- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.701
paşam her zaman beklerim canım
martada birşey kalmamış inş. sende hamile kalırsında onlara yetişirsin...
şimdi maşallah topik ne kalabalık benim hamileliğimde tek tük hamile vardı....
Kızlar slm uzun zamandır yazamadım ve okuyamadım geçenlerde biraz okudum ve sofika nın regrete inzivada yazdığını gördüm :))) sofika cnm şartlardan kaynaklı bebek çalışması olmadığı için moralim bozuluyor burası hamilelik istediğimi körüklüyor :))) biraz o nedenle uzak kaldım ama hep aklımdasınız chnb sen sürekli haber alıyorum ayrıca faceden takip ediyorum sizleri :))
Eylülgülü doğum yaklaşmış cnm hayırlı olsun doğum haberini hayırlısıyla bekliyorum :))
Duyaydın ve yaren cnm sıra size gelmiş inşallah sağlıkla doğum haberlerini vereceksiniz
Gurbetci cnm hastanede yatıyormuşsun cnm herşey bebeğin için bu günler geçeçek ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Metal,canım sende hastanedesin inşallah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alacaksın cnm dualarım seninle
Mumudihaba, canım inşallah önce hamilelik ardından da sağlıkla doğum haberleri alacağız senden güzel haberi bekliyorum cnm :))
Bade,Feryal,Paşam sıra bize geldi kızlar :) en kısa sürede burda hamileyiz diye yazarız :))
Hidennisko,cnm iki yavrunda birbirinden güzel 41 kere maşallah cnm ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu olun inşallah
Tubaaoz cnm özledim seni en kısa sürede görüşürüz inşallah kıvancı kocaman öpüyorum :))
Chnb,canım senle zaten sürekli görüşüyoruz yeni fotoları bekliyorum :)) yolla facede paylaşalım cnm :))
Efulim,hamilelik için tebrik etmişmiydim unuttum cnm :)) Allah tamamına erdirsin hep güzel haberler ver bize inşallah
Fadik,cnm seni ve oğluşunu öpüyorum :))
Ay adını unuttuğum varsa özür dilerim :))
Herkese hayırlı cumalar kızlar :)))
DESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇUM BELLİ OLDU
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
canım benim mthfr c677t homozigot, protrombin heterozigot 0.6 cleksan oldum. homosistein regretede sornluydu...sanırım iğne dedi. gebelik öncesi apikobal de önerdi galiba ona...folbiol..
şimdiden hayırlı olsun canım korkma narkoz bir şey yapmaz dün çocuk dr sine sordum benim 3 saat sürdü serklaj narkoz zarar vermişmidir yok dedi...
canım o kapsüllerden ben de alayım ücreti ne? ben humana da aldım 7 kutu netten indirimli...alacağın kapsülün linkini verir misin?
garmastan arda bey bana numüne verdi kullanmadım hemşiresine de verir bence...nette madecassol diye krem tavsiye etmişler iyileşsin diye. lansinoh silinmiyor o rahatlığı var hem de bebeğin ağzının pamukçuk olmasını engelliyormuş...
gecelik rahat gerçekten...çıkış ne zaman?
hemşireler süperdi özellikle bebek hemşireleri... normallerin de bazısı iyiydi...
lansinoh silinmiyor..
canım kopar mıyım hiç?ilaçlarını aldım canım annemlerle gönderiyorum...
canım şükür büyüyor... darısı başınıza...
canım kullanılır tabi... ben nasıl olsa gün geçtikçe bebek çok emiyor akmaz diye verdim. emzirirken taktım ben...zaten süresi var 24 saat takılmıyormuşç...
hayırlısıyla git inşallah...
mumudihabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?
ben burayı gerçekten çok seviyorum yaaa
güzel haberlerle o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...
ama tabi artık sık gelemiyorum sadece buraya değil bilgisayar başına gelemiyorum...
bugünde bütün işi gücü bıraktım bilgisayar başındayım...
sabahın bulaşığını bırakta akşamın bulaşığı bile dezgah içinde...kahvaltı etmek ve eymenle ilgilenmek dışında hiçbir şey yapmadım...
biraz canım sıkkın internette birşeyler araştırdım...
