- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.661
Kızlar slm uzun zamandır yazamadım ve okuyamadım geçenlerde biraz okudum ve sofika nın regrete inzivada yazdığını gördüm :))) sofika cnm şartlardan kaynaklı bebek çalışması olmadığı için moralim bozuluyor burası hamilelik istediğimi körüklüyor :))) biraz o nedenle uzak kaldım ama hep aklımdasınız chnb sen sürekli haber alıyorum ayrıca faceden takip ediyorum sizleri :))
Eylülgülü doğum yaklaşmış cnm hayırlı olsun doğum haberini hayırlısıyla bekliyorum :))
Duyaydın ve yaren cnm sıra size gelmiş inşallah sağlıkla doğum haberlerini vereceksiniz
Gurbetci cnm hastanede yatıyormuşsun cnm herşey bebeğin için bu günler geçeçek ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Metal,canım sende hastanedesin inşallah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alacaksın cnm dualarım seninle
Mumudihaba, canım inşallah önce hamilelik ardından da sağlıkla doğum haberleri alacağız senden güzel haberi bekliyorum cnm :))
Bade,Feryal,Paşam sıra bize geldi kızlar :) en kısa sürede burda hamileyiz diye yazarız :))
Hidennisko,cnm iki yavrunda birbirinden güzel 41 kere maşallah cnm ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu olun inşallah
Tubaaoz cnm özledim seni en kısa sürede görüşürüz inşallah kıvancı kocaman öpüyorum :))
Chnb,canım senle zaten sürekli görüşüyoruz yeni fotoları bekliyorum :)) yolla facede paylaşalım cnm :))
Efulim,hamilelik için tebrik etmişmiydim unuttum cnm :)) Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler ver bize inşallah
Fadik,cnm seni ve oğluşunu öpüyorum :))
Ay adını unuttuğum varsa özür dilerim :))
Herkese hayırlı cumalar kızlar :)))
Biraz once metal soyledi hemen girdim baktimDESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇUM BELLİ OLDU
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
canım benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterozigot 0.6 cleksan oldum. homosistein regretede sornluydu...sanırım iğne dedi. gebelik öncesi apikobal de önerdi galiba ona...folbiol..
şimdiden hayırlı olsun canım korkma narkoz bir şey yapmaz dün çocuk dr sine sordum benim 3 saat sürdü serklaj narkoz zarar vermişmidir yok dedi...
canım o kapsüllerden ben de alayım ücreti ne? ben humana da aldım 7 kutu netten indirimli...alacağın kapsülün linkini verir misin?
garmastan arda bey bana numüne verdi kullanmadım hemşiresine de verir bence...nette madecassol diye krem tavsiye etmişler iyileşsin diye. lansinoh silinmiyor o rahatlığı var hem de bebeğin ağzının pamukçuk olmasını engelliyormuş...
gecelik rahat gerçekten...çıkış ne zaman?
hemşireler süperdi özellikle bebek hemşireleri... normallerin de bazısı iyiydi...
lansinoh silinmiyor..
canım kopar mıyım hiç?ilaçlarını aldım canım annemlerle gönderiyorum...
canım şükür büyüyor... darısı başınıza...
canım kullanılır tabi... ben nasıl olsa gün geçtikçe bebek çok emiyor akmaz diye verdim. emzirirken taktım ben...zaten süresi var 24 saat takılmıyormuşç...
hayırlısıyla git inşallah...
mumudihabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?
Âmin canım saol,sırayla insallahCanlar hamd olsun bu günüme.
Kasılmalarım zaman zaman10 dak bir zaman zaman5 dak bir.
Bir gün bir gün daha diye mevlam nasip ediyor. Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyiniz.
Eylülgülü doğum tarihin belli olmuş. Rabbim sağlıkla yavrunu kucağını Alman'ı nasip etsin.
Rabbim tüm hamilelere zamanında sıralı doğum nasip etsin.
Canlar şimdi Nst bağlanacak hepimiz Allah'a emanet olun.
