- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.481
Ah bilmezmiyim ben o hamilelik psikolojisini( ağlamadığım gün yoktu etrafımdaki herkese sinir oldum küstüm ama şimdi öyle pişmanım ki ( Allah bir daha nasip ederse ve ben aynı sinir ve duygusallık içerisinde olursam :)) aklıma pişmanlıklarımı getireceğim elimden geldiğince sakin olmaya çalışacağım ..kimseye değil bebeğime sarılacağım .Rahminle yaptığın konuşma süper olmuş :)) devam et senin ufaklığa da seslen sık sık anlaşma yap :)) ben son günlerde alternatif şeylerle ilgileniyorum belki çoğu kişiye şaçma gelir ama meleklerden YARDIM isteme iletişime geçmek türünde herkesin ona YARDIM eden melekleri var sende sıkıldığında bunaldığında meleğinden YARDIM iste kasılman olduğunda da yapabilirsin ...denemekle bişey kaybetmezsin :))
ah be canım korkuttun bizi,Allah´ın izniyle saglıcakla doguracaksin bebegini az kaldı
Bulgaristanda kaldıgım riskli gebelikler bolumunde seker hastası anne adaylarını 37.haftada sezeryana alıyorlardı,daha gec hic bırakmıyorlardı,senin de 1 haftan kaldı hatırladıgım kadarıyla
en hayırlı zamanda dogsun yavrun saglıcakla inşallah amin!
kışın oda sıcaklıgında 6 saat kadar saklarsın ,yazın 3-4 saat,buzdolabında 24 saat
ne yazık ki oyle,ben Filizi dogururken resmen doktorumun bana yardımcı oldugunu hissediyordum,adam işini yapıyordu,ama İncide yardımcı olmak bir yana sanki kasıtlı işkence ediyrolardı gibiAllah butun bu yolda olanların yardımcısı olsun
metalcim cok sukur hersey iyiye gidiyor,Allah´ın izniyle gunden gune iyi olacak yavrun ve hersey cok guzel olacak.Hep hakkınızı helal edin diyorsun ya burda,sen de helal et canım
Allah´a emanet olun
Canım emir bebek nasıl oldu,inşallah sarılığı artmamıştırCanım hastaneden çıkarken degeri 10 dü bol bol emzir dediler bende bol bol emzirdim doymadigni anlayamadım ac kalan bebek ağlar emir cok memeden sonra ağlamıyordu kilo kaybı cok oldu 2814kg doğdu 2372kg düştü zayıfladın icin sarilig yükselmiş 19 a çıktı vücudu su kaybetmiş kilo kaybetmeye devam ederşe yogumbakima girer dediler bugün kontrolü var insallah yolundadir hersey
Sağol canım benimherkese selamlar şöyle bi göz attım duyaydın hastaneye yatmışsın canım gecmiş olsun umarın bebeşin fazla yaramazlık yapıp canını sıkmaz Allah yardımcın olsun.gurberçi tatlım biliyorum çok zor ama biraz daha pozitif olmaya çalış eşine kızıyorum ama erkekler gerçekten herşeyi bizim gibi düşünemiyorlar hepsi deil ama bi kısmı.bende yaşadım dediklerini 22 haftalık dogum başladı kızımda doktor her için dogum olabilir dogarsada yaşamaz dedi 400 gr dı.ben tabi aglaya aglaya yatttım hastaneye o gün memelekete izne gidecektik eşim bari benim biletim yanmasın ben gideyim dedi beynimden vurulmuşa döndüm ben bebeğimizi kaybedecegimiz için hüngür hüngür aglarken o biletin ve yanan izninin peşindeydi.bari biaç gün yanımda kal dedim söylene söylene 2 gün kaldı ve söylenmelerine dayanamayıp git dedim.erkek kardesim yanıma geldi kendi 15gün annesinin yanına gitti.kaynanamda demedi oglum karının sana ihtiyacı var yanına git demedi
annem zaten özürlü yanıma gelemezdi 2 ay boyunca erkek kardeşim yanımda kaldı Allah razı olsun çok utanarak isterdim evden bişileri.2 ay boyunca hiç yanımda kalmadı eşim hastaneden çıktıgım gün arkadaşlarıyla parkta oturuyolarmış ben kendim çıkıp geldim eve 1-2 saat sonra arkadaşlarıyla geldi.beni evde görünce saşırdılar.kardeşim onu öldürmek istediğini söylüyordu hatta.o kadar pervasızdı ama çok olaylar geçti bu hamileleiğimde bişeylerin daha farkında çok şükür.bide biz o kadar yıkılmışken onların pervasızlıgı daha çok yıkıyor ama anne olmanın güzelliği bu yıkıntılar arasından bir yuva kurabilmek mutlulukla evimizi taçlandırabilmek bebeğine kavuştugunda herşey bambaşka olacak canım emin ol.
