- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.841
haklısın doktorun iyi şeyler söylemesi biraz rahatlatsada insan korkuyo yinede oturduğum yerden merasimle kalkıyorum resmen senin 28 e az kalmış belki daha rahat olursun bende bi görebilsem Allahın izniyle
28 e az kaldı allahın izniyle...doktor 3 hafta sonra risk dahada azalacak inşallah dedi..bebeişim biraz küçük benim..
belki haftam ilerledi diye belkide serklaj olalı 8 hafta olcak ondan daha bi azaldı endişlerim..
Allah korusun inşallah...
ama seninde az kalmış 5 gün var aramızda ....
başlarda o merasim bizde de vardı ama doktorum normale dönebilirsin deyince kestik merasimi..yinede dikkat ediyorum tabiii
sağlıklı olsunlarda varsın küçük olsun zaten ölçümlerde birebir tutmuyo sanırım ben 10 gün önce gittim bebek nerdeyse iki hafta önden gidiyo dedi 24. haftamda 31cm boyu 865 gr da kilosu vardı inşallah öyledir ama benim karnımda küçücük inanasım gelmiyo
canım bu pko lanet hastalık hormon bozklugu diye geçiyor ymrtaların böyle benek benek oluyor pko hastalarında yumrta çok olr çatlamazmışkiloya bakmıyor anıcagın ama allahtan benim nasıl pkom varsa düzenli adet olyorm şu ymrtalarımda çatlar işşşallah tek korkum çok ara verdim ya gebe kalamazsam:18::18:
canım kocişi görünce agrın geçiryormuvallahi sen bilirsin için rahat ederse çık rahat etemzse çıkma kız hastanede şeyi nasıl hallediyorsn anladın sen on devamlı temiz olmak laızm ay utandım bak
ne demek canım benim istersen senloe görüşebilirim canlı için rahat etsin diye telimide veiryim telden görüşelim ben sana ayrıntılarıyla derim şimdi brda yazmakla konşmak çok farklı
unutulmak çok acı birşey gene unutmuşn beni geçmiş olsn bu arada eşin beben nasıol oldu:2:
ben ömürümde serklajım old doktor bana maşşallah kilit gibi kaynamış dedi başarılı bir dikiş dedi degerli bebek oldgundan işte epoey graşmış doktor ama olmayınca olmyor korma ama dikiş de çare olmadı bana pko maffetti beni geberisice pko25 gün dayandı hergünü şükür ederek geçiridm ben ama yetemedim
diyaformin kllanıyorm 1000 mg canım glikofende veren var doktor b ilacı gebede kalınca kllanıcaksın dedi kilo vermene yardımcı ve ymrtlamana yardımcı olcak dedi bakıcez eşimle artık evcilik oynayınca görücez işe yarıyorm yaramıyormu
o mhtemelen pelisilindir bebem dikiş enfeksiyon kapmasın diye vermiştir doktor40 haftalar görmen dilegiyle bebem
canım altan muayeneyle anlaşılor ltrosonla bakılınca siyah şekiller olyor benemler eşim bana bir ara takılırdı benekli diyeanlıcagın bir mantar düşün hani çizgi filimlerde öle benekler var kio yapıyor çatlama olmyor rahim kısalabiliyor ve erken dogum riski çok fazla:18::18:dikişim mükemel olabilir dedi ardacık mavişim ama pko kısaltabiliyormuş birden
Gelicem seni sopalamayakizma hemen bana
utandıryorsn len benibu arada seviyorm kız seni benim panik atak çarpıntılı şekerli arkadaşım
allah seni delü şey
canım az bence neden dediki öle:44::44:
siz merak etmeyin ben siizn yerinizede gezerim siz bebelere bakarken her adım attıgımda aklıma gelirsiniz hoş dalararımda namazlarımda hiç çıkmıyorsunuz
chnb
canım ben bgün rüyamda hamileymişim gene aglıyorm hemde nasıl diyorm allahım bda gidicek neyse doguma alıyorlar beni doguruyorm allahım diyorm gene gitti ana bir bakıyorm yaşıyor kendi annemlerin evine götürmüşüz annem yıkıyor beyaz mavi şeyler giydiriyoragzından süt geliyor kcagıma alıyorm oglm diye seviyorms onra aklım abra geliyor allahım chnbye kızlar diyeyim mradım old diye diyorm yemin olsn nasıl seviniyorm allah diyorm sana şükürler olsn içimden diyorm anneme herkeze bagırıp diyesim var paşa başardı oglu oldu diye heleki o sahne eşime veriyorm kcagına eşimin gözündeki mutlulugu görseydiniz içim acıdı yanınca baktım rüyaymış diyorm ben bnu dogrdm emzirmedim çıkarıyorm gögsümü emdiriyorm rüyam birgün gerçek olrm allahım
