorum.Regrete uzun zamandır inzivada,ama o da gelecektir.Burası oyle bir yer ki,yıllarca ayrı da kalınsa geri geldiginde eve gelmiş gibi oluyor insan,burda hayatımızın en zor ama sonra da en guzel gunlerini paylaşıyoruz.Burası insana iyi gelmiyor bazen dogru,ben de burda okuduklarım yuzunden gecelerce agladım, cok etkilendim,kaygı bozuklugum arttı donem donem ama yine burası bana cok iyi de geldi,kendimi gucsuz hissettigim ve cok korktugum her an burası burdakiler bana guc verdi,umut verdi BİLGİ verdi.Ogrendigim her seyi burdan başlayarak ogrendim ve hala ogrenmeye devam ediyorum.İyi ki varsınız.
bu aksam ablamlar geldi bize,arkadaşlarım geldi diyince nerden arkadasların diye sordu,internetten dedigimde annemin bir bakışı vardı :) tuhaf karsılıyorlar biraz yabancılar duruma,oysa o kadar iyi tanıyoruz ki biz birbirimizi,en ozel en mahrem korkularımızı biliyoruz,gozlerimizde bir karartı varsa sebebini biliyoruz,birbirimzdeki umut ısıgını biz goruyoruz,kucagına evladını almıs yada alamamış,bu topige yolu dusen herkes annedir,cunku bunu yurekten dilemektedir.Bir akrabam var 60 yaşlarında yalnız bir kadın,kocasını uzun yıllar once kaybetmiş,tek gebeligi de canlı dogumla sonuclanmamış ne yazık ki ama bir keresinde bir sohbet sırasında bir yabancı sormuştu kac cocugunuz var diye,kadın bir tane dedi,bir kızım var ama o bu dunyada yaşamıyor dedi,cok etkilendim...o da bir anneydi iste,gercek ve evladına sahip cıkan bir anne.Hepinize guzel Allah´ım evlatlarınızı sag saglim vakitlice kucaklamayı kısmet etsin,anneligin tadını doya doya cıkarın inşallah,dualarım hepimiz icin
canım serklajdansa rengi açık ve temiz kan olur diye düşünüyorum...ama tabi içerde beklerde rengi kararırsa bilmem....Bana gelince ben de 63 gündür kanamalıyım. başlıyor çoğalıyor azalıyor bitiyor gibi oluyor tekrar başlıyor. dün femicalden yeşim hemşireyle görüştüm. tekrar baktırın ultrasonla sezaryenlisiniz sürmez dedi. bugün gittim dr me. ultrasonda baktı nokta nokta rahimde kanamalar gördü. varis dedi. ya da benzetmek için mi varis dedi anlamadım. arda beye mesaj çekti ona göre değerlendirecek. serklajdan gelmesinden şüphelendi... ben de ondan şüphelenmiştim...
bir de iznimi sordu az kaldı dedim heyet veririm gel dedi...
canım inan çok çok sevindim...DESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇUM BELLİ OLDU
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
3 saat mi çok uzun sürmüş canım yacanım benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterozigot 0.6 cleksan oldum. homosistein regretede sornluydu...sanırım iğne dedi. gebelik öncesi apikobal de önerdi galiba ona...folbiol..
şimdiden hayırlı olsun canım korkma narkoz bir şey yapmaz dün çocuk dr sine sordum benim 3 saat sürdü serklaj narkoz zarar vermişmidir yok dedi...
canım o kapsüllerden ben de alayım ücreti ne? ben humana da aldım 7 kutu netten indirimli...alacağın kapsülün linkini verir misin?
garmastan arda bey bana numüne verdi kullanmadım hemşiresine de verir bence...nette madecassol diye krem tavsiye etmişler iyileşsin diye. lansinoh silinmiyor o rahatlığı var hem de bebeğin ağzının pamukçuk olmasını engelliyormuş...
gecelik rahat gerçekten...çıkış ne zaman?
hemşireler süperdi özellikle bebek hemşireleri... normallerin de bazısı iyiydi...
lansinoh silinmiyor..
canım kopar mıyım hiç?ilaçlarını aldım canım annemlerle gönderiyorum...
canım şükür büyüyor... darısı başınıza...
canım kullanılır tabi... ben nasıl olsa gün geçtikçe bebek çok emiyor akmaz diye verdim. emzirirken taktım ben...zaten süresi var 24 saat takılmıyormuşç...
hayırlısıyla git inşallah...
mumudihabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?
DESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
canım o kadar güzel yazmışsın ki diğecek hiçbirşey bulamıyorum...
seni ve kuzularını kocaman öpüyorum
canım serklajdansa rengi açık ve temiz kan olur diye düşünüyorum...ama tabi içerde beklerde rengi kararırsa bilmem....
canım inan çok çok sevindim...
öncelikle inş. değer hep katlanır ve kolay bir hamileleik geçirip yavrunu sağlıcakla kucaklarsın...
hep dualarımızdasın ve allah ın izniyle doğum yapana kadarda öğle olacak...bu sefer inş. olacak ben çok umutluyum...
rabbim yar ve yardımcınız olun...
Claxan pihtilasma iğnesini?dediğim o degil proloton depot haftada bı kere kasilmalari engelliyor burda hemen hemen herkes kullanıyor ben serklajdan sonra başladım hatta ilkini ameliyatta vurdurmus doktorum öyle söyledi,muhtemelen doktorun ameliyattan sonra verirzaten 3 aydır evdeyim canım benimde kanamam oldu doktorum yasakladı evdeyim evin içinde dolaşıyorum haftada bir kezde doktor için çıkyorum dışarı
inşallah sıkıntı çıkmaz canım ya biliyosun süreklide yatılmıyo yanlızım bide evde iğneyi eşim yapıyo onda sorun yokta claxen kullanıyorum iğne dediğin o mu tatlım yoksa başka iğnede eklermi acaba????
yarın saat 10 da serklajım var ve ben çok korkuyorum...
destek olan ve benı merak eden tum dostlara çok teşekküerler edıyorum
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuçum belli oldu
proluton olyutorum canım 3 güne bir oluyodum şimdi hafta 1 e çıkardı doktorum claxen de kan sulandırıcı onu kanamam olduğu zamanlar almıyorum şimdi kullanıyorumClaxan pihtilasma iğnesini?dediğim o degil proloton depot haftada bı kere kasilmalari engelliyor burda hemen hemen herkes kullanıyor ben serklajdan sonra başladım hatta ilkini ameliyatta vurdurmus doktorum öyle söyledi,muhtemelen doktorun ameliyattan sonra verir
Beni de hamileliğim basında kanamam oldu o gün bugündur bende Evdeyim,bend kendi evi d kalınca yanlızim,yattığı. Yerdend nete girdiğim icin cokta kisilmiyorum,ama annemde kalırken zaman cok çabuk geçiyor,orası kalabalık,gelen tidnee oluyordu insan yüzü görüyordum biraz,sen serklajdan sonradami yanlız kalacaksın?
canım benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterozigot 0.6 cleksan oldum. homosistein regretede sornluydu...sanırım iğne dedi. gebelik öncesi apikobal de önerdi galiba ona...folbiol..
CHNB GENE YETİŞTİN CANIM..SAĞOLASIN CEVAP İÇİN..BİRDE REGRETEYE SORAYIM BAKALIM..
amin canım sağol inşallah sorunsuz hallolur bebişime bişii olmazarkadaşım allah yardımcın olsun..inşallah çok başarılı geçer.
amin canım ben ouyımda anlatırım sanadaMumudihaba çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.Sağlıkla al bebeğini kollarına.Eylülgülü güzel bir doğum olsun inşallah.Hayır ve bereket getirsin ömrünüze oğlun.Moonshere84(doğru yazdımmı rumuzunu bilemedim ama)İnşallah ameliyatın sorunsuz geçer.Kasılma filan yaşamaz sonraki dönemi rahat atlatırsın.Ben de ayın
28'inde serklaj olacağım Allah yardımcımız olsun.AMİN
ben burayı gerçekten çok seviyorum yaaa
Güzel haberlerle o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...
