- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.681
MUMUDIHABA ÇOK SEVINDIM Allah tamamına erdirsin,öyleyse senden haber bekliyoruz ve pazartesi günü seni hamileler kısmına yazıyorum :)
amin canım sağol inşallah sorunsuz hallolur bebişime bişii olmaz
amin canım ben ouyımda anlatırım sanada
biz zor anne olanlardanız rabbim bebişlerimizi korun allah a emanetler
nerde olucan canım sen serklajını bide neden olucan? benim rahimde yapışıklık varmış onu açmışlardı
o yüzden olucam?
yarın saat 10 da serklajım var ve ben çok korkuyorum...
DESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇUM BELLİ OLDU
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
İnsallah canım darısı en kısa zamanda senin basına,senin icinde zaman geçiyor korunma süren bitmek üzere gecen sne bu zamanlar elimindn takvim düşmüyordu benimcanım pek seindim demek günün belli oldu
öncesinden bebiişininigneside vurulcak
şimdide senden müjde almaya geldi sıradarısı isteyen herkesin başına
tebrik ederim arkadasım senin için öle mutlu oldum ki.
artık seni takip etcez günden güne inanıyorum ben
hamileler listesine bir arkadas daha gecıyor...ve bekleyenler azalıyor sıra bize gelıyor kızlarrrrrr
Nette bı yerde okumuştum regli suresi 35 günen fazla sürerse doktora gidin yazıyordu,hatta burda bı arkadaşda vardı onunda kürtaj sonrası regli arası gittikçe çoğalıyordu ama onunki 50 leri felan görüyordu,meger süt hormanlari yukskmis yumurtlama olmuyormuş,yumurtlama takibi iyi fikir korunma sürende bittiyse denemede yaparsınkızlar bende protein s düşük, mthfr677 hetezigot, ana sınırda pozitif çıktı.
ben protein s yi ve homosisteini chnb nin yaptırdığı gelişim lab. yaptırdım.
protein s normal çıkmış yani önceki yanlışmıydı acaba
bide homosistein normal çıkmış
yani tek sorunum mthfr677 kaldı.
bide dikiş atılcak önlem amaçlı...
benim adetlerim kürtajdan sonra 3 ay 30 günde birdi. ama 5 aydır 35-38-40-36 diye değişiyor
bu ayda 40 gün oldu adet olmayınca doktora gittim furlatal verdi. adetin 3. günü gel dedi.
yücel karaman ve cemil akgül muayeneleri sırasında pko değilsin dedi ama neden geçikiyor o zaman çok stres yapıyorum. hep 40 günde bir olsam bir anlamı olurdu ama sürekli değişiyor.
yumurtlama olmayabilir yada geç yumurtluyorsundur dedi doktor.
karar verdim bu seferki 15 tatile gelcek bir dahakinde yumurtlama takbi yaptırıcam... yoksa içim rahatlamıycak...
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
inş cnmFadik teşekkür ederim canım,Mumudihaba harfiyen uyguluycam tavsiyelerini canım uğur getirsin bana inşallah...
ne güzel bir haber.....
maşallahhh inşahhla sıkı sıkı tutunır sana bebeişin..
allahım hayırla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
canım Hayırlı uğurlu olsun,bebişin annesine sımsıkı tutunsun ve zamanında sağlıcakla doğsun inş.
moonshorese arkadasım seninde serklajın yarınmış..
Hiç sorun olmadan cabucak atlatıcaksın sen de..
Allah yardımcın olsun sizi korusun
4ay olmus topici tak,p etmeye baslayalı ama hiç kötü haber almadım ne güsel...
kızlar bende protein s düşük, mthfr677 hetezigot, ana sınırda pozitif çıktı.
Ben protein s yi ve homosisteini chnb nin yaptırdığı gelişim lab. Yaptırdım.
