- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.321
Sağol canım amin darısı başına olsun inşallahHerkese iyi hafta sonları sağolsun duyaydın beni ekledi listeye çok fazla yazamıyorum ama arada takip ediyorum sizi ..umarım metal ve bebeği iyidir, duyaydın son haftalarda insallah 40 ları doldurur sağlıkla doğuma gider, bir iki sayfa geçmişe baktım da enny arkadasın yaşadıklarını okudum da gözlerim doldu benzer şeyleri düşük doğumumda yaşadım için onu çok iyi anlıyorum, inşallah Allahım kucağını birer ikişer doldurur da o günleri hiçççç hatırlamaz... Herkese sevgiler , sağlıklı günler
canım taharet syna sirke damlatıyorsn 8 damla 2 litrelik şaşal şişesine damlat her wc yıka orayısibel duru evet ilk dikişim olucak kısmet olursa inşallah ilk ve son olsun . Zaman senin icin bizim icin su gibi akıp geçsin 40 hft dayı sağlıklı görmeyi nasip etsinbenim ki biraz karışık tam yetmezlik değil suyunda gelmişti ilkinde denicem ya tutarsa diye... Ah ah ! Senin kacinci haftada atildi dikis ! Ya ben biraz dr güvenimi kaybettim istiyorumki bisey atlamasinlar! Tedirginim! Sanki ben onlardan daha iyi biliyormuşsum gibi
paşam nasıl yani vajinamimi yıkıcam dıştan sirkeyi suyla karıştırıcam.
saftunç canım inan hep dualarımdasın. Bir tane embriyon göbüşüne konsun inşallah sağlıkla. Amin...
Sibel-duru canım her şey iyiymiş sevindim. O haftalarda sanki hepimiz benzer şeylerden şikayet ettik. özellikle vajinada baskı...
Paşam rica ederim...
Yaren nasılsın? Telefon edeceğim müsait olur musun kestiremiyorum. Cemil hocaya bildirdin mi?
Iyiyim kuzum,yatak odasıyla koridorun peteğini çıkarıyor bişzimkiler daha büyüğünü takıyorlar ev az ısınıyor diye aman dünyanın işi çıktı,çok yağmur yağıyor elektrik de gitti neyse uzun sürmedi geldi,duyaydınnasılsın benim panik atak kardeşim
Chnb sen nasılsın hoş senle konuştuk bugün
Iyiyim kuzum,yatak odasıyla koridorun peteğini çıkarıyor bişzimkiler daha büyüğünü takıyorlar ev az ısınıyor diye aman dünyanın işi çıktı,çok yağmur yağıyor elektrik de gitti neyse uzun sürmedi geldi,
Çarşamba günü randevumuz var,bira n önce günler bitsin diye bekliyorum artık ayaklanıp kendi işimi kendim yapmak istiyorum herkes çok yoruldu
Sağol canım düşünmen yeter,kayınpederim yaptı sağolsun onun da elinden gelir böyle şeylerben geliyim yardıma bebem şöyle evini hazırlıyalım gelene gidene elelrimle keklar mamlaar yapıyım gelen gider yer birde seni güldürüm temem b iş hayırlı olsn bu arada güle güle kllan petek deseydim eşim gelir yapardı sevabına kız
Sibel duru evet ilk dikişim olucak kısmet olursa inşallah ilk ve son olsun . Zaman senin icin bizim icin su gibi akıp geçsin 40 hft dayı sağlıklı görmeyi nasip etsinbenim ki biraz karışık tam yetmezlik değil suyunda gelmişti ilkinde denicem ya tutarsa diye... Ah ah ! Senin kacinci haftada atildi dikis ! Ya ben biraz Dr güvenimi kaybettim istiyorumki bisey atlamasinlar! Tedirginim! Sanki ben onlardan daha iyi biliyormuşsum gibi
Paşam nasıl yani vajinamimi yıkıcam dıştan sirkeyi suyla karıştırıcam.[/QUO
