- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.801
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık altı haftadır en başından beri okuyorum yazılarınızı 2800. sayfaya kadar geldim ve sanki hepinizi tanıyo gibiyim.ben 25+3 günlük hamileyim bundan önce bir düşüğüm oldu ama 5. haftam bile dolmamıştı o nedenle tahlil falan yapılmadı ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 6. haftamda kanamam oldu düşük tehdidi iğne ilaç ... tam atlattık geçti derken 20. haftamda rahimde açıklık olduğu farkedildi ve acil dikiş oldu ve 5 hafta geçti üstünden şu an haftada bir proluton ve günde 2 tanede magnezyum kullanıyorum arada ağrılarım oluyo çok uzun süreli değil ama şu sızlamalar beni çok korkutuyo doktor sorun yok desede korkuyorum işte. benide aranıza alıp banada destek olabileceğinizi düşünerek yazdım şimdiden teşekkürler
sağol cnm ya banada vardır bi sebebi vermesinin......
geçmiş olsun canım sana inşallah bebişin sağlıcakla gelicek kucağına maşallah bebişe
bi görsem 30 lu haftaları nasıl rahatlıycam...
Amin canım sağol,sen de görüceksin ileri haftaları,şimdi dinlen benim dojtorum hala daha ortalıkta dolaşma diyor,sonuçta oraya bi dikiş koyduk zorlamamak lazım diyor,şimdilerde kaykılarak oturuyotum ayaklarımı uzatıyorum,öncesinde hep yartttım wc ve yemeğe kalktım,şimdilerde yatılmıyor,uyunmuyor,top böceği gibi yardımsız doğrulamıyorum
nasıl uzakta geliyo o günler yeterki sağlık olsun gelir allah ın izniyle....Amin canım sağol,sen de görüceksin ileri haftaları,şimdi dinlen benim dojtorum hala daha ortalıkta dolaşma diyor,sonuçta oraya bi dikiş koyduk zorlamamak lazım diyor,şimdilerde kaykılarak oturuyotum ayaklarımı uzatıyorum,öncesinde hep yartttım wc ve yemeğe kalktım,şimdilerde yatılmıyor,uyunmuyor,top böceği gibi yardımsız doğrulamıyorum
banada doktorum artık yatmıcan eskisinden daha iyi oldu dedi
3 aydır hep evdeydi yasaktı herşey bundan sonrası daha iyi olucak dedi sevindim bende....
artık senin bebiş kocaman olmuş canım zordur yatıp kalkmak bide sürekli dinlenme halindeysen belki kiloda fazla almışsındır
ben çok aldım kzıyo doktorum ama ama napıyım ye yat elimde değil.....
Evet canım 20 kilo aldım maalesef,üstelik diyet yapıyorum ona rağmen,çok kilo alınca da her türlü şikayetim daha erken haftalarda başladı,benim doktorum da vıdı vıdı ediyor kilo ama o kendi koca göbeğine baksınnasıl uzakta geliyo o günler yeterki sağlık olsun gelir allah ın izniyle....
banada doktorum artık yatmıcan eskisinden daha iyi oldu dedi
3 aydır hep evdeydi yasaktı herşey bundan sonrası daha iyi olucak dedi sevindim bende....
artık senin bebiş kocaman olmuş canım zordur yatıp kalkmak bide sürekli dinlenme halindeysen belki kiloda fazla almışsındır
ben çok aldım kzıyo doktorum ama ama napıyım ye yat elimde değil.....
Ne guzel atlattın sayılır sen yinede hemen ayaklanma 2-3 hafta bol bol yat sonra yavaş yavaş kendini yormadan hareketlenirsin,pelisilini birdahaki kontrolünde sorarsın ne icin diye,doktorun bosuna vermemistirselam kızlar nasılsın serklajım oldu saat 2 de eve geldik sürekli uyudum bi ara çok ağrım oldu gerçi geçti şimdi daha iyiyim
doktorum çok iyi geçtiğini söyledi ama kaç dikiş diye söylemedi
bide kızlar penesilin tarzı bi ilaç verdi ayda 1 olucakmışım sizde kullandınız mı?