Protein s normal çıkmış yani önceki yanlışmıydı acaba
bide homosistein normal çıkmış
yani tek sorunum mthfr677 kaldı.
Bide dikiş atılcak önlem amaçlı...
Benim adetlerim kürtajdan sonra 3 ay 30 günde birdi. Ama 5 aydır 35-38-40-36 diye değişiyor
bu ayda 40 gün oldu adet olmayınca doktora gittim furlatal verdi. Adetin 3. Günü gel dedi.
Yücel karaman ve cemil akgül muayeneleri sırasında pko değilsin dedi ama neden geçikiyor o zaman çok stres yapıyorum. Hep 40 günde bir olsam bir anlamı olurdu ama sürekli değişiyor.
Yumurtlama olmayabilir yada geç yumurtluyorsundur dedi doktor.
Karar verdim bu seferki 15 tatile gelcek bir dahakinde yumurtlama takbi yaptırıcam... Yoksa içim rahatlamıycak...
tesekkür edıyorum cnmmumudihaba cnm cok mutlu oldum senin adina onsallah degerin yukselir 40 li haftalari gorursun..
metal cnm senide arayamadim..
bi arkadas var adini yazamadim serklaj olacak yarin insallah sorunsuz atlatirsin cnm
benim 13 dk surmustu uyuandigimda kasik agrisi olmust onun icinde igne oldum..
gecen 10 gun boyunca hic kalkmadim merdiven cikmadim
kızlar yarın 10 da olucak serklajım
ense kalınlığı testi bide 2li testi var bebişimin
dua edin kızlar herşey yolunda gitsin
ihtiyacım var dualarınıza
Fadik teşekkür ederim canım,Mumudihaba harfiyen uyguluycam tavsiyelerini canım uğur getirsin bana inşallah...
sen o konularda içini ferah tut,ben dün doktora sanki yarın doğuruyormuşum gibi çocuk doktorunu falan sordum,benim gibi şekertli gebelerin bebelerinde doğum sonra ciddi bir kan şekeri düşüşü olabiliyormuş ondan benim velede istedikleri mamayı verebilirler,bu benim en büyük korkum:18:
Hakikaten zirve bana kalacak,metal de hastanede sık giremiyor,yalnız kalıcam biz onlan berabert doğurcaz diyordum
Canım sen bana desene ekle beni diye,sen bilgilerini vercen ki ben gircem,doğum tarihin-bebek cinsiyeti-bulunduğun il-serklaj ve takibini yapan dr
Sağolasın canım çiçeklerim de pek güzel
Rabbim sana da bugünleri göstericek umutsuzluğa kapılmak yok ona göre,yoksam bu sefer dövmeye ben gelirim heee
Eşimin akrabası var kardiyolog dün onla konuştuk,söylediğim değertlet gebelikte normalmiş,ilaç verme taraftarı değilim demiş bir ay daha sıksın dişini,ben ona alet yollarım hemşireyle 24 saat kalp atışlarına bi bakarız demiş,şu üç gün düzenli tansiyon ve nabız ölçüp bana bildirsin demiş,çay,kahve ve portakaldan uzak dursun demiş
hele bir yere git varya ben seni ne yaparımkizlar hayirli cumalar...
hidenisko masallah kizceni gordum Allah saglik ve sihatle buyutmeyi nasip etsin adiyla buyusun..
mumudihaba cnm seni merak ettim sonuc pozitiftir insallah...
eylulgulu cnm masallah tosununa bizlerde o haftalari gorurmuyuz ki Allahim aci yasatmasin..
duyaydin cnm kardiyaloga gorunmem cok iyi olacak seninde gunun az kaldi benim daha cok ...
