Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım bebeğin doğal yapısındanmış o bebği koruyormuş...:))

Kuzum ya, Allah sifa versin en kisa zamanda
Hep terini kontrol altinda tut
Gerci simdj terleme yoktur daha ama

Saftunc insallah guzel haberlerini yazacaksin, snra adim adim hamileleigini takip edicez ve doguma gidiyorum diye yazacaksin

Ay bana boyle seyler anlatmayin
O kadar kiziyorum ki eslerinize, benimki de arada okuzlukler yapiyor paralayasim geliyor
Sen bebisini dusun bosver gerisi hikayeeeeeee

hayatın devam ettigini bende biliyorm canım ama olmuyor işte ben 9 senedir panik atak hastasıyım istesemde istemesemde b hastalıgı çekiyorm ne yapayım okadar şeyler çektimki benim suratıma ne laflar dendi aman dogur dogrmadın yoollarım babanın evine senin çocugunmu var anneler gününde hediye alıyorsn oglm bunu yolla babasının evine bundan nne köy ne kasaba olr sana başka karı alalım boş boşna dogurma çocukalrını sen öldürüyorsn sen bu adama layık degilsin boşa bari adamı yakma daha sayıcamda ahlakım müsade etmiyorben hep hor görüldüm kolay kolay hasta olmadım ben 3 gebelik geçirdim manevi kimse destek olmadı hoş maddide olmadı ben artık yoluma bakıcam malesef yavrlarım için dünyanın kilosnu verdim kim yapabilir benim yaptıgımı benim anlatmak istedigim zaman çok acımasız eşle bitmiyor malesef herşey insan destek istiyor amma velakim eger sizleri üzüy9orsam kıryorsam bir daha yazmam olr biter ben oglum öldügünde canlıydı o günkü feryadımı görseydin ne acvcılar çektigi bilirdin birdahada düşünmüyorm ne kimseye dert yanıcam nede kimseye nbirşey söylücem içimde yaşıcam herşeyi
canım hayırlısıyla alırsın işşallah kucagına bebegini kardeşim allahım yüüzmüze baksında saglıklı 40 haftaları göstersin
söylücek tek kelimem yok çıkmıyor parmaklarımdan

sildim bütün herşeyi yoruldum artık hemde çokk

Canim gordum ahmet ardayi cok tatli masallah ben gitmistim dogumdan sonra doktora kist falan yoktu ama bakalim simdi namik neler diyecek senin iki evladin var sanirim ilkidemi dikisli oldu canim ne guzel ya sen kavusmussun evlatlarina bizde kavusuruz insallah

Canım , insan hayatının en özel anlarından biri hamilelik bence ..Sende haliyle bu döneminde destek ve ilgi bekliyorsun ki daha önce yaşadığın kayıplar da var sana ekstra özenle davranılmalı ama maalesef herkes bu incelikte değil sen güçlü bir kızsın boşver anneyi kayınvalideyi eşi tüm gücünle bebeğine sarıl moralini yüksek tutmaya çalış onu sağlıkla kucağına aldığın günleri hayal et herşey bebeğin için dayan cnmm :))

ragretecim cnm gercekten bende hic takmazdim duygusal oldum sanirim yoksa bu boyle yapmis su soyle yapmis takan insan degilim hamilelik sanirim ama daha iyiyim vede daha iyi olucam guclu olmam lazim bu gun rahmimle konustum..
senin gorevin benim bebeklerimi miyadina kadar tasimak dedim gorevini yap dedim guclu ol kasilma dedim bu gun o kadar kasilmam olmadi..
yaren cnm sende ssaslanin nosu varmis beni anlatirmisin cnm bende nidilat kullanicam o da kullan istersen sor kendisine gunde kac kez ve kac mg kullanmis cnm benim bana geri donersen cok sevinirim..

