Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım transamine i bana geçen sene bebeği kaybettikten sonra dr vermişti,rahim kendini çabuk toplasın diyeymiş,bi de kanama yapabilir demişti ben de yapmadı ama acaba sernin kanaman ondan mı oldu ki:44:

Ya kizlr prolutn igne cok yakiyoms dogrumu ben ignedn cok korkuyorm kan sulandiricilrda once yakiyodu simdi alistm sizce alisrmiyim bebegm icin herseye katlanirmda fobi iste

Efulim sık gelemiyorsun sanırım eskisi gibi..Senin hangi genin problemliydi canım..İğnemi kullanıyorsun?Homosistein baktırdınmı,değerin kaçtı?

Arkadaşım yarın büyük gün..Allah yardımcın olsun..Bebeğin sağlıklıca kollarında olacak inşallah.Kimbilir nasıl heyecanlısın..Bizleride dualarında unutma..Güzel haberlerini bekliyoruz..

Masallah bebislerinizze, saglikla alin insallah kucaginiza

hiddenisko
sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür bebişinin olsun :)

mumudihaba canım p.tesi değerin yükselmiş olacak inşallah canım.çok sevindim

Sagol canim

Mumucum, guzel haberlerini bekliyorum

Metal nasilsin merak ettim seni

Sofika, kizlar hastalanmis , cok gecmis olsun , allah sifa versin

Melek81 yazmiyorsun merak ettim seni

Eylulgulu, yarinin tadini cikar, her ani dolu dolu yasa, bir mucizeye taniklik edeceksin
Simdiden sana bol sans, Allah omurlu etsin bebegini

chnb canım bebek her emmek istediginde ac olmuyor ama karışmadan edemiyor kimse,sanki o bebek ac kalsa sutumuz yetmese millet zafer kazanacak gibi ısrarla ac da ac :) bebekler sıklıkla boş boş da emmek ister,benim incim de cok şukur emmeyi seviyor ama karnı toksa mutlaka boş istiyor e memeden de az da olsa sut gelince huysuzluk ediyor,emzik veriyorum yada parmagını emiyor.
kızların bagışıklıgı ve bu sık hastlanamaları ile ilgili araştırmaya başladım,ne yazık ki bursada kadın dogumcu konusundaki sıkıntının aynısı cocuk doktorlarında da var hatta daha da vahim durumdalar.Dogru duzgun doktor yok burda,yada bize denk gelmedi,denk gelen bir tanesinin de tayıini cıktı gitti kendim okuyacagım daha fazla daha cok arastıracagım neler yapılabilir konusunda,boyle olmayacak bu,ben kendim de cok yoruldum,cocuklarımı hasta ediyorum diye kendimi de sucluyorum,oysa gece gunduz uyku bile uyumadan başlarındayım,hic terletmem hic usutmem vs ama boyle oluyor Allahım acil şifa versin butun şifa bekleyen yavrulara ve beterinden korusun inşallah amin! Buna şukur!
Filiz karnım agrıyor diyor,yarın onu doktora goturucem inşallah Allahım acil şifasını versin amin!

hidenisko canım sagol,senin oglan ne durumda gecti mi kusması ishali

fadik oglan nasıl oldu canım var mı cicek belirtisi

Kizlar tine hastalanmis inan cok uzuldum
Geldigimizde iyilerdi insallah bizden kaynakli degildir

Ismail k.erdoganin eside cocuk dr u cok kisi memnun
esentepe metro duraginin orda umi plazadaymis muayenesi

Ismini hatirlayamadim ama bir arastir istersen

canım benim tabii ki sizinle alakalı degil,bu hep aynı mikrop bu evden atamadık asıl bizden size bulaşmış olmasın
ismail beyin eşini araştırayım canım sagol opuyorum

sofika cnm gecmis olsun bu sen cocuklar mahvoldu ya rabbim sifa versin..
eylulgulu cnm icim kipir kipir sen basardin darisi bizim olsun insallah cnm benim dua listende bizide unutma cnm..
chnb cnm yarin pazartesi drlara soyluyecem bisey yapmazlarsa senin ilaci kullanicam sonucta hamileyken kullanmisin kac haftalikti kullandiginda cnm...

