- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.361
Sevgilerimle...
Hayırlı pazarlar arkadaşlar.Yarın ameliyatım var.Dualarınızı eksik etmeyin.
maşallah canım iyi düşmüş. bizim 10 gün önce 5 ti hala. kadıköyde iskeleden natilusa doğru giderken medikalden almış. zeyneç mi neymiş adı? kimi 180 e , vs satıyormuş. eşim 155 e almış oradan...
canım başlarda düzensizlik oluyor dr ne sordun mu? 40 çıkınca kontrole gittin mi?
canım ya, seni çok merak ettim geçen arda beyin aralıkta kendine iyi bak programındaki görüntülerini izledim. isim vermeden senden bahsetti. çok şaşırdım normal serklaj niye atmadı acaba? yardımcı da iyi olmuş. kızın da hayırlı olsun... hep yaz...
Göğüs üçüm cok az var emzirirken çıkıyor sanki,bende silokon ucundan şüpheleniyorum tam cekemiyor demekki,iki gündür çıplak veriyorum emıyor aslında cekigni hissediyorum ama yoruluyor uyuya kalıyor zamanla onada alisir sütümü sagip vermeyi dusunuyorum mahrum kalmasın,mama istemesmd mecburum vücudunda su kaybı cok olmuş en azından kendini toparlayana kadar destek yapicam,ya benim anlamadığım ac kalan bebek aglamazmi emziriyordum uyuyordu kilosu 2814 den 2372 düşmüş,hiç beslenmedi şaşırdım simdi emmeden sonra 10-20 cc alıyor mamayıeylulgulu canım gecmiş olsun Allah şifa versin inaşallah
oncelikle bol bol emzir kuzunu hık dedikce kendini memede bulsun :) ustune de mama simdilik zaten emdikten sonra anca 20-30 cc icer
sonra da hafif sekerli su ver,suyu da sık sık ve icebildigi kadar ver
bebegin ne kadar cok sıvı alır ve ne kadar cok kaka idrar yaparsa sarılıgını o kadar cabuk atar
ilk 10 gun sarılık acısından onemli dikkatli olmanız lazım
bu arada meme ucu kullanıyorum demişsin,hic mi ucu yok memelerinin yani ice gocuk gibi mi,eger oyle degilse az da olsa uc varsa plastik ucları kullanmana gerek yok buyuk ihtimalle.Plastik uclarla da emzirebilirsin ama zamanla bebegin ona alışırsa randımanlı ememez,elbette su anda en muhimi bol bol sıvı alması ve sarılıgının duşmesi.Anne sutune ne kadar onem verdigini biliyorum,sakin mama vermek seni yıldırmasın,sarılık gecsin ustune iyice dusersin emzirme işinin,bir sıkıntı olursa yeni topigimizde konuşuruzsaglıcakla
Canım acil almam lazım. Mümkünse bugün insallah açıktır magzaZEYMED MEDİKAL
RASİMPAŞA MAH. ORGANİZE ŞAHAP GÜRLER CAD. EMEK APT. NO:14 / A
KADIKÖY / İSTANBUL
Telefon numarası : (0216) 405 15 60
Faks numarası : (0216) 405 15 62
E-posta adresi : ? @ zeymed.com.tr
İnternet sitesi : Zeymed Medikal
canım ben bu minik olandan memnun kaldım. Bir de forumlardan temiz bir arkadaş çok az kullanmış 100 tl ye satıyordu.burcuerdem adında. düşünürsen bak...
