Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benimk sınavımda ek olarak ben her hamile kaldığımda ya akraba ya arkadas hamile kalırdı beraber yürüdü hep amileliklerimiz ama benim ellerim boş , ben kanamalarla hastanede evde yatarak onlar yurt ici yurt dışı gezerek bu seferde aynı benimle birlikte hamile biri var o geziyor ben lekelenme , kanama , karin agrisi. İcinde evde yatıyorum ! Nediyim arkadaslar Rabbim kucaklarımızı vakti zamanında doğan. Sağlıklı bebeklerde doldursun . Simdi yazdıklarınız i okuyorum ağlıyorum karnım ağrıyor ! Ömrümün toplamda 8 ayını yatalak geçirdim simdi yine aynı surectey im bir gun bu sefer olucak diyorum bir gun kanamam oluyor umudum ümidim dünyam yıkılıyor .gecen seferlerde hiç karnım agrimamisti simdi ağrıyor da okadar çaresiz zimki ne hamile kaldığımı sevinebildim , ne biriyle paylasabildim ,ne bir gun hayal kurabildim sonumu Allah biliyor merhamet etsin bizlere

canım sen canını sıkma herşey olcagına varıyor malesef untma biz seçilmiş anneleriz biizm mertebebimiz kimseye nasip olmaz kardeşim karnındakinin ekmegi kepegi varsa edrler bizde dururbak en kısasadan sana 2 şey anlatayım ilk oglumda en yakın arkadaşım hamile kalıd annemin alt katında oturuyor onunda benimde erkekti hep hayaller krardık onnla şöyle böyle yaparız onun okadar kanamsı olduki oluk oluk düşün benim az ben oglumu kaybettim ablama gittim annem memlekette o ara ablam kapıyı açtı millet benim geldigimi dynca teslli ettiler paş abir daha olur vs sonra o arkadaşım geldi karnı kocaman düşün hamile elbisesi giymiş karnı kocaman benimdele arasında 2 hafta vardı 2 hafta ben büyüktümsonra dedimki allahını seversen sabriye ne olr git seni görmek istemiyorm o psikolojiyle gözlerim karnına gidiyor düşün ona gittigimde oglumn ilk tekmesini dymştm sonrası malum dogum etti 6 ay sonra görmeye gittim oglu ysfu bende bir aglama ama öyle böyle degil oda çok agladı benle sonra 2 oglmu kaybettim annemlere geldim camdan bakıyırm yusuf başladı bagırmaya anne diye bende camdam öle bakıyorm parka ysfu gördümya cama elim yapıştı agzımdan çıkan tek kelime annem dedim annemde arkandan baktım aglıyor yapma paşa elimden birşey gelse yapıcam ama elimden gelen yok dedi 3 evladımı kaybettim annemim tansiyonları şekeri çıktı dedim kısmet degilmiş paşa cennete gitti sonra 2 ogluma hamile kaldım eltimle aynıyız düşün hep hayaller oglm olcaktı ilk oglmn yerine koyup sevicektim bir nebze olsn acım dinicekti belkim dersinki abartıyorsnuz ama degil oglum serviste dogdugda oglum mdm annem diye bagırdım benden bri kan boşaldı sorma doktorlar hastalar korkmuş ölcem diye ben umdum annem nerelere bırakıp gidiyorsun diye feryat ettim eşim ban paşa aglama gene olur dedi durduneyi nutmuyorm biliyormsn sancı çekerken eşimin başımda aglaması kaynanammın yavrm can çekişiyor demesini birde ben agladıkça eşimin annesine sarılıp anne canım acıyor demesini ntamıyorm şimdi eşime diyorm efe hep bizim oglumzla gidicek on her gördügümde diyrom paşa sen bu çocukla dogurmadım kafandan sil diyorm inan geçen kimse yoktu çocgn yanında sarıldım öptüm yavrm deyim kaynanam çok agladı beni görünce nasıl aglıyor sesi geliyor odaya anlıcagın eşleştirliyor canım malesef sen bendeki psikolojiyi görsen kafayı yemiş dersin dakikan dakikamı tutmuyoreger bir gün evlatlarımı alırsam kucagıma ilk kelimem ş olur yavrularım sizde dogsaydınız sizleride böle severdim derim inananmamki bu benimmi derim bir fotorafçı arkadaşım var ban dediki paş asen dogr her karesini çekicem senin parada almıcam dedi düşün çekimlerden 500 yakın alıyor okadar iyi dostlklar oldki brda hepiniz kardeşim gibi oldnuz kiminizle gülüyorm kiminizle aglıyor birinizi canı yansa saatlerce aglıyorm
fadikoglnun resimelerini koyduya buraya çok agladım resime bakarken helede chnbnin bebeginde çok fenma oldum regrete ban dediki resimi koymuşlar bak arkadaş vardı yanımda o dediki abla neden bu kadar aglıyorsn hiçmi bebegi yoktu dedi bende dedimki mcizeme aglıyorm çok eziyet çekti b arkadaş dedim bazen diyorım brigün benimde bebelerim olurda sevinirmiyim sizleri sevindirimiyim bilemiyorm 4 dvar arasındayım 11 senedir herkezin bebesi var benim yok benden sonra neceleri dogrd minnacık tılar ben gelin gelince kaç kişinin bebesi var benim yok ailede kardeşlerimin bebeleri var benim yok her aglam başlayınca bende hep derim paşa sen seçişmiş anneisn bunu nutma aglma allahın gücüne gider diyorm bazen gözö yaşım diner bazende akar gider

