- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.421
Diger topikte okudum faydili seyler yazıyor,Medala canım bugün pazar diye dediğin yere gitmedi muhtemelen kapalidir,hellobaby den 199tl aldı her 250 tl alışverişe 100 tl para puan veriyolar ayrıyetten 100tl miz var orda harciyabilcegmiz
hay allah razı olsuunnn...merak ediyodum bu abdominal serklajı...hiç bulamıyodum internette...hep normal serklaj var... izledim ... yalnız bu doktorlar aletle nereyi kesiyolar anlamadım.....KIZLAAR NABERSİNİZ BUARADA..ARADA BAKIYOM YAZDIKLARINIZA :)
canım biz de oyle biliyorduk ve ablam yegenime 6 ay hic bir sey vermedi ne yazık ki kimse de bizi uyarmadı ve aylarca sarılıgını atamadı yavrum,oysa su gerekliymiş,hatta eksikligi tehlikeliymiş bile.Şekerli seyler verilmemeli elbette,sadece sarılık oldugu durumlarda suya azcık seker katılması faydalı oluyor,ben <inciye su anda cok az su veriyorum ama Filize her beslenme sonrası verdim ve icerdi,İnci hic istemiyor kaşıkla ne kadar icirebilirsem iciriyorum.İnşallah bir gun siz de kafa yoracaksiniz su mu versem ne versem diye :)
canım emziriyorum uyuyor demişsin yeni dogan ac da olsa uyur hele hele sarılıgı varsauyuyorsa doymuştur ilkesi daha ilerleyen aylarda gecerli şimdi degil
sen meme ucunu verirken yardımcı olacaksın surekli,elinle meme ucunu sıkıştırıp bebegin de agzını tam actıgı anda ittireceksin ve mumkun oldugu kadar geniş meme ucunu agzına almasına dikkat edeceksin,bu şeklide emerse tam emer,aksi halde tam boşaltamaz memeni.ilk 1 ay zorlanabilr sonra alışacaktır zaten surekli emzirdikce senin gogus ucun da cıkacaktır.
kuzun cok sıvı kaybetmiş,sarılıgınız ilk 24 saatte mi yukseldi yoksa daha sonra mı,ve sebep ne gosterildi,İncinin sarılıgınıın sebebi kan grubu uyuşmazlıgı dendi benim 0+ onun A+,ama Filizde de aynıydı ve sarılıgını cok hafif atlattı,demek ki her bebek farklı tepki veriyor
su anda degeriniz kac
biberonla vereceksen geniş agızlı ve cok az akanlardan ver ki lıkır lıkır icmeye alışmasın,memden gelen sut oyle tazzikli ve kolay gelmiyor cunku
avent 0+ tavsiye ederim
ben de nereye gitti sahba dedim:)) küstü topiğe:)
benim serklajım bundan. canım normalde 3 kesi var bikini bölgesi göbek hizasından sağ ve sol yanlar ama benim mesanede sorun varmış bir de göbek deliğimin 3 cm üstünden kesim var...
o kesilerden kamerayla girilip rahimağzı en üst noktadan dikiliyor...
ben de nereye gitti sahba dedim:)) küstü topiğe:)
benim serklajım bundan. canım normalde 3 kesi var bikini bölgesi göbek hizasından sağ ve sol yanlar ama benim mesanede sorun varmış bir de göbek deliğimin 3 cm üstünden kesim var...
o kesilerden kamerayla girilip rahimağzı en üst noktadan dikiliyor...
bişi daha sorcaadım .... şimdi kaç tane rahim ağzı var..alttan diktikleri yerimi aynı yerimi dikiyorlar bunda...üstten karında girince hani alttan dikilen altta kalıyo ama üstten kesilerek girilince üstte biyer dikiyolar herlade diyorum...ve kesiyolar ya biyerleri kestikleri şey ne ..kesilen yerler öyle kalıyo mu...anladıysam arab olim :)
ya bide bu serklajdan sonra da bebek tutmazsa düşerse nolucak acil ameliyatta karnımızımı kesicekler..alttan dikiş kolaY alınıyor onu anladım.. ama bu dikiş...çok riskli heralde...
