Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar bende protein s düşük, mthfr677 hetezigot, ana sınırda pozitif çıktı.
ben protein s yi ve homosisteini chnb nin yaptırdığı gelişim lab. yaptırdım.
protein s normal çıkmış yani önceki yanlışmıydı acaba

bide homosistein normal çıkmış

yani tek sorunum mthfr677 kaldı.

bide dikiş atılcak önlem amaçlı...

benim adetlerim kürtajdan sonra 3 ay 30 günde birdi. ama 5 aydır 35-38-40-36 diye değişiyor
bu ayda 40 gün oldu adet olmayınca doktora gittim furlatal verdi. adetin 3. günü gel dedi.

yücel karaman ve cemil akgül muayeneleri sırasında pko değilsin dedi ama neden geçikiyor o zaman çok stres yapıyorum. hep 40 günde bir olsam bir anlamı olurdu ama sürekli değişiyor.
yumurtlama olmayabilir yada geç yumurtluyorsundur dedi doktor.
karar verdim bu seferki 15 tatile gelcek bir dahakinde yumurtlama takbi yaptırıcam... yoksa içim rahatlamıycak...

Canım bende rahim ağzı yetmezliği var.Kızımı yedi ay önce yirmi dört haftalık iken erken doğurdum.Yavrum üç gün yaşadı.Sorunumu o zaman bilmiyordum.Hamile kalmadan önce biri perinatoloji uzmanı olmak üzere dört doktora gittim.Hepside yetmezlik olduğunu söyledi.Serklaja karar verildi.Kısmetse kazasız belasız inşallah Kayseri Acıbadem'de olacağım.Hayır dileyerek çıktık yola.Allah hayırlar nasip etsin cümlemize:)

yarın saat 10 da serklajım var ve ben çok korkuyorum...

korkma canım kısa bi operasyon...
inşallah ağrısız sızısız sancısız atlatırsın...
Rabbim yardımcın olsun ..

ne güzel bir haber.....

maşallahhh inşahhla sıkı sıkı tutunır sana bebeişin..
allahım hayırla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

İnsallah canım darısı en kısa zamanda senin basına,senin icinde zaman geçiyor korunma süren bitmek üzere gecen sne bu zamanlar elimindn takvim düşmüyordu benim

Nette bı yerde okumuştum regli suresi 35 günen fazla sürerse doktora gidin yazıyordu,hatta burda bı arkadaşda vardı onunda kürtaj sonrası regli arası gittikçe çoğalıyordu ama onunki 50 leri felan görüyordu,meger süt hormanlari yukskmis yumurtlama olmuyormuş,yumurtlama takibi iyi fikir korunma sürende bittiyse denemede yaparsın

canım Hayırlı uğurlu olsun,bebişin annesine sımsıkı tutunsun ve zamanında sağlıcakla doğsun inş.

Fadik teşekkür ederim canım,Mumudihaba harfiyen uyguluycam tavsiyelerini canım uğur getirsin bana inşallah...
inş cnm

bırde ben eczaneden adığımız gebelık testı varya ondan yaptım 7. gunde ama negatıftı yanı son yedı gunum moral sıfırdı

sen öyle bır hata yapma bırde chnb den öğrendiğim eşin göbek deliğine her gece 99 defa YA MÜBDİÜ tesbıhını çektık sağdan sola doğru daire cizer gibi

aklıma geldıkçe yazacağim cnm
ne güzel bir haber.....

maşallahhh inşahhla sıkı sıkı tutunır sana bebeişin..
allahım hayırla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

inş cnm hayırlısıyla evlat hasretıyle yanıp tutuşan hepimiz sağlıcakla bebeklerıne kavuşur

canım Hayırlı uğurlu olsun,bebişin annesine sımsıkı tutunsun ve zamanında sağlıcakla doğsun inş.

tesekkür edıyorum cnm inş zamanında doğar

mmery canım sen homosisteine baktırmışmıydın?sonucun kaçtı..

stresten de gecikiyor olabilir..düşünmemek lazım ama elde değil..benimde mthfrc677 heterezigot..homosisteindede problem var ama ne boyutta bilemiyorum..senin homosistein sonucun kaç çıktı referans aralıklarınıda yazarsan sevinirim..senin için ne dedi dr?danıştınmı heterezigotu?