şimdi 5-6 ay yatıcammı diye sordum yok bundan sonra daha rahat olucan gezicen dedi mutlu etti beni
siz nasılsınız?
sorma tatlım bende çol aldım bide benim tüp bebek daha tedavide 3 kilo aldım 3 aydada 4 kilo aldım çok söyleniyo ama yürüyüş yasak o yasak bu yasak çok şükür mide bulantımda yok ee ne bulursam yiyiyorum evdeyim can sıkıntısından neyse artık razıyım bebişim sağlıkla gelsindeEvet canım 20 kilo aldım maalesef,üstelik diyet yapıyorum ona rağmen,çok kilo alınca da her türlü şikayetim daha erken haftalarda başladı,benim doktorum da vıdı vıdı ediyor kilo ama o kendi koca göbeğine baksın
doğru diyosun canım hemen kalkmamak lazım haftada bir dışarı çıkabiliyim yeter öyle sürekli gezmem zaten ama biliyosun evde olnca insan daha bi bunalıyoNe guzel atlattın sayılır sen yinede hemen ayaklanma 2-3 hafta bol bol yat sonra yavaş yavaş kendini yormadan hareketlenirsin,pelisilini birdahaki kontrolünde sorarsın ne icin diye,doktorun bosuna vermemistir
Bende bilmiyorum kaç dikiş var hiç aklına gelmedi,ama şimdiki doktara o ipi görmek istiyorum dedim insallah unutmazsa gösterecek
ne güzel canım senin az kaldı ipi görmeye bende istiyim doktordan iyi olur saklarım artık.....
cuma test sonuçlarım çıkıcak doktora gidicz bgn çok yoğundu merkez ilgilenemedi fazla cuma konuşurum iyiyice........
canım garmastanı yıkamaya gerek yokmuş emzirebiliyormussuneylülgülü sırayı kapıyorsun galibabenim kızda hala hareket yok bu da kırk haftayı dolduracak galiba, şu gögüs kremi ve kalkanından bende alayım bari geçen sefer eşim bir krem almıştı ama adını hatırlamıyorum ama gögüs kalkanı banada lazım galiba çünkü geçen sefer akmasından bende şikayetçiydim gögüs pedi kullanıyordum oda sık sık ıslanıyordu kızlar bu kalkanı sürekli takıyormusunuz yoksa emzirdikçemi.. birde krem hangisinden alsam acaba garmastan mıydı onu lansion gibi silmeden emzirebiliyormusunuz bilen varmı? ay çok soru sordum galiba kusura bakmayın
tebrik ederim arkadasım inş degerin katlar hersey yolunda gider Allah yüzünüze baksın inşşDESTEK OLAN VE BENI MERAK EDEN TUM DOSTLARA ÇOK TEŞEKKÜERLER EDIYORUM
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SONUÇUM BELLİ OLDU
41.75 sımdılık hamıleyım degerım pazartesı gunu tekrarlanacak ve ıkıye katlanırsa sağlıkla gebelık ılerlıyor demektır
Canım güzerl dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım sana da göstersin inşallah
Canım bence doktorunu ara,bende de oluyordu acaba kadılma mı demiştim hiç sorgusuz sualsiz hastaneye yatırdı işimizi şansa bırakmayalım demişti
Canım çok geçmiş olsun,bu kış çok çektiniz,beterinden saklasın
Canım hoşgeldin,doktorunu biliyorum ben südekana gitmiştim pek memnun kalmadım ama atilla bey sevecen biri,
Ben de izmirdeyim :)
Seni bizim umut listesine ekleyeyim hem sana da moral olur,bebeğinin cinsiyetini ve olası doğum tarihini bana yaz ok mi
Canım geçmiş olsun,ben serklajdan beri her ay penisilin vuruluyorum,bi zararı yok korkma
Paşam canım idare ediyorum,dün yine kardiyolog olan o akrabayla konuştum,bi eko çeksrk iyi olurdu dedi,çok kötü olursam gidicem olmazsa 30 ocakta randevum var zaten dr ile oradan da eko çekilmeye giderim
Sen de git biraz tatil yap iyi gelir sana da,dönüşte çalışmalara başlarsın daha enerjik olursun,sabahlar olmasının hakkını verirsiniz[/QUO
teşekkür ederim sağol bebeğim kız doğum tarihi 1 mayıs gösteriyo ama o kadar dururmu kızım bilmem ki izmirin neresindesin ben hataydayım
kızlar bende de güzel bir haber var..
