Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allahım hayırlı dogumlar nasip etsin. Ya eylülgülü nur ve yarenin sırasını aldı derken metal herkesten aceleci çıktıı.hadi bakalım sırayla bebeklerinizi kucaga alma zamanı.darısı bizlerin ve bebek hasretiyle yanan tüm gönüllerin başına

Canim sende bebeginde allaha emanet olun insallah cok kolay bir dogum olur sagsalim bebegini kucagina alirsin

Duyaydin canim sende izmirdesin listeden baktim erol tavmergene gidiyormussun sence nasil bir doktor memnunmusun canim cep telefonunu veriyormu istedigin an ulasabiliryormusun ilgilimi doktorun

mthfr geni problemliyse homosisteine de bakıyorlar..Kolestrol gibi bişey..

rabbim yar ve yardımın olsn canım işşallah dualarımdasın işşallah sag saglim bebeginle kavuşursun şimdiden rabbim analı babalı ömürlü etsin işşallah
paşam Allah sabrını versin inşallah sende guzel haberlerle bebeğini kucagına alacaksın canım.Benim ogluşumda sağ salim dogarsa adı muhammet emin olacak canım hadi bakalım adaş bekliyoruz sendende.

canım ne biliyim canım sıkkın allahım hayırlı kapılar açsın şimdi kahvaltı yapıcam vallahi yiyesim yok inan ilaç içmasem yemek gözüm görmüyor ama mecbrum kahvaltı yapmadım az tavk kerevizli salata yaptım onu yicem ah bu ilaçlar olmasa yürüyüşe gidicem birazdan biraz temiz hava iyi gelir dışarılara atasım var kendimi

Allahım yar ve yardımcın olsun..Yavrunu sağlıklı olarak sana bağaşlasın.

Canlar
Doğuma giriyorum. Allah'a emanet olun. Dualarınızı kesit etmeyiniz.
Allahım sana sığındım. Yavrumu ve beni Koruu âmin.

metalcim heralde doğum yapmışsındır...rabbim esirgesin ikinizi de..

kızlar haber alan olursa yazsın allah rızası için merak ederim..

eylülgülü senin de allah yardımcın olsun canım..

Son düzenleme:
metal cnm arkadasim rabbim yar ve yardimcin olsun cnm arkadasim simdiye dogum yapmisindir rabbim bebeginide saglicakla kucagina alirsin insallah kuveze girmez cnm bebegini alip evinize gidersiniz..

canım allah yardımcın olsun sağlıkla gelmiştir inşallah bebişin

kızlar nasılsınız?
çok şükür iyiyim ağrım falan yok cuma günü randevuma gidicem
kızlar bana doktorum hiç yat falan demedi ilk gün dinlen yeterli dedi
şimdi ben istediğimi yapabilirmiyim merak ettim
bide jel kullanıyodum ben vajinadan ona devam et dedi doktorum ama ben korkuyorum onu kullanmaya
sizce napsam????

Canlar

canım Allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun.inşallah herşey yolunda gider bebişde en kısa zamanda toparlanır aradaki açığı kapatır.dualarım seninle Allaha emanet olun

Son sayfada gördüm mesajını Allahım yardımcın olsun... Bebiş de iyi bir haftada şükür...

Merhaba canlar.Umarım herkes iyidir.Allah Metal ve Eylülgülü'ne yardım etsin.Bebişler sağlıkla merhaba desinler hayata.Ben bugün çok kötüyüm ve sinirliyim.Okulda çok sinirlerim bozuldu.Not meselesinden dolayı idare sinirlerimi zıplattı.Allahım bu kadar mı veli ve öğrenci yalakası olunur.Hak edene hakkını teslim edemedikten hepsini aynı kefeye koyduktan sonra ne anlamı kalıyor eğitimin.Dönem boyunca hiçbir şey yapmayan çocuğa yüksek not verecekmişim.Sen büyüksün ya Rabbi.Sinirim bebeşime zarar verecek diye korkuyorum ama sinirlenmemek de elde değil.Resmen emeğini seni hiçe sayıyorlar.İki haftadır baskıyı görmelisiniz.Neyse canlar ya sizi de sıkmayayım.İnşallah kızlar ve bebişleri iyidir.Hayırlı haberlerini alırız.

Tamamen yatmasan da bence yorma kendini... crinone jel mi? progestansa içeriği verdiği jelin kullan...

Amin canım benim 3 doğumum da apar topar oldu. son günün özel anlarını yaşayamadan doğuma gittim...

hadi hayırlısıyla dön. arda beye uğrayacak mısın?

canım az kaldı hemen kalırsın inşallah. yumurtlama testi aldın mı?

crino jel canım kullanıyım o zaman ben mikrop kapmasından korkuyorum
antibiyotik iğnelerimi oluyorum
yok canım evdeyim zaten evde dolaşıyorum dışarı çıkmıyorum ama süreklide yatmıyorum
3 aydır hep yattım doktorum bundan sonra daha rahat ediceksin dedi

acıbademi aradım şu an sezaryendeymiş. yarım saat sonra çıkar dediler. eylülgülü yeditepede mi yapacaktı?

Canlar

Hayirlisi ile bebegini kucagina almissindir insallah
Aksam tlf nunu almistim aramak kismet olmadi

Iyi vemutlu haberini en kisasurede yazarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…