- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.441
allahım dualarını ve dualarımızı kabul etsin inşallah....Merhaba arkadaşlarım canlarım geldikk transfer saatine 2de transfer için çağırdılar.Dilerim Allah gönlümde olanı bana hayırlı eğler...Dilerim bebişsiz son günüm olur bende çektiğim sıkıntıların mukafatını sağlıklı bir bebek haberiyle alırım.Allahım kimseyi bebeğinin olmamasıyla ve sağlık sorunlarıyla sınamasın.İnşallah benim son sınavım olur rabbim günahlarımı affetsin banada hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin sizde ne olur dualarınızla benim yanımda olun sizleri çook seviyorum.Hakkınızı helal edin benim yanımda oldunuz siz olmasanız her şey çok daha zor olacaktı..BEBİŞİMİ ALIP GELECEM ALLAHIN İZNİYLE...
adet omamdım canım ben daha 2 gün geçti acaba diyorm olucamda olamiyormym akıntı canımı sıktı vallahi beynim bir dünya ols köye gidiyim geliyim hem kan idrar hem kültür hemde smir veriyim diyorm kültürle smir aynımı:44::44:nasıl olyor
Canim sigortaya bildirmesem muhafiyet koyarlar dedi yapan kiz bende bildirmek zorunda kaldim canim seninde ne zorluklar gecmis basindan ama sukur atlatmissin bakalim benim insallah laparoskopik serklaja gerek kalmaz tirstim valla alttan olan daha kolay gibi sanki arda beyin programlarini bende izlemeye calisayim bundan sonra ben bir namiga gideyim olmadi birgun istanbulada gelirim arda beye gorunmeye
Arkadaslar ben söylediniz gibi 0,500 lt suya biraz sirke damlattim böyle azıcık suyun rengi dondü onla susta vajinamimi dıştan yıkadım ay inşallah şifa olur siz surekli yenimi yapıyorsunuz yoksa bir iki günlük durmuştu kullaniyormusunuz . Acaba bi zararı olmaz dımı Dr gidince soruyummi acaba . Kızmasın bana ! Yeni enfeksiyon testleri yaptı bir enfeksiyona neden olmaz dımı ?
buldum galiba...yolladım istek .. :)
o nasıl resim yaaa... vallahi ağladım dayanamadım....belli doktoru kulaklarından tanıdım.. kucağında senin oğlun ahmet arda :) çok duygulandım çook
Canım hastaneden çıkarken degeri 10 dü bol bol emzir dediler bende bol bol emzirdim doymadigni anlayamadım ac kalan bebek ağlar emir cok memeden sonra ağlamıyordu kilo kaybı cok oldu 2814kg doğdu 2372kg düştü zayıfladın icin sarilig yükselmiş 19 a çıktı vücudu su kaybetmiş kilo kaybetmeye devam ederşe yogumbakima girer dediler bugün kontrolü var insallah yolundadir hersey
bu topikte varya en çokta seni tanıyorum..HEP BUNALIM TAKILIYORSUN ...TAMAM OLAN OLDU GEÇTİ...BÖYLE DÜŞÜNME...ÇOCUK DÜNYANIN SONU DEĞİL...ÇOCUĞU OLYUP NE DERDİ OLANLAR VAR BİLİYOMUSUN..HAYIRSIZKİ NE HAYIRSIZ EVLATLAR VAR...YARIN BİGÜN EVLENİP YUVADAN UÇUNCA O ÇOCUKLAR, KALIYO ANALAR BABALAR ARTIK BİR BAŞINA..... ÇEVRENDE HİÇ YOK MU ÇOCUĞU OLMAYAN..BENİM 2 DAYIM 50 KÜSÜR YAŞINDA HALA BEKAR..1 TEYZEMDE 55 YAŞINDA HALA BEKAR...AKRABAMIZ VAR ÇOCUKLARI YOK OLMASI İMKANSIZIN ÖTESİNDE..ÖYLE HAYATLARINI SÜRÜYOR İNSANLAR...VALLA SENİ OKUDUKÇA GERİLİYORUM ÇOK PAŞA...OFF ÇEKTİRİYORSUN BANA DERİNDEN...BU KADAR KARAMSAR OLMA...OLUCAK ELBET OLUCAK...OLMASADA DÜNYANIN SONU DEĞİL...ÜZÜLME LÜTFEN..NE MUTLU SANAKİ EŞİN SENİ SEVİYOR HERŞEYE RAĞMEN DESTEKÇİ... BEN AYRILMAYA KALKTIM BU YÜZDEN ..SENİ YAKMAYA HAKKIM YOK DEDİM AMA EŞİM BIRAKMADI NE OLURSA OLSUN İSTERSE HİÇ ÇOCUĞUM OLMASIN BEN SENSİZ NAPARIM DEDİ... YAA ŞANSLIYIZKİ KOCALARIMIZ İYİ.... seni faceden eklemek istiyorum..sen eklermisin beni basakmustafayakali@hotmail.com...tabi sakıncası yoksa ...
