- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.741
kızlar psikolojim bozuldu
hayattan zevk almıyorum. nerde bir bebek görsem kalbim ağrıyor millet çocuğundan bahsediyor kendi bebeğimi düşünüyorum 1 yaşında olacaktı.
dün gece 5 te uyandım sandıktan ona aldığım kıyafetleri çıkardım minik yelekler çoraplar ....
ona yazdığım günlüğü okudum. içimdeyken bile kaaybtme korkusu çokmuş aslında. ara sıra yazıyorum hala... dün gecede yazdım...
birde hamileliğide okulun son aylarına getirmeliyim. herkes duysun istemiyorum.
iki bebeğimdede okuldan izin alıp durdum ama sonra geri döndüm herkese açıklama yap, helede bebeğim yaşıyo zannedip allah anneli babalı büyütsün diyenler var.
bide annemle konuşmayan bir akrabamız var salak kadın kardeşimin düğününe gelmişti benle dalga geçer gibi herşeyi bildiği halde ne o çocuğun yokmu dedi... sinirlerim zıpladı. kardeşimin düğününde moralimi alt üst etti.
Guzel dileklerin icin teşekkür ederim maşallah seninde zamanla uzamış eminim diger arkadaslara umut oluyordur,riskli haftaları atlatmanada az kalmis Allah tamına erdirsin.sen gumushanelimisin? yoksa işden dolayımı ordasin,bende es durumundan Gümüşhaneliyim ama daha gidip grmedim oralarıSelam arkadaşlar sayfalara şöyle bi göz attım baya sayfa gecmiş 2 günde.ben sağ salim geldim şükür gümüşhanedeyim.dün yola çıkmadan doktorumgörmek istemişti kontrole gittim
herşey yolunda çok şükür oğluşum 690 gr olmus.vajinalde baktı kültür aldı sonuca göre konuşacaz saolsun çok ilgilendi erkek kardeşi erzurumda yenidoganda docentmiş bebeğin dogdugunda bi sıkıntı olursa mutlaka ara yönlendireyim dedi.(inşallah gerek olmaz)saolsun ama ben orda bu ilgiye alıştım burda napcam bilmiyorum ozel yok burda devlettede tek polikilinik bakılıp geciliyor inşallah hayırlısı olur hepimiz için.mumudihaba çok sevindimm hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.hidenisko hala hastanede sanırım sağ salimkucagına aldı şukur kızını.dogumu yakın olan arkadaşlar eylulgulu yaren nuur allahım inşallah sıkıntısız sizlerinde mutluluguna mutluluk katar.paşam güzel dileklerim hep seninle seninde guzel haberler verdiğin günler gelcek inşallah.gurbetçi hastane günlerin çabucak gecer inş.ismini sayamadıgım arkadaşlar affınıza sıgınarak hepinise selamlarımı gönderiyorum
herkese iyi yolculuk dileklerinde dolayı tşk ederim.haa bu arada kızımda meme başı için bende garmastan kullandım çok iyi geliyor.o zaten bitkisel oldugu için bebeğin dudaklarınıda besliyor kimyasallar gibi iyice temizlenmesine gerek yok.bide bende serklajı 14. haftada oldumdoktorum 2 cm den kısa demişti serviks boyuna 20. haftada 3.2 dedi.hiç sormak aklıma gelmedi o ara uzadımıki demek sürekli soru sordugum için bazılarını unutuyorum..İnsan ne kadar sağlıgın içindede olsa teorikle pratik çok farklı oluyor.hele muayene için bile olsa catala çıkmak beni o kadar çok heyecanlandırıyoki elim ayagıma karışıyo
Takılma canım,benim bebek de hep alt sınırlarda dolaşıyordu,haftasının gerisindeydi,34. haftasında atak yaptı,eşime diyordum hatta annesi fil gibi oldu bebeği fare kadar çıkacak galiba diye,perşembe günkü muayenede durum tersine döndü haftasına göre 300 gr fazla bile dr[/QUOT
