- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.301
Kızlar kürtajdan sonra ilk adetiniz nasıl oldu? Benim 35. günde lekelenmelerim başladı hafif hafif kanamaya döndü ama 39. gün hala eski adetlerim gibi olamadım. Bir anormallik var gibi geliyor korkuyorum. Siz ce normal mi sizler de böyle yaşayan oldu mu? Rahim de yapışıklık olmasından korkuyorum
ilk gebeligimde 36 gün lohsaydım 40 çıktı pazartesi normal adet oldm 2 oglmda 2 hafta lohsalık geçirdem 40 çıktı hasta oldum
kızımda 60 gün adet oldmlohsalıgım bitti haftasına adet oldum yardım edebildiysem ne mutlu bana
paşam çok sğl canım sanırım her seferinde eski adetlerinde ki gibi oldun miktar olarak yani. Benim kinde gün geçtikçe artsa da eskisine göre miktarı az ondan korkuyorum yani.
canım dogumlarım ttmadıki birbirini kızımda mesala çok oldm artık diyordm kanamadan ölücem:18::18:teyzemin kızı var hemşire on aradım oda kadın d sormş normal demiş sende parça vs kalsa agrıdan duramazsınmesale kızımda oglmda parça aklmış agrıyor nasıl altım çıkıcak gibi kanamada cabası dedim eşime ölüyorm ben doktora gidelim dedi yok dedim gene kürtaj ederler dedim korkma gidemedim evde düişürdüm avucm içi kadar zar :18::18:eşim olmasa kafayı yerdim kesin bir kesilir bir artar bebem için rahat olsn şimdi sende agrı varmı kanaman nasıl ben halen bebek bezi kllanıyorm okadar kanam var kızımdan sonra doktora sordm normal dedi 3 gün bebek bezi diger günler ped koyuyorum ne yalan söylüyüm tandım bak şimdi he senin dogmn ne kadar geçti ve için rahat etmediyse doktora git lohsamısın şuan :44::44:
Yarın 40. gün olacak işte 25. günde falan lahusa kanamam bitmişti, akıntım vardı adet sancısı gibi sancımda vardı dr. gittim enfeksiyon dedi ilaç verdi, rahimde kalınlaşma başlamış 10 güne kadar adet olursun dedi, tamda dr dedi gibi oldum ama hala eski adetlerimde ben çok olurdum öyle olmuyorum az az tekrar dr. gitmeye aynı senin gibi korkuyorum, kötü birşey söylerlerse diye. hoş zaten hep kötüyü düşünüp duruyorum bir de iyi düşünemiyorum ki
öncelikle özür diliyerekten tokadı şaplatıyorumnormal dogm yapmışsın dogal bebem dedigim gibi eger adet olr gibiyse önemi yok ben 3 lohsalık geçiridim biri birini tutmadı inan zaten doktorda görmüş enfeksiyon içinde bol s iç canım için temizlenir sirkeli syla taharet al enfeksiyona bire bir içini ferah tut allahımza güvenmekten başka çaremiz yok kötü düşünüpte kötüyü çagırmıyalım kardeşim şaplak içinde kızma kendine gel diye yaptım kırdıysam affola ben brda herkezi geleni geçeni döverim sor istersen
40 çıkmış bekle belkim adet olursn peşime ben ilk oglmda öle oldum çünküagrın yoksa sorn yok sen kızımda bir kanamam vardıki sorma diyorumya jkan kaybından gidicem zannettim okadar olur:18::18:
arkadaşlar merhaba iki gündür çok fazla bel ağrısı çekiyorum dün doktora gittim dikişim sağlam bebek gayet iyi suyu falanda çok iyi dedi biraz kasılmam vardı prepar başlattı 6 saatte bir yarım tablet oda geçti gibi dünden beri sadece iki defa oldu bu arada vajinal kültür aldı sonucu pazartesiye kaldı artık acaba sizdede oldumu bu bel ağrıları biraz kilo aldım yada bu haftalarda bebek büyüdüğü için rahim dahada genişlermiş ondan mı oldu acaba bana yardımcı olabilirmisiniz.
