- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.261
Saftunc çok sevindim.Allah daha güzel haberler vermeyi nasip etsin.Bebişcik annesine tutunsun.Burcim buradaki herkesin canı çok yandı.Yanıyor da ama umut hep var.Ne olur umudunu yitirme.Allah yar ve yardımcın olsun.Ben pazaretesi ameliyatımı olacağım.Bugün anestezi doktoru ile görüştüm.Tahliller için kan verdim.Doktorum bebeğin eşinin yan duvarda olduğunu söyledi.Hamgisine inanacağımı bilemedim.Biraz gerginim bu nedenle.Rabbime sığındım.İnşallah bebeğim ve benim için en doğru kararı almışızdır.Bizim için dua edin arkadaşlar.İhtiyacımız var.Hepiniz iyiki varsınız.Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.Bir nebze olsun rahatladım cevaplarınızla.iyi akşamlar.
sevgili FERYALArkadaslar acinizi ve korkularinizi cok iyi anliyorum yillarca emek sonrasi tup bebekle hamile kaldigim bebeklerimi bende kaybettim.
Tasiyamadi dediler kuveze konulsaydi belki yasarlardi dediler dedilerde dediler....
Ama boyle yapmayin ne olur
bir bana bakin tup bebekle hamile kalabiliyorum ancak uatune birde tek gebelik elde etmek zorundayim ama yilmadim.
gecmis bir yana nerdeyse iki yildir tum kazancimi bu ugurda harciyorum tum ozel ihtiuaclarimdan vazgecerek
Hergun dua ediyorum ve rabbimden hic umudumu kesmedim sukurler olsun
Artik yasayacaklarimizi ve risklerimizi biliyoruz bizler ve dr lar elinden geleni yapicaz
ve rabbime siginicaz insallah birgun bizlerde mis kokulu bebeklerimizi kucagimiza alicaz ve hamilelikle baslayab mutlu haberimizi dogum haberimizle sonlandiricaz.
Vaz gecmek yok kizlar......
canım benim arkadaşımında ogl öyleydi allah aşükür eve çıktı hep aklımdasın rabbim ayvrnu sana bagışlasın işşallah sütünü çok artırmak istersen dereot çok tüket canım bulgurudaCanlar herkese selamlar.
Birkaç gündür yazamadım. Hem internet gidip geliyordu hemde süt sağmakla uğraşıyorum.
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Bende eve çıkınca artık geceleri girmeye çalışırım diğer doğum yapmış anneler gibi.
Hamd olsun teyzeleri oğlum iyi. Sadece emme refleksi alıştırılıyor. Mama ve anne sütü önceleri direk miğdeye veriliyordu aradası kadeh ile besleniyordu. Yormamak için düne kadar biboronda deneneme Di. Anne memesi hiç denenmiyor. Çok çabuk yoruluyor. Biberonu bile çok emmiyor. Korkum işdahsız olması. Rabbim büyük.
Benim Sezaryan sonrası bu sefer çok zor geçti. Bide 7 aydır yattığımdan hiç ayakta duramıyorum. Ayrıca tüm kaslarım ağrıyor.
Canlar sütüm çok az birtürlü artmadı. Rabbim yavrumun rızkını arttırsın. Üç saatte bir 20 şer dak sağıyorum. İnanın tüm sırtım ve popom tutuluyor. Dün eşim oğlanın karnesi için izmite gitti yalnız kaldım. Uma vakti bi baktım sürpriz oğlumu yanıma getirmişler. Şaşkınlık sevinç garip oldum. Hiç kucağında tutamıyorum. Bide sanki benim oğlum muş gibi gelmiyog. Şaşkın şaşkın bakıyorum. Rabbim tez zamanda bana kuvvet versin canlar.
Canlar hepinizden Allah razı olsun. hakkınızı helal edinin. Allah'a emanet olun.
İyiki varsınız.