Ayyy cok svindim Rabbim tamamına erdirir insallah bu sefer
Tebrik ederim.
Inaallah pazarteside hersey yolunda gidecek.
Inan cok sevindim.
:124::124:
canımmmmm çok sevindimmmm Allhım tamamına erdirsin sanırım tek gebelik çok sevindim...
canım o kadar güzel yazmışsın ki diğecek hiçbirşey bulamıyorum...
seni ve kuzularını kocaman öpüyorum
canım serklajdansa rengi açık ve temiz kan olur diye düşünüyorum...ama tabi içerde beklerde rengi kararırsa bilmem....
canım inan çok çok sevindim...
öncelikle inş. değer hep katlanır ve kolay bir hamileleik geçirip yavrunu sağlıcakla kucaklarsın...
hep dualarımızdasın ve allah ın izniyle doğum yapana kadarda öğle olacak...bu sefer inş. olacak ben çok umutluyum...
rabbim yar ve yardımcınız olun...
canııımm çok sevindim..allahım ne güzel bir haber..inşallah ikiye katlar,5e katlar:) bizde arkandan geliyoruz:)
Mumudihaba çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.Sağlıkla al bebeğini kollarına.Eylülgülü güzel bir doğum olsun inşallah.Hayır ve bereket getirsin ömrünüze oğlun.Moonshere84(doğru yazdımmı rumuzunu bilemedim ama)İnşallah ameliyatın sorunsuz geçer.Kasılma filan yaşamaz sonraki dönemi rahat atlatırsın.Ben de ayın
28'inde serklaj olacağım Allah yardımcımız olsun.AMİN
Maşallah maşallah
Rabb'ime sana şükürler olsun. Canım benim çok sevindim haberîne. Merak ediyordum sabahtan beri Bir girdim seni okudum
Rabbim daim eylesin. Kucağına aldığını bildirdiğîn zamanlarıda göreceğiz inşallah. Allah'a emanet olun.
:13::13::13:
:119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118:
Canim cok sevindim insallah saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder rabbim
Regretecim gel sık sık ozletme kendini
Dun ku ziyaretinde beni cok mutlu etti, cikolatalarini bol bol yedim, hemsireler yakaldi kizdi biraz
Biraz once metal soyledi hemen girdim baktim
O kadar mutlu oldum ki anlatamammm
Allah saglikla tamamlamayi nasip etsin
Ayyyy cok guzel yaaaaaaaaaaaa
Çemen Tohumu Kapsül - Ecza Dükkanı
Link bu tatlim
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin sen önümü açtın sıra bende inşallah...
inş. kısa zamanda düzelir canım....
eymen aynı diğebiliriz....allah a şükür bir rahatsızlığı yok ama duraksız...
onu bırakıp hiç bir iş yapamıyorsun uykusuda en fazla yarım saat bazen sallaya sallaya biraz uzatıyorum ama tabi yine avare oluyorum...
bunlar şikayet değil tabi rabbime binlerce şükür bize onu verdi...
şimdide beni bir yere bırakmıyor kapıyı açsam çığlığı basıyor kırklı çocuk zor olur büyüdükçe rahat edilir diye bilirdim ama bizim gün geçtikte daha zor oluyor sanki...herşeyden çabuk sıkılıyor buna insanlarda dahil yeni biri gelince seviniyor onunla gülüp oynuyor sonra yine eski tas...
başka eve gittiğimizdede aynu bir müdet çok neşeli sonra aynı...
maşşah tek dışarıda hiç sıkılmıyor 4-5 saat gezsek banamısın demez(maşallah) tabi mevsim kış yinede hafif güneşi gördümü kendimizi dışarda buluyoruz....
rabbime binlece şükür darısı bütün arkadaşlara inş...
canım arda nasıl..seni zorluyor mu... gece uyuyor mu...eymenin gece uykusu fena değildi ama oda bozuldu...
bugün 1 de uyuttum biraz başım ağrıyoırdu hemen yattım uyuyup uyumadığımı anlamadan tam 3 kere kaktı her uyanmasındada kaktım tabi ama saate bakmadım...en son uyanmasında dedim herhalde sabah olmuştur saate bir baktım 3.30 yani 2.30 saatte 3 kere kakmış...bazen tok uyusun diye almayayım diyorum ve sallyorum o zaman öyle bir çığırıyorki:) anlayacağın çok uyanık...
hayırlısı canım...sağlık olsun gerisi boş...
