- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.721
duyaydin sağol canım benim için araştırmışsın çok düşüncelisin..
eylülgülü bende dün gittim kontrole bebek ve suyu iyi belki doğururum hafta sonu gibi geliyor ama hiçbir belirtim ağrın yok.. ama cemil hoca merak etme kalay bir dopum olucak kollum geçen hafta dikişleri aldığımda yumuşaktı dedi inşallah öyle olur..
Ben patolji raporunu okuyunca cok şaşırmıştım bütün organlarından bahsediyordu okadar gelistigni bilmiyordum,ağlaya aglaya okumuştum,kurtajdaki doktorlar yasasaydı sakat olurdu dediler teselli icin söylediklerini biliyordum,benim bebeğimin hiç bişeyi yoktu diyordum kendi kendime bişeyde çıkmadı zatenHerkese gunaydin..bebegimin patoloji raporu cikti hicbir sikintisi yokmus butun organlari normalmis hicbir anomaliye rastlanmamis inanin canim dahada cok acidi biz saglikli buyuyen bebeklerimizi kaybettik burda bircogumuzun oyle arkadaslar benim 2ay oldu nerdeyse ama hala kendimi toparlayamadim hicbirsey yapasim yok inanin Son 2 aydir ruh gibi hissediyorum kendime kadermi desem tecrubesiz doktorlarmi desem neye yanayim bilemiyorum cok caba sarfetmistim bebegimi korumak icin ama olmayinca olmuyor iste..
kızlar yarın 10 da olucak serklajım
ense kalınlığı testi bide 2li testi var bebişimin
dua edin kızlar herşey yolunda gitsin
ihtiyacım var dualarınıza
Yazmayı unutmusum bugün doktora rahimagzi ölçüsünü sordum haftalardır sormaya korkuyordum kısa diyecek diye,nasılsa doğruyurum diye sordum 4,5 cm dedi cok şaşırdım
Takılma canım,benim bebek de hep alt sınırlarda dolaşıyordu,haftasının gerisindeydi,34. haftasında atak yaptı,eşime diyordum hatta annesi fil gibi oldu bebeği fare kadar çıkacak galiba diye,perşembe günkü muayenede durum tersine döndü haftasına göre 300 gr fazla bile drben bugün kendimi yine iyi hissetmiyorum kızlar...
moralim düzelmedi bitürlü bebeğimin kilosuna takmış durumdayım...
allahım inşallah herşey yoluna girer
iyiyim canım çok şükür doğumu bekliyoruz henüz hareket yok hayırlısıyla bende atlatmayı bekliyorum, garmastan daha iyi galiba bende ondan alayım emzirdikçe ıslak bezle veya pamukla silsek yeterli olurmu?ben de aslında bunu demek istedim inzivada derken,su anki sartların ve ruh halin yuzunden burasının sana iyi gelmedigini ama bir gun durumlar degisince yine gelecegini dusundugumu...canım umarım o zaman en kısa zamanda olur ve sen de yavrunu sag saglim vakitlice kucaklarsın inşallah,yurekten diliyorum
HADİİİİİİİİİ
maşallah canım,gozun aydın Allah tamamına erdirsin inşallah amin!
canım kapsullerden sormuşsun sut durumunda azalma mı var yoksa,su icmeyi ihmal etmiyorsun degil mi
gogus yaraları icin lansinohu garmastanı ve mediccasolu denedim,en iyisi garmastan geldi bana
hideniskonun dedigi gibi lansinoh daha cok koruma amaclı,tedavi icin garmastan daha iyi geliyor
en iyisi ise hem antibiyotik(emzirirken kullanılabilenler var) hem de antibiyotikli kremle tedavi-2 gunde memeler sıfır gibi oluyor :) sonrasında da elinizin altında garmastan olsun ve gunde bir kac defa yara olmasa da surun-garmastanla da yıkamadan emzirebilrisniz bitkisel icerikli diye yazıyor
chnb buranın en vefalısı,buranın asıl ev sahibi,bu halinle bile yine herkesi biliyor herkese boluşturuyorsun kendini
canım biliyorum cok telaş ediyor insan,gecen sene tam bu zamanlarda bizde de aynı panik yaşandı,ben yeni hamile oldugumu ogrenmiştim,kızım da daha 18 aylıktı ve aşısı yapılmamıştı ki ablamın oglunun su cicegi oldugunu ogrendik,hem de tam bahsettigin en bulaştırıcı donemde tum gun beraber vakit gecirmişlerdi,dokuntu başladıgı aksamın gununde de yine beraberlerdi ve doktorumuz cok yuksek ihtimal bulasmıstır dedi ve beklemeye başladık,bir ay boyunca hep bekledik ama cok sukur bulaşmamıştı,herkes cok şaşırdı ama demek ki illa bulaşacak diye bir sey de yok,bulaşırsa da Allah´ım kolay atlatmasını ve tez şifa bulmasını nasip etsin inşallah! Eger bulaşmadıysa sakın ihmal etme ve 12 aylıkken su cicegi aşısını yaptır mutlaka,opuyorum ikinizi de
eylulgulu canım mesajlarında bebege mama verilmesinden duydugun kaygıyı dile getirmşsin ama korkma o kadar,gerekli oldugu durumlarda verilmesi gerekiyor hele hele sezeryan sonrası hemen sutun gelmezse.Bebegin hayata merhabası saglam olmalı ve eger sutun gelmediyse ki sezeryandan sonra 24 saat sıkıntı olabilir,az az da olsa mama verilmesi cok onemli.Ben hem surekli emzirdim hem de mama takviyesi yaptım,sarılıgının kolay atlatılması icin de dogrusu buydu zaten,sonrasında bir sure daha meme mama olarak devam ettik ama nihayetinde tamamen memeye de donduk cok şukur.Oyle degil bir defa iki defayla birkac haftayla bile mamaya hemen alışmaz bebek,yeter ki surekli memede de dursun,ac bırakma kuzunu olur mu.
