- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.781
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık altı haftadır en başından beri okuyorum yazılarınızı 2800. sayfaya kadar geldim ve sanki hepinizi tanıyo gibiyim.ben 25+3 günlük hamileyim bundan önce bir düşüğüm oldu ama 5. haftam bile dolmamıştı o nedenle tahlil falan yapılmadı ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 6. haftamda kanamam oldu düşük tehdidi iğne ilaç ... tam atlattık geçti derken 20. haftamda rahimde açıklık olduğu farkedildi ve acil dikiş oldu ve 5 hafta geçti üstünden şu an haftada bir proluton ve günde 2 tanede magnezyum kullanıyorum arada ağrılarım oluyo çok uzun süreli değil ama şu sızlamalar beni çok korkutuyo doktor sorun yok desede korkuyorum işte. benide aranıza alıp banada destek olabileceğinizi düşünerek yazdım şimdiden teşekkürler
Geçmişi okuyamadım kızlar eve yeni geldim sabah 9dan beri ağlamadığım yer ağlamadığım insan kalmadı önüme gelene aileme hatta ne istersiniz diyen garsona bile ağladım.Tedavimin 6.günü sadece 2 yumurtam olmuş tüp bebek tedavisindeyim biliyorsunuz.ÇOOOOK ÜZÜLDÜM moralim çok bozuldu.Ne olur bu konuda olumlu bilgileri ve yaşanmışlıkları olan varsa bana güzel şeyler yazsın Sağolsun chnb beni çok rahatlattı ama işte elimde değil üzülmemek.Mumudihaba ve diğer tüp bebek yaptıran arkadaşlar ne olur bana güzel birşeyler söyleyin salı günü yine kontrolum var acaba artar mı yumurtalar?
canım senin yazını okynca siteyi açtım eşimdende azarı yedimadamı bir rahat bırakmıyormki pc işini bitirsin kalk deyip druyorm adamdfa haklı neyse erinmedim bazanın altından araştırdım bldm belgeleri şimdi yazıcam sana aralıkları bebem neler yapılmış bana yazıyım aslında hepsini yazdım ama sen okmadın zaar
1-plazminojen aktivatör inhibitör 83ng/ml 4-43
2-faktör XIII aktivitesi % 80_150
3- Lp(a) <10.00 mg/dl <30
4- Homosistein 7.14 umol/L 5-15
uygulanan yöntem: Periferik kandan dna izolasyonu PAl-1 strip assay ile mutasyon taranması
sonuç: hastamıza ait test sonçları aşağıdaki gibi elde edilmiştir PAl-1 :4G/5G
Paşam canım sağol..Allah razı olsun..Hakkınıda helal et..
Canım senin sonucun 7.14 referans aralıkları 5-15 nasıl oluyoda arda bey senin değerini yüksek buluyor..Homosistein yüksek dedi sana yani..Eğer öyleyse ben ayvayı yedim sanırsam
Paşam canım sağol..Allah razı olsun..Hakkınıda helal et..
Canım senin sonucun 7.14 referans aralıkları 5-15 nasıl oluyoda arda bey senin değerini yüksek buluyor..Homosistein yüksek dedi sana yani..Eğer öyleyse ben ayvayı yedim sanırsam
Hoşgeldin arkadaşım..Çok geçmiş olsun..28.haftayı geçersen rahatlarsın birazcık.Sürekli yatıyormusun?Dr ne önerdi?
mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum bede 21+1 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum eşimde hareket sorunu vardı biraz tüp bebek yaptırdık kalbi atmadı kürtaj oldum 2,5 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden çok sevindiik 18+5 günlükken kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik kese aşağı inmiş acil serklaj yapıldı 2 hafta herşey çok iyiydi altıma sürgü sürüyordukbir akşam idrarımı yaparken ip geldi ertesi gün dr gittiğimizde hastane de yatıcağımı söyledi crp 24e yükseldi 3 gün sonra doktorum suni sancıyla bebeğin doğcağını söylediii ve 14 kasımda kaybbeettikk malesef çokkk içimmm acıyor inanılmazzz derecede
şimdi ikinciye tüp mü denesem beklesemmii tekrar aynı doktoramı gitsem serklaj yaptırırsam tekrar ip gelip aynı şeyler olurmuu testlerim pıhtılaşma genetik eşimede banada hepsi temiz çıktı işin içinden çıkamıyorumm beni kimse anlamıyor bu sayfayı gördüm bana sorularıma yardımcı olucağınızı biliyorum umarımmm tekrar yaşamayıızzz allahımınnn izniylee
İyiki garmastani almisim:) istersen kucuk bı ped şişeye su ve peçeye hazırla peceteyi islatarak sil,ben öyle yapmayı dusunuyorum,sezaryan sonrası her daim ayag kalkamayabilirz
Cok gecmis olsun insallah size geçmez
Geçmişi okuyamadım kızlar eve yeni geldim sabah 9dan beri ağlamadığım yer ağlamadığım insan kalmadı önüme gelene aileme hatta ne istersiniz diyen garsona bile ağladım.Tedavimin 6.günü sadece 2 yumurtam olmuş tüp bebek tedavisindeyim biliyorsunuz.ÇOOOOK ÜZÜLDÜM moralim çok bozuldu.Ne olur bu konuda olumlu bilgileri ve yaşanmışlıkları olan varsa bana güzel şeyler yazsın Sağolsun chnb beni çok rahatlattı ama işte elimde değil üzülmemek.Mumudihaba ve diğer tüp bebek yaptıran arkadaşlar ne olur bana güzel birşeyler söyleyin salı günü yine kontrolum var acaba artar mı yumurtalar?