Maaşallah canım çok sevindim sagsalim kucağında gor inşallah bebeğini
Benimk 16 haftalikti,bence oyalanacak bişeyler bul,biz esimle surekli gezmeye giderdik kafamı dağıtmak icin ama hiç ise yaramazdi aksine gittiğim yerlerde hamile yada kucuk bebek gördükçe ağlamaya başlardim,çalışmıyorsan bile halk egitimlere gidebilirsin hem farklim ortamlar hemde seni oyalayacak el işleriyle ugrasabilirsin,eve kapatma kendiniCanım allah sanada sabır versin ilk 3 ayda oluşuyor bütün organlar sonra olgunlaşıyor zaten oluşumda bir sıkıntı olursa vücut atıyor bebegi biz o evreleri geçmiştik senin kac aylikti bilmiyorum ama benim 5 aylikti gerçekten bizim yasadiklarimiz çok acı dilerim birdaha yasamayiz ben calismiyorum suan belkide haklısın oyalanic ak birşey olsa biraz daha hızlı toparlanir im
Guzel dileklerin icin teşekkür ederim maşallah seninde zamanla uzamış eminim diger arkadaslara umut oluyordur,riskli haftaları atlatmanada az kalmis Allah tamına erdirsin.sen gumushanelimisin? yoksa işden dolayımı ordasin,bende es durumundan Gümüşhaneliyim ama daha gidip grmedim oraları
eylulgulu masallah cnm..
benimde 11. haftada 3 cmdi alttan bakti dikis atmadan ondeci haftada 4 cmdi bi hafta sonra dikis atildi...
17+6 da ise ustten bakti 2.6 cikti simdi bilmiyorum durum ne..
burda bakamiyorlar ..
ha bide kizlar burada hep asistanlar bakiyor usgle bana vajinal usg ile bakalim dediler yok dedim yanlismi yapiyorum acaba..
Benimk 16 haftalikti,bence oyalanacak bişeyler bul,biz esimle surekli gezmeye giderdik kafamı dağıtmak icin ama hiç ise yaramazdi aksine gittiğim yerlerde hamile yada kucuk bebek gördükçe ağlamaya başlardim,çalışmıyorsan bile halk egitimlere gidebilirsin hem farklim ortamlar hemde seni oyalayacak el işleriyle ugrasabilirsin,eve kapatma kendini
ya bu arada ben çok kötü gribim nefes alamıyom2 gecedir uykusuzum nane limon azıcık yumuşatıyo bogazımı bi dpnuyom bi yanıyom.
Takılma canım,benim bebek de hep alt sınırlarda dolaşıyordu,haftasının gerisindeydi,34. haftasında atak yaptı,eşime diyordum hatta annesi fil gibi oldu bebeği fare kadar çıkacak galiba diye,perşembe günkü muayenede durum tersine döndü haftasına göre 300 gr fazla bile dr
umdum canım kardeşim sagol düşüncelerin için eşim demligi koyyor ntyor çok yaktık o akmaktan bıkmadı ben parlatmaktan bıktım okadar diyimBence 4 u gibi git canim zaten enaz 2 hafta kalcam diyorsun bir hafta daha fazla kalmis olursun gezersin biraz esinde koca insan sonucta sen yokken daha dikkatli olur bence cayi falan acik birakmaz korkma:)
cnm sen kendın karar ver ev ve es durumunu sen daha ıyı bılırsın
bırde uzmanlara göre eşlerın yalnız tatıl yapmaları evlılıklerını olumlu yönde etkılıyormus
canım normalı 6 . 4 müş bebem:
canım bende homosisiteyin çıktı 7.4 şeklinde seninki çok yüksek nedemki:44::44:sen folbiol apikopal kullanıcan ve kan sulandırıı kullanıcan canım hamile kalıncada hemen igneler başlıcek hoş geldin pırtılı arkadaşım aramızaartık igneleri yer yer otrrz aşagıya yavrlarımız bizle dursunda geri boş birde şu taraftan düşün sen 1 bebegi kaybettin ben 3 bebegi beterin beteri var rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim ksra bakma misafirlikteydim dönemedim sana canım hakkını helal et eve 12.30 geldim