reglim bugün bitti ve ün hastanesinden rahimfilmi için carsambaya randevu alabildim...
ayyyy pek heyecanlıyım eskıden korkum vardı ama artık heyecanla beklıorum sonucu
korunma sürecim bitmeden herseyi yaptırıp dosyama alayım...
mart ayında da Arda Bey in yolunu tutayım bir görünüp çalışmalara başlayayım
kızlar bende protein s düşük, mthfr677 hetezigot, ana sınırda pozitif çıktı.
ben protein s yi ve homosisteini chnb nin yaptırdığı gelişim lab. yaptırdım.
protein s normal çıkmış yani önceki yanlışmıydı acaba
bide homosistein normal çıkmış
yani tek sorunum mthfr677 kaldı.
bide dikiş atılcak önlem amaçlı...
benim adetlerim kürtajdan sonra 3 ay 30 günde birdi. ama 5 aydır 35-38-40-36 diye değişiyor
bu ayda 40 gün oldu adet olmayınca doktora gittim furlatal verdi. adetin 3. günü gel dedi.
yücel karaman ve cemil akgül muayeneleri sırasında pko değilsin dedi ama neden geçikiyor o zaman çok stres yapıyorum. hep 40 günde bir olsam bir anlamı olurdu ama sürekli değişiyor.
yumurtlama olmayabilir yada geç yumurtluyorsundur dedi doktor.
karar verdim bu seferki 15 tatile gelcek bir dahakinde yumurtlama takbi yaptırıcam... yoksa içim rahatlamıycak...
regreteye mesaj yazdım gülsün diye dönmedi banaişşallah canım marta ne kaldı sizlerele bir akıl danışmak istiyorm siz ne derseniz on yapıcam ona göre düşünün iyi karar verin şimdi
ablam beni 4 şbatta çagırıyor diyor sabah bin akşam burda ol ceyiz dizmeye götürüyümseni anca gelirsin diyor evinide görürüsün diye kzı teyzem mtfagı yatak odamı o yapsın renklerine göre ayırı çok düzenli demiş benim için allah için öleyim :86::86:ammenler 8 gelicekler ablama ama 4 gidersem 3 hafta aklıcam eger 11 gibi gidersem belkim sadece evini görüp gelicem ablam 4 gelirsen eger samsnu gezdirim dedi sana stresini atarsın dedi şimdi olasılıklar şu
4 gidersem 3 hafta
11 gidersem 2 hafta kalıcam annemide gelirken getiricem evime eşimden kuşlarımdan ayrılasım yok özlerimeşim kapıyı kilitlemeden gider diye korkyorm birde çayı ocakta çok bırakıyor birde kalp kapagında az egrilik varya birşey olr diye korkyorm bir taraftan diyorm paşa 4 git hem çeyiiz diz hem samsnu gez 3 hafta diyorm bir taraftanda 2 hafta neyine yetmiyor sadece git evini gör gel diyor ne yapıcem ben biraz karışık oldu ama ksra bakmayın 4 giidyim şbarın 11 demi kafayı yemek üzereyim biri akıl versin ne olur
ben de aslında bunu demek istedim inzivada derken,su anki sartların ve ruh halin yuzunden burasının sana iyi gelmedigini ama bir gun durumlar degisince yine gelecegini dusundugumu...canım umarım o zaman en kısa zamanda olur ve sen de yavrunu sag saglim vakitlice kucaklarsın inşallah,yurekten diliyorum
canım kapsullerden sormuşsun sut durumunda azalma mı var yoksa,su icmeyi ihmal etmiyorsun degil mi
gogus yaraları icin lansinohu garmastanı ve mediccasolu denedim,en iyisi garmastan geldi bana
hideniskonun dedigi gibi lansinoh daha cok koruma amaclı,tedavi icin garmastan daha iyi geliyor