Ama tabi artık sık gelemiyorum sadece buraya değil bilgisayar başına gelemiyorum...
Bugünde bütün işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım...
Sabahın bulaşığını bırakta akşamın bulaşığı bile dezgah içinde...kahvaltı etmek ve eymenle ilgilenmek dışında hiçbir şey yapmadım...
Biraz canım sıkkın internette birşeyler araştırdım...
Geçen pazar bilmeyerek oğlum su çiçeğiyle temas etti(
misafir gelmişti oğlu su çiçeğiymiş onlarda bilmiyorlarmış eve gidince akşam telde görüştük ki o akşamı döküntüler başlamış...
Araştırdım bulaştırma zamanı döküntü çıkmadan 2 gün önce başlayıp döküntüler sönünceye kadarmış...
Sağlık ocağındaki hemşire yüzde 90 çıkarır dedi( bugün altıncı gün herhalde çıkarmayacak diğe düşünürken araştırdımki temestan 12-21 gün arayla falan çıkarmış ( ve de beklemekten başka yağılacak hiçbirşey yok...
Canım yemek yapanın olduktan sonra gerisi kolay,sen karnını dogurup istirahatine bak yeter,serklaj sonrası burda kanaması olan pek gormedim kendim hariç bir hafta sürdü kanamam ağrılarımda 2 hafta belki o süreçte igne biraktiri doktorunproluton olyutorum canım 3 güne bir oluyodum şimdi hafta 1 e çıkardı doktorum claxen de kan sulandırıcı onu kanamam olduğu zamanlar almıyorum şimdi kullanıyorum
annem memlekette gelemiyo babanem var yatalak ona bakıyo sağolsun halamlar o kadar bencil ki 1 haftalık idare ederim diyen yok
eşim yanımda olucak canım bide ablam var işte yemeklerimi falan o yapıyo sağolsun kimi serklajdan sonra normal hayatıma döndüm diyoda
merak ediyorum canım ya nasıl olcak nasıl bitcek kanamam olmasın razıyım artık
canım yok açık değil kan işte adet kanı gibi bugün yok gece siyah gibiydi. arda bey ilaç vermiş buradaki dr mle görüşmüş aldım ilacı kullanacağım...
eymen nasıl iyileşti mi? yine seni yoruyor mu?çayı zor içmiştin...
yarın saat 10 da serklajım var ve ben çok korkuyorum...
İnsallah çıkmaz canımben burayı gerçekten çok seviyorum yaaa
güzel haberlerle o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...
ama tabi artık sık gelemiyorum sadece buraya değil bilgisayar başına gelemiyorum...
bugünde bütün işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım...
sabahın bulaşığını bırakta akşamın bulaşığı bile dezgah içinde...kahvaltı etmek ve eymenle ilgilenmek dışında hiçbir şey yapmadım...
biraz canım sıkkın internette birşeyler araştırdım...
geçen pazar bilmeyerek oğlum su çiçeğiyle temas etti(
misafir gelmişti oğlu su çiçeğiymiş onlarda bilmiyorlarmış eve gidince akşam telde görüştük ki o akşamı döküntüler başlamış...
araştırdım bulaştırma zamanı döküntü çıkmadan 2 gün önce başlayıp döküntüler sönünceye kadarmış...
sağlık ocağındaki hemşire yüzde 90 çıkarır dedi( bugün altıncı gün herhalde çıkarmayacak diğe düşünürken araştırdımki temestan 12-21 gün arayla falan çıkarmış ( ve de beklemekten başka yağılacak hiçbirşey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?