Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
saftunç canım inan hep dualarımdasın. bir tane embriyon göbüşüne konsun inşallah sağlıkla. Amin...

sibel-duru canım her şey iyiymiş sevindim. o haftalarda sanki hepimiz benzer şeylerden şikayet ettik. özellikle vajinada baskı...

paşam rica ederim...

yaren nasılsın? telefon edeceğim müsait olur musun kestiremiyorum. cemil hocaya bildirdin mi?

Sağol canım amin darısı başına olsun inşallah

metalcim eve çıkmanıza çok sevindim,sütün bol yavrun da iştahlı olsun inşallah

Yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler,bizim evde petekler değişiyor yatak odasıyla koridorunki küçüktü ısıtmıyordu,ev ayakta,çok teferruatlı okuyamadım inşallah herkesler iyidir

canım taharet syna sirke damlatıyorsn 8 damla 2 litrelik şaşal şişesine damlat her wc yıka orayı aman diyim dikkat et paml giy iç çamaşıırnı şimdi laylon dantelli yiyiyorlar sen onlarda olma ay utandım baken mesela külo çok verdim şimdi büyük egliyor iç çamaşırlarım yıkadım kalkdırdım kendime yeni cicicler aldım Sende dikkat et çok terletme oranı dar giyme mümkünse bol olsn çamaşırın altındakide tabi birde bol kur olsn günlük ped sakın kllanma intim temizligi diye kozmetik şeyler var orayı yıkamaya aman diyim ondanda kllanma en iyisi sirke mantara bile birebir
kızlar kan inceltici kllanalar nanasa kivi yemesinler anana düşük yapıyormuş rahimi kasıyormuş ben kıızmda çok yedim allahım sen esirge şimdi
maydonoz
dereotu
nane
kereviz
yeşil ve yemeklik sogan
anansa kivi yemesinler dedi doktor bol bol meyve yiyin ama zararsızlarından

duyaydın nasılsın benim panik atak kardeşim
Chnb sen nasılsın hoş senle konuştuk bugün
Iyiyim kuzum,yatak odasıyla koridorun peteğini çıkarıyor bişzimkiler daha büyüğünü takıyorlar ev az ısınıyor diye aman dünyanın işi çıktı,çok yağmur yağıyor elektrik de gitti neyse uzun sürmedi geldi,
Çarşamba günü randevumuz var,bira n önce günler bitsin diye bekliyorum artık ayaklanıp kendi işimi kendim yapmak istiyorum herkes çok yoruldu

ben geliyim yardıma bebem şöyle evini hazırlıyalım gelene gidene elelrimle keklar mamlaar yapıyım gelen gider yerbirde seni güldürüm temem b iş hayırlı olsn bu arada güle güle kllan petek deseydim eşim gelir yapardı sevabına kız

Sağol canım düşünmen yeter,kayınpederim yaptı sağolsun onun da elinden gelir böyle şeyler

Kızlar 2 yumurta toplanmıştı 1 tanesi döllenmiş embriyolog aradı durumu iyi dedi.Pazartesi 2 de transferim var.1 tane olsun benim olsun.

Hadi bakalim hayirlisi olsun cok sevindim

08/02 buyuk gun insallah seninde haberlerini alicaz.

ALLAHIM BEN ZATEN PANİK ATAGIM DÜŞÜNEMİYORM KENDİMİ O İLAÇI İÇERKEN NE KADAR SÜRÜYOR ÇARPINTI CANIM ÇOK SOR SORYORM PARDON MERAK ETTİMDE BENİM İÇİN NABZINI ÖLÇERMİİSN OZAMAN [/QUOTE]

sor tabi olurmu hiç öyle şey ölçerim tabi ama her defasında daha azalıyo gibi etkisi ilacı içtikten tam 40 dk sonra başlıyo yaklaşık bir saat sonra duruyo çarpıntı ilk içtiğimde görmen lazımdı heryerim titriyodu hani arabaların arkasına küçük süs köpekler koyarlarya kafaları sürekli sallanır onlar gibi olmuştum yaa titremekten şükür geçiyo gibi bel ağrılarımda

Kolay gelsin
Ayni durumu atlatmis birisi olarak evin durumunu hayal edebiliyorum

Insallah carsamba gunu randevundan guzel haberlerle gelirsin bakalim bebis ne kadar olmus
Dogum tarihide kaba taslak netlesir ne guzel rabbim bizlerede gostersin.