en iyisi ise hem antibiyotik(emzirirken kullanılabilenler var) hem de antibiyotikli kremle tedavi-2 gunde memeler sıfır gibi oluyor :) sonrasında da elinizin altında garmastan olsun ve gunde bir kac defa yara olmasa da surun-garmastanla da yıkamadan emzirebilrisniz bitkisel icerikli diye yazıyor
chnb buranın en vefalısı,buranın asıl ev sahibi,bu halinle bile yine herkesi biliyor herkese boluşturuyorsun kendini
eylulgulu canım mesajlarında bebege mama verilmesinden duydugun kaygıyı dile getirmşsin ama korkma o kadar,gerekli oldugu durumlarda verilmesi gerekiyor hele hele sezeryan sonrası hemen sutun gelmezse.Bebegin hayata merhabası saglam olmalı ve eger sutun gelmediyse ki sezeryandan sonra 24 saat sıkıntı olabilir,az az da olsa mama verilmesi cok onemli.Ben hem surekli emzirdim hem de mama takviyesi yaptım,sarılıgının kolay atlatılması icin de dogrusu buydu zaten,sonrasında bir sure daha meme mama olarak devam ettik ama nihayetinde tamamen memeye de donduk cok şukur.Oyle degil bir defa iki defayla birkac haftayla bile mamaya hemen alışmaz bebek,yeter ki surekli memede de dursun,ac bırakma kuzunu olur mu.
yaren ne alemdesin canım,Allah yardımcınız olsun guzel haberlerini bekliyorum
Herkese gunaydin..bebegimin patoloji raporu cikti hicbir sikintisi yokmus butun organlari normalmis hicbir anomaliye rastlanmamis inanin canim dahada cok acidi biz saglikli buyuyen bebeklerimizi kaybettik burda bircogumuzun oyle arkadaslar benim 2ay oldu nerdeyse ama hala kendimi toparlayamadim hicbirsey yapasim yok inanin Son 2 aydir ruh gibi hissediyorum kendime kadermi desem tecrubesiz doktorlarmi desem neye yanayim bilemiyorum cok caba sarfetmistim bebegimi korumak icin ama olmayinca olmuyor iste..
kızlar psikolojim bozuldu
hayattan zevk almıyorum. nerde bir bebek görsem kalbim ağrıyor millet çocuğundan bahsediyor kendi bebeğimi düşünüyorum 1 yaşında olacaktı.
dün gece 5 te uyandım sandıktan ona aldığım kıyafetleri çıkardım minik yelekler çoraplar ....
ona yazdığım günlüğü okudum. içimdeyken bile kaaybtme korkusu çokmuş aslında. ara sıra yazıyorum hala... dün gecede yazdım...
birde hamileliğide okulun son aylarına getirmeliyim. herkes duysun istemiyorum.
iki bebeğimdede okuldan izin alıp durdum ama sonra geri döndüm herkese açıklama yap, helede bebeğim yaşıyo zannedip allah anneli babalı büyütsün diyenler var.
bide annemle konuşmayan bir akrabamız var salak kadın kardeşimin düğününe gelmişti benle dalga geçer gibi herşeyi bildiği halde ne o çocuğun yokmu dedi... sinirlerim zıpladı. kardeşimin düğününde moralimi alt üst etti.
duyaydin sağol canım benim için araştırmışsın çok düşüncelisin..
eylülgülü bende dün gittim kontrole bebek ve suyu iyi belki doğururum hafta sonu gibi geliyor ama hiçbir belirtim ağrın yok.. ama cemil hoca merak etme kalay bir dopum olucak kollum geçen hafta dikişleri aldığımda yumuşaktı dedi inşallah öyle olur..