Merhaba arkadaşlarım canlarım geldikk transfer saatine 2de transfer için çağırdılar.Dilerim Allah gönlümde olanı bana hayırlı eğler...Dilerim bebişsiz son günüm olur bende çektiğim sıkıntıların mukafatını sağlıklı bir bebek haberiyle alırım.Allahım kimseyi bebeğinin olmamasıyla ve sağlık sorunlarıyla sınamasın.İnşallah benim son sınavım olur rabbim günahlarımı affetsin banada hayırlı sağlıklı bebiş nasip etsin sizde ne olur dualarınızla benim yanımda olun sizleri çook seviyorum.Hakkınızı helal edin benim yanımda oldunuz siz olmasanız her şey çok daha zor olacaktı..BEBİŞİMİ ALIP GELECEM ALLAHIN İZNİYLE...
Saftunc simdi bu dakikalarda büyük ihtimalle idrara sıkışmak icin su iciyoorsundur . Kalbin güm güm . Allah yar ve yardımcın olsun senin senin gibi bu yola bas koymuş herkesin bizlerin .insallah bu transfer sana 40 hft karnında taşıyabileceğin , hamileliğin boyunca hiç bir sorun yasamadan güzel günlerle hatirliyabilecegin , uzun ömürlü sağlıklı ve hayırlı bir evlat getirir .:) Rabbim bu konuda boynumuzu bukmesin . :)
Paşam ah arkadasım yanlizsin . Hepimiz yanliziz inan bizimle bu drumu yasayan eşlerim bile bazen bu yanlizliga care olamaz . Onun icin sana birsey soyliyimmi Allah bize öyle güzel hamilelikler , öyle sağlıklı bebekler versinki biz her ısımız kendimiz görelim boş vver :) ben simdi yatıyorum . Kurbanlık koyün gibi annem bakıyor hafta sonu esim hiç is yapmıyorum bi elim yada bir elim balda ama ban sor ya kafam . Günde 50 tane soru geliyor ben en iyi drlardan daha bilgiliymisim gibi cevap arıyorum. Sonra endişe atakları . Geliyorgidiyor . Etrafım kalabalık . Her istediğim test her istediğimi anında alınıyor yanden mutlumuyum hayır . O yüzden istediklerinde olsa cnm yine huzursuz. Olursun inan oyuzden eşinin ailesiymis oy mus buymuş boş ver kocaman bir boş ver . Çünkü ağlasakta kaderimize yansakta biz saglikli evlatlarımız olmadan huzuru bulamicaz iste burda anlıyorsunuz tek dostun arkadasın çaren sığındığın kapın ve istediklerini sana verebilecek tek güç Rabb'imiz yani yanlız değiliz yerdecekmiş care olucak olan la yanyanayiz
idrar kültürü idrarda yapılıyor, vajinal kültür için smer yani sürüntü alınıyor vajinadan...
