- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.861
Canım transamine i bana geçen sene bebeği kaybettikten sonra dr vermişti,rahim kendini çabuk toplasın diyeymiş,bi de kanama yapabilir demişti ben de yapmadı ama acaba sernin kanaman ondan mı oldu ki:44:canım ben çarşamba doğum yaptım sonraki çarşambaya çağırdı. gittim sonra 15 gün sonra çağırdı. sen sor bence...
Anladım canım...
canım travacorttu. ama dr ne demeden kullanma. bir de söyle kaşıntı çok rahatsız ediyor de...
senin de serklaj sonrası suyun mu geldi?
hayır olsun rüyan canım...
canım seni görmeyince merak ettim iyisin şükür..
canım stres yapma. lohusalıkta insan hormonlardan daha alıngan oluyor. bebişinin karnındaki son saatleri. keyfini sür ben özlüyorum karnımdaki halini...
canım geçmiş olsun niye böyle uzadı acaba? bağışıklık güçlendirici bir şeyler mi içseniz...
halıyı eşim sever sıcak olsun yer ister mümkün olsa tüm evi halı kaplar:))
sütü yazdım. şımarıklık yapmış gibi oldum. sağlıklı olsun da. kim kucağına alsa yüzünü emmk istiyor. millette annesi süt istiyor bu diyorlar halbuki 5 dakika önce emmiş. acaba doymadı mı diyorum. sonra bazen emiyor bazen emmiyor...
bana da arda bey transamine vermiş. servikal konizasyon ameliyatlarındaki kanamalarda yazıyor içinde...
Ya kizlr prolutn igne cok yakiyoms dogrumu ben ignedn cok korkuyorm kan sulandiricilrda once yakiyodu simdi alistm sizce alisrmiyim bebegm icin herseye katlanirmda fobi iste
sağlıklı olsunlarda varsın küçük olsun zaten ölçümlerde birebir tutmuyo sanırım ben 10 gün önce gittim bebek nerdeyse iki hafta önden gidiyo dedi 24. haftamda 31cm boyu 865 gr da kilosu vardı inşallah öyledir ama benim karnımda küçücük inanasım gelmiyo
25+6 da 712 gr sanırım 32.5 yada 33cm boyu bebeğmin..
doktor 1 hafta geri dedi..zaten kağıtta doğum tarihi hemen 01--05-2013 olarak değişmiş.
seninki gayet iyi canım..
bakalım 2 hafta sonra gitçem ne olacaka..
şeker dolayısıyla diyetteyim ben..herşeyi yiyemiyorum...
sağlıklı olsunda gerisi boş
hiddenisko
sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür bebişinin olsun :)
mumudihaba canım p.tesi değerin yükselmiş olacak inşallah canım.çok sevindim
Kizlar tine hastalanmis inan cok uzuldum
Geldigimizde iyilerdi insallah bizden kaynakli degildir
Ismail k.erdoganin eside cocuk dr u cok kisi memnun
esentepe metro duraginin orda umi plazadaymis muayenesi
Ismini hatirlayamadim ama bir arastir istersen
chnb canım bebek her emmek istediginde ac olmuyor ama karışmadan edemiyor kimse,sanki o bebek ac kalsa sutumuz yetmese millet zafer kazanacak gibi ısrarla ac da ac :) bebekler sıklıkla boş boş da emmek ister,benim incim de cok şukur emmeyi seviyor ama karnı toksa mutlaka boş istiyor e memeden de az da olsa sut gelince huysuzluk ediyor,emzik veriyorum yada parmagını emiyor.
kızların bagışıklıgı ve bu sık hastlanamaları ile ilgili araştırmaya başladım,ne yazık ki bursada kadın dogumcu konusundaki sıkıntının aynısı cocuk doktorlarında da var hatta daha da vahim durumdalar.Dogru duzgun doktor yok burda,yada bize denk gelmedi,denk gelen bir tanesinin de tayıini cıktı gittikendim okuyacagım daha fazla daha cok arastıracagım neler yapılabilir konusunda,boyle olmayacak bu,ben kendim de cok yoruldum,cocuklarımı hasta ediyorum diye kendimi de sucluyorum,oysa gece gunduz uyku bile uyumadan başlarındayım,hic terletmem hic usutmem vs ama boyle oluyor Allahım acil şifa versin butun şifa bekleyen yavrulara ve beterinden korusun inşallah amin! Buna şukur!
Filiz karnım agrıyor diyor,yarın onu doktora goturucem inşallah Allahım acil şifasını versin amin!
hidenisko canım sagol,senin oglan ne durumda gecti mi kusması ishali
fadik oglan nasıl oldu canım var mı cicek belirtisi
merhaba arkadaşlar bişi sorucam sizlere ben 18+6 günlük hamileyim hamileliğimin başından beri su gibi akıntım var 14 haftalıken serklaj yapıldı korkuyorum ki amniyon suyu falan mı geliyo diye serklajdan sonra doktorum baktı suyu falan normal dedi ama ne biliyim korkuyorum işte normal mi sizce sizdede oluyomu böyle su gibi şeffaf akıntı
chnb canım bebek her emmek istediginde ac olmuyor ama karışmadan edemiyor kimse,sanki o bebek ac kalsa sutumuz yetmese millet zafer kazanacak gibi ısrarla ac da ac :) bebekler sıklıkla boş boş da emmek ister,benim incim de cok şukur emmeyi seviyor ama karnı toksa mutlaka boş istiyor e memeden de az da olsa sut gelince huysuzluk ediyor,emzik veriyorum yada parmagını emiyor.
kızların bagışıklıgı ve bu sık hastlanamaları ile ilgili araştırmaya başladım,ne yazık ki bursada kadın dogumcu konusundaki sıkıntının aynısı cocuk doktorlarında da var hatta daha da vahim durumdalar.Dogru duzgun doktor yok burda,yada bize denk gelmedi,denk gelen bir tanesinin de tayıini cıktı gittikendim okuyacagım daha fazla daha cok arastıracagım neler yapılabilir konusunda,boyle olmayacak bu,ben kendim de cok yoruldum,cocuklarımı hasta ediyorum diye kendimi de sucluyorum,oysa gece gunduz uyku bile uyumadan başlarındayım,hic terletmem hic usutmem vs ama boyle oluyor Allahım acil şifa versin butun şifa bekleyen yavrulara ve beterinden korusun inşallah amin! Buna şukur!
Filiz karnım agrıyor diyor,yarın onu doktora goturucem inşallah Allahım acil şifasını versin amin!
Çok geçmiş olsun canım..Bir toparlayamadınız yaa.Sende mahfoldun,çocuklarda iyileşemedi.Allahım şifalarını verir inşallah..Sen ansiklopedi gibi insansın:)ben inanıyorum bir çaresini bulursun.Ben bu doktorlara çok kızıyorum yaa..Niye bu kadar meraksızlar..Bizim araştırdığımızın yarısını araştırsalar eminim profesörlüğe terfi ederler:)
Arkadaslar guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ediyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın,yarın insallah dualarimdasiniz,cok heyecanlıyım yarından sonra bütün hayatım değişecek,düğünümde bile bukadar heyecanlanmamstim:)
Chnb bende onu dusunuyorum artık karnımda kıpırtılarını hissedemiyecem,icimde bı boşluk olurmu acaba,ama kollarımda olsun yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?