Hayırlısı canım vaktinde sağlıklı gelsin takvimin son 3 gün maşallah gunünü doldurdu,
Bende o kremi aldım bugun doktora sordum lansinoh söyledi ama 30.haftadan sonra başlamam gerekiyormuş geç kaldım diye digerini aldım hastanede zaten 2 kutu lansinoh veriyormuş onuda denemiş olurum
iyiyim canım çok şükür doğumu bekliyoruz henüz hareket yok hayırlısıyla bende atlatmayı bekliyorum, garmastan daha iyi galiba bende ondan alayım emzirdikçe ıslak bezle veya pamukla silsek yeterli olurmu?
mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum bede 21+1 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum eşimde hareket sorunu vardı biraz tüp bebek yaptırdık kalbi atmadı kürtaj oldum 2,5 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden çok sevindiik 18+5 günlükken kahverengi lekelenmem oldu doktora gittik kese aşağı inmiş acil serklaj yapıldı 2 hafta herşey çok iyiydi altıma sürgü sürüyordukbir akşam idrarımı yaparken ip geldi ertesi gün dr gittiğimizde hastane de yatıcağımı söyledi crp 24e yükseldi 3 gün sonra doktorum suni sancıyla bebeğin doğcağını söylediii ve 14 kasımda kaybbeettikk malesef çokkk içimmm acıyor inanılmazzz derecede
şimdi ikinciye tüp mü denesem beklesemmii tekrar aynı doktoramı gitsem serklaj yaptırırsam tekrar ip gelip aynı şeyler olurmuu testlerim pıhtılaşma genetik eşimede banada hepsi temiz çıktı işin içinden çıkamıyorumm beni kimse anlamıyor bu sayfayı gördüm bana sorularıma yardımcı olucağınızı biliyorum umarımmm tekrar yaşamayıızzz allahımınnn izniylee
inşallah öyle oluyordur nolur kimse umudunu kaybetmesin.Allahım herkese bebeginin kokusunu içine çekmeyi nasip etsin.bebeğin kilo alımı çok guzel kzıım bu haftalarda çok küçüktü sanırım bu ablasını gececek.hataylıyım canım ben iş yüzünden burdayız gelmemekle bişi kaybetmemişsin boşver görmeye deger bi yer deil
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama yaklaşık altı haftadır en başından beri okuyorum yazılarınızı 2800. sayfaya kadar geldim ve sanki hepinizi tanıyo gibiyim.ben 25+3 günlük hamileyim bundan önce bir düşüğüm oldu ama 5. haftam bile dolmamıştı o nedenle tahlil falan yapılmadı ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 6. haftamda kanamam oldu düşük tehdidi iğne ilaç ... tam atlattık geçti derken 20. haftamda rahimde açıklık olduğu farkedildi ve acil dikiş oldu ve 5 hafta geçti üstünden şu an haftada bir proluton ve günde 2 tanede magnezyum kullanıyorum arada ağrılarım oluyo çok uzun süreli değil ama şu sızlamalar beni çok korkutuyo doktor sorun yok desede korkuyorum işte. benide aranıza alıp banada destek olabileceğinizi düşünerek yazdım şimdiden teşekkürler
Berrak sağol canım Allah razı olsun ne olur bana dua edin en azından kaliteli olsun yumurtalarım az olsun öz olsun ama bizim olsunlar..
bu konuda prof.dr engin oral a gitmeyi düşünüyorum bu doktor hakkında bilginiz varmı sizce olumlu olumsuz doktor çok önemli bu doktoru bilenler varsa bana yardımcı olursa sevinirim
hidenisko cnm evine hos geldin oglusun ve esine gecmis olsun cnm rabbim sifa versin..
pasam cnm kasilmalarim arada devam ediyor esim gelince iyi oluyorum gidince cocuk gibi agliyorum hastanede kalmak istemiyorum ama bebegime biseyde olsun istemiyorum cok stres icindeyim esim geldi banyo yaptirip gitti ozgur dereni aradim sikildim diye oda 1-2 hafta daha yat sonra cik dedi aslinda ne zaman istersen cik dedi bende hemen simdi dedim kal bi iki hafta daha kizlar nidilati sordum kullandirmam dedi bebege zarar verir dedi herkes kullaniyor ama..
offfff..
saftunc bende kizlara katiliyorum ama senide anliyorum cnm agla icin acilir kaliteli yumurta onemli cnm uzme kendini toparlarsin zaten..
aramiza yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler..
bi arkadasta sertlesmem var dedi bence hic zaman kaybetmeden dr ara cnm ben bu sertlesmler kasilmalar yuzunden bi haftadir hastanede yatiyorum..