canım benim homosiisteyinimde 7.4 çıktı proteyin s düşük çıktı on hatırlamıyorm ama:44::44:ne diyeyim hakkımızda hayırlısı
Paşacım senin homosistein normal aralıklarda..niye yüksek diyorsun anlamadım..tahlil kağıdını bulursan canım referans aralıklarını yazarmısın?Arda beymi dedi homosistein yüksek diye?vede ne ilaç kullanmanı söyledi?benimkine yüksek dedi ardacık mavişim allah yardımcımız olsn ilaçlarada apikopal çoraspirin folbiol diyaformin verdi 4 ilaçı 31 myıstan beri içiyorm bebem seninki çok yüksekmiş sen bir doktora daha sor bebem için rahatlar herşeyin bir çaresi var onu anladım ben bir dogumu bir ölümü malesef durdurramıyorz kardeşim ne acı degilmi bizm brad biri vardı dün öldü kadım 80 de dediler tüh yazık öldü vs deidm benim babamda 56 yokt öldügünde keşke babamda okadar yaşasaydı şimdi evladım bile olsa göremicek rahmetli benimle mutlulgmu paylaşamıcak ne yazık
canım bende günlük ttcam hamile kalıyım evladıma vermek adına işşallah bu sefer işşallah caınımız acımaz çokz or biliyorum ama elimizden brişey gelmiyor oglm eltimin ogluylaydı 1 ay büyüktü benimki şimdi oglnu her gördügümde ölüp diriliyorm allahım affetsinkızlar psikolojim bozuldu
hayattan zevk almıyorum. nerde bir bebek görsem kalbim ağrıyor millet çocuğundan bahsediyor kendi bebeğimi düşünüyorum 1 yaşında olacaktı.
dün gece 5 te uyandım sandıktan ona aldığım kıyafetleri çıkardım minik yelekler çoraplar ....
ona yazdığım günlüğü okudum. içimdeyken bile kaaybtme korkusu çokmuş aslında. ara sıra yazıyorum hala... dün gecede yazdım...
birde hamileliğide okulun son aylarına getirmeliyim. herkes duysun istemiyorum.
iki bebeğimdede okuldan izin alıp durdum ama sonra geri döndüm herkese açıklama yap, helede bebeğim yaşıyo zannedip allah anneli babalı büyütsün diyenler var.
bide annemle konuşmayan bir akrabamız var salak kadın kardeşimin düğününe gelmişti benle dalga geçer gibi herşeyi bildiği halde ne o çocuğun yokmu dedi... sinirlerim zıpladı. kardeşimin düğününde moralimi alt üst etti.herşeyi oglyla gidicek okulu askerligi sünneti vs dahada konuşp aglamak istemiyorm boşverelim biz ileriye bakalım
maber canım çarpıntın şekerin ne alemde bebemCanım 26 ağustostu yavrumu kaybettiğimde,9 eylülde ablamın düğünü oldu,seni çok iyi anlıyorum,sonra okuldakileri bırak gittiğim kafın doğum dal metmezindeki salak hemşire hayırlı olsun doğum yapmışsınız dediydi kadına dalıyordum,kimse seni anlamaz ne ağlıyorsun derler,çok büyüttün derler,Allaha karşı mı çıkıyorsun derlert,derler de derler,16 ocakta doğacaktı benim oğlum da bu ocakta 1 yaşında olacaktı,çok şükür ki kardeşi yetişti imdadına Allahım kucağıma almayı nasip etsin iki kişilik sevicem onu,seni bi annen anlar,bi de biz gerisi hijkaye,toplanmaya bak yeni bebek için,o zaman daha iyi hissedeceksin,