Allahim su 28 i bi gorsem cok mutlu olurum rahatlarim gercekten Allahim acisini gpstermesin...
pasam kiz ben varim buralarda hic ayrilmam merak etme hele bi hamile kalda hayirlisiyla...
chnb cnm masallah ardamiza buyuyor gun be gun..
yaren cnm senin yerini eylulgulu alicak sanirim..
haftasi ileri olanlar bir birlerinizin yerlerini degisebilirsiniz..
bende liste baslarina gelirmiyimki...
ha unutmadan kizlar seyim kasiniyor ya dr soyledim idrar aldi insallah gecer ya tatli tatlu kasiniyor..
ismini yazamadigim diger kizlar insallah iyisinizdir...
işşallah kardeşim işşallah tek tememin o zatencanım herkes herşeyi söylüyor en yakınların bile anlmıyor.Rabbim de bizi böyle imtihan ediyor.Bizde isteriz tabiki de herkes gibi 37.haftaya kadar işe gidebilmeyi, kimseye muhtaç olmadan ev işlerimizi yapabilmeyi, hem gezi hem doğurmayı.... ama olmayınca olmuyor.yatmak kolaymı eve tıkılıp kalmak kolay mı sanki...
Ama ne diyelim Rabbim kahrında hoş lütfunda hoş...
Allahım bize çekilen sıkıntıların mükafatını verecek sabrettiğimiz sürece inanıyorum.Sende hamile olduğun müjdesini vereceksin ve bukez herşey çok güzel olacak tüm kalbimle diliyorum.çok güzel bir anne olacaksın,Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat/evlatlar :) nasip etsin hepimize.Bizimde evlerimiz bebiş sesleriyle şenlensin inşallah...
Hidenişko doğurdu
Eylülgülü pazartesi doğuracak
Metal ve gurbetçi hastanede
Bugün mumudihabanın gebelik olayı belli olacak..sanırım genel olarak bu kadar
canım arda bey dediki senin rahimin dikicez yatmana gerek yok dedi hoş yattıgın halde gene gitti dedi hamile kalırsam ne yastık ne pike göreism var normal hayatım nasılsa öle davranıcam bende işşallahHidenisko feryal teşekkürler,feryal darısı en kısa zamanda seninde basına insallah
Krem konusunda kafam karıştı iyicene garmiston dahamı iyiki,onu mü alsam
Yaren,belki Pazartesi'ye kadar doğurursun,sıranı almak istemem:)
Paşam doktor aksini söylemedikten sonra cok sıkı yatak istirahatine gerek yok,milletin söylediklerine kulak tikayacan,yoksa stres iyi gelmez sana
Gurbertci sende gorcen bu haftaları,bana hedefleri kısa tutunca zaman daha hızlı geçiyordu sanki,kaşıntın varsa mantar olabilir sirkeli su kullan çamaşırlarını utulet,mantar olunca normal doguma sakıncalı oluyordu sanırım
Kızlar gece uyuyamadim hoş zaten uyuyamiyordumya sezaryan olcam ya tirsmaya başladım zaten felaket senoryasi kurmakta üstüme yok serklaj gibi kolay gecermi acaba
rabbim hayırlı haberlerini dyrsn brda korkma bebege birşey olmaz yaptıramasaydım ben yaptıramazdım serklajı panik atak hastasıyım yanınca altında az agrın oluyor az kanama tamam rabbime emanet ol sende bebegim de dualarım seninleyarın saat 10 da serklajım var ve ben çok korkuyorum...
canım bende homosisiteyin çıktı 7.4 şeklinde seninki çok yüksek nedemki:44::44:sen folbiol apikopal kullanıcan ve kan sulandırıı kullanıcan canım hamile kalıncada hemen igneler başlıcek hoş geldin pırtılı arkadaşım aramızaEylülgülü,duyaydın siz homosisteine baktırmışmıydınız?