hidenisko oğluşuna geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda atlatır, eve gelmişsin kızınla ne güzel bu sıkıntıyıda atlattın, çenem tohumu kapsülü kullandınmı nasıl işe yarıyormu?
sibel-duru aramıza hoşgeldin canım, inşallah bu sefer bebişini kucağına alıcaksın canım, Allah emeklerini boşa çıkarmasın burda her konuda birbirimize desteğiz inşallah sende burdan çok faydalanıcaksın..
saftunç hemen moralini bozma daha altı gün olmuş ben daha önce iki kez tüp bebek yaptırdım, iki ez de dondurulmuş embriyo transferim oldu benimde çok uzun sürüyordu tedavi sürecim 15- 20 arasında sürüyordu hem yumurtalarım geç olgunlaşır hemde rahim geç kalınlaşırdı daha vakit var canım benim dondurulmuş transferimde rahim kalınlaşsın diye bir ay ilaç kullandığımı bilirim üzülme canım yumurtalar olgunlaşana ve yeterli olana kadar bir süre daha tedavin devam eder, moralini bozmanda yumurtlamanı etkiler moralini yüksek tutmaya çalış bende o kadar sıkı tedavilerde çok kafama takardım şimdi anlıyorumki stres çok etkilemiş beni ne zaman doğumdan sonra bunları kafamdan çıkardım bak bir sene sonra kendiliğinden bile hamile kaldım onca tedaviyle olmayan gebelik kendiliğinden oldu herşeyi unutunca serin kanlı olmak çok önemli bu safhalarda..
hayırlısıyla bi görsem 28 i rahatlıycam ama sanki hiç geçmicek gibi geliyo serklajdan sonra sadece 2 gün yattım sayılır oda sürekli değil çünkü kayınvalidedeydim iki gün zor durabildim sonra evime geldim yanlız olduğum için mecburen yemek falan yapıyorum çok ayakta kalmadan temizlik yapmıyorum doktorumda ilk 10 gün çok önemli demişti geçen hafta kontrolüm vardı ve dikişler çok iyi dedi ufak ufak dolaşabileceğimi söyledi
Dikişten önce ve sonrasında rahim ağzı uzunluğun kaç biliyormusun canım?