Ben de mayısta kaldım hamile,srminer döneminin son haftası öğrendim o hafta da rapor aldım beş gün gitmedim iyi oldu ondan sonra 30 ağustosta serklaj oldum ve ondan sonra heyetler ile gitmedim okula,de k getirebilirsen süpwer olurayva yesen diyorm çarpıntıyı kere diye biliyorum diyeyim didim öyle dengesizler okadar çokki benimde kızım öldü allah allah dikiş var neden drmadı deyip durdular ondan bir daha ne kimseyi göreism nede dyasım var sizler bana yetersiniz yeterki beni hamileligimde bırakmayım yanlız brda benim sizleri bırakmadıgım gibi
canım şöyle bir amasya merzifon samsn yapayım ben en iyisi bgün kızıma havlu aldım nazar boncklu teyzesi onları yapıcam işşallahKızlar bugün yine gittim hastaneye son defa nst ve usg ye girdim bebek hemsiresiyle konuşdum derdimi anlattım anne sütüne verdikleri önemi anlattılar,birde bebeği ilk 24 saat yikamadiklarini söylediler verniks tabakası bebek icin ası gibidir,vitamini gibidir faydalıdır dedi bunu daha oncede duymuştum cok hoşuma gitti
Paşam hamilelik oncesi guzel bı tatil yap istersen bol bol gez dolaş ben ilk bebeğime tatilden hemen sonra hamile kalmıştım, esin yanında olsa daha iyi,ama oda düğüne gelecektir illaki fazla ayrı kalmazsınız
canıms en nasılsın bebem ne var ne yok kasılmalar ne alemde:18::18::18:pasam cnm bence de hamilelik oncesi gezmek senin icin iyi olur baktin sikildin ceker gelirsin cnm kafana gore takil esinde bisey yapmaz cnm sen kafani dagitmaya bak cnm..
eylulgulu cnm sukur sukur sukur bu gunlerine cnm arkadasim inan cok seviniyorum senin adina darisi bana ve arkadaslara kizlar doguma giden arkadaslar adina inanin cok mutlu oluyorum umut oluyor bana hamile kalanlarda ayni sekilde simdi sirada saftunc ve feryal tup bebek taptiranlar insallah tutar kizlar o daha zor basima gelmedi ama sizleri cok iyi anliyorum..
bade cnm seninde umut seninde herkesin hadi yetisin bize pasam cnm sende gunlerimiz car cabuk gecsin ..
yaren cnm aklim sende..
moons arkadasimizda serklajini olmustur simdiye..
insallah agrisi sizisi yoktur..
melek 18 cnm cok normal bende o haftalarda oyleydim...
hidenisko cnm ne zaman cikiyorsun..
Sofika canım,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)) sende güzel kızlarına ve eşinle bir ömür boyu çok mutlu ol inşallah
Paşam,canım ne yazdın nereye yazdın gözümden kaçmış :)) hemen alınganlık yapma :)) sabahlar olmasınla ilgiliyse :)) birşeyin olmasını bekliyorum olursa hemen başlıcam :))))) dualarını bekliyorum cnm :)))dualarım seninle biliyorsn kuzum hepinizle sen şu martı bir düşün
canım burda ilk serklajla kaybedipte 2 serklajla alan var canım allahım bir daha canımızı acıtmasın ne diyeyimmrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum bede 21+1 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum eşimde hareket sorunu vardı biraz tüp bebek yaptırdık kalbi atmadı kürtaj oldum 2,5 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden çok sevindiik 18+5 günlükken kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik kese aşağı inmiş acil serklaj yapıldı 2 hafta herşey çok iyiydi altıma sürgü sürüyordukbir akşam idrarımı yaparken ip geldi ertesi gün dr gittiğimizde hastane de yatıcağımı söyledi crp 24e yükseldi 3 gün sonra doktorum suni sancıyla bebeğin doğcağını söylediii ve 14 kasımda kaybbeettikk malesef çokkk içimmm acıyor inanılmazzz derecede
