- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.281
Benimk sınavımda ek olarak ben her hamile kaldığımda ya akraba ya arkadas hamile kalırdı beraber yürüdü hep amileliklerimiz ama benim ellerim boş , ben kanamalarla hastanede evde yatarak onlar yurt ici yurt dışı gezerekbu seferde aynı benimle birlikte hamile biri var o geziyor ben lekelenme , kanama , karin agrisi. İcinde evde yatıyorum ! Nediyim arkadaslar Rabbim kucaklarımızı vakti zamanında doğan. Sağlıklı bebeklerde doldursun . Simdi yazdıklarınız i okuyorum ağlıyorum karnım ağrıyor ! Ömrümün toplamda 8 ayını yatalak geçirdim simdi yine aynı surectey im bir gun bu sefer olucak diyorum bir gun kanamam oluyor umudum ümidim dünyam yıkılıyor .gecen seferlerde hiç karnım agrimamisti simdi ağrıyor da okadar çaresiz zimki ne hamile kaldığımı sevinebildim , ne biriyle paylasabildim ,ne bir gun hayal kurabildim sonumu Allah biliyor merhamet etsin bizlere
Yazicak hiç birsey yok ağlattın beni okadar aynınız ki Allah beterinden korsun
kızlar 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmiş embriyolog aradı durumu iyi dedi.pazartesi 2 de transferim var.1 tane olsun benim olsun.
şöyle bir memelekete gidiyim 4 gibi işşallah biraz deşarj oluyum geliyim diyorum sonra işşallah mart girsin bakıcez artıkİnsallah kardeşim bosuna dememişler hersey geçer gider güneş herzaman doğar bizede inşallah güneş doğucak inşallah kardeşim bunlarıda atlaticaz . Bak bende senn gibi onu bunu dert ederdim ama artık anladimki laf söyleyen mutlu biz üzgün sonra dedim yeter artık . Sende bırak onu bunu canını duşun
Saftunc hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzüne baksin.
metal cnm iyi olmana cok sevindim yogun oldugunu bildigim icin aramadim eve gecince ariyacam cnm benim..
hasan basrimizde alisacak cnm arkadasim kucaklasip evinize gidiceksiniz ne guzel oglun gelmis yasadiklarin logusalik psikolojisinden sanirim ...
saftunc cnm aynen bi tane olsun senin olsun insallah pazartesi rahmine sikica tutunacak sonrada gelsin geri sayim...
pasam enny burcim insallah sizlerinde guzel haberlerini aliriz...
herşey nasip kısmet canım..canım işşallah inan bebek bölümünden hamil ebölümüne geçince sen gelme keyfimetek korkum var çok ara verdim ya ya hamil ekalamzsam ne olr benim halim millet kilo verdin kolay hamile kalırsın diyorlar ama bakıcez bismillah deyip işşallah başlıcez bakalım kader neler göstericek kolon hastanesinde hakan bey diyordmya riskli gebelik doktormş arkadaşım dogumu gelmiş ilaçlatrla sermla drdrmş 34 haftalık kızı daha 4 saate bir nidilat alıyormş rabbim esirgesin bebegini işşallah
Allahım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz buradan..Kızlar 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmiş embriyolog aradı durumu iyi dedi.Pazartesi 2 de transferim var.1 tane olsun benim olsun.
Umudumuzu inancımızı yitirmeyelim inanın ben burda bir sıkıntı yazacakken okadar çok düşünüyorumki yaşadıklarınıza empati geliştirmek bile çok acı ama Allahın bize emanet ettiği canada sahip çıkalım bukadar kendimizi yıpratmamız üzülmemizde doğru değil sizn acısı benimkinden çok dünyadaki birçok insanın acısıda sizinkinden çok ama biliyorumki herkesin dağı kendine büyük herkesin karı kendine çok.Sizleri çok seviyorum iyi olun
BEN EMBRİYOLOGLARDAN HABER BEKLİYORUM İÇİMDE BİR SIKINTI YOK GÜZEL RÜYALAR GÖRDÜM İNŞALLAH YUMURTALAR GÜZELCE GELİŞİP ANNESİNE SIMSIKI TUTUNACAK
Kızlar 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmiş embriyolog aradı durumu iyi dedi.Pazartesi 2 de transferim var.1 tane olsun benim olsun.
herşey nasip kısmet canım..
allah nasip ettiyse bi bakarsın hamilesin inşallah...
ben inanıyorum allah sanda nasip edecek..bu kadar acının üstüne inşallah mutluluğuda tadacaksın allahın izniyle..
sınav dünyası neyle sınav edilicez belli değil..Allahım daha zorlarıyla karşılaştırmasın...
biraz sabır canım az kaldı inşallahhh...
hatta sanki bi oğluş gelecek sana paşa
Allahım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz buradan..
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....
allahmı söyletti kız
ne bileyim valla içime öyle doğdu birden....
gerçi kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar kucağımıza almak naip olsun inşallahhhhhhhh
Canlar herkese selamlar.
Birkaç gündür yazamadım. Hem internet gidip geliyordu hemde süt sağmakla uğraşıyorum.
Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Bende eve çıkınca artık geceleri girmeye çalışırım diğer doğum yapmış anneler gibi.
Hamd olsun teyzeleri oğlum iyi. Sadece emme refleksi alıştırılıyor. Mama ve anne sütü önceleri direk miğdeye veriliyordu aradası kadeh ile besleniyordu. Yormamak için düne kadar biboronda deneneme Di. Anne memesi hiç denenmiyor. Çok çabuk yoruluyor. Biberonu bile çok emmiyor. Korkum işdahsız olması. Rabbim büyük.
Benim Sezaryan sonrası bu sefer çok zor geçti. Bide 7 aydır yattığımdan hiç ayakta duramıyorum. Ayrıca tüm kaslarım ağrıyor.
Canlar sütüm çok az birtürlü artmadı. Rabbim yavrumun rızkını arttırsın. Üç saatte bir 20 şer dak sağıyorum. İnanın tüm sırtım ve popom tutuluyor. Dün eşim oğlanın karnesi için izmite gitti yalnız kaldım. Uma vakti bi baktım sürpriz oğlumu yanıma getirmişler. Şaşkınlık sevinç garip oldum. Hiç kucağında tutamıyorum. Bide sanki benim oğlum muş gibi gelmiyog. Şaşkın şaşkın bakıyorum. Rabbim tez zamanda bana kuvvet versin canlar.
Canlar hepinizden Allah razı olsun. hakkınızı helal edinin. Allah'a emanet olun.
İyiki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?