eylul gulu cnm ben burdaki dr guvenmiyorum ozgur bey onlara talimat veriyor zaten iki hafta sonra kendisine gidicem deminde aradim kasintim var dedim idrar tahlili yaptir dedi yaptilar dedim bisey cikmadi dedim ama hala kasiniyor bisey olmaz dedi..
kizlar ben sirkeli suylan taharetleniyorum ama gecmiyor ne yapsamki bu kasinti baska tahlil yapilmazmi..
selam kızlar nasılsın serklajım oldu saat 2 de eve geldik sürekli uyudum bi ara çok ağrım oldu gerçi geçti şimdi daha iyiyim
doktorum çok iyi geçtiğini söyledi ama kaç dikiş diye söylemedi
bide kızlar penesilin tarzı bi ilaç verdi ayda 1 olucakmışım sizde kullandınız mı?
şimdi 5-6 ay yatıcammı diye sordum yok bundan sonra daha rahat olucan gezicen dedi mutlu etti beni
siz nasılsınız?
şallah...2günde 21 sayfa birikmiş oku oku bitiremedim masallahınız var valla.benimde günüm belli oldu 30unda inş oglusuma kavusucam...birde aksi bi durum olmassa 24 saat kalınıyomus hastanede az degilmi ya sezaryen için:44:
hoşgeldin aramıza arkadaşım agrımı acaba kasılmalarınmı oluyor dikkat et günde kaç kez olduguna süresine ona göre doktorunla görüş derim ben.ben bu haftaya kadar progestan kullandım 3 gün kullanmadım kasılmalarım sıklaştı ve şiddetlendi bugün nidilata başladık.dr belki bu şekilde bişey önerebilir bide vajinal enfeksiyon olmamaya çok dikkat et ama kesinlikle yatak istirahati
Canım tabi gerekirse mama verilir ac kalıpta bebegin kan şekeri düşsün hasta olsun istemem,ama su songunlerde duydukları. Beni rahatsız ediyor surda doguma kalmis kac gun,ısrarla bana anne sütunu denemeden mama vermişler diyorlar,bı yanlışlık vardır belki bilmedigmiz bisey vardır diyorum bizim gelinimiz hamileyken sarılıktan şüphelendiler,bebege zararı olurmu diye sormustur,doktor yok bisey olmaz sadece anne sütunu vermeyiz demişti herhalde sarılık geçmesin diye,belki ondada bı sorun vardı ne bileyim ya,birde hastane icin kesmede üstüne yok diyorlar sezaryan olcam ya ki,ki benim tercihimde sezaryandan yanaydı ama ben bunu dile getirdiğim zaman bana tuhaf tuhaf bakiyolar yok felanca 3nude normal doğurmuş masallahi var sanki cok buyuk bi marifet yaaa,bu benim vücudum ve ne istediğimi ben biliyorum,ayrıca suyum az oldug icin istesemde bebeğime riske atıp normal doguma girmem,bu saat oldu uyuyamadim daha su son gunleride sorunsuz atlatirim insallah
ben bugün kendimi yine iyi hissetmiyorum kızlar...
moralim düzelmedi bitürlü bebeğimin kilosuna takmış durumdayım...
allahım inşallah herşey yoluna girer
evet canım garmastan cok iyi,emzirmeden once ıslak pamukla silebilirsin,ben fresh and softun pamuklu ıslak mendiliyle siliyordum,gunde bir defa da meme ucunu sadece suyla yıkadım(sakın sabun surmeyın ve gunde bir defadan fazla yıkamayın) ama durum cok vahim hale geldiginde doktorun yazdıgı antibiyotik+antibiyotikli krem kullandım,lutfen sizin de başınıza gelirse doktora danışıp kullanın inanın cekilen acıya degmiyor 2 gunde hersey halloluyor ve garmastan kullanıdkca da sorun oluşmuyor.iyiyim canım çok şükür doğumu bekliyoruz henüz hareket yok hayırlısıyla bende atlatmayı bekliyorum, garmastan daha iyi galiba bende ondan alayım emzirdikçe ıslak bezle veya pamukla silsek yeterli olurmu?