Yazicak hiç birsey yok ağlattın beni okadar aynınız ki Allah beterinden korsun

ne diyorm biliyormsn artk aglamayalım üzülmeyelkim çockalrımız göz yaşlarıyla bogmayalım kardeşim ileriye bakmamız lazım yoksa ya böyle ya şöyle olsaydı deyip kafayı yicez sabahtan beri aglamaktan üzüntüden panik atagım azdı yeminle:18::18:sana birşey söylüyümmü ben arda beye gittigimde sratıma 75 düşman lazım dedi eve gelene kadar agladım düşün içten içe eve geldim eşime diyorrm verem okadar kiloy düşün 108 kilo geliyordum şimdi 81 kilo geliyorm kısası ş istediketn sonra herşeyi başarıcaz denicez olmadımı dinlenicez bir daha bak burda kaç tane bebek kayıpları var hep azim ettiler kimseyi dinlemediler aldılar yavrularını kucaklarına canım ban hep diyorlar onn sahibi var birşey yapamayız aglama be salak biliyorum rabbim verdi rabbim aldı orası dogru ama anne yüregi senin çocgn ölmemişki nerden biliceksin benim ne çektigimiben onun yüzünden evden dışarı çıkmıyorum kimseylede görüşmüyorm canımı sıkıyorlar diye evdeki teli bile açmıyorm arkadaşlar huymu bilir önce cebimi arıyorlar sonra evi düşün eltim yüzünden hattımı degiştirdim yeni hat aldım okadar olur okadar istedi vermedim numaramı şimdi hamile kalıyım ev telefonn fişten çekicem işşallah arayan bulamasın benibenim canlarım illaki cepten bana ulaşırlar işşallahanlıcagın sirkelenicez kendimize gelicez ben hep diyorm bu kliloları nasıl verdiysem işşallah bebegimide azim edip alıcam kucagıma ben bna inanıyorm sende inaninanmak yeterli bırak kim ne derse desin umrunda olmasın kaynanam eşimle tartıktı cma günü bende sinirimden pazar günü ömürümü kızımı kaybettim hastaneye geldi kovdum kadını gene gitmedi sinirim halen var ona bu sefre hamile kalıyım ne kimseye dicem nede kimseyi istiyorm eşim ben bebegim b sefrde öle denicem kimse ne gelsin ne gitsin okadar kaynamada dedim anne istemiyorm diye adamsa anlar gelmez sinirim oynadı ömürde kaldı hergün derdi ay eşim oglum ne yaptı eşi 50 yaşından büyük oglda 28 yaşında marta evlenicek allahım evde yemek var oldda olmadı yemek kardeşim kazık kadar insanlar yapsınlar degilmi hep çileden çıkardım öle deyince eşimede deidm kimseyi istemiyorm diye gittigi yere kadar artık ne kadar saklayabilirsem artık bakıcezbu sefer allaha büyük konuşmuym özele gidicem burda fikrim degişmezse bri doktor var ona gidicem bakalım evimede yakın allahım bir daha evlatlarımızla imtaan etmesin kardeşim canını sıkma herşey olucagına varıyor ne dogm ne ölüm beklemezmiş canım ben ömürde okadar yattımki brdakiler şahit dikiş oldgu halde kızım aynı haftasında dogdu neden strese çok girdim hep eşimin sülalesi yüzündeneger diyorm onlar yüzünden vefat ettiyse diyorm kızım allahım öteki tarafta hakkımı versin

