- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.241
burcim ..
cnm arkadasim kaderlerimiz ayni ayni duygular bendede vardi ne eksik ne fazla cok agladim hep benim cocugum hic olmuyacak dedim esimin baska bebekleri sevmesi benim nefesimi kestiriyordu hamileyim hala ayniyim hic bi zaman atamadim bu duyguyu atilmiyor cok denedim olmuyor kardesimin cocugunu dahi sevemiyorum bunlari kimseye soyleyemiyorum bebek gormek istemiyorum..
suan hastanedeyim bebeklerini dogurup kucaklarina alip kolidorda geziyorlar gormemek icin sirtimi donuyorum ...
offf offf
rabbim bize bi evlat vermeden bizim bu duygularimizin gececegini zannetmiyorum...
agla cnm biraz sonra daha rahat olursun cnm rabbim sabir versin..
suan hamileyim hic sevinemiyorum hareketlerine inanirmisin kaybetme korkusu kafamin bi kosesinde hic gitmiyor elimde degil...
rabbim sabir versin cnm...
daha önce yazmıştım psikolojim bozuk diye
iki teyzeminde kızları 2.çocuklarını doğuracaklar, eşimin amcasının çocukları 3.yü 4.yü yaptı.
akşam annem bendeydi eşim ben mutfağa gidince anneme teyzemin kızlarının bebeklerinin cinsiyetini soruyo. bide kardeşim ve teyzemin diğer kızı evlendi bu yaz, onların bile olur bizden önce dedi. çok canım sıkkın herkes için normal olan birşey benim için bu kadar ulaşılmaz.
eşiminde başkalarına özendiğini görmek çok can yakıcı.
sanki hiç çocuk sahibi olamıycam öyle ümitsiz moralsizimki. tatil oldu akrabalara gitmek istemiyorum. çoluk çocuklarını görmek istemiyorum. böyle düşününcede kendimi çok fesat gibi hissediyorum üzülüyorum.
artık yaşamak bile boş gibi geliyor. günde 3-4 kere 20-25dk bu psikolojiye bürünüyorum. sonra birden normale dönüyorum. depresyondayım galiba ateşim yükseliyo sonra üşüyorum bir kabız oluyorum bir isal oluyorum. nefesim daralıyor... hiç iyi değilim. ya babam benim üstüme o kadar düşer ama geçen telefona teyzemin kızının bebeğini verdi. kızımla 2 ay vardı arasında ben kaybettim o bir ay sonra doğurdu babam hastaneye gitmiyorum diye kızdı. gittim. ne acıydı ben bilirim.
Allahtan işime yansımıyor. belki mesleğimi seviyorum diye unutuyorum sıkıntılarımı...
beni birtek sizler anlarsınız. ağlayarak yazıyorum.
annem çok hasta zavallı gibi gözleri bile görmez oldu şu insanı isyan ettiren şeker hastalığından...
kaybetiğim bebeklerim ve ümitsizce bebek isteyişim
eşimle giden darma dağın evliliğim(işinden dolayı ayrı kalıyoruz atandım ama evimiz dağıldı, eş durumundan atanmayı bekliyorum, bebeğimiz yok diye girdiğimiz ortamlarda garip gibi kalıyoruz.)
onun birilerinin bebeğini sevmesi beni çok üzüyor. kalbim acıyor. sebebin bende olması ve onu bu kadere benim sürüklüyor olmam çok ağır bir yük sırtımda. mahçubum ona karşı.
annemin babamın kayınpederimin kardeşlerinin 7-8 torunu varken bizimkilerinin 1 tane bile yok. başkalarının torunlrını seviyorlar oda beni yıpratıyor...
yok ben iyi değilim. anlattıkça ne zor bir durum ne kötü duygular içindeyim bir kere daha anladım.
Saftunc çok sevindim.Allah daha güzel haberler vermeyi nasip etsin.Bebişcik annesine tutunsun.Burcim buradaki herkesin canı çok yandı.Yanıyor da ama umut hep var.Ne olur umudunu yitirme.Allah yar ve yardımcın olsun.Ben pazaretesi ameliyatımı olacağım.Bugün anestezi doktoru ile görüştüm.Tahliller için kan verdim.Doktorum bebeğin eşinin yan duvarda olduğunu söyledi.Hamgisine inanacağımı bilemedim.Biraz gerginim bu nedenle.Rabbime sığındım.İnşallah bebeğim ve benim için en doğru kararı almışızdır.Bizim için dua edin arkadaşlar.İhtiyacımız var.Hepiniz iyiki varsınız.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Bir nebze olsun rahatladım cevaplarınızla.iyi akşamlar.
hadi inşallah hayırlı haberler alalım sendende...Arkadaşlarım opu oldu,yatıyorum biraz ağrım var
yardım edebildiysem ne mutlu banaPasam3405 ayrintil cevapların icin teşekkürler. Cok gecmis olsun inşallah kavuşuruz her aklıma geldigimde hepimize toplu dua ediyorum.simdi sorulara gelince
Pihtilasma testlerim yapıldı sonuc temiz!
