- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.881
Arkadaslar guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın,yarın insallah dualarimdasiniz,cok heyecanlıyım yarından sonra bütün hayatım değişecek,düğünümde bile bukadar heyecanlanmamstim:)
Chnb bende onu dusunuyorum artık karnımda kıpırtılarını hissedemiyecem,icimde bı boşluk olurmu acaba,ama kollarımda olsun yeter
Canım transamine i bana geçen sene bebeği kaybettikten sonra dr vermişti,rahim kendini çabuk toplasın diyeymiş,bi de kanama yapabilir demişti ben de yapmadı ama acaba sernin kanaman ondan mı oldu ki:44:
chnb canım bebek her emmek istediginde ac olmuyor ama karışmadan edemiyor kimse,sanki o bebek ac kalsa sutumuz yetmese millet zafer kazanacak gibi ısrarla ac da ac :) bebekler sıklıkla boş boş da emmek ister,benim incim de cok şukur emmeyi seviyor ama karnı toksa mutlaka boş istiyor e memeden de az da olsa sut gelince huysuzluk ediyor,emzik veriyorum yada parmagını emiyor.
kızların bagışıklıgı ve bu sık hastlanamaları ile ilgili araştırmaya başladım,ne yazık ki bursada kadın dogumcu konusundaki sıkıntının aynısı cocuk doktorlarında da var hatta daha da vahim durumdalar.Dogru duzgun doktor yok burda,yada bize denk gelmedi,denk gelen bir tanesinin de tayıini cıktı gittikendim okuyacagım daha fazla daha cok arastıracagım neler yapılabilir konusunda,boyle olmayacak bu,ben kendim de cok yoruldum,cocuklarımı hasta ediyorum diye kendimi de sucluyorum,oysa gece gunduz uyku bile uyumadan başlarındayım,hic terletmem hic usutmem vs ama boyle oluyor Allahım acil şifa versin butun şifa bekleyen yavrulara ve beterinden korusun inşallah amin! Buna şukur!
Filiz karnım agrıyor diyor,yarın onu doktora goturucem inşallah Allahım acil şifasını versin amin!
hidenisko canım sagol,senin oglan ne durumda gecti mi kusması ishali
fadik oglan nasıl oldu canım var mı cicek belirtisi
sofika cnm gecmis olsun bu sen cocuklar mahvoldu ya rabbim sifa versin..
eylulgulu cnm icim kipir kipir sen basardin darisi bizim olsun insallah cnm benim dua listende bizide unutma cnm..
chnb cnm yarin pazartesi drlara soyluyecem bisey yapmazlarsa senin ilaci kullanicam sonucta hamileyken kullanmisin kac haftalikti kullandiginda cnm...
Feryal canm sagol cvp icin kan sulandirici kadar yakiyosa onada raziym ben kucuklugmdede pek igne olmadm cok korkuyorm ama haklisn haftada bir
Feryal canm sen hamilemisn kac haftalik tlfndn giriyorm kimin kac haftalk oldugu yazzimiyo igne oldm diyosn ya devam etmiyomusn ignelere
evet canım..Canım çokk sevindim. bebiş için atılan her adım ne çok mutlu ediyor insanı değil mi?