Evet canım 2 oğlum var. Bir oğlum cennette 2 tane de 8 haftalık düşüğüm. Şükürler olsun...Zorluklar sonucunda kavuştum 2. oğluma... Allahım tüm evlat isteyenlere nasip etsin. Amin...

yok canım büyük oğlum dikişsiz. onda da düşük tehlikesi vardı geçti sonra 29 artı 4 te 4 cm açılmam oldu yatarak tamamlamıştım meğer doğuştan kısalık varmış ama bilmiyordum sonra 5 sene sonra oğlumu erken doğumla kaybettim

Paşam

Kırmak istediğim en son kişilerden birisin. Canım herkes seni teselli etmeye çalışıyor feryal yazdı mumu yazdı. Ben yazıyorum. Lütfen bardağın dolu tarafına bak. Eşin süper sana sahip çıkıyor derdinin nedeni belli artık. Neden ısrarla geçmişe dönüyorsun. Paşam kyuralları vardı bir zamanlar. Lütfen hatırla...

arkadaşlar iyiki varsınız yazılanları okurken bi taraftan aglıyorum neden bilmiyorum ama sevinçler acılar hepsi birbirine girdi sanki daha yeni hamileyim gibi duygusallaştım ama hepinzi seviyorum

İnsallah canim amin herkes dogurdu valla bir ben doguramadim senin yine dikissiz birtane olmus canim benim basima neler gelcek bakalim bende kizimi cennete yolladim bende senin gibi birdahaki hamileligimde sevincle bitiririm kucagima bir bebis alirim ben face den msj atmistim sana burdanda yazayim arda beye mesaj attim ama donmediler bana donerlermi acaba canim ya

canım inşallah olur duayı ihmal etme canım...

genelde dönüyor canım gördüyse. dün mü attın mesaj...

canım inşallah olur duayı ihmal etme canım...

genelde dönüyor canım gördüyse. dün mü attın mesaj...

Canim o giden bebegim icin ne dualar okundu kurban kestirdik bebegim icin kaynanam annem umreye gittiler orda cok dualar okudular ben yasinler okudum ama hayirlisi degilmis iste canim sen msj atabilirsin dedikten sonra attim dundu sanirim canim insallah doner olmadi onada gitmeyi dusunuyorum

Ah bilmezmiyim ben o hamilelik psikolojisini ( ağlamadığım gün yoktu etrafımdaki herkese sinir oldum küstüm ama şimdi öyle pişmanım ki ( Allah bir daha nasip ederse ve ben aynı sinir ve duygusallık içerisinde olursam :)) aklıma pişmanlıklarımı getireceğim elimden geldiğince sakin olmaya çalışacağım ..kimseye değil bebeğime sarılacağım .Rahminle yaptığın konuşma süper olmuş :)) devam et senin ufaklığa da seslen sık sık anlaşma yap :)) ben son günlerde alternatif şeylerle ilgileniyorum belki çoğu kişiye şaçma gelir ama meleklerden YARDIM isteme iletişime geçmek türünde herkesin ona YARDIM eden melekleri var sende sıkıldığında bunaldığında meleğinden YARDIM iste kasılman olduğunda da yapabilirsin ...denemekle bişey kaybetmezsin :))

inşallah yaşadığın son acıdır. bu arada facede üzgünüz diyor yeniden gönderir misin?

İnsallah tutunur bebisin,Allah isteyen herkese nasip etsin

arkadaşlar iyiki varsınız yazılanları okurken bi taraftan aglıyorum neden bilmiyorum ama sevinçler acılar hepsi birbirine girdi sanki daha yeni hamileyim gibi duygusallaştım ama hepinzi seviyorum

Arkadaşım ,ben yeni yazan arkadaşları bir süre karıştırıyorum :)) kusura bakma bir süre sonra hikaye aklıma oturuyor :)) yani bu nedenle daha önce yazdıysam yada yazmadıysam kusura bakma eşine bende çok kızdım ama hayat böyle işte bazen boğazını sıkmak bazen de boynuna sarılmak geçiyor insanın içinden :))) ben eşim için ya güldürür ya süründürür derim hep :)) malesef erkeklerin çoğu bebeği görmeden çok bişey hissetmiyorlar ve yaradılış icabı daha benciller geçmişe sünger çekip önüne bak cnm :)) İnşallah burda hep beraber güzel günler göreceğiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…