kız gel inat etme marta başlıyalım sabahlar olmasınaKızlar slm uzun zamandır yazamadım ve okuyamadım geçenlerde biraz okudum ve sofika nın regrete inzivada yazdığını gördüm :))) sofika cnm şartlardan kaynaklı bebek çalışması olmadığı için moralim bozuluyor burası hamilelik istediğimi körüklüyor :))) biraz o nedenle uzak kaldım ama hep aklımdasınız chnb sen sürekli haber alıyorum ayrıca faceden takip ediyorum sizleri :))
Eylülgülü doğum yaklaşmış cnm hayırlı olsun doğum haberini hayırlısıyla bekliyorum :))
Duyaydın ve yaren cnm sıra size gelmiş inşallah sağlıkla doğum haberlerini vereceksiniz
Gurbetci cnm hastanede yatıyormuşsun cnm herşey bebeğin için bu günler geçeçek ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Metal,canım sende hastanedesin inşallah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alacaksın cnm dualarım seninle
Mumudihaba, canım inşallah önce hamilelik ardından da sağlıkla doğum haberleri alacağız senden güzel haberi bekliyorum cnm :))
Bade,Feryal,Paşam sıra bize geldi kızlar :) en kısa sürede burda hamileyiz diye yazarız :))
Hidennisko,cnm iki yavrunda birbirinden güzel 41 kere maşallah cnm ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu olun inşallah
Tubaaoz cnm özledim seni en kısa sürede görüşürüz inşallah kıvancı kocaman öpüyorum :))
Chnb,canım senle zaten sürekli görüşüyoruz yeni fotoları bekliyorum :)) yolla facede paylaşalım cnm :))
Efulim,hamilelik için tebrik etmişmiydim unuttum cnm :)) Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler ver bize inşallah
Fadik,cnm seni ve oğluşunu öpüyorum :))
Ay adını unuttuğum varsa özür dilerim :))
Herkese hayırlı cumalar kızlar :)))
canım benim homosiisteyinimde 7.4 çıktı proteyin s düşük çıktı on hatırlamıyorm ama:44::44:ne diyeyim hakkımızda hayırlısıKızlaar diğer tahlil sonuçlarımıda aldım..Biliyorsunuz genetik testlerinden MTHFR C677T:HETEREZİGOT MUTASYONDU..(türk toplumunun %20 sinde varmış bu durum..Çok önemli değil dendi..)
Diğer sonuçlarım
HOMOSİSTEİN:19.5 (0-12 arasında olması gerekiyor)
LUPUS ANTİKUAGULAN:43.2 ( <45 olması gerekiyor )
PROTEİN C:94 (65-140 olması gerekiyor)
protein s :89 (55-160)
ANTİ KARDİYOLİPİN: 7.28 NEGATİF (<12)
HOMOSİSTEİN SONUCUM PROBLEMLİ KIZLAR
GENETİKÇİYE DANIŞTIM..MTHFR C677 HETEREZİGOTUN SONUCU BU DEDİ..YANİ HOMOSİSTEİN ONA BAĞLI OLARAK YÜKSELİRMİŞ..
TABİ ADAM 3 TANE DÜŞÜĞÜM VAR BİLİYOR..BUNA BAĞLI DÜŞÜK OLMUŞ OLABİLİR AMA KESİNLİĞİ YOK DEDİ..HAMİLE KALMADAN 3 AY ÖNCE FOLİK ASİTE BAŞLA DEDİ..AMA NORMAL HAMİLELER 400MG İÇER SEN 800MG İÇMELİSİN DEDİ..BİRDE HERGÜN BEBE ASPRİNİ,HAMİLE KALDIKTAN SONRADA MUHTEMELEN İĞNEYE GEÇİLİR DEDİ..