ya bu arada ben çok kötü gribim nefes alamıyom2 gecedir uykusuzum nane limon azıcık yumuşatıyo bogazımı bi dpnuyom bi yanıyom.
kızlar , doğum yapan arkadaşlara gögüs ucu yaraları iin garmastanı tavsiye ederim
dün almış olmama ragmen bugun yaralarım daha iyi,
ben her emzirme sonrasında sürüyorum emzirmeden önce yenidoğan ıslak mendille siliyorum ama sanki yıkasam daha iyi olacak gibi :26: :26:
bu arada oğlumda perşembe günü hastanede ishal ve kusma başlamıştı, bugun kayınvalideme geçmişti acildeydiler , şimdi eşim başladı kusmaya
umarım bana ve bebeğime gemez, sen koru Allah'ım bizi
hidenisko cnm evine hos geldin oglusun ve esine gecmis olsun cnm rabbim sifa versin..
pasam cnm kasilmalarim arada devam ediyor esim gelince iyi oluyorum gidince cocuk gibi agliyorum hastanede kalmak istemiyorum ama bebegime biseyde olsun istemiyorum cok stres icindeyim esim geldi banyo yaptirip gitti ozgur dereni aradim sikildim diye oda 1-2 hafta daha yat sonra cik dedi aslinda ne zaman istersen cik dedi bende hemen simdi dedim kal bi iki hafta daha kizlar nidilati sordum kullandirmam dedi bebege zarar verir dedi herkes kullaniyor ama..
offfff..
saftunc bende kizlara katiliyorum ama senide anliyorum cnm agla icin acilir kaliteli yumurta onemli cnm uzme kendini toparlarsin zaten..
aramiza yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler..
bi arkadasta sertlesmem var dedi bence hic zaman kaybetmeden dr ara cnm ben bu sertlesmler kasilmalar yuzunden bi haftadir hastanede yatiyorum..
eylul gulu cnm ben burdaki dr guvenmiyorum ozgur bey onlara talimat veriyor zaten iki hafta sonra kendisine gidicem deminde aradim kasintim var dedim idrar tahlili yaptir dedi yaptilar dedim bisey cikmadi dedim ama hala kasiniyor bisey olmaz dedi..
kizlar ben sirkeli suylan taharetleniyorum ama gecmiyor ne yapsamki bu kasinti baska tahlil yapilmazmi..
teşekkür ederim sağol canım ağrıdan çok arada sızlama oluyo kasılmalar şu son üç gündür oluyo ama çok sık değil idrara sıkıştığım zamanlar daha çok oluyo herzaman değil tabi bazen hiç hissetmiyorum bile ama yinede söyledim doktoruma 2 gün önce magnezyuma başladık sabah akşam bende progestanı geçen haftaya kadar kullandım bu hafta prolutona başladık haftada bir bakalım hepimizin hakkında hayırlısı Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Hidennisko canım evine çıkmışsın sütün gelmiş maşallah. hayırlı olsun. beni memorialden habire arıyorlar memnun kaldınız mı yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı diye...seni de ararlar yakında... oğluna da geçmiş olsun.
bugün çarşıya gittim halı bakmaya bulamadım eşim sonra süpriz yapmış önceden baktığımız halıyı almış... o zaman bebeğnmemiştim kızgınlıktan şimdi beğendim. her şeyde hayır vardır o zaman 360 tl imiş yüzde 50 indirim olmuş kampanya. 180 e almış...
akşama da misafir vardı. çok yoruldum. bir de yatıya asker misafir var 3 haftadır hafta sonları...
kızlar , doğum yapan arkadaşlara gögüs ucu yaraları iin garmastanı tavsiye ederim
dün almış olmama ragmen bugun yaralarım daha iyi,
ben her emzirme sonrasında sürüyorum emzirmeden önce yenidoğan ıslak mendille siliyorum ama sanki yıkasam daha iyi olacak gibi :26: :26:
bu arada oğlumda perşembe günü hastanede ishal ve kusma başlamıştı, bugun kayınvalideme geçmişti acildeydiler , şimdi eşim başladı kusmaya
umarım bana ve bebeğime gemez, sen koru Allah'ım bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?