- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.381
kız gidelim dövelim yavruyu ne dersin
sagol bebem sizlere layık olmaya çalışıyorm iştebir daha kaçamak yok beni aşure ayı maffetti kendimimi kandırıyorm ney işallah 7 görücem yine b sefer kaçmaz
gel yavrum ben seni misafir ederim rabbim herşeyin hayırlısını versin işşallah
canım banada kendi doktorm kızı dogurdugumda kontürole gittim bana 2.5 cm dedi rahim boyu kızıma dikiş atıldıgı zamanda 3.2 di:44::44:anlamadıgım dogum ettimde rahim boyudamı kısıldı:44::44:arda bey normal serklaş yapar degilmi abdominal serklaj yapsaydı derdi degilmi:18::18:aslında abdominal çare olursa altan olucagına üsten dikse olmazmı korkyorum gene yavrma birşey olur diye
yemkeleri yaptım beyazlıları atıcam makinaya evi dip köşe temizlicem eşim evde giremem bgün galiba
Siddete hayir
Bende silikonsuz alistirmaya çalışıyorum uyariyorum meme ucunu ucundan emıyor hemşireler kahverengi kısmının yarısını alması lazım diyor onda zorlanıyor bazen alıyor bazen alamıyor,biboronla veriyorum mamayı hemşireler alışmasın memeden kesilir dedi,kadehle vermesini gösterdiler evde denedim ama korktum kontrolsüz geldi bana mecbur biboranla veriyorum,
Canım gerçekten çok üzücü şeyler yaşıyoruz. Ateşim var demişsin hiç test yaptılar mı? İdrar kültürü, vajinal kültür kanda crp, wbc gibi. Ateşin de varsa bence enfeksiyondan açılma olabilir. Serklaj da çok masum değil şayet r. a. y değilse de bir süre takip de edilebilir. namık beyin soğuk olduğu yazıldı ama alanında çok iyi olduğunu da çok okuduk. çok kritik hamilel,kleri devam da ettirdiğini duyduk. Gitmende fayda var beğenmezsen de değiştirirsin. izmirdeki arkadaşların dr lerini de araştır istersen...
Ama seninki doyuyor demekki cekebiliyor,bugün makinayla süt ceketiketen sonra meme ucu çıkmaya başladı,bisey sorcam süt saydıktan sonra bone kadar sude tüketilmeli buzlumda 6 ay buzdolabında 3 güne kadar dayanır diye biliyorum peki dışarda ne kadar durur?sorma canım tam kahverengi benim de olmuyor çoğu zaman... nasıl olacak anlamış da değilim... memye ağırlık verirsen alışmaz hemen...
cnm çok geçmiş olsunIyi geceler kızlar
Dün gece kanamayla ege üniversitesine geldik,hala daha hastanedeyim,korkuttu beni oğlum,kabus gibi bir gece ve sabah geçirdim,sizlere şimdi haber verebiliyorum
Alttan muayene ettiler açılma ya da dikişte birşey bulamadılar,bebek de iyi çpok şükür,bugün kajverengiye döndü akıntım,yalnız 6 dakikada bir kasılmam vardı o yüzden prepar ve magnezyum bağladılar,iki doz da celeston vurdular,inşallah bebeğim daha gelmez,gücendi galiba bana oraö buram ağrıyo yazıyorum diye,dua edin kızlar,çarpıntının alasını yaşıyorum ona da ilaç veriyorlar neyseki
Geceyi doğumhanede geçirdim,yanımda birisi normal doğum yaptı,korkunçtu o dokrtorların tavrı,anlatılmaz yaşanır,tam anlamıyla normal doğurdu ilaçsız uyuşturmadan ve dikişleri de öyle atıldı bağırta bağırta
Benden şimdilik bı kadar en az bir hafta burdaymışım,dualarınızı eksik etmeyin nolur
İyiyim canım yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum sen nasılsın?eylül gülüm grbim nasılsınız kılzar
Canım gecmis olsun duracak insallah 2 hafta daha dikisdenmi geldi acaba bendende kan gelince doktorum dikisden dolayı ara ara olur demiştiIyi geceler kızlar
Dün gece kanamayla ege üniversitesine geldik,hala daha hastanedeyim,korkuttu beni oğlum,kabus gibi bir gece ve sabah geçirdim,sizlere şimdi haber verebiliyorum