TABİ ADAMA DİYEMEDİM..BENİM 1 TANE VAR DÜŞÜĞÜM DİYE..BU DURUMDA YORUMU NASIL OLURDU BİLEMEDİM..O 3 DÜŞÜĞE DAYANARAK BUNLARI SÖYLEDİ..KIZLAR MTHFRC677 Sİ HETEREZİGOT OLUPTA HOMOSİSTEİNİDE YÜKSEK OLAN VARMI ARANIZDA..SİZCE NE YAPMALIYIM?PAŞAM SENDE DE HOMOSİSTEİN YÜKSEKTİ GALİBA..NEKADAR YÜKSEK?GENETİKÇİ ŞÖYLE SÖYLEDİ HETEREZİGOT OLMAYAN İNSANDA HORMON %100 ÇALIŞIYORSA SENDE %80 ÇALIŞIR..HOMOZİGOT OLSAYDIN BU % 60 LARA İNER DEDİ..YANİ DURUMUNDA BİŞEY YOK DEMEYE GETİRDİ..
inan şuan yanımda olsaydın seni varya seni öpücüklere bogardım ay yemin olsn ne çok sevindim aglıcem şimdi sevincimdenDESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
canım benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterozigot 0.6 cleksan oldum. homosistein regretede sornluydu...sanırım iğne dedi. gebelik öncesi apikobal de önerdi galiba ona...folbiol..
şimdiden hayırlı olsun canım korkma narkoz bir şey yapmaz dün çocuk dr sine sordum benim 3 saat sürdü serklaj narkoz zarar vermişmidir yok dedi...
canım o kapsüllerden ben de alayım ücreti ne? ben humana da aldım 7 kutu netten indirimli...alacağın kapsülün linkini verir misin?
garmastan arda bey bana numüne verdi kullanmadım hemşiresine de verir bence...nette madecassol diye krem tavsiye etmişler iyileşsin diye. lansinoh silinmiyor o rahatlığı var hem de bebeğin ağzının pamukçuk olmasını engelliyormuş...
gecelik rahat gerçekten...çıkış ne zaman?
hemşireler süperdi özellikle bebek hemşireleri... normallerin de bazısı iyiydi...
lansinoh silinmiyor..
canım kopar mıyım hiç?ilaçlarını aldım canım annemlerle gönderiyorum...
canım şükür büyüyor... darısı başınıza...
canım kullanılır tabi... ben nasıl olsa gün geçtikçe bebek çok emiyor akmaz diye verdim. emzirirken taktım ben...zaten süresi var 24 saat takılmıyormuşç...
hayırlısıyla git inşallah...
mumudihabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?
canım geçmiş olsn içini ferah tt bebem birşey yoktr işşallah bebegini görmeye gelesin var gelsemmi acababen burayı gerçekten çok seviyorum yaaa
güzel haberlerle o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...
ama tabi artık sık gelemiyorum sadece buraya değil bilgisayar başına gelemiyorum...
bugünde bütün işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım...
sabahın bulaşığını bırakta akşamın bulaşığı bile dezgah içinde...kahvaltı etmek ve eymenle ilgilenmek dışında hiçbir şey yapmadım...
biraz canım sıkkın internette birşeyler araştırdım...
geçen pazar bilmeyerek oğlum su çiçeğiyle temas etti(
misafir gelmişti oğlu su çiçeğiymiş onlarda bilmiyorlarmış eve gidince akşam telde görüştük ki o akşamı döküntüler başlamış...
araştırdım bulaştırma zamanı döküntü çıkmadan 2 gün önce başlayıp döküntüler sönünceye kadarmış...
sağlık ocağındaki hemşire yüzde 90 çıkarır dedi( bugün altıncı gün herhalde çıkarmayacak diğe düşünürken araştırdımki temestan 12-21 gün arayla falan çıkarmış ( ve de beklemekten başka yağılacak hiçbirşey yok...
kızlar bende de güzel bir haber var..
reglim bugün bitti ve ün hastanesinden rahimfilmi için carsambaya randevu alabildim...
ayyyy pek heyecanlıyım eskıden korkum vardı ama artık heyecanla beklıorum sonucu
korunma sürecim bitmeden herseyi yaptırıp dosyama alayım...
mart ayında da Arda Bey in yolunu tutayım bir görünüp çalışmalara başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?