şimdi ikinciye tüp mü denesem beklesemmii tekrar aynı doktoramı gitsem serklaj yaptırırsam tekrar ip gelip aynı şeyler olurmuu testlerim pıhtılaşma genetik eşimede banada hepsi temiz çıktı işin içinden çıkamıyorumm beni kimse anlamıyor bu sayfayı gördüm bana sorularıma yardımcı olucağınızı biliyorum umarımmm tekrar yaşamayıızzz allahımınnn izniylee
Selam arkadaşlar sayfalara şöyle bi göz attım baya sayfa gecmiş 2 günde.ben sağ salim geldim şükür gümüşhanedeyim.dün yola çıkmadan doktorumgörmek istemişti kontrole gittim
herşey yolunda çok şükür oğluşum 690 gr olmus.vajinalde baktı kültür aldı sonuca göre konuşacaz saolsun çok ilgilendi erkek kardeşi erzurumda yenidoganda docentmiş bebeğin dogdugunda bi sıkıntı olursa mutlaka ara yönlendireyim dedi.(inşallah gerek olmaz)saolsun ama ben orda bu ilgiye alıştım burda napcam bilmiyorum ozel yok burda devlettede tek polikilinik bakılıp geciliyor inşallah hayırlısı olur hepimiz için.mumudihaba çok sevindimm hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.hidenisko hala hastanede sanırım sağ salimkucagına aldı şukur kızını.dogumu yakın olan arkadaşlar eylulgulu yaren nuur allahım inşallah sıkıntısız sizlerinde mutluluguna mutluluk katar.paşam güzel dileklerim hep seninle seninde guzel haberler verdiğin günler gelcek inşallah.gurbetçi hastane günlerin çabucak gecer inş.ismini sayamadıgım arkadaşlar affınıza sıgınarak hepinise selamlarımı gönderiyorum
herkese iyi yolculuk dileklerinde dolayı tşk ederim.haa bu arada kızımda meme başı için bende garmastan kullandım çok iyi geliyor.o zaten bitkisel oldugu için bebeğin dudaklarınıda besliyor kimyasallar gibi iyice temizlenmesine gerek yok.bide bende serklajı 14. haftada oldumdoktorum 2 cm den kısa demişti serviks boyuna 20. haftada 3.2 dedi.hiç sormak aklıma gelmedi o ara uzadımıki demek sürekli soru sordugum için bazılarını unutuyorum..İnsan ne kadar sağlıgın içindede olsa teorikle pratik çok farklı oluyor.hele muayene için bile olsa catala çıkmak beni o kadar çok heyecanlandırıyoki elim ayagıma karışıyo
ben o sıpayı yerim atlı şey rabbim 40 haftaları göstersin işşallah canım dualarım hepinizle
pasam cnm bence de hamilelik oncesi gezmek senin icin iyi olur baktin sikildin ceker gelirsin cnm kafana gore takil esinde bisey yapmaz cnm sen kafani dagitmaya bak cnm..
eylulgulu cnm sukur sukur sukur bu gunlerine cnm arkadasim inan cok seviniyorum senin adina darisi bana ve arkadaslara kizlar doguma giden arkadaslar adina inanin cok mutlu oluyorum umut oluyor bana hamile kalanlarda ayni sekilde simdi sirada saftunc ve feryal tup bebek taptiranlar insallah tutar kizlar o daha zor basima gelmedi ama sizleri cok iyi anliyorum..
bade cnm seninde umut seninde herkesin hadi yetisin bize pasam cnm sende gunlerimiz car cabuk gecsin ..
yaren cnm aklim sende..
moons arkadasimizda serklajini olmustur simdiye..
insallah agrisi sizisi yoktur..
melek 18 cnm cok normal bende o haftalarda oyleydim...
hidenisko cnm ne zaman cikiyorsun..