bendede pco var adetlerim hep geçikir prolaktinim artar zaten dostinex kullanırken hamile kalmıştım bu bebeğime 56 kiloyum 1,69 boyum ama nasıl bişeyse bu pco adetlerimi yumurtlamamı düzensizleştiriyor
kız koca özlenmezmi beözlerir tabe ama annemleride özledim oglmda bu arada ablamın kızının nişanına gidemedim canım yalvardı kızım teyze ne olr gel diye bebegi bile erteledim ben gidicem diye hep hamilelik öncesi moral olr hem maddi hem manevi drmlarım ortadan kalkar işşallah ama ban kalırsan 11 gidesim varda olmyor işte ben pazartesi binicem allah nasip ederse akşamı ordayım cma günüde annem gelicek öyle işte nasip bakalım kar çok yagarsa gidemem:18::18:ablam kar yagarsa gelme dedi
canım senin yazını okynca siteyi açtım eşimdende azarı yedimadamı bir rahat bırakmıyormki pc işini bitirsin kalk deyip druyorm adamdfa haklı neyse erinmedim bazanın altından araştırdım bldm belgeleri şimdi yazıcam sana aralıkları bebem neler yapılmış bana yazıyım aslında hepsini yazdım ama sen okmadın zaar
1-plazminojen aktivatör inhibitör 83ng/ml 4-43
2-faktör XIII aktivitesi % 80_150
3- Lp(a) <10.00 mg/dl <30
4- Homosistein 7.14 umol/L 5-15
uygulanan yöntem: Periferik kandan dna izolasyonu PAl-1 strip assay ile mutasyon taranması
sonuç: hastamıza ait test sonçları aşağıdaki gibi elde edilmiştir PAl-1 :4G/5G
canım adet sancısı olr gibi olrsa karnın agırısa hani bagırsak agrısı olrya afedersin gazın gibi birde bebek bir yere toplanırsa bilki dogm sancısı birde brn sümügü gibi yani ymurtanın akı gibi akıntın olrsa hemen zaman kaybetmeden doktora git:18:rabbim 40 haftaları gösetrsin işşallah
canım geçmiş olsn eşinede bebeginede havalardan korma bende çok hastalandım serm veirilerrabbim şifa versin işşallah
canım üzülerekten hoş geldin aramıza hayırlı paylaşımlar işşallah bulunuruz
canım dert ettigin şeye bak mesela millette 10 ymrta olyor ama hiç birinde bebe olmyor nedrden biliyorsn sen 2 taneside ttmyacagını bebem rabbime da edelim üzülme kardeşimallahım yardımcın olsn ne diyeyim
canım benim benimki zamanında old dikişim ama ban ne prolton depont ignesi nede kan slandırıcı ignesi verdiler anlıcagın pırtılaşma varmış bende arda bey hamile kalır kalmaz igneler başlıcaz paşacım dedi haftada bir proluton depont ignesi vurunucam ilaçlarımıda kllanıyorm işşallah hamile kalınca bol bol yazışırız brdan 2 dikişte bebegini alanlar var işşallah biizmkilerde gitmez bu seferbende pko var birde oda rahimi kısaltabiliyormş arda bey dikişin çok güzel olmş olabilir ama pko lanet bir hastalık ilaç içmezsen malesef rahim agzını kısalta bilri dedi kanda pırtıllaşma oluncada plesenta bebegin eşi rahimden erken ayrılabilirmiş onun içinde dogm başlayabilri dedi onun için önce rabbime sonra ardacıgıma mavişime emanetim en sonda eşime emanetim
sağol canım dediği o doktorum 1 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığıda iyi çıktı çok şükürmoons cnm duyaydin arkadasimiz kullaniyor her ay operasyonun iyi gecmis cok sevindim sukur cnm..
kizlar bu pko ne ki nasil anlasildi ..
Canım güzerl dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım sana da göstersin inşallahTakılma canım,benim bebek de hep alt sınırlarda dolaşıyordu,haftasının gerisindeydi,34. haftasında atak yaptı,eşime diyordum hatta annesi fil gibi oldu bebeği fare kadar çıkacak galiba diye,perşembe günkü muayenede durum tersine döndü haftasına göre 300 gr fazla bile dr[/QUOT
Maaşallah canım çok sevindim sagsalim kucağında gor inşallah bebeğini
Canım bence doktorunu ara,bende de oluyordu acaba kadılma mı demiştim hiç sorgusuz sualsiz hastaneye yatırdı işimizi şansa bırakmayalım demiştiSerklajlı arkadaşlar! Benim sancılarım oluyor, karnımın bir bölgesi değilde tamamında sertleşme, bel ağrısı vs. var. bugün de sancılar fazla. Hangi sancılar normal hangileri değil bilginiz var mı?