Sofikacım çok geçmiş olsun
Eylülgülü canım inşallah yarın yavruna kavuşacaksın,herşey yolunda girsin inşallah,kız ben heyecanlandım valla :))))))

merhaba arkadaşlar bişi sorucam sizlere ben 18+6 günlük hamileyim hamileliğimin başından beri su gibi akıntım var 14 haftalıken serklaj yapıldı korkuyorum ki amniyon suyu falan mı geliyo diye serklajdan sonra doktorum baktı suyu falan normal dedi ama ne biliyim korkuyorum işte normal mi sizce sizdede oluyomu böyle su gibi şeffaf akıntı

geçmişti canım ama bugun sabah gene kustu uyandıgında
hiçbirşey yemiyor
gün içinde bir daha kusmadı
bakalım yarın hem kızı hem onu doktora götüreceğiz hem kızın dil bagını bir göstereceğiz

serklaj sonrası akıntı olabiliyor, ve de kullandıgın ilaçlarda yapabiliyor
ama bunu şansa bırakmamak gerek tabi, mutlaka doktoruna danış

Arkadaslar guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın,yarın insallah dualarimdasiniz,cok heyecanlıyım yarından sonra bütün hayatım değişecek,düğünümde bile bukadar heyecanlanmamstim:)
Chnb bende onu dusunuyorum artık karnımda kıpırtılarını hissedemiyecem,icimde bı boşluk olurmu acaba,ama kollarımda olsun yeter

İnan disarida olmalari daha harika bir his

Bu arada Biz dogurduk diye bizi unutma, bak kuzucuklar hasta olup duruyor
Allah evlatlarimiza saglik versin diye de bizi dualarina dahil et

svly cnm kesinlikle dr ara gerekirse hergun ara senin ciddi oldugunu anlasin hos ben drum aramayi pek sevmiyorum ama eskisi gibi degil gittikce taniyor beni beni tatmin etmeden kapatmiyor..
dun kasinmam var dedim idrar da bi sey cikmadi dedim korkma dedi ama ben daha kasiniyorum yarin bi daha ariyim ciddi oldugumu anlasin..
eylul gulu cnm ayyyyyyy ayyyyy :)
kendimi senin yerine koyuyorum yanaklarimda bi tebessum beliriyor icim kipir kipir oluyor cnm arkadasim senin adina cok seviniyorum cnm darisi bizlere olsun insallah...
pasam kiz ne zaman gidiyon benim yerime de gez cnm...

Feryal canm sagol cvp icin kan sulandirici kadar yakiyosa onada raziym ben kucuklugmdede pek igne olmadm cok korkuyorm ama haklisn haftada bir

Bade81 canm evet eskisi kadar giremiyorm internt yok kardesimn tlfnundn giriyorm bende kan pihtilsms sorunu cikti gunlk igne oluyorm bahsettign hormona baktrmadm neyle ilgili aciklrmisin
Eylulgulu dogumami gideck ne guzel yaa cok sevndm hayirli olsn darisi basimiza

Bade81 canm evet eskisi kadar giremiyorm internt yok kardesimn tlfnundn giriyorm bende kan pihtilsms sorunu cikti gunlk igne oluyorm bahsettign hormona baktrmadm neyle ilgili aciklrmisin
Eylulgulu dogumami gideck ne guzel yaa cok sevndm hayirli olsn darisi basimiza

Arkadaşlarım yine moral oldunuz bana doktoruma çok güveniyorum o biliyorum ki elinden gelen en doğru şeyi yapacak Rabbim de ol derse olacak.Benim üzüldüğüm yanıma kalacak kendimi bıraktım artık sanki bir nehirde sırt üstü yatıyorum ve nehir beni sürüklüyor ama güneş hep parlıyor gökyüzünde karanlık hissetmiyorum aydınlıklar çoğalacak biliyorum..Bir çoğunuzun yaşadığı acıları yaşamadım biliyorum ama insan kendi dağındaki karın her zaman en çok olduğunu zannediyor.MUTLULUKTAN ALACAKLIYIZ HÜZÜNE PAYDOS...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…