Çok şükür canım inşallah sen de sorununu bulursun bundan sonra her şey yolunda gider.
dr lere o kadar kızıyorum ki. hastaneye erken doğum riski olan hasta gelmiş, baksana hemen r.a uzunluğuna. yapsana tüm tahlilleri, enfeksiyon mu var yoksa amenna. Erken doğum oldu bebeği sırf patolojiye değil genetik incelemeye göndersene.( hatta Arda bey bebeğin eşini de gönderin bazen eş de enfeksiyon çıkıyor diyor) sonra biz hastalar ondan mı erken oldu bundan mı çırpınıp duruyoruz...
Bence de git namık beye. Çok başarılarını okuduk... Bir de
Evet canim bende cok kiziyorum hatta benimle ilgilenen doktora sinir oldum valla hic bir caba sarfetmedi bebegi kurtarmak icin bir patolojiye gitti bebek temiz cikti sonucu genetige gondermek istemis esim steril olmasi lazimmis bebegin steril olarak saklayamamislar o yuzden gidemedi kimse bizim yikimlarimizi dusunemiyor simdi bir arkadas var ben ilk bebege niyetlendim hemen oda niyetlendi o dogurdu ben ustune ikinciyide kaybettim birde baska bir arkadas var onunlada aramizda 2 ay vardi hamile oda bana gelmek istiyorlarmis benim psikolojim pasam gibi ne bebek gormeye ne hamile gormeye hic musait degil canim artik neyapayim 3 kere geri cevirdim anlamadilar kabul ettim artik gelcekler bende ahmet ardayi cok merak ediyorum fotografina nerden bakabilirim
Evet canim bende cok kiziyorum hatta benimle ilgilenen doktora sinir oldum valla hic bir caba sarfetmedi bebegi kurtarmak icin bir patolojiye gitti bebek temiz cikti sonucu genetige gondermek istemis esim steril olmasi lazimmis bebegin steril olarak saklayamamislar o yuzden gidemedi kimse bizim yikimlarimizi dusunemiyor simdi bir arkadas var ben ilk bebege niyetlendim hemen oda niyetlendi o dogurdu ben ustune ikinciyide kaybettim birde baska bir arkadas var onunlada aramizda 2 ay vardi hamile oda bana gelmek istiyorlarmis benim psikolojim pasam gibi ne bebek gormeye ne hamile gormeye hic musait degil canim artik neyapayim 3 kere geri cevirdim anlamadilar kabul ettim artik gelcekler bende ahmet ardayi cok merak ediyorum fotografina nerden bakabilirim
herkese selamlar şöyle bi göz attım duyaydın hastaneye yatmışsın canım gecmiş olsun umarın bebeşin fazla yaramazlık yapıp canını sıkmaz Allah yardımcın olsun.gurberçi tatlım biliyorum çok zor ama biraz daha pozitif olmaya çalış eşine kızıyorum ama erkekler gerçekten herşeyi bizim gibi düşünemiyorlar hepsi deil ama bi kısmı.bende yaşadım dediklerini 22 haftalık dogum başladı kızımda doktor her için dogum olabilir dogarsada yaşamaz dedi 400 gr dı.ben tabi aglaya aglaya yatttım hastaneye o gün memelekete izne gidecektik eşim bari benim biletim yanmasın ben gideyim dedi beynimden vurulmuşa döndüm ben bebeğimizi kaybedecegimiz için hüngür hüngür aglarken o biletin ve yanan izninin peşindeydi.bari biaç gün yanımda kal dedim söylene söylene 2 gün kaldı ve söylenmelerine dayanamayıp git dedim.erkek kardesim yanıma geldi kendi 15gün annesinin yanına gitti.kaynanamda demedi oglum karının sana ihtiyacı var yanına git demedi
annem zaten özürlü yanıma gelemezdi 2 ay boyunca erkek kardeşim yanımda kaldı Allah razı olsun çok utanarak isterdim evden bişileri.2 ay boyunca hiç yanımda kalmadı eşim hastaneden çıktıgım gün arkadaşlarıyla parkta oturuyolarmış ben kendim çıkıp geldim eve 1-2 saat sonra arkadaşlarıyla geldi.beni evde görünce saşırdılar.kardeşim onu öldürmek istediğini söylüyordu hatta.o kadar pervasızdı ama çok olaylar geçti bu hamileleiğimde bişeylerin daha farkında çok şükür.bide biz o kadar yıkılmışken onların pervasızlıgı daha çok yıkıyor ama anne olmanın güzelliği bu yıkıntılar arasından bir yuva kurabilmek mutlulukla evimizi taçlandırabilmek bebeğine kavuştugunda herşey bambaşka olacak canım emin ol.