Rahim filmi , EMR , romatizma , kistik fibroz,genetikler , otopsiler , patolojiler hersey temiz!
Bende pco luyum ve bunu yeni öğrendim surekli genc kızligimdan beri gitmeme rağmen ! En iyi drlara bide !rahim ağzım ilkinde normal ikizlerde ise 14 hft 25.mm idi zaten bir hafta sonra ambulansla gittim ! Kan boşaldı açıklık 3:5 cm . Mono monda erken dogum dusuk cok rastlanır !
Sperm probleminden dolayı tup bebek
Su anki gebeliğimde ve ilk defa kullandığım ilaçlar var ! Sanada Dr danışmanı öneririm. Pco olarak
Troid icin / eutrox
Pco ve insulun direnci / glukofen
Coraspin / cleaxen ( 2 düşüğüm olduğu icin)
Benoxel 12
Folibol
Progestan hap
Ve estrofem 10. Hft bıraktım
Ve progestan igne oluyorum . ( dikisten sonra bırakılacak
11 gun sonra ikili test ardından dikis atılacak .
Benim tek embiriyo ikiye bölünmüş ve tek kordon tek kese anliyacagin milyonda bir olan bisey beni buldu .
Baska soru varmiydi bilmiyorum cnm . Ayrıca rahim agzi yarasi istanbulun en iyi Dr ve perinotolglara muayene oldum önemsemediler ama akinti yapıyor . Ayrıca ureplasma uruyor bende ama nette dusuk yapar demelerine rağmen suzamana kadar hiç bir Dr ondan olmaz dedi durdu .simdi yeni bir Dr var ama tek ümidim Allah :)
ben şimdiden başlıyım anca yetişirKız ne üzüyorsun kendini( eminim Arda bey alınan hediyenin değerine bakmaz düşünülmek hoşuna gider .. Kimi çiçek alır kimi başka birşey sende Allah'ın izniyle doğum yaptığında ellerinle ördüğün atkı bere götürürsün eminim senin o güzel ellerinle ördüğün atkı bereye de bayılır :)) ayrıca yazılanları okudum herkes fikrini söylemiş bozulacak üzülecek bişey yok bak yersin şaplağı :)))))) ona göre :)))
bak sana yalan söylemiyorm yazını okdmya yemin olsun çok agladımKiz hep sen mipataklayacaksin bizi, gelirsen doverim ha!!
Regrete de demis arda bey icin onemli olacagini sanmam, amaicimden bu hediye gecti napiiiimmm, sen de hemen alinma bakiiimm
canım işşallah emeklerinin karşılıgını alırsın canım beni dualarımdasınArkadaşlarım opu oldu,yatıyorum biraz ağrım var
cnm inş döllensınler ve annelerıne gelsın
cnm benımde tek geçiyor inş öyledır
bulantılarım çok olmasada var bıraz
dördüzler le kıyaslayınca mahvolmuşum o zaman
RABBİM HAYIRLI EYLESIN
METAL gerçekten çok merak ediyorum senı nasılsın bebeğin nasıl hiç gelmiyorsun buraya
seni okadar iyi anlıyormki anlatamam eltimin oglyla benim oglm aynılardı benim umudum 1 ay büyüktü kandilde eşimle anneisne gittik eltimlerde oraya geldi kaynanam eltimin oglanı bir sevesi var heleki kayınpederim içim acıdı eşimde çok oynadı içim içimi yedi dedim paşa gör bak seninki 1 ay büyüktü şimdi o dursaydı brda olucatı dedim agladım okadar kötü oldmki sorma eşimede sitemimi belirtim dedim ben varken şu oglanı sevme içim acıyor sanki yarana tuz basarlardaha önce yazmıştım psikolojim bozuk diye
iki teyzeminde kızları 2.çocuklarını doğuracaklar, eşimin amcasının çocukları 3.yü 4.yü yaptı.