Canlar hamd olsun bu günüme.
Kasılmalarım zaman zaman10 dak bir zaman zaman5 dak bir.
Bir gün bir gün daha diye mevlam nasip ediyor. Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyiniz.
Eylülgülü doğum tarihin belli olmuş. Rabbim sağlıkla yavrunu kucağını Alman'ı nasip etsin.
Rabbim tüm hamilelere zamanında sıralı doğum nasip etsin.
Canlar şimdi Nst bağlanacak hepimiz Allah'a emanet olun.
ALLAH c.c razı olsun
cnm inş herkez için sonuna kadar gıdeceğimiz güzel günler olur
Yok canım senin o yazdığın testlere bakılmadıEylülgülü,duyaydın siz homosisteine baktırmışmıydınız?
Canım senden de güzel haberler bekliyoruz sen kendini hazır hissettiğindeKızlar slm uzun zamandır yazamadım ve okuyamadım geçenlerde biraz okudum ve sofika nın regrete inzivada yazdığını gördüm :))) sofika cnm şartlardan kaynaklı bebek çalışması olmadığı için moralim bozuluyor burası hamilelik istediğimi körüklüyor :))) biraz o nedenle uzak kaldım ama hep aklımdasınız chnb sen sürekli haber alıyorum ayrıca faceden takip ediyorum sizleri :))
Eylülgülü doğum yaklaşmış cnm hayırlı olsun doğum haberini hayırlısıyla bekliyorum :))
Duyaydın ve yaren cnm sıra size gelmiş inşallah sağlıkla doğum haberlerini vereceksiniz
Gurbetci cnm hastanede yatıyormuşsun cnm herşey bebeğin için bu günler geçeçek ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Metal,canım sende hastanedesin inşallah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alacaksın cnm dualarım seninle
Mumudihaba, canım inşallah önce hamilelik ardından da sağlıkla doğum haberleri alacağız senden güzel haberi bekliyorum cnm :))
Bade,Feryal,Paşam sıra bize geldi kızlar :) en kısa sürede burda hamileyiz diye yazarız :))
Hidennisko,cnm iki yavrunda birbirinden güzel 41 kere maşallah cnm ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu olun inşallah
Tubaaoz cnm özledim seni en kısa sürede görüşürüz inşallah kıvancı kocaman öpüyorum :))
Chnb,canım senle zaten sürekli görüşüyoruz yeni fotoları bekliyorum :)) yolla facede paylaşalım cnm :))
Efulim,hamilelik için tebrik etmişmiydim unuttum cnm :)) Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler ver bize inşallah
Fadik,cnm seni ve oğluşunu öpüyorum :))
Ay adını unuttuğum varsa özür dilerim :))
Herkese hayırlı cumalar kızlar :)))
Canım belki bulaşmamıştır,annemle konuştuk da ben bebekken ablamlar böyle çocuk hastalığı geçirirmiş ama hiç bulaşmamış,bulaştıysa da inşallah çabucalk atlatır kıyamam daha çok küçükben burayı gerçekten çok seviyorum yaaa
güzel haberlerle o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...
ama tabi artık sık gelemiyorum sadece buraya değil bilgisayar başına gelemiyorum...
bugünde bütün işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım...
sabahın bulaşığını bırakta akşamın bulaşığı bile dezgah içinde...kahvaltı etmek ve eymenle ilgilenmek dışında hiçbir şey yapmadım...
biraz canım sıkkın internette birşeyler araştırdım...
geçen pazar bilmeyerek oğlum su çiçeğiyle temas etti(
misafir gelmişti oğlu su çiçeğiymiş onlarda bilmiyorlarmış eve gidince akşam telde görüştük ki o akşamı döküntüler başlamış...
araştırdım bulaştırma zamanı döküntü çıkmadan 2 gün önce başlayıp döküntüler sönünceye kadarmış...
sağlık ocağındaki hemşire yüzde 90 çıkarır dedi( bugün altıncı gün herhalde çıkarmayacak diğe düşünürken araştırdımki temestan 12-21 gün arayla falan çıkarmış ( ve de beklemekten başka yağılacak hiçbirşey yok...