geçen pazar bilmeyerek oğlum su çiçeğiyle temas etti(
misafir gelmişti oğlu su çiçeğiymiş onlarda bilmiyorlarmış eve gidince akşam telde görüştük ki o akşamı döküntüler başlamış...
araştırdım bulaştırma zamanı döküntü çıkmadan 2 gün önce başlayıp döküntüler sönünceye kadarmış...
sağlık ocağındaki hemşire yüzde 90 çıkarır dedi( bugün altıncı gün herhalde çıkarmayacak diğe düşünürken araştırdımki temestan 12-21 gün arayla falan çıkarmış ( ve de beklemekten başka yağılacak hiçbirşey yok...
Canım tabi gerekirse mama verilir ac kalıpta bebegin kan şekeri düşsün hasta olsun istemem,ama su songunlerde duydukları. Beni rahatsız ediyor surda doguma kalmis kac gun,ısrarla bana anne sütunu denemeden mama vermişler diyorlar,bı yanlışlık vardır belki bilmedigmiz bisey vardır diyorum bizim gelinimiz hamileyken sarılıktan şüphelendiler,bebege zararı olurmu diye sormustur,doktor yok bisey olmaz sadece anne sütunu vermeyiz demişti herhalde sarılık geçmesin diye,belki ondada bı sorun vardı ne bileyim ya,birde hastane icin kesmede üstüne yok diyorlar sezaryan olcam ya ki,ki benim tercihimde sezaryandan yanaydı ama ben bunu dile getirdiğim zaman bana tuhaf tuhaf bakiyolar yok felanca 3nude normal doğurmuş masallahi var sanki cok buyuk bi marifet yaaa,bu benim vücudum ve ne istediğimi ben biliyorum,ayrıca suyum az oldug icin istesemde bebeğime riske atıp normal doguma girmem,bu saat oldu uyuyamadim daha su son gunleride sorunsuz atlatirim insallahben de aslında bunu demek istedim inzivada derken,su anki sartların ve ruh halin yuzunden burasının sana iyi gelmedigini ama bir gun durumlar degisince yine gelecegini dusundugumu...canım umarım o zaman en kısa zamanda olur ve sen de yavrunu sag saglim vakitlice kucaklarsın inşallah,yurekten diliyorum
HADİİİİİİİİİ
maşallah canım,gozun aydın Allah tamamına erdirsin inşallah amin!
canım kapsullerden sormuşsun sut durumunda azalma mı var yoksa,su icmeyi ihmal etmiyorsun degil mi
gogus yaraları icin lansinohu garmastanı ve mediccasolu denedim,en iyisi garmastan geldi bana
hideniskonun dedigi gibi lansinoh daha cok koruma amaclı,tedavi icin garmastan daha iyi geliyor
en iyisi ise hem antibiyotik(emzirirken kullanılabilenler var) hem de antibiyotikli kremle tedavi-2 gunde memeler sıfır gibi oluyor :) sonrasında da elinizin altında garmastan olsun ve gunde bir kac defa yara olmasa da surun-garmastanla da yıkamadan emzirebilrisniz bitkisel icerikli diye yazıyor
chnb buranın en vefalısı,buranın asıl ev sahibi,bu halinle bile yine herkesi biliyor herkese boluşturuyorsun kendini
canım biliyorum cok telaş ediyor insan,gecen sene tam bu zamanlarda bizde de aynı panik yaşandı,ben yeni hamile oldugumu ogrenmiştim,kızım da daha 18 aylıktı ve aşısı yapılmamıştı ki ablamın oglunun su cicegi oldugunu ogrendik,hem de tam bahsettigin en bulaştırıcı donemde tum gun beraber vakit gecirmişlerdi,dokuntu başladıgı aksamın gununde de yine beraberlerdi ve doktorumuz cok yuksek ihtimal bulasmıstır dedi ve beklemeye başladık,bir ay boyunca hep bekledik ama cok sukur bulaşmamıştı,herkes cok şaşırdı ama demek ki illa bulaşacak diye bir sey de yok,bulaşırsa da Allah´ım kolay atlatmasını ve tez şifa bulmasını nasip etsin inşallah! Eger bulaşmadıysa sakın ihmal etme ve 12 aylıkken su cicegi aşısını yaptır mutlaka,opuyorum ikinizi de
eylulgulu canım mesajlarında bebege mama verilmesinden duydugun kaygıyı dile getirmşsin ama korkma o kadar,gerekli oldugu durumlarda verilmesi gerekiyor hele hele sezeryan sonrası hemen sutun gelmezse.Bebegin hayata merhabası saglam olmalı ve eger sutun gelmediyse ki sezeryandan sonra 24 saat sıkıntı olabilir,az az da olsa mama verilmesi cok onemli.Ben hem surekli emzirdim hem de mama takviyesi yaptım,sarılıgının kolay atlatılması icin de dogrusu buydu zaten,sonrasında bir sure daha meme mama olarak devam ettik ama nihayetinde tamamen memeye de donduk cok şukur.Oyle degil bir defa iki defayla birkac haftayla bile mamaya hemen alışmaz bebek,yeter ki surekli memede de dursun,ac bırakma kuzunu olur mu.