kizlar destekleriniz icin hepinizden teker teker allah razi olsun demin yine esim geldi hic konusmadim bile yine yanliz bi gecelik getirmis benimle dalga geciyor sanki gelme bosuna dedim gitti ..
anca moralimi bozar baska bisey yapmiyor guna bana yardimci oldugunu gostermek istiyor kendince ama cok kirildim ona gercekten..
Canım Allah sabır versin. Canım acın çok taze. Bence açıkça bebeğimi yeni kaybettim lütfen beni anlamaya çalışın toparlanınca görüşelim de istersen. Biz de bayram ziyaretine gitmiştik 3 ay kadar sonra bilmiyordum benim tanımadığım eşimin eşini tanıdığı birine gittik bebek yeni doğmuş görünce gözlerimden yaş boşalmıştı ilk kez gördüğüm insanların yanında mahçup oldum. zor durumda kalma. biraz acın küllensin yeni umutların olunca görüş bence... o zaman kabullenme süreci başlamış oluyor acıyı...
umudum canım faceden gördü kızlar. istersen özelden yazayım ismimi . bir de arda lembet twitter yazına onun sayfasında 10 aralıkta var eşim ben ve bebiş...
kırkbin kere maşallah canım bir tek abiyi göremedik:)umudum canım faceden gördü kızlar. istersen özelden yazayım ismimi . bir de arda lembet twitter yazına onun sayfasında 10 aralıkta var eşim ben ve bebiş...
Canım Arda beyin kucağında bebiş olan resmi mi dedin? Arda beyi mi kulaklarından tanıdın?:)) Biz de çok duygulandık o resimde. Genel anestezi olduğu için ben o anı göremedim. Erken doğumumda 800 gram oğlumun sesini duymuştum ama görememiştim hemen sarıp yoğun bakıma götürdüler bir ayaklarını gördüm havludan:)) bu resmi çok seviyorum o yüzden...
Canım benim duygularımı da yazmışsın. ben de diyorum hep paşama. Ama benim çocuğum var diye de dersem yanlış olur diyorum.
Yapma paşam yapma sen böyle devam edersen hamile kalamazsın bu stresle, kalırsan da yine erken doğar. Lütfen hatırla kaynana kızdın ertesi gün doğum yaptın. ne seninkiler değişecek ne eşininkiler lütfen kabul et artık onları olduğu gibi...
Canim birbirimizi nekadar iyi anliyoruz buradaki arkadasliklar cok ozel bence bende inan o bebegi gorunce gozyaslarimi tutamamaktan korkuyorum esim kac defa soyledi iyi olmadigimi artik enson birsey diyememis ya yarin yada haftaya sali falan gelelim demisler zaten hergun aglamaktan gozlerim hep sis dolasiyorum insallah acim kullenir birde adet problemim olustu onada nasil sikiliyorum anlatamam tatlim
Canim yazarsan ismini ozelden cok sevinirim cok merak ediyorum tatli bebisini allah anali babali buyutsun insallah sansi bahti hep acik olsun
kırkbin kere maşallah canım bir tek abiyi göremedik:)
ben de iyiyim şimdiden yazayım da sonra vaktim olmaz incim tam bir cadı..hazır kıta emirlerini bekliyoruz evcek yapmazsak kafasını vuracak duvar filan arıyyor bilinçli..kıskançlık diz boyunu aştı yani..her gün göndermiycem desem de canımı kurtarmak için...:) annanesine yolluyorum..eve geldi mi de muhammedi çok seviiyor öpüyor ama sadece kendi...biz alırsak çok fena kıskanıyor..bu kış ta böyle geçiyor çok şükür... herkese sevgiler Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?