mumudihaba cnm cok mutlu oldum senin adina onsallah degerin yukselir 40 li haftalari gorursun..
metal cnm senide arayamadim..
bi arkadas var adini yazamadim serklaj olacak yarin insallah sorunsuz atlatirsin cnm
benim 13 dk surmustu uyuandigimda kasik agrisi olmust onun icinde igne oldum..
gecen 10 gun boyunca hic kalkmadim merdiven cikmadim

tesekkür edıyorum cnm

inş hastane gunlerın stressız ve sorubsuz gecer

kızlar yarın 10 da olucak serklajım
ense kalınlığı testi bide 2li testi var bebişimin
dua edin kızlar herşey yolunda gitsin
ihtiyacım var dualarınıza

kızlar yarın 10 da olucak serklajım
ense kalınlığı testi bide 2li testi var bebişimin
dua edin kızlar herşey yolunda gitsin
ihtiyacım var dualarınıza

Nerdeyse sayili saatler kalmis
Insallah saglicakla atlatirsin operasyonu
Ve sonra burda her arkadasta oldugu gibi gunleri sayariz insallah.

kendime geldim merak etme bgün eve yeni geldim anca sizlere yazıyorm :126::126:bgün moralim çok bozld ama yerine geldi çok şükür
hele bir yere git varya ben seni ne yaparım nasıl giidyor işşallah iyi gidiyordr hastanede günlerin bebem
işşallah kardeşim işşallah tek tememin o zaten
Hidenişko doğurdu
Eylülgülü pazartesi doğuracak
Metal ve gurbetçi hastanede
Bugün mumudihabanın gebelik olayı belli olacak..sanırım genel olarak bu kadar
haberleri sunduk sayın seyirciler
canım arda bey dediki senin rahimin dikicez yatmana gerek yok dedi hoş yattıgın halde gene gitti dedi hamile kalırsam ne yastık ne pike göreism var normal hayatım nasılsa öle davranıcam bende işşallahsanki hiç bebek dogurmadımda yeni hamile kaldım gibi davranıcam yoksa bu stres beni öldürücek
yarın saat 10 da serklajım var ve ben çok korkuyorum...
rabbim hayırlı haberlerini dyrsn brda korkma bebege birşey olmaz yaptıramasaydım ben yaptıramazdım serklajı panik atak hastasıyım yanınca altında az agrın oluyor az kanama tamam rabbime emanet ol sende bebegim de dualarım seninle
Eylülgülü,duyaydın siz homosisteine baktırmışmıydınız?
canım bende homosisiteyin çıktı 7.4 şeklinde seninki çok yüksek nedemki:44::44:sen folbiol apikopal kullanıcan ve kan sulandırıı kullanıcan canım hamile kalıncada hemen igneler başlıcek hoş geldin pırtılı arkadaşım aramızaartık igneleri yer yer otrrz aşagıya yavrlarımız bizle dursunda geri boş birde şu taraftan düşün sen 1 bebegi kaybettin ben 3 bebegi beterin beteri var rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim ksra bakma misafirlikteydim dönemedim sana canım hakkını helal et eve 12.30 geldim
kız gel inat etme marta başlıyalım sabahlar olmasına
canım benim homosiisteyinimde 7.4 çıktı proteyin s düşük çıktı on hatırlamıyorm ama:44::44:ne diyeyim hakkımızda hayırlısı
inan şuan yanımda olsaydın seni varya seni öpücüklere bogardım ay yemin olsn ne çok sevindim aglıcem şimdi sevincimden
sagol bebem telefonlaşırız
canım geçmiş olsn içini ferah tt bebem birşey yoktr işşallah bebegini görmeye gelesin var gelsemmi acabaonı gelirsen yerim yer

allahım ilk defa rahim filmine güle oynaya biri gidiyorşok şok şok işşallah temiz çıkar canım sendemi marta düşünüyon kızlar işşallah hepimiz marta kalırız hamile anam ne ka güüel olur betek kalmam ne ka güzel

paşam her zaman beklerim canım
martada birşey kalmamış inş. sende hamile kalırsında onlara yetişirsin...
şimdi maşallah topik ne kalabalık benim hamileliğimde tek tük hamile vardı....

Canım,çok tebrik ederimm :)))))) Allah tamamına erdirsin inşallah inşallah ptesi de güzel haberlerin gelecekkk :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…