Kızlar bugün yine gittim hastaneye son defa nst ve usg ye girdim bebek hemsiresiyle konuşdum derdimi anlattım anne sütüne verdikleri önemi anlattılar,birde bebeği ilk 24 saat yikamadiklarini söylediler verniks tabakası bebek icin ası gibidir,vitamini gibidir faydalıdır dedi bunu daha oncede duymuştum cok hoşuma gitti
Paşam hamilelik oncesi guzel bı tatil yap istersen bol bol gez dolaş ben ilk bebeğime tatilden hemen sonra hamile kalmıştım, esin yanında olsa daha iyi,ama oda düğüne gelecektir illaki fazla ayrı kalmazsınız
ben bugün kendimi yine iyi hissetmiyorum kızlar...
moralim düzelmedi bitürlü bebeğimin kilosuna takmış durumdayım...
allahım inşallah herşey yoluna girer
Öncelikle Allah sabır versin sen yapman gerekeni yapmışsın dikişin geç atılmış crp benim bildigim enfeksiyon,enfeksiyon yüzünden dikişin açılmış bı dahaki gebeliğinde aynısı olcak diye bisey yok,dikişini erken attirirsin önlem amaçlı serklaj 12-14 hafatalarda arası atılıyor,acil atılan serklajdan daha başarılı doktorun kim bilmiyorum ama iyi riskli bı gebelik doktoru bulman lazım önce burdaki doktor tavsiyelerine bakabilirsin,umudun yitirme sakınmrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum bede 21+1 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum eşimde hareket sorunu vardı biraz tüp bebek yaptırdık kalbi atmadı kürtaj oldum 2,5 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden çok sevindiik 18+5 günlükken kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik kese aşağı inmiş acil serklaj yapıldı 2 hafta herşey çok iyiydi altıma sürgü sürüyordukbir akşam idrarımı yaparken ip geldi ertesi gün dr gittiğimizde hastane de yatıcağımı söyledi crp 24e yükseldi 3 gün sonra doktorum suni sancıyla bebeğin doğcağını söylediii ve 14 kasımda kaybbeettikk malesef çokkk içimmm acıyor inanılmazzz derecede
şimdi ikinciye tüp mü denesem beklesemmii tekrar aynı doktoramı gitsem serklaj yaptırırsam tekrar ip gelip aynı şeyler olurmuu testlerim pıhtılaşma genetik eşimede banada hepsi temiz çıktı işin içinden çıkamıyorumm beni kimse anlamıyor bu sayfayı gördüm bana sorularıma yardımcı olucağınızı biliyorum umarımmm tekrar yaşamayıızzz allahımınnn izniylee
canm bana bakmamıslar sanırmmmery canım sen homosisteine baktırmışmıydın?sonucun kaçtı..
canm bende önceleri korkuyordum ama artık korkunun ecele faydası yokallahım ilk defa rahim filmine güle oynaya biri gidiyorşok şok şok işşallah temiz çıkar canım sendemi marta düşünüyon kızlar işşallah hepimiz marta kalırız hamile anam ne ka güüel olur be tek kalmam ne ka güzel
ay bence 11.git pasam 2 hafta neyine yetmıyor ben olsam kocamı özlerim vallaregreteye mesaj yazdım gülsün diye dönmedi banaişşallah canım marta ne kaldı sizlerele bir akıl danışmak istiyorm siz ne derseniz on yapıcam ona göre düşünün iyi karar verin şimdi
ablam beni 4 şbatta çagırıyor diyor sabah bin akşam burda ol ceyiz dizmeye götürüyümseni anca gelirsin diyor evinide görürüsün diye kzı teyzem mtfagı yatak odamı o yapsın renklerine göre ayırı çok düzenli demiş benim için allah için öleyim :86::86:ammenler 8 gelicekler ablama ama 4 gidersem 3 hafta aklıcam eger 11 gibi gidersem belkim sadece evini görüp gelicem ablam 4 gelirsen eger samsnu gezdirim dedi sana stresini atarsın dedi şimdi olasılıklar şu