yaren ne alemdesin canım,Allah yardımcınız olsun guzel haberlerini bekliyorum
12. Haftada 2.9 dü alttan olcunce 2 hafta sonra dikiş atıldı domtorum tam vaktinde attık dedi bidahada hiç ölçü söylemedi,23. Haftada z.kâmile detayliya girdim ordaki doktor 2cm dedi morelim bozuldu kendi doktorumada bıdaha sormadım,bugün üstten detayliyla usg ile bakıldı cok şaşırdım üstelik haftalardır ayaktayim evde is yapiyorum,dışarı çıkıp yürüyorumda neyse cok sukur bu günlere geldik Rabbim herkese nasip etsinmaaşallah süper..Başlardı kaçtı canım hatırlıyormusun ortalama ölçüleri?
12. Haftada 2.9 dü alttan olcunce 2 hafta sonra dikiş atıldı domtorum tam vaktinde attık dedi bidahada hiç ölçü söylemedi,23. Haftada z.kâmile detayliya girdim ordaki doktor 2cm dedi morelim bozuldu kendi doktorumada bıdaha sormadım,bugün üstten detayliyla usg ile bakıldı cok şaşırdım üstelik haftalardır ayaktayim evde is yapiyorum,dışarı çıkıp yürüyorumda neyse cok sukur bu günlere geldik Rabbim herkese nasip etsin
12. Haftada 2.9 dü alttan olcunce 2 hafta sonra dikiş atıldı domtorum tam vaktinde attık dedi bidahada hiç ölçü söylemedi,23. Haftada z.kâmile detayliya girdim ordaki doktor 2cm dedi morelim bozuldu kendi doktorumada bıdaha sormadım,bugün üstten detayliyla usg ile bakıldı cok şaşırdım üstelik haftalardır ayaktayim evde is yapiyorum,dışarı çıkıp yürüyorumda neyse cok sukur bu günlere geldik Rabbim herkese nasip etsin
eylulgulu masallah cnm..
benimde 11. haftada 3 cmdi alttan bakti dikis atmadan ondeci haftada 4 cmdi bi hafta sonra dikis atildi...
17+6 da ise ustten bakti 2.6 cikti simdi bilmiyorum durum ne..
burda bakamiyorlar ..
ha bide kizlar burada hep asistanlar bakiyor usgle bana vajinal usg ile bakalim dediler yok dedim yanlismi yapiyorum acaba..
Canım ilerleyen haftalarda uzayabilir ilaçlara istirahate devam,ben olsam asistana alttan baktirmazdim,kendi doktorumdan başka kimseye guvenipte baktirmak istemedim kanamam lekelenmem oldu yinede alttan bakarlar diye gitmedim başka doktora eğer gerekiyorsa kendi doktoruna git canım,birde benim doktorum dikisten sonra hiç alttan bakmadieylulgulu masallah cnm..
benimde 11. haftada 3 cmdi alttan bakti dikis atmadan ondeci haftada 4 cmdi bi hafta sonra dikis atildi...
17+6 da ise ustten bakti 2.6 cikti simdi bilmiyorum durum ne..
burda bakamiyorlar ..
ha bide kizlar burada hep asistanlar bakiyor usgle bana vajinal usg ile bakalim dediler yok dedim yanlismi yapiyorum acaba..
Ben patolji raporunu okuyunca cok şaşırmıştım bütün organlarından bahsediyordu okadar gelistigni bilmiyordum,ağlaya aglaya okumuştum,kurtajdaki doktorlar yasasaydı sakat olurdu dediler teselli icin söylediklerini biliyordum,benim bebeğimin hiç bişeyi yoktu diyordum kendi kendime bişeyde çıkmadı zaten
Çalışıyormuşum bilmiyorum çalışmıyorsan tvasiye ederim iyi geliyor ben sadece iki gün gitmedim ise döndüğüm hafta zor gecti sadece,herkes ben dönmeden ogrendig icin pot kıran olmadı cok sukur,birde cok yogun bı dönemdi kendimi ise vermistim bana iyi gelmişti Acisi dinmesede alışıyorsun
Allah sabır versin..hepimiz aynı durumdayız..İnşallah bir daha yaşamayız bu acıları..
Melek 18 canım içini ferah tut..çok normal şuan duygusal olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?