eylulgulu canım gecmiş olsun Allah şifa versin inaşallah
oncelikle bol bol emzir kuzunu hık dedikce kendini memede bulsun :) ustune de mama simdilik zaten emdikten sonra anca 20-30 cc icer
sonra da hafif sekerli su ver,suyu da sık sık ve icebildigi kadar ver
bebegin ne kadar cok sıvı alır ve ne kadar cok kaka idrar yaparsa sarılıgını o kadar cabuk atar
ilk 10 gun sarılık acısından onemli dikkatli olmanız lazım
bu arada meme ucu kullanıyorum demişsin,hic mi ucu yok memelerinin yani ice gocuk gibi mi,eger oyle degilse az da olsa uc varsa plastik ucları kullanmana gerek yok buyuk ihtimalle.Plastik uclarla da emzirebilirsin ama zamanla bebegin ona alışırsa randımanlı ememez,elbette su anda en muhimi bol bol sıvı alması ve sarılıgının duşmesi.Anne sutune ne kadar onem verdigini biliyorum,sakin mama vermek seni yıldırmasın,sarılık gecsin ustune iyice dusersin emzirme işinin,bir sıkıntı olursa yeni topigimizde konuşuruzsaglıcakla
canım öncelikle allah analı babalı atalı büyütsün işallah elinden ekmek yedigin günleri görürüsün işşallah diyerekten önce bir öpemsonra ekliyim bol sıvı al dereotu blgr dt krs ye kayısı yap iç fazla şekerli yapmana gerek yok bol s iç ayagını sırtını sıcak tut allahım bizlere nasip etsin işallah
şimdi ne gzüel kokuyordr o canım ya aklına geldikçe her yıkadıgında benim için koklachnbcim baktım ardanın tivitine senin resmin var çok dyglandım birde benim resmimide koyuyormuş 3 bebegi vefat etti vs şimdi kucagına aldı bebegi diye
erkencisin bakıyorm bebem bende erken kalktım çok mtlym 700 gram vermişim yaşasın
Hayırlı pazarlar arkadaşlar.Yarın ameliyatım var.Dualarınızı eksik etmeyin.
Canım 26aralıkta perinatologa gittim bakmadı doktor 40in cikmamis dedi ama bebegi kaybettikten sonra takibimi yapan doktor baktı hiçbir test herhangi birşey yapmadan rahim agzi yetmezligi dedi birde vajinanın içine baya mantar yayılmış onu söyledi tedaviye başladı ben ilk bebegi kaybettikten sonra adetim çok azaldı canım şimdide hiç gelmiyor ınan canım çok sıkkın gerçi ikinci bebeğe hamile kaldığım ayda hiç gelmemişti ama yumurtlamam olmuştuki hamile kalabilmistim simdi mart gibi korunmayi birakicam yine inşallah yine yumurtlamam iyi olur birde senin laparoskopik serklaj di sanırım alttan dikmislermiydi hiç daha once bende alttan dikmek gerekiyor derse doktor birdahaki hamileligimde ben riske atmayip direk senin gibi laparoskopik serklaj mı yaptirsam diyorum 3.kere ayni acilari yaşamak istemiyorum
Göğüs üçüm cok az var emzirirken çıkıyor sanki,bende silokon ucundan şüpheleniyorum tam cekemiyor demekki,iki gündür çıplak veriyorum emıyor aslında cekigni hissediyorum ama yoruluyor uyuya kalıyor zamanla onada alisir sütümü sagip vermeyi dusunuyorum mahrum kalmasın,mama istemesmd mecburum vücudunda su kaybı cok olmuş en azından kendini toparlayana kadar destek yapicam,ya benim anlamadığım ac kalan bebek aglamazmi emziriyordum uyuyordu kilosu 2814 den 2372 düşmüş,hiç beslenmedi şaşırdım simdi emmeden sonra 10-20 cc alıyor mamayı
Yeni topikten bahsetmişsinz nerde kaçırmışım
Canım acil almam lazım. Mümkünse bugün insallah açıktır magza
gramların hayırlı olsun paşam...
Allahın izniyle sen de o günleri göreceksin...