chnb
canım ben bgün rüyamda hamileymişim gene aglıyorm hemde nasıl diyorm allahım bda gidicek neyse doguma alıyorlar beni doguruyorm allahım diyorm gene gitti ana bir bakıyorm yaşıyor kendi annemlerin evine götürmüşüz annem yıkıyor beyaz mavi şeyler giydiriyoragzından süt geliyor kcagıma alıyorm oglm diye seviyorms onra aklım abra geliyor allahım chnbye kızlar diyeyim mradım old diye diyorm yemin olsn nasıl seviniyorm allah diyorm sana şükürler olsn içimden diyorm anneme herkeze bagırıp diyesim var paşa başardı oglu oldu diye heleki o sahne eşime veriyorm kcagına eşimin gözündeki mutlulugu görseydiniz içim acıdı yanınca baktım rüyaymış diyorm ben bnu dogrdm emzirmedim çıkarıyorm gögsümü emdiriyorm rüyam birgün gerçek olrm allahım
Canım gecen sene bizim gelinimiz dogum yaptı aynı hastahanede 2. Sezaryaniydi ilkinde 2 gün kaldı 2.de bir gün kaldı eskidi wc ye çıkmasını bekliyirlardi,bunda gaz çıkartması yeterli demislerdi,ertesi gün eve dondu bı sorun olmadı,ben iki gece kalcam hastanede
Arkadaslar guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın,yarın insallah dualarimdasiniz,cok heyecanlıyım yarından sonra bütün hayatım değişecek,düğünümde bile bukadar heyecanlanmamstim:)
Chnb bende onu dusunuyorum artık karnımda kıpırtılarını hissedemiyecem,icimde bı boşluk olurmu acaba,ama kollarımda olsun yeter
evet canım..
birseyi çok istiyosun ama beklemekten baska carede yok bu cok acıydı aylardır yasadıgım.
şimdi minik umutlarım baslıyor...
tabiki daha 1 ay var önümde bekleyecegim ama olsun az kaldı diye avunuyorum.
rüyan hayırlara cıksın insallahhh..ne de güzelmiş..
gerçekolacak tabiki canım inanmalıyız buna..biz inanmalıyız vucudumuzu inandırmalıyız ve sonra olacak
Canlar
Sanırım artık zamanım geldi. Sabah muayenemde Suyum sızdırıyormuş. Ara öğün de verilmiyor. Su da içmiyorum
Heran sezeyana alınabilirim canlar.
Allah a emanet olun. Dualarınızı yavrundan ve benden esirgemeyin.
Hakkınızı helal edin canlar.
Allahım sana sığındım hikmetimi üzerimden esirgeme.
Yavrumu ve beni Koruu.
hidenisko cnm evine hos geldin oglusun ve esine gecmis olsun cnm rabbim sifa versin..
pasam cnm kasilmalarim arada devam ediyor esim gelince iyi oluyorum gidince cocuk gibi agliyorum hastanede kalmak istemiyorum ama bebegime biseyde olsun istemiyorum cok stres icindeyim esim geldi banyo yaptirip gitti ozgur dereni aradim sikildim diye oda 1-2 hafta daha yat sonra cik dedi aslinda ne zaman istersen cik dedi bende hemen simdi dedim kal bi iki hafta daha kizlar nidilati sordum kullandirmam dedi bebege zarar verir dedi herkes kullaniyor ama..
offfff..
saftunc bende kizlara katiliyorum ama senide anliyorum cnm agla icin acilir kaliteli yumurta onemli cnm uzme kendini toparlarsin zaten..
aramiza yeni arkadaslar gelmis hos gelmisler..
bi arkadasta sertlesmem var dedi bence hic zaman kaybetmeden dr ara cnm ben bu sertlesmler kasilmalar yuzunden bi haftadir hastanede yatiyorum..
eylul gulu cnm ben burdaki dr guvenmiyorum ozgur bey onlara talimat veriyor zaten iki hafta sonra kendisine gidicem deminde aradim kasintim var dedim idrar tahlili yaptir dedi yaptilar dedim bisey cikmadi dedim ama hala kasiniyor bisey olmaz dedi..
kizlar ben sirkeli suylan taharetleniyorum ama gecmiyor ne yapsamki bu kasinti baska tahlil yapilmazmi..
Chnb bende onu dusunuyorum artık karnımda kıpırtılarını hissedemiyecem,icimde bı boşluk olurmu acaba,ama kollarımda olsun yeter[/QUOTE
Allah sana sağlık versin, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bizlerin başına...
Canlar
Sanırım artık zamanım geldi. Sabah muayenemde Suyum sızdırıyormuş. Ara öğün de verilmiyor. Su da içmiyorum
Yavrumu ve beni Koruu.
Canlar
Yavrumu ve beni Koruu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?