rabbaim yardımcın olsn canım benim dualarıms eninle seninle 2 kere konştuk zaten bir kusurum olduysa affolaIyi geceler kızlar
Dün gece kanamayla ege üniversitesine geldik,hala daha hastanedeyim,korkuttu beni oğlum,kabus gibi bir gece ve sabah geçirdim,sizlere şimdi haber verebiliyorum
Alttan muayene ettiler açılma ya da dikişte birşey bulamadılar,bebek de iyi çpok şükür,bugün kajverengiye döndü akıntım,yalnız 6 dakikada bir kasılmam vardı o yüzden prepar ve magnezyum bağladılar,iki doz da celeston vurdular,inşallah bebeğim daha gelmez,gücendi galiba bana oraö buram ağrıyo yazıyorum diye,dua edin kızlar,çarpıntının alasını yaşıyorum ona da ilaç veriyorlar neyseki
Geceyi doğumhanede geçirdim,yanımda birisi normal doğum yaptı,korkunçtu o dokrtorların tavrı,anlatılmaz yaşanır,tam anlamıyla normal doğurdu ilaçsız uyuşturmadan ve dikişleri de öyle atıldı bağırta bağırta
Benden şimdilik bı kadar en az bir hafta burdaymışım,dualarınızı eksik etmeyin nolur
vallahi ne yapıyım bebem sırtım tutulduyd çok şükür eskisi gibi agrımıyorİyiyim canım yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum sen nasılsın?
vallahi sen bana yakın olsan sana bebegim gibi bakardım adamı parasal deyilde manevi yönden çökmesi çok kötü bebem yaduyaydin cnm gecmis olsun rabbim sifa versin sana insallah..
benim moralim coj bozuk esim her geldiginde moralim bozuluyor birilerine muhtac olmak ne zor annem babam var ama keske olmasaydilar nefret ediyorum onlardan beni elin adamina muhtac ettirdiler..
kizlar cok kotuyum demin banyo yaptim kirli geceligimi geri giydim ne bahtsizmisim su yasimda cekmedigim cile kalmadi kizlar daha fazla yazamiyacam..
duyaydin chnb kardeslerim hayat musterek dpgru ama bazi seyler burda yazilmiyor iste herkes annen kaynanan yokmu diyip duruyorlar ne anneme nede kaunanama kotulugum oldu annem uvey kardesimi sezeryanla dogurdu kostur kostur d.bakira gittim kaynanam hasta hep ankaraya hastaneye gelip yatiyor her zaman yaninda yattim refakatcilarda yasi en kucuk bendim hep hastanede ama onlar bana hic yardim etmedi bu yuzden hep esimden bekliyorum bu durum beni cok rahatsiz ediyor banyo yaptirmaya geldi beni temiz gecelik getirmemis belki aklina gelmedi ama bi bayan olsaydi ona soylerdi belki bunun gibi birsuru sey bu kez ona soyluyorum unnuttum ne var diyor anlamiyor beni bebege bi sey olsa butun sorumlulugu senin dedi bu hamileligimde kac kere sanki ben kendim istiyorum kaybetmeyi
canım hem sıcak hem iyi birarada bulmak zor oluyor. İnşallah senin için iyi olan bir dr bulursun. Arda Beyin aralık programını seyrettin demişti ki her enfeksiyon her hastada aynı etkiyi göstermez. Bazı hastalarda aynı enfeksiyon doğuma neden olurken bazılarında etkilemez demişti. Belki mantar etkilemiştir. Femicalde dr ye sor bölümü var istersen sor genelde dönüyor. Belki farklı bir bakış açısıyla değerlendirir. Bir de özel sağlık sigortası yaptırın diyorum ben herkese...