Allah yardımcın olsun inşallah güzelce atlatrsın...
canım kayıplarında çok ağrın sancın oldu mu, olaylar aniden mi gelişti? çok ağrın olmadysa genelde r.a.y deniyor. doğumunu yaptıran belki olaylara göre belki de tedbiren serklaj diyordur. bazen ileri hafta kaybı olana tedbiren serklaj yapıyorlar... canım yaşın kaç bilmiyorum benim de çok azaldı amh denen yumurta rezervi testi yaptırdım menopoz sınırı çıktı ailede var çünkü bizde. sizde yoksa endişe etme ama. dr n normal mi diyor adet olamamana?
yok canım benim önceden serklajım hiç olmadı. 12. haftada 1.8 diye öyle dikiş attı. dr n kim? laparoskopiki herkes yapamaz. istanbula yakınsan Arda beye görün derim. teşhis için ayrıca cemil hoca da çok iyidir benim ilk o koydu teşhisimi. bir de serklaj şekline dr karar verir senin için uygununu. laparoskopik çok zor hele hamileyken. benim başka sorunlar da oldu serklajım çok zor geçti. senin doğumların normal miydi? belki konuştuk bu aralar yeni arkadaş çok o yüzden hikayeleri unutuyorum...
canım emzirmeden önce elinle göğüs ucunu uyar ver memeyi. silikon bence kullanma tutar yavaş yavaş. biberon içmiyorsa az kaşıkla da ver. 2 saatte bir ayağını sık uyandır.
telefon et istersen açık mı?
Canim ben cumartesi gunuydu kendimi halsiz kotu hissetmeye basladim doktoruma gittim sadece bebege odaklanmisti bakti bebege hersey normal dedi pazartesi gunu iyice kotu oldum ateslendim buzamana kadar bir sancim agrim olmadi sali sabahi uyandim tuvalete girdim kanli akintim geldi hemen doktoru aradim gittim yine hersey normal dedi eve gonderdi beni ama bizler hissediyoruz canim bir terslik vardi hissediyordum sonra aksama dogru 2 dk bir sanci vurmaya basladi aradim yine hemen hastaneye gectim 5 cm acilmis dedi bakti serklaj olabilir aslinda ama dedi yaparsam acilmaya devam ederse rahim rahim agzi parcalanabilir dedi yapmadi bebegin dogmasini bekledi o gece butungece sanci cektim olaylar bu sekilde gelisti yani ray nasil birsey pek bilgim yok canim bu arada yasim 31 bende yumurtlama testi yaptirmistim 6. 45 cikmisti cokta iyi sayilmaz aslinda canim doktorumu degistiricem ben iki doktora gittim izmirdeyim biri atilla erlerdi hic memnun kalmadim muayeneside hic hijyenik degil bana ilk kurtajda o enfeksiyon kaptirdi sonra benden 2ay para almadilar hatalarini biliyorlar tabi simdi namik demire gidicem sali gunu tum sikayetlerimi ona soyleyecegim aralikta gitmistim namik demire bakmadi lohusayim diye testler yapicakmis oyle dedi gerekirse istanbulada gelirim ama benim ilk hamilelikte 4. Haftada kurtaj oldum 2. Hamilelikte normal dogum oldu canim plasentayi kurtajla aldilar ben seni takip ediyorum canim sizler umut oluyorsunuz bize
Bende silikonsuz alistirmaya çalışıyorum uyariyorum meme ucunu ucundan emıyor hemşireler kahverengi kısmının yarısını alması lazım diyor onda zorlanıyor bazen alıyor bazen alamıyor,biboronla veriyorum mamayı hemşireler alışmasın memeden kesilir dedi,kadehle vermesini gösterdiler evde denedim ama korktum kontrolsüz geldi bana mecbur biboranla veriyorum,gramların hayırlı olsun paşam...
canım kayıplarında çok ağrın sancın oldu mu, olaylar aniden mi gelişti? çok ağrın olmadysa genelde r.a.y deniyor. doğumunu yaptıran belki olaylara göre belki de tedbiren serklaj diyordur. bazen ileri hafta kaybı olana tedbiren serklaj yapıyorlar... canım yaşın kaç bilmiyorum benim de çok azaldı amh denen yumurta rezervi testi yaptırdım menopoz sınırı çıktı ailede var çünkü bizde. sizde yoksa endişe etme ama. dr n normal mi diyor adet olamamana?