yaren ne alemdesin canım,Allah yardımcınız olsun guzel haberlerini bekliyorum
Evde yalnızım.Eşimin sınav görevi var.Oraya gitti.Ben ağlıyorum...Nedensiz...
regreteye mesaj yazdım gülsün diye dönmedi banaişşallah canım marta ne kaldı sizlerele bir akıl danışmak istiyorm siz ne derseniz on yapıcam ona göre düşünün iyi karar verin şimdi
ablam beni 4 şbatta çagırıyor diyor sabah bin akşam burda ol ceyiz dizmeye götürüyümseni anca gelirsin diyor evinide görürüsün diye kzı teyzem mtfagı yatak odamı o yapsın renklerine göre ayırı çok düzenli demiş benim için allah için öleyim :86::86:ammenler 8 gelicekler ablama ama 4 gidersem 3 hafta aklıcam eger 11 gibi gidersem belkim sadece evini görüp gelicem ablam 4 gelirsen eger samsnu gezdirim dedi sana stresini atarsın dedi şimdi olasılıklar şu
4 gidersem 3 hafta
11 gidersem 2 hafta kalıcam annemide gelirken getiricem evime eşimden kuşlarımdan ayrılasım yok özlerimeşim kapıyı kilitlemeden gider diye korkyorm birde çayı ocakta çok bırakıyor birde kalp kapagında az egrilik varya birşey olr diye korkyorm bir taraftan diyorm paşa 4 git hem çeyiiz diz hem samsnu gez 3 hafta diyorm bir taraftanda 2 hafta neyine yetmiyor sadece git evini gör gel diyor ne yapıcem ben biraz karışık oldu ama ksra bakmayın 4 giidyim şbarın 11 demi kafayı yemek üzereyim biri akıl versin ne olur
kızlar yarın 10 da olucak serklajım
ense kalınlığı testi bide 2li testi var bebişimin
dua edin kızlar herşey yolunda gitsin
ihtiyacım var dualarınıza
:
canım bende homosisiteyin çıktı 7.4 şeklinde seninki çok yüksek nedemki:44::44:sen folbiol apikopal kullanıcan ve kan sulandırıı kullanıcan canım hamile kalıncada hemen igneler başlıcek hoş geldin pırtılı arkadaşım aramızaartık igneleri yer yer otrrz aşagıya yavrlarımız bizle dursunda geri boş birde şu taraftan düşün sen 1 bebegi kaybettin ben 3 bebegi beterin beteri var rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim ksra bakma misafirlikteydim dönemedim sana canım hakkını helal et eve 12.30 geldim
canım benim homosiisteyinimde 7.4 çıktı proteyin s düşük çıktı on hatırlamıyorm ama:44::44:ne diyeyim hakkımızda hayırlısı
Paşacım senin homosistein normal aralıklarda..niye yüksek diyorsun anlamadım..tahlil kağıdını bulursan canım referans aralıklarını yazarmısın?Arda beymi dedi homosistein yüksek diye?vede ne ilaç kullanmanı söyledi?