canım prepan çarpıntı yapmıyormu:18::18:bebek büyüdükçe rahimede baskı yapar belede bizim gelinden biliyorum maşşallah haftanda epey ilerlemiş 40 hafta görmen dilegiyle
paşacım sağol cevap verdiğin için dün ilk içtiğimde yaptı ölüyorum sandım ikinciyi içtiğimdede yaptı ama daha sonra hafifledi yine yapıyo ama dayanılmayacak gibi değil inşallah bebek büyüdüğü içindir ağrı öyleyse çekmeye razıyım isterse dahada ağrısın ama korkuyorum işte dün sabahladım resmen başka bişey olacak diye Allah sanada nasip etsin inşallah budefa sorunsuz sıkıntısız sağlıklı bir hamilelik geçirir yavrunu kucağına alırsın hayırlı haberler için en az bende diğer arkadaşlar gibi martı bekliyorum:)
mart kedileri gibi çatıya çıkıyormusum canım benimde bir arkadaşım vardı prepanı oda yarım alıyord çok şükür kızı kollarında okla gidiyor ikinci bebegide düşünüyorda stresi yetiyor diyor hep yatıyorzya oda gezmaya çok merakli nidilatta verebilirdi teyzemin kızı hemşire bir doktor arkadaşı varmış günde 12 adet olırmış teyzemin kızıda aldı o ilaçtan kalp atısı ne kadar devam ediyor bebem hemn içinde atmaya balıyorm çokm zorlyor mesela nabzzını ölçtünmü kaç atıyord merak eidyorm allahım 40 haftalaı göstersin bacım
Allah tamamı erdirsin inşallah darısı bizim basımıza . Benim icin o haftalar hayalbisey sorucak sana dikis ten sonrada kültür alınıyormu? Benim yogun sari kokulu akıntım var gonoko kültürü ve clamedia diye bir kültür yaptı . Akıntımda rahim ağzındaki yara yapıyormuş fitil verdi ! Garip bir jel verdi 7 günlük başlıyor yeniden simdi bide dikis atılacak ya ! Off sık sık çamaşır değiştiriyorum 4,5 defa daha nalınım bilmiyorum . Sana dikisten once ne testleri yaptı !
Amin. Canım emin ol benim içinde hayaldi hep çok umutsuzsum hala daha geçmedi ve geçmicekte korkularım ama çok şükür diyorum yinede Allah sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah.benim dikişten sonra alınmadı ama aynı gün rovamicyn diye bir antibiyotik kullandım bir hafta dikiş mikrop kapmasın diye geçen hafta benimde sarı akıntım oldu çok fazla değildi ama bikaç gün sonra açık yeşil gibi bir renk oldu dr ra söyledim dün beta mikrobu varmı diye bakalım dedi ve kültürü aldı bu çpk önemliymiş varsa ve tedavi edilmezse zarları delebilirmiş dikişten önce hiç test yapılmadı zaten fırsatta yoktu çünkü 5 cm açıklığım vardı ve hemen dikildi senin ilk dikişinmi canım
İnş bebeğine sağlıkla kavuşursun. Bu beta mikrobu demişsin bu mikrop genelde boğazda olur rahimde de mi olabiliyormuymuş?
haklısın kötü düşünmemek lazım ama elimde değil huyum kurusun. Seni forumdan gayet iyi tanıyorum herkesi dövdüğünü:) biliyorum hiç sorun değil yani:) sen dövmezsen eşim dövecek en sonunda beni:)
CANIM SİRKELİ SYLA YIKA ORANI BEBEM İLTAABA BİBREBİR BRDAKİLER HEP ÖLE YAPTI DİKİŞTEN ÖNCE VE SONRA RABBİM YADIMCIN OLSN BENDE OGLMDA İLTAAP VAR DEDİLER FİTİL VERMİŞTİ DOKTORM ALLAHIM FİTİL NE YAKIYORD İÇEİR İTERKENAllah tamamı erdirsin inşallah darısı bizim basımıza . Benim icin o haftalar hayalbisey sorucak sana dikis ten sonrada kültür alınıyormu? Benim yogun sari kokulu akıntım var gonoko kültürü ve clamedia diye bir kültür yaptı . Akıntımda rahim ağzındaki yara yapıyormuş fitil verdi ! Garip bir jel verdi 7 günlük başlıyor yeniden simdi bide dikis atılacak ya ! Off sık sık çamaşır değiştiriyorum 4,5 defa daha nalınım bilmiyorum . Sana dikisten once ne testleri yaptı !
Kızlar kürtajdan sonra ilk adetiniz nasıl oldu? Benim 35. günde lekelenmelerim başladı hafif hafif kanamaya döndü ama 39. gün hala eski adetlerim gibi olamadım. Bir anormallik var gibi geliyor korkuyorum. Siz ce normal mi sizler de böyle yaşayan oldu mu? Rahim de yapışıklık olmasından korkuyorum
arkadaşlar merhaba iki gündür çok fazla bel ağrısı çekiyorum dün doktora gittim dikişim sağlam bebek gayet iyi suyu falanda çok iyi dedi biraz kasılmam vardı prepar başlattı 6 saatte bir yarım tablet oda geçti gibi dünden beri sadece iki defa oldu bu arada vajinal kültür aldı sonucu pazartesiye kaldı artık acaba sizdede oldumu bu bel ağrıları biraz kilo aldım yada bu haftalarda bebek büyüdüğü için rahim dahada genişlermiş ondan mı oldu acaba bana yardımcı olabilirmisiniz.
Allah tamamı erdirsin inşallah darısı bizim basımıza . Benim icin o haftalar hayalbisey sorucak sana dikis ten sonrada kültür alınıyormu? Benim yogun sari kokulu akıntım var gonoko kültürü ve clamedia diye bir kültür yaptı . Akıntımda rahim ağzındaki yara yapıyormuş fitil verdi ! Garip bir jel verdi 7 günlük başlıyor yeniden simdi bide dikis atılacak ya ! Off sık sık çamaşır değiştiriyorum 4,5 defa daha nalınım bilmiyorum . Sana dikisten once ne testleri yaptı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?