Canım çok geçmiş olsun,bu kış çok çektiniz,beterinden saklasınkızlar , doğum yapan arkadaşlara gögüs ucu yaraları iin garmastanı tavsiye ederim
dün almış olmama ragmen bugun yaralarım daha iyi,
ben her emzirme sonrasında sürüyorum emzirmeden önce yenidoğan ıslak mendille siliyorum ama sanki yıkasam daha iyi olacak gibi :26: :26:
bu arada oğlumda perşembe günü hastanede ishal ve kusma başlamıştı, bugun kayınvalideme geçmişti acildeydiler , şimdi eşim başladı kusmaya
umarım bana ve bebeğime gemez, sen koru Allah'ım bizi
Canım hoşgeldin,doktorunu biliyorum ben südekana gitmiştim pek memnun kalmadım ama atilla bey sevecen biri,merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık altı haftadır en başından beri okuyorum yazılarınızı 2800. sayfaya kadar geldim ve sanki hepinizi tanıyo gibiyim.ben 25+3 günlük hamileyim bundan önce bir düşüğüm oldu ama 5. haftam bile dolmamıştı o nedenle tahlil falan yapılmadı ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 6. haftamda kanamam oldu düşük tehdidi iğne ilaç ... tam atlattık geçti derken 20. haftamda rahimde açıklık olduğu farkedildi ve acil dikiş oldu ve 5 hafta geçti üstünden şu an haftada bir proluton ve günde 2 tanede magnezyum kullanıyorum arada ağrılarım oluyo çok uzun süreli değil ama şu sızlamalar beni çok korkutuyo doktor sorun yok desede korkuyorum işte. benide aranıza alıp banada destek olabileceğinizi düşünerek yazdım şimdiden teşekkürler
Ben de izmirdeyim :)
Seni bizim umut listesine ekleyeyim hem sana da moral olur,bebeğinin cinsiyetini ve olası doğum tarihini bana yaz ok mi
Canım geçmiş olsun,ben serklajdan beri her ay penisilin vuruluyorum,bi zararı yok korkmaselam kızlar nasılsın serklajım oldu saat 2 de eve geldik sürekli uyudum bi ara çok ağrım oldu gerçi geçti şimdi daha iyiyim
doktorum çok iyi geçtiğini söyledi ama kaç dikiş diye söylemedi
bide kızlar penesilin tarzı bi ilaç verdi ayda 1 olucakmışım sizde kullandınız mı?
şimdi 5-6 ay yatıcammı diye sordum yok bundan sonra daha rahat olucan gezicen dedi mutlu etti beni
siz nasılsınız?
Paşam canım idare ediyorum,dün yine kardiyolog olan o akrabayla konuştum,bi eko çeksrk iyi olurdu dedi,çok kötü olursam gidicem olmazsa 30 ocakta randevum var zaten dr ile oradan da eko çekilmeye giderim
Sen de git biraz tatil yap iyi gelir sana da,dönüşte çalışmalara başlarsın daha enerjik olursun,sabahlar olmasının hakkını verirsiniz
sağol canım ya böyle duydukça rahatlıyorum benim eşim doktor o sorun olmaz diyo ama yetmiyo sizlerden duyunca daha rahat oluyorumCanım güzerl dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım sana da göstersin inşallah
Canım bence doktorunu ara,bende de oluyordu acaba kadılma mı demiştim hiç sorgusuz sualsiz hastaneye yatırdı işimizi şansa bırakmayalım demişti
Canım çok geçmiş olsun,bu kış çok çektiniz,beterinden saklasın
Canım hoşgeldin,doktorunu biliyorum ben südekana gitmiştim pek memnun kalmadım ama atilla bey sevecen biri,
Ben de izmirdeyim :)
Seni bizim umut listesine ekleyeyim hem sana da moral olur,bebeğinin cinsiyetini ve olası doğum tarihini bana yaz ok mi
Canım geçmiş olsun,ben serklajdan beri her ay penisilin vuruluyorum,bi zararı yok korkma
Paşam canım idare ediyorum,dün yine kardiyolog olan o akrabayla konuştum,bi eko çeksrk iyi olurdu dedi,çok kötü olursam gidicem olmazsa 30 ocakta randevum var zaten dr ile oradan da eko çekilmeye giderim
Sen de git biraz tatil yap iyi gelir sana da,dönüşte çalışmalara başlarsın daha enerjik olursun,sabahlar olmasının hakkını verirsiniz
daha bi güveniyorum size
cnm herkes kullanmıyo soramadımda doktora niye biz kullanıyoruz acaba???
Canım enfeksiyon olmasın diye verildi bana,her dr gerek görmüyor,ben 9 senelik şeker hastasıyım ona istinaden verdiğini düşünüyorum enfeksiyona daha yatkınım diyesağol canım ya böyle duydukça rahatlıyorum benim eşim doktor o sorun olmaz diyo ama yetmiyo sizlerden duyunca daha rahat oluyorum
daha bi güveniyorum size
cnm herkes kullanmıyo soramadımda doktora niye biz kullanıyoruz acaba???
sağol cnm ya banada vardır bi sebebi vermesinin......Canım enfeksiyon olmasın diye verildi bana,her dr gerek görmüyor,ben 9 senelik şeker hastasıyım ona istinaden verdiğini düşünüyorum enfeksiyona daha yatkınım diye
geçmiş olsun canım sana inşallah bebişin sağlıcakla gelicek kucağına maşallah bebişe
bi görsem 30 lu haftaları nasıl rahatlıycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?