akşam annem bendeydi eşim ben mutfağa gidince anneme teyzemin kızlarının bebeklerinin cinsiyetini soruyo. bide kardeşim ve teyzemin diğer kızı evlendi bu yaz, onların bile olur bizden önce dedi. çok canım sıkkın herkes için normal olan birşey benim için bu kadar ulaşılmaz.
sanki hiç çocuk sahibi olamıycam öyle ümitsiz moralsizimki. tatil oldu akrabalara gitmek istemiyorum. çoluk çocuklarını görmek istemiyorum. böyle düşününcede kendimi çok fesat gibi hissediyorum üzülüyorum.
artık yaşamak bile boş gibi geliyor. günde 3-4 kere 20-25dk bu psikolojiye bürünüyorum. sonra birden normale dönüyorum. depresyondayım galiba ateşim yükseliyo sonra üşüyorum bir kabız oluyorum bir isal oluyorum. nefesim daralıyor... hiç iyi değilim. ya babam benim üstüme o kadar düşer ama geçen telefona teyzemin kızının bebeğini verdi. kızımla 2 ay vardı arasında ben kaybettim o bir ay sonra doğurdu babam hastaneye gitmiyorum diye kızdı. gittim. ne acıydı ben bilirim.
Allahtan işime yansımıyor. belki mesleğimi seviyorum diye unutuyorum sıkıntılarımı...
annem çok hasta zavallı gibi gözleri bile görmez oldu şu insanı isyan ettiren şeker hastalığından...
eşimle giden darma dağın evliliğim(işinden dolayı ayrı kalıyoruz atandım ama evimiz dağıldı, eş durumundan atanmayı bekliyorum, bebeğimiz yok diye girdiğimiz ortamlarda garip gibi kalıyoruz.)
onun birilerinin bebeğini sevmesi beni çok üzüyor. kalbim acıyor. sebebin bende olması ve onu bu kadere benim sürüklüyor olmam çok ağır bir yük sırtımda. mahçubum ona karşı.
annemin babamın kayınpederimin kardeşlerinin 7-8 torunu varken bizimkilerinin 1 tane bile yok. başkalarının torunlrını seviyorlar oda beni yıpratıyor...
yok ben iyi değilim. anlattıkça ne zor bir durum ne kötü duygular içindeyim bir kere daha anladım.
canım üzülme ben ne yapayım ablam benden 8 sene sonra evlendi 3 yaşına girdi oglu erkek kardeşim 18 yokt ben evlendigimde şimdi kardeşim 30 yaşında 29 baba old oglu dogdu kucagıma verdi al bu bebek en çok senin haklkın dedi kucagıma verdi bir aglamam varmış annem paşa ne oldu dedi diyemedim dogrusnu diyemedim benim olsaydın keşke diyemedim dedigim laf keşke babamda olsaydı görseydi dedim diyemeidm anne benim olsun diyemedimburcim ..
cnm arkadasim kaderlerimiz ayni ayni duygular bendede vardi ne eksik ne fazla cok agladim hep benim cocugum hic olmuyacak dedim esimin baska bebekleri sevmesi benim nefesimi kestiriyordu hamileyim hala ayniyim hic bi zaman atamadim bu duyguyu atilmiyor cok denedim olmuyor kardesimin cocugunu dahi sevemiyorum bunlari kimseye soyleyemiyorum bebek gormek istemiyorum..
suan hastanedeyim bebeklerini dogurup kucaklarina alip kolidorda geziyorlar gormemek icin sirtimi donuyorum ...
offf offf
rabbim bize bi evlat vermeden bizim bu duygularimizin gececegini zannetmiyorum...
agla cnm biraz sonra daha rahat olursun cnm rabbim sabir versin..
suan hamileyim hic sevinemiyorum hareketlerine inanirmisin kaybetme korkusu kafamin bi kosesinde hic gitmiyor elimde degil...
rabbim sabir versin cnm...
canım rabbim yüregini yakmasın evladını sana bagışlasın işşallahSaftunc çok sevindim.Allah daha güzel haberler vermeyi nasip etsin.Bebişcik annesine tutunsun.Burcim buradaki herkesin canı çok yandı.Yanıyor da ama umut hep var.Ne olur umudunu yitirme.Allah yar ve yardımcın olsun.Ben pazaretesi ameliyatımı olacağım.Bugün anestezi doktoru ile görüştüm.Tahliller için kan verdim.Doktorum bebeğin eşinin yan duvarda olduğunu söyledi.Hamgisine inanacağımı bilemedim.Biraz gerginim bu nedenle.Rabbime sığındım.İnşallah bebeğim ve benim için en doğru kararı almışızdır.Bizim için dua edin arkadaşlar.İhtiyacımız var.Hepiniz iyiki varsınız.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Bir nebze olsun rahatladım cevaplarınızla.iyi akşamlar.