Evet canim bende supheleniyorum mantarda baslatmis olabilir dogumu bilgilendirdigin icin cok sagol tatlim dr a femicalde sorucam dr a insallah cevap verir canim ben yaptirmak istedim ozel saglik sigortasi yapmadilar bana sabikali gozuyle baktilar iki kere cocuk kaybedince bende yaptirmadim maalesef birde biraz laparoskopik serklaj nasil oluyor bahsedermisin cokmu zor geciyor ameliyatnaber bebem sizlere birşey sorucamda otanıyom şey nasıl sorsam adetin 4 oldum geçen ay ondan öncede 30 olmuştum cmartesi eşinle evcilik oynadıkta iş bitti akıntım böle süt kahvesi gibi gelmiş afedersiniz mantarda olmuşum acaba diyorm enfeksiyondanmı old adette olmadı b akıntı neyin nesi korkyorm biri ses versin
Canım büyük geçmiş olsun. Rabbim güç kuvvet versin. Oğluşun biraz daha kalmayı Rabbim nasip etsincanım senin adına çoks eviniyorm şimdiden yavrnu saglıklı güzel günlerde büyüt kardeşim
Gurbetçi,canım ne olur moralini bozma..Demesi kolay biliyorum..Ama arkadaşım ne yapacaksın katlanıcaz..Bebeğini kollarına aldığında herşeyi unutacaksın canım..Eşinde ne yapsın,destek yok bişey yok..Oda bunaldı belki..Sen zaten hastane ortamındasın kaç gündür..İçin sıkıldı,bunaldın..Allah sabrınızı versin canım..Rabbim içini ferahlatsın..geçecek inşallah..her şey geride kalacak..Güzel hayaller kur..İnşallah hepsi gerçek olacak..hayat nasıl gidiyor
:18::18::18:aaman diyim seyretmeyin ben seyretim pişman oldmhay allah razı olsuunnn...merak ediyodum bu abdominal serklajı...hiç bulamıyodum internette...hep normal serklaj var... izledim ... yalnız bu doktorlar aletle nereyi kesiyolar anlamadım.....KIZLAAR NABERSİNİZ BUARADA..ARADA BAKIYOM YAZDIKLARINIZA :)
ah be canım korkuttun bizi,Allah´ın izniyle saglıcakla doguracaksin bebegini az kaldı
Bulgaristanda kaldıgım riskli gebelikler bolumunde seker hastası anne adaylarını 37.haftada sezeryana alıyorlardı,daha gec hic bırakmıyorlardı,senin de 1 haftan kaldı hatırladıgım kadarıyla
en hayırlı zamanda dogsun yavrun saglıcakla inşallah amin!
kışın oda sıcaklıgında 6 saat kadar saklarsın ,yazın 3-4 saat,buzdolabında 24 saat
ne yazık ki oyle,ben Filizi dogururken resmen doktorumun bana yardımcı oldugunu hissediyordum,adam işini yapıyordu,ama İncide yardımcı olmak bir yana sanki kasıtlı işkence ediyrolardı gibiAllah butun bu yolda olanların yardımcısı olsun
metalcim cok sukur hersey iyiye gidiyor,Allah´ın izniyle gunden gune iyi olacak yavrun ve hersey cok guzel olacak.Hep hakkınızı helal edin diyorsun ya burda,sen de helal et canım
Allah´a emanet olun
inci nasıl bebemmaşşallah var resimelerde gördügüm kadarıyla
kızlar günaydınlar olsn bebelererken kalktım kahvaltımı yaptım evim temni zyemegim var harıl harıl dantel yapıcem bir önce silere bakayım didim
mesaj tekrarı...
paşam bilmiyorum adet sonrası bazen leke oluyor ondandır belki...
Canım sor hem de rahimağzı yetmezliği forumundan yönlendirdiler de. Bu forumdan haberdar. sigortaya bildirmeseydin keşke...
Canım sofika bir ara buraya video koymuştu laparoskopik serklaj videosu ama sayfayı hatırlamıyorum mayıs sonu haziran başıydı serklajımdadn önceydi. 3 saate yakın sürdü. sutanesine de yapıldı hamile değilken onun da hemen hemen o kadar sürdü. geçen bahsettim aralıkta Arda beyin cine 5 teki programında rahim ağzı uzunluğu olmayanlara genelde yapılıyor. programda bilgi verdi bak o videoya canım. 3 yerden kesi yapılıyor(benim 4 yerden) sezaryen gibi zor geçti benim. sonrasında zorlandım...
normal atılabilecekse normal daha iyi bence gerekliyse bu yapılmalı...[/QUOTE
Canim sigortaya bildirmesem muhafiyet koyarlar dedi yapan kiz bende bildirmek zorunda kaldim canim seninde ne zorluklar gecmis basindan ama sukur atlatmissin bakalim benim insallah laparoskopik serklaja gerek kalmaz tirstim valla alttan olan daha kolay gibi sanki arda beyin programlarini bende izlemeye calisayim bundan sonra ben bir namiga gideyim olmadi birgun istanbulada gelirim arda beye gorunmeye
Arkadaslar ben söylediniz gibi 0,500 lt suya biraz sirke damlattim böyle azıcık suyun rengi dondü onla susta vajinamimi dıştan yıkadım ay inşallah şifa olur siz surekli yenimi yapıyorsunuz yoksa bir iki günlük durmuştu kullaniyormusunuz . Acaba bi zararı olmaz dımı Dr gidince soruyummi acaba . Kızmasın bana ! Yeni enfeksiyon testleri yaptı bir enfeksiyona neden olmaz dımı ?