Alttan muayene ettiler açılma ya da dikişte birşey bulamadılar,bebek de iyi çpok şükür,bugün kajverengiye döndü akıntım,yalnız 6 dakikada bir kasılmam vardı o yüzden prepar ve magnezyum bağladılar,iki doz da celeston vurdular,inşallah bebeğim daha gelmez,gücendi galiba bana oraö buram ağrıyo yazıyorum diye,dua edin kızlar,çarpıntının alasını yaşıyorum ona da ilaç veriyorlar neyseki
Geceyi doğumhanede geçirdim,yanımda birisi normal doğum yaptı,korkunçtu o dokrtorların tavrı,anlatılmaz yaşanır,tam anlamıyla normal doğurdu ilaçsız uyuşturmadan ve dikişleri de öyle atıldı bağırta bağırta
Benden şimdilik bı kadar en az bir hafta burdaymışım,dualarınızı eksik etmeyin nolur
Bilmiyorum ki dikişe bektı elle muayene de etti dikişten birşey yok dedi hatta kanama da görünmüyor dedi anlamadım,ben kan geldi deyince hemşiresi hemen egeye doğumhaneye gidin dedi,zaten noluyo doğuruyır muyum dedim elim ayağıma dolaştı,bugün de kahverengi oldu,peki bu kan nerden geldi ben de anlamadım,ancak kasdılmalat can sıkıcı,az önce hemşire tansiyon ölçtü o da normalin üstü çıktı,noluyo son dakika şaşkınımCanım gecmis olsun duracak insallah 2 hafta daha dikisdenmi geldi acaba bendende kan gelince doktorum dikisden dolayı ara ara olur demişti
geçmiş olsun canım...Iyi geceler kızlar
Iyi geceler kızlar
Iyi geceler kızlar
Sağol canımCok gecmis olsun canim
Bebeginin iyi olmasina sevindim tum onlemlerde alinmis
Insallah kasilmalarinda azalir
Ve hersey zamaninda gerceklesir
Dogumunu ordami yapicaksin
Canim hamileligim suresince surekli vajinada kasinti vardi mantar krem kullaniyordum o mantar icine yayilmis bebegi kaybettikten sonra anlayabildik idrar kulturu yapildi maya mantari cikti kan tahlillerinde birsey cikmadi r.a.y varmi bilmiyorum yoksa mantardanmi oldu belli degil bakalim gidicem namiga ne diyecek ben gittim namik beye daha once gercekten soguk bir doktor ama benim icin onemli olan isini guzel yapsin yeter ona takilmicam yani daha once gittiklerim guleryuzluydude ne oldu onlarda islerini bilmiyorlar ben duyaydinla gorustum bana birkac isim soyledi sagolsun yardimci olmaya calisti bakalim onlardan birinede gidicem ekstra olarak tek doktorla kalmicam canim
Iyi geceler kızlar
Ama seninki doyuyor demekki cekebiliyor,bugün makinayla süt ceketiketen sonra meme ucu çıkmaya başladı,bisey sorcam süt saydıktan sonra bone kadar sude tüketilmeli buzlumda 6 ay buzdolabında 3 güne kadar dayanır diye biliyorum peki dışarda ne kadar durur?
duyaydin cnm gecmis olsun rabbim sifa versin sana insallah..
benim moralim coj bozuk esim her geldiginde moralim bozuluyor birilerine muhtac olmak ne zor annem babam var ama keske olmasaydilar nefret ediyorum onlardan beni elin adamina muhtac ettirdiler..
kizlar cok kotuyum demin banyo yaptim kirli geceligimi geri giydim ne bahtsizmisim su yasimda cekmedigim cile kalmadi kizlar daha fazla yazamiyacam..
canım hem sıcak hem iyi birarada bulmak zor oluyor. İnşallah senin için iyi olan bir dr bulursun. Arda Beyin aralık programını seyrettin demişti ki her enfeksiyon her hastada aynı etkiyi göstermez. Bazı hastalarda aynı enfeksiyon doğuma neden olurken bazılarında etkilemez demişti. Belki mantar etkilemiştir. Femicalde dr ye sor bölümü var istersen sor genelde dönüyor. Belki farklı bir bakış açısıyla değerlendirir. Bir de özel sağlık sigortası yaptırın diyorum ben herkese...
Evet canim bende supheleniyorum mantarda baslatmis olabilir dogumu bilgilendirdigin icin cok sagol tatlim dr a femicalde sorucam dr a insallah cevap verir canim ben yaptirmak istedim ozel saglik sigortasi yapmadilar bana sabikali gozuyle baktilar iki kere cocuk kaybedince bende yaptirmadim maalesef birde biraz laparoskopik serklaj nasil oluyor bahsedermisin cokmu zor geciyor ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?