benim 19. hafta ki kontrolümde hiç birşey yoktu 20. haftada farkedildi ve aynı gün dikiş atıldı 7 hafta olacak nerdeyse dikişten sonra sıkıntı yaşamadım diğer arkadaşlar gibi sürekli yatmadımda çok şükür bi 34 ü görsem sonrada ne kadar kalırsa kardır dicem ama hayırlısı doktoruna güvenmiyosan değiştirme imkanın varsa değiştir canım ya doktor çok önemli Allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah ama yinede tedbir şart
Umudumuzu inancımızı yitirmeyelim inanın ben burda bir sıkıntı yazacakken okadar çok düşünüyorumki yaşadıklarınıza empati geliştirmek bile çok acı ama Allahın bize emanet ettiği canada sahip çıkalım bukadar kendimizi yıpratmamız üzülmemizde doğru değil sizn acısı benimkinden çok dünyadaki birçok insanın acısıda sizinkinden çok ama biliyorumki herkesin dağı kendine büyük herkesin karı kendine çok.Sizleri çok seviyorum iyi olun
BEN EMBRİYOLOGLARDAN HABER BEKLİYORUM İÇİMDE BİR SIKINTI YOK GÜZEL RÜYALAR GÖRDÜM İNŞALLAH YUMURTALAR GÜZELCE GELİŞİP ANNESİNE SIMSIKI TUTUNACAK
Kızlar 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmiş embriyolog aradı durumu iyi dedi.Pazartesi 2 de transferim var.1 tane olsun benim olsun.
BENDE ÇIKINCA KIRLIDIN ZANNETTİM
CANIM SİRKELİ SYLA YIKA ORANI BEBEM İLTAABA BİBREBİR BRDAKİLER HEP ÖLE YAPTI DİKİŞTEN ÖNCE VE SONRA RABBİM YADIMCIN OLSN BENDE OGLMDA İLTAAP VAR DEDİLER FİTİL VERMİŞTİ DOKTORM ALLAHIM FİTİL NE YAKIYORD İÇEİR İTERKENPROSEDÖRÜNÜ OKDM PLESENTANIN ERKEN AYRILMASI YAZIYORDU ACABA DİYORM ONDAN DÜŞTÜ OGLUM
[QUO=sibel_duru;28506109]canım nidilatı burdan okuduğum kadarıyla biliyodum çoğu arkadaş kullanıyo sordum doktora prepar daha etkili bunu kullan dedi ama gerçektende daha sadece 4 tane içtim oda yarım yarım kasılmam kesildi çok çok aşırı kasılması olanlarda 2 saatte bir tam tablet veriyolarmış yada serum inanırmısın okadar tırstımki kalp atışını ölçmek aklıma bile gelmedi ama şöyle tarif edeyim kalbim boğazımda atıyo gibiydi ağzımdan çıkacak zannettim Allahım 40 haftaları sanada göstersin daha önceki sıkıntılarının hiçbirini yaşama inşallah sen çok çekmişsin ve okuduğum kadarıyla hala daha çekiyorsun Allahta mükafatını verecektir emin ol.
Iyiyim kuzum,yatak odasıyla koridorun peteğini çıkarıyor bişzimkiler daha büyüğünü takıyorlar ev az ısınıyor diye aman dünyanın işi çıktı,çok yağmur yağıyor elektrik de gitti neyse uzun sürmedi geldi,
Çarşamba günü randevumuz var,bira n önce günler bitsin diye bekliyorum artık ayaklanıp kendi işimi kendim yapmak istiyorum herkes çok yoruldu
benim lohusalığım 27 gün falan sürmüştü..40.günde adetimi oldum..
benim adetim öncekilere göre daha yoğun geçmişti..normalde 6 günde biten adetim kürtaj sonrası 8 günü buluıyodu..son2-3 gün damla damlada olsa temizlenmem 8 gün oluodu..
bende de bel ağrısı oluyo ara ara ben çok fazla hareket etmediğim için vücudumun hamlaştığını düşünüyorum....
tabi bebekte büyüyor onunda etkisi oluyor...
sürekli olmuyor ama Allaha sükür...
bu arada serklaj sonrası seruma karıştırıp verdiler preparı bana..3 gün boyunca..gerçekten çok çarpıntı yapıyor ayrıca bana çok sıkıntıda yapmıştı....
kalbim atarken bütün vücudum sarsılıyordu resmen...
sen preparı bundan sonra sürekli mi kullanacaksın??yoksa kasılmalar geçene kadar mı?
paşam da yazmış. ben de dahil çoğumuz sirkeli suyla wc sonrası vajinal temizlik yaptık. yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi koyduk. her wc sonrası kullandık...
