Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hidenisko cnm evine hos geldin oglusun ve esine gecmis olsun cnm rabbim sifa versin..
pasam cnm kasilmalarim arada devam ediyor esim gelince iyi oluyorum gidince cocuk gibi agliyorum hastanede kalmak istemiyorum ama bebegime biseyde olsun istemiyorum cok stres icindeyim esim geldi banyo yaptirip gitti ozgur dereni aradim sikildim diye oda 1-2 hafta daha yat sonra cik dedi aslinda ne zaman istersen cik dedi bende hemen simdi dedim kal bi iki hafta daha kizlar nidilati sordum kullandirmam dedi bebege zarar verir dedi herkes kullaniyor ama..
offfff..
saftunc bende kizlara katiliyorum ama senide anliyorum cnm agla icin acilir kaliteli yumurta onemli cnm uzme kendini toparlarsin zaten..
aramiza yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler..
bi arkadasta sertlesmem var dedi bence hic zaman kaybetmeden dr ara cnm ben bu sertlesmler kasilmalar yuzunden bi haftadir hastanede yatiyorum..
eylul gulu cnm ben burdaki dr guvenmiyorum ozgur bey onlara talimat veriyor zaten iki hafta sonra kendisine gidicem deminde aradim kasintim var dedim idrar tahlili yaptir dedi yaptilar dedim bisey cikmadi dedim ama hala kasiniyor bisey olmaz dedi..
kizlar ben sirkeli suylan taharetleniyorum ama gecmiyor ne yapsamki bu kasinti baska tahlil yapilmazmi..

Hoşgeldin arkadaşım..Çok geçmiş olsun..28.haftayı geçersen rahatlarsın birazcık.Sürekli yatıyormusun?Dr ne önerdi?

Moralini yüksek tut arkadaşım.Allahım yardımcın olsun.

senin degerin kaç bade?

Hoşgeldin arkadaşım..Çok geçmiş olsun..28.haftayı geçersen rahatlarsın birazcık.Sürekli yatıyormusun?Dr ne önerdi?

hayırlısıyla bi görsem 28 i rahatlıycam ama sanki hiç geçmicek gibi geliyo serklajdan sonra sadece 2 gün yattım sayılır oda sürekli değil çünkü kayınvalidedeydim iki gün zor durabildim sonra evime geldim yanlız olduğum için mecburen yemek falan yapıyorum çok ayakta kalmadan temizlik yapmıyorum doktorumda ilk 10 gün çok önemli demişti geçen hafta kontrolüm vardı ve dikişler çok iyi dedi ufak ufak dolaşabileceğimi söyledi

canm hemen kendini sıkıntıya sokma...

yumurtaların kaliteli olsun önemli olan o..çok olup kötü olmasındansa az olsun bizim olsun:)

Canım çok geçmiş olsun..Bende 18.haftada kahverengi lekelenmeyle doktoruma gittim..Ve acil serkalaja alındım..Kesem dışardaymış..İtip dikmiş dr..Malesef 5 hafta dayandı..Çünkü suyum sızmaya başladı..Ardındanda doğum sancıları başladı..23 haftalık doğum yaptım...Sonrasında gittiğim dr ler diğer hamilelikte 12.haftada dikiş dediler..Çok zor günler..Allah sabır versin. hepimize..Moralini bozma..

İyiki garmastani almisim:) istersen kucuk bı ped şişeye su ve peçeye hazırla peceteyi islatarak sil,ben öyle yapmayı dusunuyorum,sezaryan sonrası her daim ayag kalkamayabilirz
Cok gecmis olsun insallah size geçmez

Bu neden benim aklima gelmedi ki

Ah be arkadasim uzme kendini, ben tup bebek isinden pek anlamam ama sunu soyleyebilirim ki, bu bebek kaderinde varsa 1 yumurta ile de gelir 2 yumurta ile de
Sen m oralini yuksek tut

Yarencim iki uc gundur halimiz duman, ev revire dondu
Siparis edemedim, bugun de sutum gayet iyi gelmeyee basladi, bade cok dolunca meme basini agzina almakta zorlaniyor ve tam bosaltamiyor, bir sure daha kullanmayacagim, ilerleyen zamnalarda sutun durumuna gore karar verecegiz.

Dikişten önce ve sonrasında rahim ağzı uzunluğun kaç biliyormusun canım?

bendede pco var adetlerim hep geçikir prolaktinim artar zaten dostinex kullanırken hamile kalmıştım bu bebeğime 56 kiloyum 1,69 boyum ama nasıl bişeyse bu pco adetlerimi yumurtlamamı düzensizleştiriyor

sürekli soru soruyorum afedersin ama pco lanet hastalık ilaç içmezsen rahim ağzı kısalır demişsin hamile kalıncamı içmeliyiz ilacı ilacın adı nedir rica etsem

paşamm pcos lanet hastalık ilaç içmezsen rahim kısalır demiş doktorun hangi ilaç ismi nedir hamile kaldıktan sonramı kullanmılıyız

selam kızlar nasılsın serklajım oldu saat 2 de eve geldik sürekli uyudum bi ara çok ağrım oldu gerçi geçti şimdi daha iyiyim
doktorum çok iyi geçtiğini söyledi ama kaç dikiş diye söylemedi
bide kızlar penesilin tarzı bi ilaç verdi ayda 1 olucakmışım sizde kullandınız mı?
şimdi 5-6 ay yatıcammı diye sordum yok bundan sonra daha rahat olucan gezicen dedi mutlu etti beni
siz nasılsınız?

moons cnm duyaydin arkadasimiz kullaniyor her ay operasyonun iyi gecmis cok sevindim sukur cnm..
kizlar bu pko ne ki nasil anlasildi ..

moons cnm duyaydin arkadasimiz kullaniyor her ay operasyonun iyi gecmis cok sevindim sukur cnm..
kizlar bu pko ne ki nasil anlasildi ..
sağol canım dediği o doktorum 1 hafta sonraya randevu verdi ense kalınlığıda iyi çıktı çok şükür
2li testin sonucunuda haftaya alıcaz
peki canım niçin kullanılıyo o ilaç bide niye herkes kullanmıyo acaba? çok merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…