Inşallah canım sağolDuyaydın sağlıkla zamanında sıkıntısız bir doğum olsun inşallah, hemencecik huzurla evine dön inşallah ve bebeğin zamanında geldin inşallah, senin için dua edicem....
Saftunç inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur annesine , test günü yüzün gülsün inşallah
Happykelebek yazdıklarını ve yaşadıklarını okuyunca çok duygulandım, Rabbim sana o günü günleri unuttursun, insanın eşinin bu şekilde davranması çok zor, Rabbim yanında olsun....
Ben 28. Haftamı devirmeye çalışıyorum, tatilde olan öğretmen arkadaslarım varsa hepinize iyi tatiller dilerim
Herkese sevgiler...
Çok sağol canım,Şimdilik iyiyiz çok şükür,kasılmalar serumlara rağmrn oluyor nefesim kesiliyor kalbimi sıkıştırıyor ha gayret diyorum az kaldı,uykusuzluktan duvarlara çarpa çarpa gidiyorum eskiden nasıl uyuyormuşum ki :) erken doğum tehlikemiz yok şuan için anladığım kadarıyla ama eve de salmıyorlar,umarım doğuma kadar burada kalmam daha çantam bile hazır değil,Cnm,çok geçmiş olsun bizi habersiz bırakma fırsat bulunca yaz ...dualarım seninle
Az kalmis canım ha gayretsağol sofikacım amin,35+2 deyiz 38 de alırız diyordu bugün görmeye grlmedi başka dr geldi gelince sorucam
Canım emir bebek nasıl oldu,inşallah sarılığı artmamıştır
Sağol canım benim
Inşallah canım sağol
Çok sağol canım,Şimdilik iyiyiz çok şükür,kasılmalar serumlara rağmrn oluyor nefesim kesiliyor kalbimi sıkıştırıyor ha gayret diyorum az kaldı,uykusuzluktan duvarlara çarpa çarpa gidiyorum eskiden nasıl uyuyormuşum ki :) erken doğum tehlikemiz yok şuan için anladığım kadarıyla ama eve de salmıyorlar,umarım doğuma kadar burada kalmam daha çantam bile hazır değil,
PAŞAM canım desteğin için çok teşekkür ederim,inşallah ben soğuk konuşmamışımdır,ilaçlardan ve uykusuzluktan bi tuhafım,biz artık ileriye bakmıyor muyduk?bırak artık acın küllensin alevlendirme canım arkadaşım,sen hele bi hamile kal,o zaman herşey daha güzel olacak
SAFTUNC inşallah transferin başarılı olur
Canım benim büyük oğluna geçmiş olsun ve eve çıkmışsınız gözün aydın inşallah hasan basri toparlıycak kuvvetlenecekCanlar günaydın.
Hamd olsun dün gece evimizde geçirdik. Rabb'ime binlerce şükürler olsun
Hasan Basri hamd olsun iyi. Beni pek emmiyor aslında çabuk yoruluyor. Her besleme öncesi 5 dak dene dedi Dr. O5 dak en fazla 5-6 kere çekiyor. Hep eşim besliyor. Ben o esnada süt sağmakla meşgulüm. Ekdekî makina yavaş fakat hastanedeki nak. Daha iyi boşaltıyor. Tam 1 saatini alıyor. Sonra iki saat sonra yine.
Bizimde rengimiz hala sarı dün değeri 11di.
Bu arasa büyük oğlum ateşlenmesi dün eve gelince yavrum kardeşinî merakta ediyor. Fazla yaklaşma diyoruz. Aynı odadayken maske taktı ama bazen rabi oda farketmeden yanına geldi. Rabbim Korusun. Şifa versin.
Bende yine çok ama çok hantalım. Hiç hareket edemiyorum. 30cc sütü oğlana içirirkek daha bitiremedim. Hemen kesiliyorum. Allah'ın sana sığındım sen bana güç ver.
Saftuç
Hayırlı olsun canım. Rabbim güzel haberlerininide verdirmeye nasip etsin. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Duyaydın
Canım dayan canım erken doğmasın İnan çok zor. Hep dua ediyorum senin için. Az kaldı. Rabbim yardımcın olsun canım.
inşallah yaşadığın son acıdır. bu arada facede üzgünüz diyor yeniden gönderir misin?
Sağol canımMrh arkadaşlar.Belki merak etmişsinizdir.Biz dün saat 11'de ameliyata girdik.Bir saat kadar sürdü.Çok iyi geçtiğini söyledi doktor.Çok az kahverengi lekelenmem oldu.Bugün çıktık bebeğim de iyi şükür bende.İlginiz,desteğiniz ve dualarınız için tşk ederi.Duyaydın geçmiş olsun.Saftunç inşallah transferin başarılı geçer.