hadi inşallah hayırlı haberler alalım sendende...
topiğin hamişleri artıyor maşallahhh
bu sefer olcak ben inanıyorm sende inaninş cnm güzel duaların için
inan stresten elim ayagım tutmuyor zaman çok hızla geçse
çok üzüyorsun kendini relax ol fazla düşünmemeye çalış zaman en büyük ilaç bekleyeceğiz ve göreceğiz ne yaşayacağımızı
işşallah bir gün hamile kalırsam dogm edersen yazarım topiginize sizlere hayırlı paylaşımlar canım benim işşallah ozaman görüşürüzhttp://www.kadinlarkulubu.com/prema...-topiginin-mucize-bebisleri.html#post28494759
arkadaşlar, burda paylaştığımız herşey benim için çok değerli, fakat bebişlerini kucağına alan arkadaşlar arttıkça ayrı bir topic açmak gerektiğini düşündük, çünkü buraya bebişlerle ilgili yazdığımızda topik amacından şaşmış oluyor kanımızca, konuyu bu konumuzun hemencecik yanına açtım ki buraya da sık sık girelim aksatmayalım diye, en azından ben elimden geldiğpince buraya yazacağım, burası ilk göz ağrım ne de olsa
bu arada bu demek olmuyor ki hamişler, hamiş olmayanlar diğer topiğe giremez, hepiniz yazabilirsiniz,hatta yazmanız mutlu eder bizi, amacımız sadece burda ki konuyu dağıtmamak
marta bende katılıcem aranıza
inşallah canım..dualarımdasın inan..
Rabbim en kısa zamanda nasip edecek sanada inşallahhh
bu sefer olcak ben inanıyorm sende inanben inanmak zorundayım mecburum mdm kaybetmek istemiyorm garip eşim bügün eve geldi yemek yemedien işe gitti tekrar gelince yerim dedi ne üzülüyorm adama borçlarımızı bitiriyim diye ugraşıyor şimdi ablamın kızına gidicem dügüne nerden baksan en az 500 tl gider ne yapıcam bilemedim bu darlıkta takı takmasam olmaz ayıp olur inan kıyafetlerim kilo verdim diye büyük geliyor mecbr yeni kıyafetler aldım oraya işşallah ordada azim edicem vericem kiloları mecbrum ben neler gödrüdm geçirdim ben bu kiloları verdiysem neden bebegimide kucagıma almıyayım degilmi umudumuz bizim ekmegimiz kardeşim rabbim biizm yüzümüzüde güldürücek eşlerimizinkinide işallah bizlere yazık gözlerle bakanlar utanıcak bize sakat diyenler acıyan gözlerle bakanlar utansın kardeşim biz bize yeteriz yeterki inan kendine güven bu sefer olcak rabbim de ben hergün kızımda her namazın ardından 2 rekat şükür namazı kılmıştım rabbime hergün secde edip dua ederdim kızım ölüncede aklıma geldi deidim rabbim verende sensin sevindirip alanda sensin üzüp şimdi ben seviniyimmi yavrum cennete gitti diye dedim üzlüyümmü bebegim öldü diye dedim eşimede dedim paşam neden eşimde dediki paşam biz elimizden geleni yaptık hiç vicdan azabı çekme dedi eger sen bebegimizi düşürmeye ugraşsaydın dedi ozaman tamam aama sen hep yattın yavrumuza birşey olmasın diye ne eziyetler çektim ben şahidim dedi suçlama kendini dedi hep derdim bebekelrim benim yüüzmden ödlü diye hep vicdan azabı çekicem ben nasıl anneyimki patolojiye verdim diye kendimi affedemiyorm bu yüzden hep aglarım aklıma geldikçe yavrularımı ben kıyamadım taşımaya keserlerken canları acıomışmıdır diye hep düşünür aglarım ben çok kötü bir annemiyim soruyorum sizlere
işşallah bir gün hamile kalırsam dogm edersen yazarım topiginize sizlere hayırlı paylaşımlar canım benim işşallah ozaman görüşürüzbebek bana çok uzak bir hayal gibi geliyor hayalli gerçekmi acaba
pasam cnm kardesim senle kaderimiz ayni seni cok iyi anliyorum rabbim tez zamanda cigerinin yanginini sondurecek bir evlat nasip etsin sozler kifayetsiz...