Ne güzel canım inşallah işin olur...
O zor zamanlarda maneviyat ayakta tutuyor. Tam isyan noktasına ramak kala sen kimsin ki diyorsun. Peygamberimiz bile evlat acısı yaşamış ki tek bir evladı kendinden sonra vefat etmiş. Allah cennet için belki de vesile kıldı belki de bu dünyada hakedemyecektik vs.
Canım sesin de güzelmiş belki dinleriz biz de seni kuran okurken. ben güzel sesli okuyanlardan çok etkilenirim zaten...
face tıkladım verdiğin ismi bilgisayarım açmadı özelden göndereyim ismimi ekle sen beni resmim de taçlı kucağımda bebek var...
Canım hastaneden çıkarken degeri 10 dü bol bol emzir dediler bende bol bol emzirdim doymadigni anlayamadım ac kalan bebek ağlar emir cok memeden sonra ağlamıyordu kilo kaybı cok oldu 2814kg doğdu 2372kg düştü zayıfladın icin sarilig yükselmiş 19 a çıktı vücudu su kaybetmiş kilo kaybetmeye devam ederşe yogumbakima girer dediler bugün kontrolü var insallah yolundadir herseyah be canım korkuttun bizi,Allah´ın izniyle saglıcakla doguracaksin bebegini az kaldı
Bulgaristanda kaldıgım riskli gebelikler bolumunde seker hastası anne adaylarını 37.haftada sezeryana alıyorlardı,daha gec hic bırakmıyorlardı,senin de 1 haftan kaldı hatırladıgım kadarıyla
en hayırlı zamanda dogsun yavrun saglıcakla inşallah amin!
kışın oda sıcaklıgında 6 saat kadar saklarsın ,yazın 3-4 saat,buzdolabında 24 saat
ne yazık ki oyle,ben Filizi dogururken resmen doktorumun bana yardımcı oldugunu hissediyordum,adam işini yapıyordu,ama İncide yardımcı olmak bir
yana sanki kasıtlı işkence ediyrolardı gibiAllah butun bu yolda olanların yardımcısı olsun
metalcim cok sukur hersey iyiye gidiyor,Allah´ın izniyle gunden gune iyi olacak yavrun ve hersey cok guzel olacak.Hep hakkınızı helal edin diyorsun ya burda,sen de helal et canım
Allah´a emanet olun
demin arkadaşım faceye kııznın resmini koymuş 900 gram dogd allahım nede minik kaç ay küvezde akdlı şimdi kocaman olmuş ay ne agladım onn resimelirini görünceiçimden dedim allahım benim yavrlarımdami ondan küçüktü allahım bir daha evlat acısı yaşatmasın hiç birimize çok zor onu anladım her dogumumdan sonra evlatlarım bir tarafımı götürdüler en acı olanda sütlarım boşa gitti kocaman karnımla o kahrolası hastaneden tek çıkmak herkez evlatlarıyla çıktı ben gene elelri boş kızım ölünce eşinme dedimki hadi paşa gene kaldıjk 2 kişi sonrasını hiç sormayın eşimle koptuk aglamaktan bebegimin baddaniyesini aldım yattım yagata kokladım drdm okadar hayal ettimki o baddaniyey sarıcaktım evimize gelicektik eşim çok agladı yapma paşa diye ama elimden birşey gelmedi yavrm ömürüm dedim annem evde sen hastanede daha geçen gün tekmelerini hissettirdin çok erken gittin be annem artık aglamak istemiyorm üzülmekte hiç istemiyorm allahım diyorm ne olucak benim bu halim içimde anlatılmaz tarif bir acı nasıld esem yarama tuzmu basmışlar kalbimi sökmüşler öle bir duygu işte sabah eşimi yrken seyrettim allahım dedim ne zaman baba yapıcam ben bu adamı geçebn dügüne gittik dünyanın resimlerini çektirdim resimlere baktıkça agladım neden baba yapamadım diye geçen dedim seni bir baba yapaydım ban dediki paşa sen beni zaten 3 kere baba yaptım dayan canım rabbim mu çektiklerimizin mükafatını vericek dedi millet bana hep allah sanada versin diyorya o laf bile koyyor bana inanın sizler dogrn hamile kalın kısmkanmıyormda bebkelri kucagınıza alın ksıkanmıyorm neden başkalarını kıskanıyorum anlamış degilim