yok canım benim önceden serklajım hiç olmadı. 12. haftada 1.8 diye öyle dikiş attı. dr n kim? laparoskopiki herkes yapamaz.
istanbula yakınsan Arda beye görün derim. teşhis için ayrıca cemil hoca da çok iyidir benim ilk o koydu teşhisimi. bir de serklaj şekline dr karar verir senin için uygununu. laparoskopik çok zor hele hamileyken. benim başka sorunlar da oldu serklajım çok zor geçti. senin doğumların normal miydi? belki konuştuk bu aralar yeni arkadaş çok o yüzden hikayeleri unutuyorum...
canım emzirmeden önce elinle göğüs ucunu uyar ver memeyi. silikon bence kullanma tutar yavaş yavaş. biberon içmiyorsa az kaşıkla da ver. 2 saatte bir ayağını sık uyandır.
kız gidelim dövelim yavruyu ne dersinBu arada femical yesim hanima 3 kez mail attim arda beyin resimleri icin geri donmediler
sagol bebem sizlere layık olmaya çalışıyorm iştegramların hayırlı olsun paşam...
yok canım benim önceden serklajım hiç olmadı. 12. haftada 1.8 diye öyle dikiş attı. dr n kim? laparoskopiki herkes yapamaz. istanbula yakınsan Arda beye görün derim. teşhis için ayrıca cemil hoca da çok iyidir benim ilk o koydu teşhisimi. bir de serklaj şekline dr karar verir senin için uygununu. laparoskopik çok zor hele hamileyken. benim başka sorunlar da oldu serklajım çok zor geçti. senin doğumların normal miydi? belki konuştuk bu aralar yeni arkadaş çok o yüzden hikayeleri unutuyorum...
Canim ben cumartesi gunuydu kendimi halsiz kotu hissetmeye basladim doktoruma gittim sadece bebege odaklanmisti bakti bebege hersey normal dedi pazartesi gunu iyice kotu oldum ateslendim buzamana kadar bir sancim agrim olmadi sali sabahi uyandim tuvalete girdim kanli akintim geldi hemen doktoru aradim gittim yine hersey normal dedi eve gonderdi beni ama bizler hissediyoruz canim bir terslik vardi hissediyordum sonra aksama dogru 2 dk bir sanci vurmaya basladi aradim yine hemen hastaneye gectim 5 cm acilmis dedi bakti serklaj olabilir aslinda ama dedi yaparsam acilmaya devam ederse rahim rahim agzi parcalanabilir dedi yapmadi bebegin dogmasini bekledi o gece butungece sanci cektim olaylar bu sekilde gelisti yani ray nasil birsey pek bilgim yok canim bu arada yasim 31 bende yumurtlama testi yaptirmistim 6. 45 cikmisti cokta iyi sayilmaz aslinda canim doktorumu degistiricem ben iki doktora gittim izmirdeyim biri atilla erlerdi hic memnun kalmadim muayeneside hic hijyenik degil bana ilk kurtajda o enfeksiyon kaptirdi sonra benden 2ay para almadilar hatalarini biliyorlar tabi simdi namik demire gidicem sali gunu tum sikayetlerimi ona soyleyecegim aralikta gitmistim namik demire bakmadi lohusayim diye testler yapicakmis oyle dedi gerekirse istanbulada gelirim ama benim ilk hamilelikte 4. Haftada kurtaj oldum 2. Hamilelikte normal dogum oldu canim plasentayi kurtajla aldilar ben seni takip ediyorum canim sizler umut oluyorsunuz bize
mesela benim doğuştan r.a. uzunluğum kısa cemil hoca söylemişti. Arda bey takip dedi ama çok erken kısalınca serklaj yaptı. gerçi doğuştan kısa olup vakitli doğum yapan da oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?