Sağol canım düşünmen yeter,kayınpederim yaptı sağolsun onun da elinden gelir böyle şeyler
ALLAHIM BEN ZATEN PANİK ATAGIM DÜŞÜNEMİYORM KENDİMİ O İLAÇI İÇERKEN NE KADAR SÜRÜYOR ÇARPINTI CANIM ÇOK SOR SORYORM PARDON MERAK ETTİMDE BENİM İÇİN NABZINI ÖLÇERMİİSN OZAMAN
canım yemeklik sogan ymurtalıkları çogaltıyor rahimi kasıyor bizim geline okadar dedim yeme diye hatn o akşam yedi sonra sabah kadar rahimi kasılmış bebege birşey olucak diye aklı çıkmış bir daha yermi yemz aklında bulunsun bebemPaşam kuru soğanla,yeşil soğandamı düşük yaptırıyormuşş.ilk defa duydum bunu..kanı sulandırıyor demekki..
ya ben 1 litre suyun içine yarım şişeden fazla sirkeyi koydum iki defa kullandım çok yaktı diye döktüm hepsini 5-6 damla yetiyomu
Kız tadı falan kalmadı balon gibi şiştim ayak bileklerim ağrıyor,sırtım ağrımayı hiç bırakmadı zaten,çartpıntı cabası,gece son 1 aydır uyuyamıyorum zaten sabah 5 te gözümden uyku akıyor ama yatamıyorum oturduğum yerde kafam düşüyor ama bj sefer de sırtım tutuluyor,bir an evvel doğurayım da uykusuz bırakan oğlum olsun,ağrı sızı yüzünden uyuyamamak daha çileli geliyor bana,bi de en azından annem kayınvalidem yatdımcı olur ilk bir ay,uyuturlar beni diye umut ediyorumKolay gelsin
Ayni durumu atlatmis birisi olarak evin durumunu hayal edebiliyorum
Insallah carsamba gunu randevundan guzel haberlerle gelirsin bakalim bebis ne kadar olmus
Dogum tarihide kaba taslak netlesir ne guzelrabbim bizlerede gostersin.
Bence bu gunlern tadini cikar kisa bir sure sonra maraton basliycak
Ev isi yemek gelenler en onemliaide uykusuz geceler
Kız tadı falan kalmadı balon gibi şiştim ayak bileklerim ağrıyor,sırtım ağrımayı hiç bırakmadı zaten,çartpıntı cabası,gece son 1 aydır uyuyamıyorum zaten sabah 5 te gözümden uyku akıyor ama yatamıyorum oturduğum yerde kafam düşüyor ama bj sefer de sırtım tutuluyor,bir an evvel doğurayım da uykusuz bırakan oğlum olsun,ağrı sızı yüzünden uyuyamamak daha çileli geliyor bana,bi de en azından annem kayınvalidem yatdımcı olur ilk bir ay,uyuturlar beni diye umut ediyorum
Amin canım sizlere de göstersin ama siz benim gibi çok kilo almayın,mümkünse şimdiki kilonuzdan da aşağı inin,kilolu insanlar nasıl daralmıyor onu düşünüyorum valla
Bebiş hızlı kilo alıyordu kesin tosuncuk oldu,karnım da karayollatı haritası gibi olduacayip bir yaratık oldum hehehe büyük ablam balıkesirden gelcek sömestr tatiline, şok olacak görünce beni
ya ben 1 litre suyun içine yarım şişeden fazla sirkeyi koydum iki defa kullandım çok yaktı diye döktüm hepsini 5-6 damla yetiyomu
Kızlar kürtajdan sonra ilk adetiniz nasıl oldu? Benim 35. günde lekelenmelerim başladı hafif hafif kanamaya döndü ama 39. gün hala eski adetlerim gibi olamadım. Bir anormallik var gibi geliyor korkuyorum. Siz ce normal mi sizler de böyle yaşayan oldu mu? Rahim de yapışıklık olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?