Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
eylülgülü maşallah bebeğini kucaklamana çok az kaldı sağlıcakla gelir inş...

serklaj olacak arkadaşlar kormasın sakın...allahın izniyle hiçbirşey olmuyor...
allah yar ve yardımcınız olsun...

Regretecim gel sık sık ozletme kendini
Dun ku ziyaretinde beni cok mutlu etti, cikolatalarini bol bol yedim, hemsireler yakaldi kizdi biraz
Biraz once metal soyledi hemen girdim baktim
O kadar mutlu oldum ki anlatamammm
Allah saglikla tamamlamayi nasip etsin
Ayyyy cok guzel yaaaaaaaaaaaa

Çemen Tohumu Kapsül - Ecza Dükkanı

Link bu tatlim

Âmin canım saol,sırayla insallah
İnsallah bı gün bı gün diyerek en az 36 doldurcaksin Allahın izniyle

ALLAH c.c razı olsun hepinizden çok çok saolun

bu baska bır duygu sızlerın tebrıklerı ayrı mutluluk

iyiki burdasınız ve iyiki varsınız sızlerı sevıyorum

Ayyy cok svindim Rabbim tamamına erdirir insallah bu sefer

Tebrik ederim.

Inaallah pazarteside hersey yolunda gidecek.
Inan cok sevindim.
:124::124:

canımmmmm çok sevindimmmm Allhım tamamına erdirsin sanırım tek gebelik çok sevindim...

canııımm çok sevindim..allahım ne güzel bir haber..inşallah ikiye katlar,5e katlar:) bizde arkandan geliyoruz:)

Canim cok sevindim insallah saglikla bebegini kucagina almayi nasip eder rabbim

canım inşallah çıkarmaz su çiçeği. olursa da krem iste kaşıtma...

canım iyiyiz şükür büyük oğlana göre daha iyi. Ama sürekli uykusu yok... sen de ara ara uğra canım boş ver işleri...

canım gün gün geçsin 37 olsun en az inşallah...

Kendimizi hayal ettimde şöyle güzel bir piknik alanında güle oynaya çocuklarımızla sohbet ede ede gülüşe gülüşe bugünleri yadettiğimizi...Arkadaşımın kızı bende ben sabahçıyım onlar öğlenci bana ver kızı dedim hastaydı biraz..Ya aklıma takıldı ben hafta sonu bir çocuğa gidiyorum özel derse 10 gün önce suçiçeği çıkardı tedavimi etkilermi acaba gitmesemmiki bu haftada geçen hafta gitmedim hasta diye ne dersiniz arkadaşlar..

MUMUDIHABA ÇOK SEVINDIM Allah tamamına erdirsin,öyleyse senden haber bekliyoruz ve pazartesi günü seni hamileler kısmına yazıyorum :)
Eylülgülü,duyaydın siz homosisteine baktırmışmıydınız?
Yok canım senin o yazdığın testlere bakılmadı

Canım senden de güzel haberler bekliyoruz sen kendini hazır hissettiğinde

Canım belki bulaşmamıştır,annemle konuştuk da ben bebekken ablamlar böyle çocuk hastalığı geçirirmiş ama hiç bulaşmamış,bulaştıysa da inşallah çabucalk atlatır kıyamam daha çok küçük

Bana kalırsa etkiler,baksana fadik yazmış bulaştıysa 14-21 gün sonra ortaya çıkarmış,hamilelikte özellikle ilk aylarda tehlikeli diye biliyorum

inşallah canım benimde olmaz kanamam insan tecrübesiz olunca daha bi korkuyorum
sağol canım eksik olma çok yardımcı oldun rabbim bebişine sağlık uzun ömür versin
iyiki varsınız insan kendine destek bulunca iyi hissediyo kendini...
Canim hersey yolunda gitsin insallah dualarim seninle
sağol canım duaların için allah razı olsun tatlım...

hepiniz çok sağolun canlar inş. bulaşmamıştır...eninde sonunda bu hastalık geçircek ama tabi şimdi çok küçük...

hastalık bulaşmaya döküntü çıkmadan 2 gün önce başlarmış çıktıktan sonrada kabarcıklar kuruyana denk yaklaşık bir hafta gibi bir müddet...
tabi siz büyük ihtimal çocukken geçirmiştissiniz ama tabi insan tedavi sırasında takmadan yapamaz...inş. birşey olmaz...
bu arada tedaviniz hayırlı olsun inş. sizdende güzel haberler alırız..

canım pek seindim demek günün belli oldu
öncesinden bebiişininigneside vurulcak

şimdide senden müjde almaya geldi sıra darısı isteyen herkesin başına

tebrik ederim arkadasım senin için öle mutlu oldum ki.
artık seni takip etcez günden güne inanıyorum ben

hamileler listesine bir arkadas daha gecıyor...ve bekleyenler azalıyor sıra bize gelıyor kızlarrrrrr

moonshorese arkadasım seninde serklajın yarınmış..

hiç sorun olmadan cabucak atlatıcaksın sen de..
Allah yardımcın olsun sizi korusun

4ay olmus topici tak,p etmeye baslayalı ama hiç kötü haber almadım ne güsel...

Canım transferden sonraki günler ne yaptın hep dinlenip yattın mı merek ediyorum ne yapmalıyız? Sen neler yaptın?

cnm senı yonlerdıryor hemsıre hanımlar

ilk 24 saat önemlı sonrasında da 6 gun dıye blıyorum

6 gun yattım hemsıre hanım bana buz da yuruyormuş gıbı haerket et yururken iş yaparken hep aklında olsun

kabız olmamaya çok dıkkat etmelısın ben hergun

4 cevız 5 kuru kayısı 6 tane kaju fıstık yedım

netten okumustum tutunmayı ananas yardımcı oluyormuş her gece bır tane kalın dılım ananas yedım 2 bardak süt içtım ve şimdı tam mevsımı döngel yada muşmula denen meyvadan yedım

bunlara ilk 6 gun harfıyen uyguladım sonrasında normale döndüm

eşşmin yorumu da şu iyi valla hee besıye aldık senı demıştı

kızlar bende de güzel bir haber var..

reglim bugün bitti ve ün hastanesinden rahimfilmi için carsambaya randevu alabildim...

ayyyy pek heyecanlıyım eskıden korkum vardı ama artık heyecanla beklıorum sonucu
korunma sürecim bitmeden herseyi yaptırıp dosyama alayım...

mart ayında da Arda Bey in yolunu tutayım bir görünüp çalışmalara başlayayım

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla su çiçeği, kızamık gibi hastalıkları bizler ya geçirdik ya da aşı olarak bağışıklık kazandık. Zaten aşı olmadığımız tehlike oluşturacak hastalıklar için de hamilelik başlangıcında bağışıklık olup olmadığını anlamak için testler yapılıyor. Bununla birlikte bizler doğum yaptıktan sonra bebeğimize anne sütü verdiğimizde bizde oluşan antikorlar bebeğe geçiyor ve bebeğimizi 5- 6 ay koruyor. Özellikle Doğumdan sonra ilk gelen anne sütü kolostrum antikorca çok zengin. Yani önceden bağışıklık kazandığımız hastalıklardan korkmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ben böyle biliyorum isterseniz konuyu araştırabilirsiniz.

tebrik ederim arkadasım senin için öle mutlu oldum ki.
artık seni takip etcez günden güne inanıyorum ben

hamileler listesine bir arkadas daha gecıyor...ve bekleyenler azalıyor sıra bize gelıyor kızlarrrrrr

cnm inş hep guzel haberlerle devam etsın hayırlısıyla topiğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…