Kendimizi hayal ettimde şöyle güzel bir piknik alanında güle oynaya çocuklarımızla sohbet ede ede gülüşe gülüşe bugünleri yadettiğimizi...Arkadaşımın kızı bende ben sabahçıyım onlar öğlenci bana ver kızı dedim hastaydı biraz..Ya aklıma takıldı ben hafta sonu bir çocuğa gidiyorum özel derse 10 gün önce suçiçeği çıkardı tedavimi etkilermi acaba gitmesemmiki bu haftada geçen hafta gitmedim hasta diye ne dersiniz arkadaşlar..
inşallah canım benimde olmaz kanamam insan tecrübesiz olunca daha bi korkuyorumCanım yemek yapanın olduktan sonra gerisi kolay,sen karnını dogurup istirahatine bak yeter,serklaj sonrası burda kanaması olan pek gormedim kendim hariç bir hafta sürdü kanamam ağrılarımda 2 hafta belki o süreçte igne biraktiri doktorun
sağol canım duaların için allah razı olsun tatlım...Canim hersey yolunda gitsin insallah dualarim seninle
Kendimizi hayal ettimde şöyle güzel bir piknik alanında güle oynaya çocuklarımızla sohbet ede ede gülüşe gülüşe bugünleri yadettiğimizi...Arkadaşımın kızı bende ben sabahçıyım onlar öğlenci bana ver kızı dedim hastaydı biraz..Ya aklıma takıldı ben hafta sonu bir çocuğa gidiyorum özel derse 10 gün önce suçiçeği çıkardı tedavimi etkilermi acaba gitmesemmiki bu haftada geçen hafta gitmedim hasta diye ne dersiniz arkadaşlar..
canım pek seindim demek günün belli olduKızlar bugün benimde kontrolum vardı cok sukur suyu iyi nst iyi doktor daha fazla beklemeyelim istersen dedi bugün cok sukur 37 bitti,Pazartesi doguma giriyorum cok heyecanlıyım cokta korkuyorum insallah sorun çıkmaz,birde canımı sıktılar bu hastaneyle ilgili gorumcemin bı tanidig dogum yapmış anne sutu yerine ilk önce mama vermişler cocuk mamaya alışmış,olabilirmi ya böyle bisey polinikteki hemşireniz sordum yok öyle bisey olurmu dediler yinede canım sıkıldı,birde bebeğim son 3 gund kilo almamış su son 3 gund yemeğe yüklenecek artık 9 ayda alamdigmi 3 gund alırsam şaşırmam,ciğer geliştirici iğnede verdi yarın ilk dozumu vurulcam
DESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇUM BELLİ OLDU
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
Canım transferden sonraki günler ne yaptın hep dinlenip yattın mı merek ediyorum ne yapmalıyız? Sen neler yaptın?
tebrik ederim arkadasım senin için öle mutlu oldum ki.
artık seni takip etcez günden güne inanıyorum ben
hamileler listesine bir arkadas daha gecıyor...ve bekleyenler azalıyor sıra bize gelıyor kızlarrrrrr
yarın saat 10 da serklajım var ve ben çok korkuyorum...[/Q
Korkulacak hiçbirşey yok. Uyuyor uyanıyorsun ve işlem yapılmış. Önemli olan sonrası. Gerçi kimisi serklajdan sonra normal yaşamına dönebiliyor. Ama ben sürekli yatma durumundayım. Herşey yolunda olacak endişelenme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?