canım allah razı olsn ablamın eltisini sezeryana almışlar tam narkozu vericeklermiş demiş doktor danı et hadi demiş ilk ban dua etmiş allahım paşa ablama hayırlı bebeler ver demiş bnda ablam bana dedi ay ne agladımolacak paşam olacak, doğumda en çok ismini geçirdiğim kişilerden birisin herhalde
sen çok da iyi bir anne olacaksın
kaybettiğn yavrularını elbette unutamayacaksın ama kucağına aldığın evladın tüm acılarını unutturacak sana
maddi konuları da kafana takma Allah verir bir kolayını
sana olumlu düşünmek çoookkk yakışıyoooorrrr
İnan yanlız degilsin zaten bizi bizden baskası anlamaz . Bende ilk bebeğimin suyu geldiginde dogum katımda yatıyordum. Ki oda bir saçmalık hastanenin böyle bir dikkati olmalı 3 gun suni sancı çektim artık sancı bir ise yaramadı bana mide hapı verdiler o ne açıydi dünyada cehennemi yasamak neymiş öğrendim . Bir taraftan küsüyorum bir taraftan bağırıyorum artık dayanamayip bağırmaya başlamıştım çünkü dedimki ben bu isin sonunda ölücem sabah oldu bütün gece dusunebilyormusun . Sabah artık ölü gibiydim ilk Dr beni cok hirpaladi . Gelir gider elle muayene birde kadın ve iyi bir özel hastane yani ! Off artık o gunün aksamı bebek vajinada sıkıştı kaldı ameliyata aldılar . Ertesi gun yan odamda bir nese kahkalar iki saat sonra bebek sesi gelen giden ınsanlarda saygisiz benim kapımın önünde tel konuşmalar en son esim uyardı sustular. Kadın kaprisinden yapıyor ay emziremiyorum ! Ben yanda sessiz sessiz ağlıyorum .yuruyuse çıkardılar her kapı süslü bir tek benimki cok büyük bir sınav arkadaslar !rabbim bu sınavın sonucunu güzel versin!
Esle ilgili gelince esimin yigeni cok her ailenin 4,5 tane var simdi yeni gelin var 1 senelik oda hamile simdi onlarda iki sene hamile kalmazsan kesin birsey var herkez sormaya başlıyor kimine ilgilendiriyosa istebiz son 3,4 senedir istiyoruz tabi i onlara bu geçirdiklerimi hamileliklerini hiç söylemedim yoksa kazan kaynardi . Ama hiç unutmuyorum bir Bayram biri bebeğini düşürmüş ( konuşmadığım eltim ve teyzesi var esimin ) dediki aman o cocuk doguramaz boyna düşürüyor ! O an kendi Halim geldi aklıma ! Bunu söyleyende tup bebekle 3 tane cocuğu var. Bu bayramda gelin hamile ya taslar havada uçuştu . Gelin 3 aylık hamile Y ben bu cocuğa nasıl bakicam ! Konuşmadığım eltim ay bizde yapicaz hemen Bitane daha neler neler yani arkadasım hepimiz aynınız daha neler varda uzun oluyor üzülme Rabbim neylerse güzel eyler ah buralara ahtim var birtin sağlıklı bir evladım olursa o hastanede bebeğini kaybeden birilerine destek olucam asla odamdan sen kahkalar yükselmicek okadar cok şey varki yapacagım . Rabbim bizi baskalarının yanında boynu bükük bırakmasın! Bu mevzuda simdi ben begimi yine kaybedersem gelinin bebegi bir dahaki Bayram o evde olucak benim şe ellerim boş off inşallah bu sefer olur allahım
Canlar herkese selamlar.
Birkaç gündür yazamadım. Hem internet gidip geliyordu hemde süt sağmakla uğraşıyorum.
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Bende eve çıkınca artık geceleri girmeye çalışırım diğer doğum yapmış anneler gibi.
Hamd olsun teyzeleri oğlum iyi. Sadece emme refleksi alıştırılıyor. Mama ve anne sütü önceleri direk miğdeye veriliyordu aradası kadeh ile besleniyordu. Yormamak için düne kadar biboronda deneneme Di. Anne memesi hiç denenmiyor. Çok çabuk yoruluyor. Biberonu bile çok emmiyor. Korkum işdahsız olması. Rabbim büyük.
Benim Sezaryan sonrası bu sefer çok zor geçti. Bide 7 aydır yattığımdan hiç ayakta duramıyorum. Ayrıca tüm kaslarım ağrıyor.
Canlar sütüm çok az birtürlü artmadı. Rabbim yavrumun rızkını arttırsın. Üç saatte bir 20 şer dak sağıyorum. İnanın tüm sırtım ve popom tutuluyor. Dün eşim oğlanın karnesi için izmite gitti yalnız kaldım. Uma vakti bi baktım sürpriz oğlumu yanıma getirmişler. Şaşkınlık sevinç garip oldum. Hiç kucağında tutamıyorum. Bide sanki benim oğlum muş gibi gelmiyog. Şaşkın şaşkın bakıyorum. Rabbim tez zamanda bana kuvvet versin canlar.
Canlar hepinizden Allah razı olsun. hakkınızı helal edinin. Allah'a emanet olun.