Oglusuna kavusacaksin azkaldi insallah
Metal maşallah 34 bitiyor sanırım,darsu 35.basına olsun
Garmastan,emzirirken silmeye gerek yokmuş ne guzel ya kutusunda bununla ilgili bisey yazmiyordu bu topigi seviyom
Evet canim kutusunda silin demiyor, ama silmeyin de demior
Sadece gunde 1 kez ilik suyla yikayin diyor
bizde dun zor bir gece gecirdik
Kiz gece ve gunduzu karistirdi, butun gece ayakta :2:
Tamam canım yarın eylülgülünün doğumu olacak inşallah hepsini bir güncellerim eklerim srni de listemizeCanım güzerl dileklerin için çok teşekkür ederim Allahım sana da göstersin inşallah
Canım bence doktorunu ara,bende de oluyordu acaba kadılma mı demiştim hiç sorgusuz sualsiz hastaneye yatırdı işimizi şansa bırakmayalım demişti
Canım çok geçmiş olsun,bu kış çok çektiniz,beterinden saklasın
Canım hoşgeldin,doktorunu biliyorum ben südekana gitmiştim pek memnun kalmadım ama atilla bey sevecen biri,
Ben de izmirdeyim :)
Seni bizim umut listesine ekleyeyim hem sana da moral olur,bebeğinin cinsiyetini ve olası doğum tarihini bana yaz ok mi
Canım geçmiş olsun,ben serklajdan beri her ay penisilin vuruluyorum,bi zararı yok korkma
Paşam canım idare ediyorum,dün yine kardiyolog olan o akrabayla konuştum,bi eko çeksrk iyi olurdu dedi,çok kötü olursam gidicem olmazsa 30 ocakta randevum var zaten dr ile oradan da eko çekilmeye giderim
Sen de git biraz tatil yap iyi gelir sana da,dönüşte çalışmalara başlarsın daha enerjik olursun,sabahlar olmasının hakkını verirsiniz[/QUO
teşekkür ederim sağol bebeğim kız doğum tarihi 1 mayıs gösteriyo ama o kadar dururmu kızım bilmem ki izmirin neresindesin ben hataydayım
Ben bornovadayım
Âmin canım saol,insallah.bende onu dusunuyorum zaten:)
Sen zaten korunma donemi bitmeden doktora görüneceksin adetin normalden fazla geciktiyse belki bı yumurtlama problemi olabilir doktor ona göre yol gösterir,ben kürtajdan 1 ay sonra renglimin son gunleri gitmiştim doktora,yumurtlaliklarimda kist çık dogum kontrol hapı vermişti doktor 2 ay kullan gel demişti,tekrar gittiğimde cok sukur kist gitmişti bana korunma artık demişti yani 3 ay korunma yetiyor aslında ama ben sigortadan dolayı 6 ay korundum
canım bu pko lanet hastalık hormon bozklugu diye geçiyor ymrtaların böyle benek benek oluyor pko hastalarında yumrta çok olr çatlamazmışkiloya bakmıyor anıcagın ama allahtan benim nasıl pkom varsa düzenli adet olyorm şu ymrtalarımda çatlar işşşallah tek korkum çok ara verdim ya gebe kalamazsam:18::18:
canım kocişi görünce agrın geçiryormuvallahi sen bilirsin için rahat ederse çık rahat etemzse çıkma kız hastanede şeyi nasıl hallediyorsn anladın sen on devamlı temiz olmak laızm ay utandım bak
ne demek canım benim istersen senloe görüşebilirim canlı için rahat etsin diye telimide veiryim telden görüşelim ben sana ayrıntılarıyla derim şimdi brda yazmakla konşmak çok farklı
unutulmak çok acı birşey gene unutmuşn beni geçmiş olsn bu arada eşin beben nasıol oldu:2:
ben ömürümde serklajım old doktor bana maşşallah kilit gibi kaynamış dedi başarılı bir dikiş dedi degerli bebek oldgundan işte epoey graşmış doktor ama olmayınca olmyor korma ama dikiş de çare olmadı bana pko maffetti beni geberisice