Mrh arkadaşlar.Belki merak etmişsinizdir.Biz dün saat 11'de ameliyata girdik.Bir saat kadar sürdü.Çok iyi geçtiğini söyledi doktor.Çok az kahverengi lekelenmem oldu.Bugün çıktık bebeğim de iyi şükür bende.İlginiz,desteğiniz ve dualarınız için tşk ederi.Duyaydın geçmiş olsun.Saftunç inşallah transferin başarılı geçer.
Mrh arkadaşlar.Belki merak etmişsinizdir.Biz dün saat 11'de ameliyata girdik.Bir saat kadar sürdü.Çok iyi geçtiğini söyledi doktor.Çok az kahverengi lekelenmem oldu.Bugün çıktık bebeğim de iyi şükür bende.İlginiz,desteğiniz ve dualarınız için tşk ederi.Duyaydın geçmiş olsun.Saftunç inşallah transferin başarılı geçer.
Canlar günaydın.
Hasan Basri hamd olsun iyi. Beni pek emmiyor aslında çabuk yoruluyor. Her besleme öncesi 5 dak dene dedi Dr. O5 dak en fazla 5-6 kere çekiyor. Hep eşim besliyor. Ben o esnada süt sağmakla meşgulüm. Ekdekî makina yavaş fakat hastanedeki nak. Daha iyi boşaltıyor. Tam 1 saatini alıyor. Sonra iki saat sonra yine.
Bu arasa büyük oğlum ateşlenmesi dün eve gelince yavrum kardeşinî merakta ediyor. Fazla yaklaşma diyoruz. Aynı odadayken maske taktı ama bazen rabi oda farketmeden yanına geldi. Rabbim Korusun. Şifa versin.
Bende yine çok ama çok hantalım. Hiç hareket edemiyorum. 30cc sütü oğlana içirirkek daha bitiremedim. Hemen kesiliyorum. Allah'ın sana sığındım sen bana güç ver.
Saftuç
Hayırlı olsun canım. Rabbim güzel haberlerininide verdirmeye nasip etsin. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Duyaydın
Canım dayan canım erken doğmasın İnan çok zor. Hep dua ediyorum senin için. Az kaldı. Rabbim yardımcın olsun canım.
Ah bilmezmiyim ben o hamilelik psikolojisini( ağlamadığım gün yoktu etrafımdaki herkese sinir oldum küstüm ama şimdi öyle pişmanım ki ( Allah bir daha nasip ederse ve ben aynı sinir ve duygusallık içerisinde olursam :)) aklıma pişmanlıklarımı getireceğim elimden geldiğince sakin olmaya çalışacağım ..kimseye değil bebeğime sarılacağım .Rahminle yaptığın konuşma süper olmuş :)) devam et senin ufaklığa da seslen sık sık anlaşma yap :)) ben son günlerde alternatif şeylerle ilgileniyorum belki çoğu kişiye şaçma gelir ama meleklerden YARDIM isteme iletişime geçmek türünde herkesin ona YARDIM eden melekleri var sende sıkıldığında bunaldığında meleğinden YARDIM iste kasılman olduğunda da yapabilirsin ...denemekle bişey kaybetmezsin :))
Canlar günaydın.
Saftuç
Duyaydın
metal cnm güle güle büyüt bebeğini gözün aydın geçmişi okuyamıyorum fırsat bulupta giremiyorumda eskisi gibi bizimkiler sürekli ilgi istiyor kucağa çok fena alıştılar yere birakınca çığlık kıyamet kopuyor ama sağlığımız iyi çok şükür göz muaynemiz 6ay sonrasında artık diğerleride bitti eko falan yapıldı çok şükür iyi çıktı artık kötü günler geride kaldı diyebilirim hepsi bitti bir bir neyse başladılar mızırdanmaya yine kendinize iyi bakın aklım hep burda duyaydın geçmiş olsun cnm az kalmış birazdaha sabır
İnsallah canim ya aa iletmemismi neyse canim arda bey donermi diye sormustum sonra burdada sordum face de bir sorun olustu galiba
Arkadaşlar normal serklaj dışında sadece laparoskopik serklaj yaptıranlar kimler???ve doktorları kimler...bence serklaj ve laporaskopik serklaj diye ayırmalı sevgili duyaydin....böyle çizelge yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum
canım laparoskopik hamileyken yapılan bir ben varım. sutanesi hamile değilken yaptırdı şu an hamileliğe hazırlanıyor. Bir de ece 76 mıydı 73 müydü biri abdominal yaptırmış laparoskopik değil ona rağmen kaybetmişti galiba... arda lembetbenim ve sutanesinin
laparoskopik zaten abdominal değilmi....ikisi ayrı şeyler mi??? abdominal olup bebeğini kaybeden nasıl olmuş kaç haftada nasıl doğurtmuşlar dikişleri tekrar nasıl açmışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?