yan odadan arkadaslar geldi sen cok abartiyordun dr bu yuzden senden kaciyor diyor yapilacak hersey yapiliyor rahat ol diyip duruyorlar
eger ben onlar gibi dusuncesiz olsaydim sende 3 evladini kaybet gel karsima de o zaman bakiyim diyebilecekmisin diye ama iste diyemedim susup konusmadim sonra odalarina gittiler ..
sanada ne desem bos canim rabbim tez zamanda kucagini doldursun evin bebeginin gulucuk cigliklariylan senlensin canim kardesim rabbim sana ve esine bi daha evlat acisi yasatmasin ...
olacak paşam olacak, doğumda en çok ismini geçirdiğim kişilerden birisin herhalde
sen çok da iyi bir anne olacaksın
kaybettiğn yavrularını elbette unutamayacaksın ama kucağına aldığın evladın tüm acılarını unutturacak sana
maddi konuları da kafana takma Allah verir bir kolayını
canım rabbim tabikide bir kolaylıgını vericek nasip kısmet işi eşimde diyor bir bakmışsın diyor yüklü biryerden iş almışım diyor olurmu olur kuş sıkışmayınca hızır yetişmezmiş işşallah hızırımda yetişir ozaman
cnm inş döllensınler ve annelerıne gelsın
cnm benımde tek geçiyor inş öyledır
bulantılarım çok olmasada var bıraz
dördüzler le kıyaslayınca mahvolmuşum o zaman
RABBİM HAYIRLI EYLESIN
METAL gerçekten çok merak ediyorum senı nasılsın bebeğin nasıl hiç gelmiyorsun buraya
Chnb yazımı okuyun ca bend senin anladığın gibi anladım .benim ilki tek , ikincisi ikiz ,üçüncüsü tek suanda teke hamileyim inşallah kavuşurumda son olur :)
Chnb 36.4 de doğurmuşun Allah herkese nasip etsin ilkinde niye suyun gelmiş ? Ve niye abdominal serkilaj yapıldı ! Bu su gelmesi cok kötü ya !off benim ikincisinde su gelmedi öyle bir kanam a olduki bir pihti düşürdüm yemek tabağı kadar ! Allah'a güvendim tekrar denedim off inşallah ne güzel sende bebeğine baktikca bize dua et ne olursun
daha önce yazmıştım psikolojim bozuk diye
Saftunc çok sevindim.Allah daha güzel haberler vermeyi nasip etsin.Bebişcik annesine tutunsun.Burcim buradaki herkesin canı çok yandı.Yanıyor da ama umut hep var.Ne olur umudunu yitirme.Allah yar ve yardımcın olsun.Ben pazaretesi ameliyatımı olacağım.Bugün anestezi doktoru ile görüştüm.Tahliller için kan verdim.Doktorum bebeğin eşinin yan duvarda olduğunu söyledi.Hamgisine inanacağımı bilemedim.Biraz gerginim bu nedenle.Rabbime sığındım.İnşallah bebeğim ve benim için en doğru kararı almışızdır.Bizim için dua edin arkadaşlar.İhtiyacımız var.Hepiniz iyiki varsınız.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Bir nebze olsun rahatladım cevaplarınızla.iyi akşamlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-topiginin-mucize-bebisleri.html#post28494759
arkadaşlar, burda paylaştığımız herşey benim için çok değerli, fakat bebişlerini kucağına alan arkadaşlar arttıkça ayrı bir topic açmak gerektiğini düşündük, çünkü buraya bebişlerle ilgili yazdığımızda topik amacından şaşmış oluyor kanımızca, konuyu bu konumuzun hemencecik yanına açtım ki buraya da sık sık girelim aksatmayalım diye, en azından ben elimden geldiğpince buraya yazacağım, burası ilk göz ağrım ne de olsa
bu arada bu demek olmuyor ki hamişler, hamiş olmayanlar diğer topiğe giremez, hepiniz yazabilirsiniz,hatta yazmanız mutlu eder bizi, amacımız sadece burda ki konuyu dağıtmamak
kızlar bu arada metali arıyorum cvp vermiyor
buraya da yazmıyor
çok merak ediyorum
haber alan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?