pko25 gün dayandı hergünü şükür ederek geçiridm ben ama yetemedim
diyaformin kllanıyorm 1000 mg canım glikofende veren var doktor b ilacı gebede kalınca kllanıcaksın dedi kilo vermene yardımcı ve ymrtlamana yardımcı olcak dedi bakıcez eşimle artık evcilik oynayınca görücez işe yarıyorm yaramıyormu
o mhtemelen pelisilindir bebem dikiş enfeksiyon kapmasın diye vermiştir doktor40 haftalar görmen dilegiyle bebem
canım altan muayeneyle anlaşılor ltrosonla bakılınca siyah şekiller olyor benemler eşim bana bir ara takılırdı benekli diye
anlıcagın bir mantar düşün hani çizgi filimlerde öle benekler var kio yapıyor çatlama olmyor rahim kısalabiliyor ve erken dogum riski çok fazla:18::18:dikişim mükemel olabilir dedi ardacık mavişim ama pko kısaltabiliyormuş birden
Gelicem seni sopalamayakizma hemen bana
Evet ya bı tarafa not dusmezlermiutandıryorsn len benibu arada seviyorm kız seni benim panik atak çarpıntılı şekerli arkadaşım
Oglusuna kavusacaksin azkaldi insallah
Evet canim kutusunda silin demiyor, ama silmeyin de demior
Sadece gunde 1 kez ilik suyla yikayin diyor
bizde dun zor bir gece gecirdik
Kiz gece ve gunduzu karistirdi, butun gece ayakta :2:
İnsallah biran evvel düzene girer uykusu zor yaa...
Canım dün hastaneden huzurlu ve rahat bı sekilde ciktim,bu saate kadarda kimseyle görüşmediğim icin herhalde kendimi daha iyi hissediyorum yarın sabaha kadarda kimseyle görüşmezsem iyi olacak,yoksa canımı sıkıyorlar,doktkrumunda tavsiyem doğumdan sonra morelini bozacak insanlarla görüşme,onu nasil yapcam bilmiyorum doğumdan sonra gelen giden olacak illaki.önemli olan bebigimide sağlıklı olması
Bende normal dogumu karsı değilim adı üstünde normal,ben ilk gebeliğimde normal istiyordum ama bebgimi kaybederken o sancıyı çektim üstüne canlı canlı kürtaj oldum,belki normal dogum bukadar zor değildir,dogumhaneden o sancıları çekip kolları boş çıkan bendim,hala onun tranvasini atlatmis değilim,bebeğim sağlıklı olsun yeter normal dogum istesem bile kahramanlık yapma lüksüm yok
Yarin test sonucunu merakla bekliycem
Heraey iyi olucak insallah
Bir hafta sonra kese bir sonraki hafta kalp atisi derken en az 34. Haftayi gorucez insallah.
Chnb birsey soracagim
Sen dogum sonrasi kontrole ne zaman gitmistin?
Ben yarin gitsem erken mi olur?
Arda beye sorsam mi?
Canim genetige gondericektik biz ama cok steril olmasi gerekiyormus bebegin bizim dogum olduktan sonra hemen steril bir sekilde saklamamislar o yuzden genetige gitmedi
chnbcim bana o ilacin adini mesaj atarmisin bende kalem yok suan iyi gelmisti degilmi dr gecer dedi ama ya enfeksiyonsa kullaniyim bari..
pasam cnm jilet saolsun 10 gunde bir banyo yapiyorum o zaman temizleniyorum cnm..
metal cnm sen nasilsin kasinti icin ne kullandin adini bana mesajla atarmisin cnm kizlar benimde serklaj sonrasi oldu cok azdi ama simdi cogaldi sanki diger serklajimdada olmustu dr bi krem vermisti ..
bi arkadas nidilat kullaniyormus kac mg ve gunluk kac tane aliyorsun cnm progestani vajinalmi aliyorsun kac mg oooo cok sordum yaa..
canım allah razı olsun yaaa ..
içim rahatladı çok sağol...insan kafaya takıyor işte
Allahım korusun inşallah...
2 hafta sonra gittiğimde biraz olsun kilo almış olur bebeşim inşallah..
Allahım başka dert vermesin inşallah ..
bu halime şükürler olsun..
neler atlattık serklajdı,amniyon sıvısı sızmasıydı,derken şeker çıktı diyetiydi ee bunlara alıştık şimdi bebek küçük....
Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip edsin inşallah...
inşallah gün gelecek sadece kızıma anlatacağım anılar olacaklar
canım ben bgün rüyamda hamileymişim gene aglıyorm hemde nasıl diyorm allahım bda gidicek neyse doguma alıyorlar beni doguruyorm allahım diyorm gene gitti ana bir bakıyorm yaşıyor kendi annemlerin evine götürmüşüz annem yıkıyor beyaz mavi şeyler giydiriyoragzından süt geliyor kcagıma alıyorm oglm diye seviyorms onra aklım abra geliyor allahım chnbye kızlar diyeyim mradım old diye diyorm yemin olsn nasıl seviniyorm allah diyorm sana şükürler olsn içimden diyorm anneme herkeze bagırıp diyesim var paşa başardı oglu oldu diye heleki o sahne eşime veriyorm kcagına eşimin gözündeki mutlulugu görseydiniz içim acıdı yanınca baktım rüyaymış diyorm ben bnu dogrdm emzirmedim çıkarıyorm gögsümü emdiriyorm rüyam birgün gerçek olrm allahım
Canım benim evde yanlıDık hstanedede. Üzme kendini. Bak Dr iki hafta daha demiş. Güzel şeyler düşün canım. Sirkeli su da tahriş etmiş olmasın canım. Miktarını mı azaltsan. Dış kısmın kalınıyorsa dudak içleri mantarda olabilir. Bi baktırsan canım. Benim serklaJ sonrası olmuştu. Krem vermişlerdi iki seferde rahatlamıştım
Canım Allah'a emanet ol.
Canım dün hastaneden huzurlu ve rahat bı sekilde ciktim,bu saate kadarda kimseyle görüşmediğim icin herhalde kendimi daha iyi hissediyorum yarın sabaha kadarda kimseyle görüşmezsem iyi olacak,yoksa canımı sıkıyorlar,doktkrumunda tavsiyem doğumdan sonra morelini bozacak insanlarla görüşme,onu nasil yapcam bilmiyorum doğumdan sonra gelen giden olacak illaki.önemli olan bebigimide sağlıklı olması
Bende normal dogumu karsı değilim adı üstünde normal,ben ilk gebeliğimde normal istiyordum ama bebgimi kaybederken o sancıyı çektim üstüne canlı canlı kürtaj oldum,belki normal dogum bukadar zor değildir,dogumhaneden o sancıları çekip kolları boş çıkan bendim,hala onun tranvasini atlatmis değilim,bebeğim sağlıklı olsun yeter normal dogum istesem bile kahramanlık yapma lüksüm yok
hoşgeldin canım,belki daha onceki yazılarında anlattın durumun ama ben kacırdım,kac haftalıksın
Allah sag saglim vakitlice yavrunu kucagına almayı kısmet etsin inşallah amin!
vardır tabii her işte bir hayır,Ahmet Ardanın kısmetı belli ki
oy canım ya bu halde yatılı misafirle ugraşmak da zordur ama ne yapacaksın askercik de aile ortamına hasrettir,hayırlı teskereler diyim
benim de kızlar yine hasta,artık yazmak bile istemiyorum 40 gunlkten beri tamamen atamadık şu mikrobu evimizden,Allah´ım acil şifalar versin butun şifa bekleyenlere inşallah amin!
evimde cok eşya yoktur benim,pratik bir insanım kolay temizlensin isterim hersey
sen halı diyince benim de derdim son zamanlarda,evimde zaten cok az halı var onlardan da kurtulmam lazım cunku sanki onlar bebeklerimi hasta ediyormuş gibi nefretle basar oldum uzerlerine :) makinede yıkanabilen kilim alıcam her yere salona girişe diger odalara,halı ne yaparsan yap temiz olmuyor ve bugune kadar halı kullanmamış ben nasıl oldu da İnci dogduktan sonra halı aldım kendime şaşıyorum
senin de serklaj sonrası suyun mu geldi?
Canım benim evde yanlıDık hstanedede. Üzme kendini. Bak Dr iki hafta daha demiş. Güzel şeyler düşün canım. Sirkeli su da tahriş etmiş olmasın canım. Miktarını mı azaltsan. Dış kısmın kalınıyorsa dudak içleri mantarda olabilir. Bi baktırsan canım. Benim serklaJ sonrası olmuştu. Krem vermişlerdi iki seferde rahatlamıştım
Canım Allah'a emanet ol.
Ya kizlr prolutn igne cok yakiyoms dogrumu ben ignedn cok korkuyorm kan sulandiricilrda once yakiyodu simdi alistm sizce alisrmiyim bebegm icin herseye katlanirmda fobi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?