4 gidersem 3 hafta
11 gidersem 2 hafta kalıcam annemide gelirken getiricem evime eşimden kuşlarımdan ayrılasım yok özlerimeşim kapıyı kilitlemeden gider diye korkyorm birde çayı ocakta çok bırakıyor birde kalp kapagında az egrilik varya birşey olr diye korkyorm bir taraftan diyorm paşa 4 git hem çeyiiz diz hem samsnu gez 3 hafta diyorm bir taraftanda 2 hafta neyine yetmiyor sadece git evini gör gel diyor ne yapıcem ben biraz karışık oldu ama ksra bakmayın 4 giidyim şbarın 11 demi kafayı yemek üzereyim biri akıl versin ne olur
mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum bede 21+1 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum eşimde hareket sorunu vardı biraz tüp bebek yaptırdık kalbi atmadı kürtaj oldum 2,5 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden çok sevindiik 18+5 günlükken kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik kese aşağı inmiş acil serklaj yapıldı 2 hafta herşey çok iyiydi altıma sürgü sürüyordukbir akşam idrarımı yaparken ip geldi ertesi gün dr gittiğimizde hastane de yatıcağımı söyledi crp 24e yükseldi 3 gün sonra doktorum suni sancıyla bebeğin doğcağını söylediii ve 14 kasımda kaybbeettikk malesef çokkk içimmm acıyor inanılmazzz derecede
Âmin...bende öyle tahmin ediyorum o yüzden acele etmiyorum gitmeyeinşallah öyle oluyordur nolur kimse umudunu kaybetmesin.Allahım herkese bebeginin kokusunu içine çekmeyi nasip etsin.bebeğin kilo alımı çok guzel kzıım bu haftalarda çok küçüktü sanırım bu ablasını gececek.hataylıyım canım ben iş yüzünden burdayız gelmemekle bişi kaybetmemişsin boşver görmeye deger bi yer deil
burda cogumuz yaşadı bunları benim bı arkadasım vardı hamile aramızda 1 hafta bile yok bebeğini görmeye gidemedim daha,cok zor ama zamanla hafifleyecek.mantar icin sirkeli su kullan çamaşırlarını utule belki bı faydası olur,Benimde eşim çok destek oluyor sağolsun ama nereye gidersem gideyim hep aklımda bebeğim ayni psikolojideyim suan bebek yada hamile görünce canım sıkılıyor moralim bozuluyor benim neden böyle oldu diyorum birde ben ilk gebelik sonlaninca enfeksiyon oldum tam 5 ay uğraştım şimdide mantar olmuşum içine doğru yayılmış hiç ilaçlar fayda etmiyor birde 51gun oldu hala adet olmadım sen kac gün sonra adet olmustun canım
Benim regli ağrısı gibi karım ağrım olurdu ama cok şiddetli degil doktorumu aramıştım normal demişti,karnımda sislik olurdu tamamında wc ye gidince geçerdi yada soda felan içerdim,ama sen mutlaka doktorunu ara hassa bı konu yanlış yonlendirmeyelimSerklajlı arkadaşlar! Benim sancılarım oluyor, karnımın bir bölgesi değilde tamamında sertleşme, bel ağrısı vs. var. bugün de sancılar fazla. Hangi sancılar normal hangileri değil bilginiz var mı?
Âmin...bende öyle tahmin ediyorum o yüzden acele etmiyorum gitmeye
burda cogumuz yaşadı bunları benim bı arkadasım vardı hamile aramızda 1 hafta bile yok bebeğini görmeye gidemedim daha,cok zor ama zamanla hafifleyecek.mantar icin sirkeli su kullan çamaşırlarını utule belki bı faydası olur,
Ben normalde 29-30 günde regli olurdum kürtajdan sonra 29 gün regli oldum şaşırmıştım 40 gün felan sürer sanıyordum,kürtaj sonrası geç regli olunabiliyor ama mutlaka doktora git bı baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?