Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım bu arkadaş ankaradan sonunda bebeği oldu mu bilmiyorum. kk ya yazmamış. bu arkadaşta pıhtılaşma da çıkmış...

Regrete canım,nasıl yardım isteniyormuş meleklerden yardım?Bende ilgileniyorum canım..Bilgilerini bizimle paylaşırsan sevinirim:)

Canım benim bir arkadaşım bu işin koçu olmak için eğitim alıyor daha önce de duymuştum ama ilgilenmemiştim ...Demek zamanı şimdiymiş :)) melek kartları aldım sıkıştığım zamanlarda başvuruyorum :)) ayrıca kitap okuyorum meleklerlerle iletişimle ilgili ve sanırım bir iki seans eğtime gideceğim :)) baş melekler var şıkıştığında yardımını isteyebileceğin ayrıca meleklerleiletişim yaz İnternet'e site var orda bazı çalışmalar var ruhu arındırmak enerjiye açmak için bereketi hayata çekmek maddi anlamda bolluk için şimdi ben yazarsam yanlış bişey yazıp yönlendirmek istemem ama şu kadarını söyleyebilirim deniyorum ve bazı farklar olmaya başladı bile :))) insanı olumlu düşünmeye itiyor olumsuz konuşmaların nasıl yanlış olduğunu bunu yaptıkça olumsuzluğu hayatınıza çektiğimizi gösteriyor hep beni bulur gibi düşünceler yanlış yada şansızım ben ...hep olumlu düşünmeye çalışmak meleklerinizden YARDIM istemekten hiç çekinmememiz gerekiyor her konuda ufak büyük sınırsızca isteyebiliriz :))

Geçmiş olsun arkadaşım ..İnşallah hep güzel ve sağlıklı haberler verirsin bize

Evet canım çok gezentiyim :)) sizin ilin etrafında çok gezdim ama direk içine hiç girmedim inşallah kısmet olursa ziyaret etmeyi çok isterim seni ve minikleri öpüyorum :))

Canım ya yüzdün kuyruğuna geldin inşallah 38 haftanı sağlıkla dolduracaksın ve bebeğini kucağına alacaksın :)) az daha dayan uykusuzluk en dayanamadığım şeydir ( en kısa sürede şöyle deliksiz bir uyku çekmen dileklerimle :))

hmmm.. Ya doktor hatası gebeliği yazık etmişler..benim genetik testler yapıldı bendede pıhtılaşma var sanıyorum..onun için corasprin ile göbekten hıbor iğne vuruldum hergün ya.eğer oda destekleyici bi iğne hap kullansaymış doğururmuş... Nasıl oluyorda karını yaran doktor öyle dikiş atan doktor bu genetik bölümü es geçiyor hayret yani...
Ve şuda ilginç geldi chnb...sezeryanla bebeğini almışlar ya...karnı yarıp rahimdeki dikişi almadan bebeği nasıl almışlar onu anlamadım..bu rahimde kaçtane delik var yahuuu :) sinirden gülüyorum varya..kadın olmak ne zormuş öööff

BEKİ İKALA ERİKLİ MELEKLERLE YAŞAMAK KİTABINI AL OKU....ben okudum ama ne bileyim yazılanlar bana inandırıcı gelmiyo......bu kitap yazarının websitesi zaten o bahsettiğin site...

şimdi biliyoruz ki progestan erken doğumu engellemede büyük nimet...

canım rahimi balon gibi düşün altta tek çıkış yeri var:)) sezaryende balonun gövdesinden kesip alıyorlar bebişi...

kocaaa topikte şuna bak 2-3 kişiyiz bu serklajı olanlar desena.......BİLİYOMUSUN ALLAH NASİP EDER BELKİ HAMİLE OLDUĞUMDA ACABA TEKRAR MI NORMAL SERKLAJ YAPTIRSAM...BELKİ TUTAR BU SEFER..VE BU SEFER SIRFF YATARIM...ne biliim kafam karman çorman...doktorum programının asistanını aradım...çok güzel karşıladı telefonla...riskli gebelik konusu neden ele alınmıyor dedim..ben büyük umutla sizi bekliyorum dedim...yarın 3-4 gibi ararmısın dedi aytuğ kolankaya ile görüştürecek ne zaman olacağını söylicek miş sanıyorum...ŞUAN BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK ZATEN...

Canım rahimi balon gibi düşün altta tek çıkış yeri var:)) sezaryende balonun gövdesinden kesip alıyorlar bebişi...

iyide balonun ağzı dikişliyse o gövdeyi kesip bidaha dikiyolar o zaman..rahim dikişli yırtık bişey oluyo anladığım kadarıyla öle olmuyomu... :)))) bir yerde dikiş varsa neden 2 dikiş olsun dimi ama

ne zaman olacak program biz de seyredelim...

iyide balonun ağzı dikişliyse o gövdeyi kesip bidaha dikiyolar o zaman..rahim dikişli yırtık bişey oluyo anladığım kadarıyla öle olmuyomu... :)))) bir yerde dikiş varsa neden 2 dikiş olsun dimi ama

canım balonu kesip bebeği alınca o esnada rahim ağzındaki dikişi de alıyorlar...

BEKİ İKALA ERİKLİ MELEKLERLE YAŞAMAK KİTABINI AL OKU....ben okudum ama ne bileyim yazılanlar bana inandırıcı gelmiyo......bu kitap yazarının websitesi zaten o bahsettiğin site...