Herkese gunaydin..bebegimin patoloji raporu cikti hicbir sikintisi yokmus butun organlari normalmis hicbir anomaliye rastlanmamis inanin canim dahada cok acidi biz saglikli buyuyen bebeklerimizi kaybettik burda bircogumuzun oyle arkadaslar benim 2ay oldu nerdeyse ama hala kendimi toparlayamadim hicbirsey yapasim yok inanin Son 2 aydir ruh gibi hissediyorum kendime kadermi desem tecrubesiz doktorlarmi desem neye yanayim bilemiyorum cok caba sarfetmistim bebegimi korumak icin ama olmayinca olmuyor iste..
stresten de gecikiyor olabilir..düşünmemek lazım ama elde değil..benimde mthfrc677 heterezigot..homosisteindede problem var ama ne boyutta bilemiyorum..senin homosistein sonucun kaç çıktı referans aralıklarınıda yazarsan sevinirim..senin için ne dedi dr?danıştınmı heterezigotu?
Garmastan Pomat Göğüs Ucu Çatlakları için Krem 20 gr
Emzirme döneminde meme başı çatlaklarının giderilmesine yardımcı olur ve göğüs bakımında kullanılır.
Kullanım Şekli: Her emzirmeden birkaç saat önce ve hemen sonrasında meme ucu ve çevresine ince bir tabaka halinde uygulanır. Emzirmeden önce meme başlarındaki pomat su ile silinmelidir. Pomat kalıntısı günde bir kez ılık su ile tamamen yıkanır ve sonra pomat ince bir tabaka halinde tekrar uygulanır. Pomat az miktarda kullanılmalıdır.
Uyarılar: Her emzirmeden önce meme başları silinmelidir.
Üretim : Almanya M
kızlar psikolojim bozuldu
hayattan zevk almıyorum. nerde bir bebek görsem kalbim ağrıyor millet çocuğundan bahsediyor kendi bebeğimi düşünüyorum 1 yaşında olacaktı.
dün gece 5 te uyandım sandıktan ona aldığım kıyafetleri çıkardım minik yelekler çoraplar ....
ona yazdığım günlüğü okudum. içimdeyken bile kaaybtme korkusu çokmuş aslında. ara sıra yazıyorum hala... dün gecede yazdım...
birde hamileliğide okulun son aylarına getirmeliyim. herkes duysun istemiyorum.
iki bebeğimdede okuldan izin alıp durdum ama sonra geri döndüm herkese açıklama yap, helede bebeğim yaşıyo zannedip allah anneli babalı büyütsün diyenler var.
bide annemle konuşmayan bir akrabamız var salak kadın kardeşimin düğününe gelmişti benle dalga geçer gibi herşeyi bildiği halde ne o çocuğun yokmu dedi... sinirlerim zıpladı. kardeşimin düğününde moralimi alt üst etti.
Hayırlısı canım vaktinde sağlıklı gelsin takvimin son 3 gün maşallah gunünü doldurdu,duyaydin sağol canım benim için araştırmışsın çok düşüncelisin..
eylülgülü bende dün gittim kontrole bebek ve suyu iyi belki doğururum hafta sonu gibi geliyor ama hiçbir belirtim ağrın yok.. ama cemil hoca merak etme kalay bir dopum olucak kollum geçen hafta dikişleri aldığımda yumuşaktı dedi inşallah öyle olur..
bade sen hemen başlayacakmısın denemelere ben 10 gün sonra adet olcam sonrabir daha adet olucam ve o ay yumurtlama takibi yaptırıcam hamilelik için vede yumurtlama varmı diye.
sen hangi doktora gidiyorsun.
ben doktor sitesinde okumuştum.
biri sormuş mthfr677 hetezigot diye
doktorda biz sadece bu durum varsa çoğu zaman ilaç bile vermeyiz ama homosisteine bakılırbu durumda o yüksekse(tam hatırlamıyorum düşüksede demiş olabilir) ilaç veriyoruz gebelikte demiş.
biz bir şeyin tek sonucu var diye bekliyoruz ama doktorların yaklaşım tarzları farklı...
başka bir doktor asprin veriyorken diğeri gerek yok diyor...
artık güvenicez kendi doktorumuza bence ilk çözüm burda ben cemil beye güveniyorum. en azından psikolojimlede ilgileniyor. şevkatli bir adam odasında resmi bir hava yok.... araştırdıkçada rahatsızlığımı güvenim artıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?