Bence bu gunlern tadini cikar kisa bir sure sonra maraton basliycak
Ev isi yemek gelenler en onemliaide uykusuz geceler

ben sürekli yatmadığım için ondan olamaz sanırım ağrı ama akşama doğru acayip bi rahatlık geldi belime bende anlamadım acaba bu preparın ağrı kesme özelliğidemi varki dün ilk kullandığımda bende çok kötü oldum bide yarım tabletle tamamını içtiğimi düşünemiyorum kasılma kalmadı bugün sadece 1 defa oldu 14 şubatta kontrolüm var ozamana kadar kullanıcam canım sonrasını bilmiyorum

Paşam kuru soğanla,yeşil soğandamı düşük yaptırıyormuşş.ilk defa duydum bunu..kanı sulandırıyor demekki..

paşam da yazmış. ben de dahil çoğumuz sirkeli suyla wc sonrası vajinal temizlik yaptık. yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi koyduk. her wc sonrası kullandık...

ya ben 1 litre suyun içine yarım şişeden fazla sirkeyi koydum iki defa kullandım çok yaktı diye döktüm hepsini 5-6 damla yetiyomu

Sağol canım düşünmen yeter,kayınpederim yaptı sağolsun onun da elinden gelir böyle şeyler
iyi sevindim ebbem eşim o işi yapıyor aklında bulunsun
ALLAHIM BEN ZATEN PANİK ATAGIM DÜŞÜNEMİYORM KENDİMİ O İLAÇI İÇERKEN NE KADAR SÜRÜYOR ÇARPINTI CANIM ÇOK SOR SORYORM PARDON MERAK ETTİMDE BENİM İÇİN NABZINI ÖLÇERMİİSN OZAMAN

sor tabi olurmu hiç öyle şey ölçerim tabi ama her defasında daha azalıyo gibi etkisi ilacı içtikten tam 40 dk sonra başlıyo yaklaşık bir saat sonra duruyo çarpıntı ilk içtiğimde görmen lazımdı heryerim titriyodu hani arabaların arkasına küçük süs köpekler koyarlarya kafaları sürekli sallanır onlar gibi olmuştum yaa titremekten şükür geçiyo gibi bel ağrılarımda[/QUOTE]
allahım bu ilaç bana göre degil galiba içemem az kalbim 100 atsa paşa frar:18::18::18:rabbimde nasip etmesin işşallah allah yardımcın olsn bebem ne diyeyim
Paşam kuru soğanla,yeşil soğandamı düşük yaptırıyormuşş.ilk defa duydum bunu..kanı sulandırıyor demekki..
canım yemeklik sogan ymurtalıkları çogaltıyor rahimi kasıyor bizim geline okadar dedim yeme diye hatn o akşam yedi sonra sabah kadar rahimi kasılmış bebege birşey olucak diye aklı çıkmış bir daha yermi yemz aklında bulunsun bebem
ya ben 1 litre suyun içine yarım şişeden fazla sirkeyi koydum iki defa kullandım çok yaktı diye döktüm hepsini 5-6 damla yetiyomu

canım 2 litre suya 8 damla damlat temem bu iş afedersin okada dikkat ederim oaraya mantardan kurtulmam inan bunu yapıca geçiyor ay utandım bak
kızlar eşim geldi bgen çıkıyorum eşimle ilgileneyim sonra görüşürüz

Kız tadı falan kalmadı balon gibi şiştim ayak bileklerim ağrıyor,sırtım ağrımayı hiç bırakmadı zaten,çartpıntı cabası,gece son 1 aydır uyuyamıyorum zaten sabah 5 te gözümden uyku akıyor ama yatamıyorum oturduğum yerde kafam düşüyor ama bj sefer de sırtım tutuluyor,bir an evvel doğurayım da uykusuz bırakan oğlum olsun,ağrı sızı yüzünden uyuyamamak daha çileli geliyor bana,bi de en azından annem kayınvalidem yatdımcı olur ilk bir ay,uyuturlar beni diye umut ediyorum

Amin canım sizlere de göstersin ama siz benim gibi çok kilo almayın,mümkünse şimdiki kilonuzdan da aşağı inin,kilolu insanlar nasıl daralmıyor onu düşünüyorum valla

Bebiş hızlı kilo alıyordu kesin tosuncuk oldu,karnım da karayollatı haritası gibi oldu acayip bir yaratık oldum hehehe büyük ablam balıkesirden gelcek sömestr tatiline, şok olacak görünce beni

benim ablamda ben kilo verdigimi görmedi şok olucak he heneyse sizler doym olmaz ben kaçtım eşimle tv izlicezde

Canim ya benimde adetim cok kotu durumda ilk kurtajdan sonra baya az geliyordu boyle siyah siyah anca 2 ped kullaniyordum oda dolmuyordu simdi 2ay oldu yine bebegimi kaybedeli plesantayi kurtajla aldi doktor bugun adetim geldi ama inan canim cok sikkin benim adetim artik hic gelmiyor iki uc tane gunluk ped koydum dusun yani gunluk pedle idare edebilecek kadar kotu durumdayim bakalim yarin gelirmi cogalma olur insallah 7 aydir adet olmadim bukadarla kalirsa inan ters giden birseyler var diyecegim bende artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…