Okudum o kitabı tşk ederim :)) tabiki bazı şeyler abartı geliyor ama ben inanmayı seçtim kaybedecek bişey yok :)) inanmayı seçtiğimden beri de ufak tefek olumlu şeyler yaşamaya başladım :)) inşallah hep böyle devam eder :))

canım rahimi balon gibi düşün altta tek çıkış yeri var:)) sezaryende balonun gövdesinden kesip alıyorlar bebişi...

Tam öğretmensin cnm ya bu kadar güzel tarif edilir :)) iyi ki varsın çok seviyorum seni :)))

regrete

başımıza gelen herşey başımızın icinde başlıyor zaten :) cok dikkat etmişimdir ne kadar bahsedersen o kadar olma ihtimali olur
hani bazı insanların rahatlama yontemidir,sınava cok calışmıştır ama surekli tekrar eder calışmadım hic kalıcam kesin kalıcam vs ve dikkat edin bu tarz insanlar herkesten daha cok calışırlar hırslıdırlar ama sınıf birincileri arasında olmazlar
ben olumsuz seyler konuşmaktan dile getirmekten hic hoşlanmam,korkarım duşuncenin de kelimelerin de gucunden enerjisinden,bu kış bile cocuklarımın hastalıgından cok bahsettigimi dusunuyorum,soyledikce de hastalıkları tekrar ediyor,hatta bir kac defa bu cocuklar butun kış hasta olacak belli oldu derken yakaladım kendimi sonra da kızdım kendime
hayatın sırrına bir gun varabilirmiyiz bilemem ama yaşam dedigimiz sey bir yalan,bir yokluk, bir duş, bir duşunce sadece...aslolanı arayarak gecirdigmiz kısacık bir ruya,ve ne kadar olumlu duşunursek o kadar guzel olacaktır bu ruya.

Olumlu dsunce guune bende inaniorum
Ablamin yillardir otopark melekleri vardir
Hafta sonu ana baba gunu olan alisveris merkezine girer ve hadi meleklerim bana hemen guzel bir yer bulun der ve saka gibi hemen bulur

Hafizana hayranim vallahi hemde iki cocukla

Iyiki varsin.

sağ ol canım iyiki siz de varsınız...:))

benim suyum geldiğinde hidennisko getirmişti epey okudum odamda tüy bulmadım ama martılar gördüm sayılarla ilgili kısmını okurken epey rahatlamıştım o an...

Tam öğretmensin cnm ya bu kadar güzel tarif edilir :)) iyi ki varsın çok seviyorum seni :)))

canım ben de seni seviyorum kankam:))

sofika ben de hep olumsuzluklar beni bulur diye düşündüm tüm testleri yaptırırken kesin bende sorun vardır dedim hepsinde de sorun çıktı.

mumudihaba nasılsın söyledin mi ailere? çarşamba mı perşembe miydi kontrol?
canım gidince ısrarla vajinal ölçtür baştan bakalım kısalma olacak mı?

Olumlu dsunce guune bende inaniorum
Ablamin yillardir otopark melekleri vardir
Hafta sonu ana baba gunu olan alisveris merkezine girer ve hadi meleklerim bana hemen guzel bir yer bulun der ve saka gibi hemen bulur

Var tabi :)) şıkıştığın an sana YARDIM eden doğru yol gösteren içine ferahlık veren :)) oh be yazarken bile içim ferahladı

Çok güzel yazmışsın canım :))) aynen olumsuz düşünmeye alışmısız aslında dualarımız bile öyle önce olumsuz şeyleri sıralayıp sonra olmasın vermesin şeklinde tamamlıyoruz ... Bende çok dikkat ediyorum kelimelere uzun zamandır ...mesela chnb nin suyu gelirken yazdım buraya içimde huzur var biliyorum en kısa sürede buraya suyum yerine gelmiş bebekte bende iyiyiz yazacak yazdım aynen yazdı bu cümleleri buraya :))))tabi her zaman olmaz mutlaka başaramadığımız olumsuz konuştuğumuz zamanlar olur ama mümkün oldukça az tutmak iyi düşünmek lazım :)) ben küçükken çok hasta oldum direncim çok düşüktü hastanede bile yattım sık sık ama şimdi öyle az hasta olurum ki herkes gripten kırılır bana uğramaz bile :)) artık ben çok zor hasta olurum düşüncesini kendime inandırdığım için mi bilmem :)) sende senin fıstıklar için öyle düşün inşallah da öyle olsun :))

mumudihaba nasılsın söyledin mi ailere? çarşamba mı perşembe miydi kontrol?
canım gidince ısrarla vajinal ölçtür baştan bakalım kısalma olacak mı?

iyiyim cnm sizler nasılsınız

kontrolumuz perşembe günü henüz kimseye söylemedik gittiği yere kadar söylemeyelim diyorum eşime

söylemeyerk doğru mu yapıyorum onuda bilmiyorum ama ya düşerse kimse gelip ay geçmiş olsun gibi tesellileri yasamak istemıyorum

fırtınalarımı içimde yaşamak daha kolay

yeğenımın düğününde cümle alem duyacak o günlere gelirsek

ya chnb sen hiç bu topikten gitme bilgilerıne çok ihtıyacımız var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…