tek istedigim insanlar acımasız olmasınlar okadar agırıma gidiyorki hamile kalınca birine muhtaç olmakbaşka zaman evimden çıkmayanlar şimdi hamile kalınca gene gelmicekler pokadar arkadaşım dogurd hasta oldum ben koştum allah rızası için bir allahın klu arayıpta nasıl oldun işin vardı demedi neden hayat böle acımasız okadar isterdimki bir ablam olsun haftada bir ban yardıma gelsin ama yok yolu bahane eder belini bahane eder çocugu bahane eder kızımı dogrdum 2 gün kaldımda hastanede gelmedi öle kapıya baktım afedersiniz köpek sahibini bekler gibi hastaneden çıktık ogünde ban gelriler diye rahat otramayız diye gelmedi ertesi gün geldi oda 3 saat oturmadı
gurbetim
sen diyorsunki aile inan benim varda ne oluyor kızımda nnem baktı allah var ama ablam bir kere gelmedi evime demedi kardeşim giidyim bir dolanıyım abla karnım aç canım çorba istiyor deidgimde kocan yapar kaynanam görümcem gelicek vs dedi atlattı beniben ne yaptım ikizleri öldü gittim hastanede baktım çıktı gene baktım 40 çıkana kadar gittim geldim ogluna hamile kaldı gittim yemek ev işi bebekle ilgilen oglan dogd hastanede bak laf etmiyorm ben allah rızası için baktım allah biliyor ama kullanılmak nede zor allahım neden benim insanlara deger verdigim gibi insanlarda ban deger vermiyor ondan canım acıyor el elken beni düşünüp deli oluyor bulup buluştrup para ilaç veriyorlar allah hepsinden razı olsun ama çok canım acıyor elin düşündügünü neden ailem düşünmez anname diyorm anne hamile kalınca bakarssın ban kızım gelin bana bırakmıyor sen hamile kal o bakıcak bana gerek yok dedi ben anladımki ben bu yolda yanlızım onu anladım mart diye diyorm ama işşallah marta ben çoktan kornmayı bırakırdımda maddi ve manevi çöküntüdeyim
kimsenin kimseye faydası yok onu anladım grbetim nede olsa kötüde iyide olsa kocana muhtaç olucan gerisi boiş işşallahhamile kalıyım ne aileme nede eşimin ailesine demicem istemiyorm saklabildigim kadar saklıcam kimsenin istemiyorum parasınıbu yola kimseye güvenip çıkamyıda düşünmüyorm çıkmıcamda işşallah sende öle yap yoksa çok yıpranırsın herkez iyi gün dost git eve çeşitli şçeyler yap çagır gelmezlerse şeref... evladıyım ben ama aramadan gelsinler desinler ne yaptın ne olur ama yok sen benim yanımda olsan inan bakardım sana bebegim çocugm gibi ben çok çektim dilerim rabbimden evladının acısını göstermesin yaradan sana 40 haftaları görürüsün işşallah ben kene koptum biri baglasın beni
Canlar hepinize hayırlı geceler.
Bu gece Allah nasip ederse hastanedeki son gecemiz.
Ben hamd olsun iyiyim. Malesef en fazla 3-4 dak ayakta kalabiliyorum. Oğluşun altını değiştiriyorsanız kıyafetini giydirmiyorum. Bütün sırt kaslarım ağrıyor. Rabbim yardımcımız olsun.
Oğluşum hala kilo alamadı. 2714 den2380 düştü. Hamd olsun sütüm şimdilik yetiyor. Zaten çok da alamıyor. Biboranla emmeyi hafif hafif alıyor. Benide buğün bir iki kere denedik. Rabbimîn izniyle oda olur inşallah. Bu gece fototarapi alacak. Daha öncede almıştı. Sarılğı15,5 olmuş. Eğer yarınki tm kontrolleri iyi olursa sarılık değerinde düşerse taburcu olabileceğiz. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?