İyiki varsınız.
gurbetim çok kötüyüm bgün ne old bilemedim gene açtım mslkları kardeşim ya yapma paşa aglama diyorum ama olmyor kendime hakim olamıyorum ne olcak benim bu halim
İnan yanlız degilsin zaten bizi bizden baskası anlamaz . Bende ilk bebeğimin suyu geldiginde dogum katımda yatıyordum. Ki oda bir saçmalık hastanenin böyle bir dikkati olmalı 3 gun suni sancı çektim artık sancı bir ise yaramadı bana mide hapı verdiler o ne açıydi dünyada cehennemi yasamak neymiş öğrendim . Bir taraftan küsüyorum bir taraftan bağırıyorum artık dayanamayip bağırmaya başlamıştım çünkü dedimki ben bu isin sonunda ölücem sabah oldu bütün gece dusunebilyormusun . Sabah artık ölü gibiydim ilk Dr beni cok hirpaladi . Gelir gider elle muayene birde kadın ve iyi bir özel hastane yani ! Off artık o gunün aksamı bebek vajinada sıkıştı kaldı ameliyata aldılar . Ertesi gun yan odamda bir nese kahkalar iki saat sonra bebek sesi gelen giden ınsanlarda saygisiz benim kapımın önünde tel konuşmalar en son esim uyardı sustular. Kadın kaprisinden yapıyor ay emziremiyorum ! Ben yanda sessiz sessiz ağlıyorum .yuruyuse çıkardılar her kapı süslü bir tek benimki cok büyük bir sınav arkadaslar !rabbim bu sınavın sonucunu güzel versin!
Esle ilgili gelince esimin yigeni cok her ailenin 4,5 tane var simdi yeni gelin var 1 senelik oda hamile simdi onlarda iki sene hamile kalmazsan kesin birsey var herkez sormaya başlıyor kimine ilgilendiriyosa istebiz son 3,4 senedir istiyoruz tabi i onlara bu geçirdiklerimi hamileliklerini hiç söylemedim yoksa kazan kaynardi . Ama hiç unutmuyorum bir Bayram biri bebeğini düşürmüş ( konuşmadığım eltim ve teyzesi var esimin ) dediki aman o cocuk doguramaz boyna düşürüyor ! O an kendi Halim geldi aklıma ! Bunu söyleyende tup bebekle 3 tane cocuğu var. Bu bayramda gelin hamile ya taslar havada uçuştu . Gelin 3 aylık hamile Y ben bu cocuğa nasıl bakicam ! Konuşmadığım eltim ay bizde yapicaz hemen Bitane daha neler neler yani arkadasım hepimiz aynınız daha neler varda uzun oluyor üzülme Rabbim neylerse güzel eyler ah buralara ahtim var birtin sağlıklı bir evladım olursa o hastanede bebeğini kaybeden birilerine destek olucam asla odamdan sen kahkalar yükselmicek okadar cok şey varki yapacagım . Rabbim bizi baskalarının yanında boynu bükük bırakmasın! Bu mevzuda simdi ben begimi yine kaybedersem gelinin bebegi bir dahaki Bayram o evde olucak benim şe ellerim boş off inşallah bu sefer olur allahım
paşam Allahım sabır versin bize
benim eşimde yeğeni var papates diyor herkese çok sevimli
ona ölüp bayılıyo bende çok üzülüyorum... gerçi bende seviyorum içim acıyaacıya...
ağla dün bende ağladım bugün biraz daha iyiyim..
inşallah burda senle bebeklerimize kavuştuğumuzu yazarız. bizde sürekli acı paylaştığımız bu sayfada arkadaşlarımızla mutluluğumuzu paylaşırız.
benim muhabbet kuşm var adı paşa rumuzum oglumdan yaniarkadaşlar iyki bu sayfayı keşfetmişim iyki sizi tanımışım...
yoksa beni anlamayan insanlarla kafayı yerdim heralde...
bu sayfaların faydası sanıldığındanda çok.
geçen sene düşük yaptığım sıra bizim üst komşunun yeğeni çocuğunu kaybedince bunalıma girmiş. ilaç kullanıyormuş. birgün evde ölü bulunmuş. niçin öldüğü belli değil...
belki böyle bir sayfa umut olurdu ona keşfetseydi....
kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok destek olmuşsunuz... Allah razı olsun...
ah canım bende bunu 2 kez yaşadım... çok acı son hastanemde doktor ayrı kata verdi beni... anlayışlıydı biraz daha... bu hayatta ölümde var bunu en yakından hissettik biz.
ben ölüm acısını yaşarken yanda yeni bir yaşamın tatlılığını yaşıyordu karı koca....
allahıma yalvarıyorum aklımıza sahip çıksın...
Canlar herkese selamlar.
İyiki varsınız.
Canlar herkese selamlar.
İyiki varsınız.
hey ziyaretçiler ordan okmakla olmaz gelince burda görüşek acaba kimler gözetliyor bizi hadi ama misafir olmayında yazışalım ordan okuması kolay
gelinde ellerinle yazında benim gibi stresini atın bakıyım
Burcim,Enny,Paşam kızlar yazdıklarınıza yorum bile yapamadım..Ama bizlerin ortak acısı..Hepimiz benzer acılar yaşadık.Hayırlsıyla atlatırız inşallah kızlar..dua edelim Allah sabrımızı versin.
Canim yazamadim ya sirtin nasil oldu gectimi sayfalarida okuyamadim merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?