Umudumuzu inancımızı yitirmeyelim inanın ben burda bir sıkıntı yazacakken okadar çok düşünüyorumki yaşadıklarınıza empati geliştirmek bile çok acı ama Allahın bize emanet ettiği canada sahip çıkalım bukadar kendimizi yıpratmamız üzülmemizde doğru değil sizn acısı benimkinden çok dünyadaki birçok insanın acısıda sizinkinden çok ama biliyorumki herkesin dağı kendine büyük herkesin karı kendine çok.Sizleri çok seviyorum iyi olun

BEN EMBRİYOLOGLARDAN HABER BEKLİYORUM İÇİMDE BİR SIKINTI YOK GÜZEL RÜYALAR GÖRDÜM İNŞALLAH YUMURTALAR GÜZELCE GELİŞİP ANNESİNE SIMSIKI TUTUNACAK

Kızlar 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmiş embriyolog aradı durumu iyi dedi.Pazartesi 2 de transferim var.1 tane olsun benim olsun.

chnb
kardeşim emanetlerin geldi allah razı olsn dileirm rabbimden hiç darlık görmeyeisn gzölerim dold yeminle sagol sizler benim kardeşlerim gibi oldnuz siizn yaptıgınızı bana ailem yapmadı sagol bende sana bir hediye yollucem canım sonra memlekete gidiyim geliyim adresini isticem haberin olsun karşılık olarak bekleme ama içimden geldi el emegi göz nuru diyelim süpriz dimem gelince görürüsün işşallah

İnsallah kardeşim bosuna dememişler hersey geçer gider güneş herzaman doğar bizede inşallah güneş doğucak inşallah kardeşim bunlarıda atlaticaz . Bak bende senn gibi onu bunu dert ederdim ama artık anladimki laf söyleyen mutlu biz üzgün sonra dedim yeter artık . Sende bırak onu bunu canını duşun

Saftunc hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzüne baksin.

metal cnm iyi olmana cok sevindim yogun oldugunu bildigim icin aramadim eve gecince ariyacam cnm benim..
hasan basrimizde alisacak cnm arkadasim kucaklasip evinize gidiceksiniz ne guzel oglun gelmis yasadiklarin logusalik psikolojisinden sanirim ...
saftunc cnm aynen bi tane olsun senin olsun insallah pazartesi rahmine sikica tutunacak sonrada gelsin geri sayim...
pasam enny burcim insallah sizlerinde guzel haberlerini aliriz...

şöyle bir memelekete gidiyim 4 gibi işşallah biraz deşarj oluyum geliyim diyorum sonra işşallah mart girsin bakıcez artık

canım az kaldı iyi haber vermeye az kaldı kanımcabenim korkum çok ara verdim ya hemen hamile kalamazsam

herşey nasip kısmet canım..
allah nasip ettiyse bi bakarsın hamilesin inşallah...

ben inanıyorum allah sanda nasip edecek..bu kadar acının üstüne inşallah mutluluğuda tadacaksın allahın izniyle..
sınav dünyası neyle sınav edilicez belli değil..Allahım daha zorlarıyla karşılaştırmasın...
biraz sabır canım az kaldı inşallahhh...
hatta sanki bi oğluş gelecek sana paşa

Kızlar 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmiş embriyolog aradı durumu iyi dedi.Pazartesi 2 de transferim var.1 tane olsun benim olsun.
Allahım inşallah hayırlı haberlerini alıcaz buradan..
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....

ne yapıyoruz resme büyük cerceveden bakıp pozitif enerji yolluyoruz veeee

sonra bebeğimizden güzel haber geliyor

cnm dualarımdasın hayırlısıyla olacak inş

allahmı söyletti kız

Herkese iyi hafta sonları sağolsun duyaydın beni ekledi listeye çok fazla yazamıyorum ama arada takip ediyorum sizi ..umarım metal ve bebeği iyidir, duyaydın son haftalarda insallah 40 ları doldurur sağlıkla doğuma gider, bir iki sayfa geçmişe baktım da enny arkadasın yaşadıklarını okudum da gözlerim doldu benzer şeyleri düşük doğumumda yaşadım için onu çok iyi anlıyorum, inşallah Allahım kucağını birer ikişer doldurur da o günleri hiçççç hatırlamaz... Herkese sevgiler , sağlıklı günler

Sevgili metal en kısa sürede göğüslerinden bol sütle ve sağlıkla evinize gelin insallah , alışma sürecini hemen atlat inşallah...dualarımda hep varsın ...

Kızlar kürtajdan sonra ilk adetiniz nasıl oldu? Benim 35. günde lekelenmelerim başladı hafif hafif kanamaya döndü ama 39. gün hala eski adetlerim gibi olamadım. Bir anormallik var gibi geliyor korkuyorum. Siz ce normal mi sizler de böyle yaşayan oldu mu? Rahim de yapışıklık olmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…