- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.501
Edamecrin arkadaşım benim de ilk gebeliğimde alttan dikiş atmışlardı
başarısızlıkla sonuçlandı ama ben amipli dizanteri falan olmuştum
İkinci gebeliğimde doktor bana da karından dikiş atalım daha sağlam olur dedi
Ve de gebelik öncesi (önce mi sonra mı atılması uygun onu bilemiyorum) bana karından açılarak dikiş atıldı
Sonra hamile kaldım fakat gebeliğim 20. hafta sonlandı suyum geldi
Ama bana herhangi bir ilaç iğne ve de benzeri bir yan tedavi yapılmadı buradaki arkadaşlar gibi kasılma önleyici falan başka bir doktor bunları kullanman gerekliydi dedi bilemiyorum
Sonra karından dikiş olduğu için alttan dikişi çekemedikleri için sezeryanla bebeği aldılar fakat dikişi bıraktılar şu anda dikişim hala duruyor arkadaşım
Önce de yazdığım gibi prof.a gittim geçen gün haftaya durumum hakkında ayrıntılı konuşacağız seni de bilgilendiririm bu ameliyat hakkında da sorucam doğru mu diye
Çünkü tahliller sonrası konuşalım dedi ve hiç yorum yapmadı.
Yani bana da karından dikiş atıldı ama dediğim gibi yan tedavi iğne kullanmadım doktor bana hiçbirşey vermedi. Şimdi nedenler araştırılıyor Perşembe günü umarım iyi haberler alırım sana da anlatıcam karından dikiş konusunu sorucam arkadaşım
Regrete canım,nasıl yardım isteniyormuş meleklerden yardım?Bende ilgileniyorum canım..Bilgilerini bizimle paylaşırsan sevinirim:)
Mrh arkadaşlar.Belki merak etmişsinizdir.Biz dün saat 11'de ameliyata girdik.Bir saat kadar sürdü.Çok iyi geçtiğini söyledi doktor.Çok az kahverengi lekelenmem oldu.Bugün çıktık bebeğim de iyi şükür bende.İlginiz,desteğiniz ve dualarınız için tşk ederi.Duyaydın geçmiş olsun.Saftunç inşallah transferin başarılı geçer.
Canim gozunuz aydin, insallah en kisa zamanda bebis de sen de toparlarsiniz
Buyuk oglana da gecmis olsun, biz de yasadik ayi seyleri biliyorsun
Cocuklar buruluyor biraz ama sonra bol bol severler uzulme
Emmesi de gucude artacak hasan basrinin sen hiiic merak etme, buyusun oglusumu gormeye gelecegim ben
Etmez miyiz hic, cok sevindim cnm, saglikla gelsin zamaninda yavrusun
Oglumda, hamileyken de lohusaykende herkese kan kusturdum
Kendimde o kadar mutsuzdum ki,
Ama kizimda hep pozitif oldum, hamileligimde hep beni mutlu eden seyler yaptim
Simdi de sukrediyorum allaha
Sende tadini cikar hamileligin benc ede, insan defalarca yasamiyor bu duyguyu
Bu arada yolun adapazarina duserse beklerim rehretecigimmm, sen gezentisin kesin geliyorsundur buralara :))))))
ece76 kullanıcısından alıntı
edamecrin arkadaşım benim de ilk gebeliğimde alttan dikiş atmışlardı
başarısızlıkla sonuçlandı ama ben amipli dizanteri falan olmuştum
ikinci gebeliğimde doktor bana da karından dikiş atalım daha sağlam olur dedi
ve de gebelik öncesi (önce mi sonra mı atılması uygun onu bilemiyorum) bana karından açılarak dikiş atıldı
sonra hamile kaldım fakat gebeliğim 20. Hafta sonlandı suyum geldi
ama bana herhangi bir ilaç iğne ve de benzeri bir yan tedavi yapılmadı buradaki arkadaşlar gibi kasılma önleyici falan başka bir doktor bunları kullanman gerekliydi dedi bilemiyorum
sonra karından dikiş olduğu için alttan dikişi çekemedikleri için sezeryanla bebeği aldılar fakat dikişi bıraktılar şu anda dikişim hala duruyor arkadaşım
önce de yazdığım gibi prof.a gittim geçen gün haftaya durumum hakkında ayrıntılı konuşacağız seni de bilgilendiririm bu ameliyat hakkında da sorucam doğru mu diye
çünkü tahliller sonrası konuşalım dedi ve hiç yorum yapmadı.
Yani bana da karından dikiş atıldı ama dediğim gibi yan tedavi iğne kullanmadım doktor bana hiçbirşey vermedi. şimdi nedenler araştırılıyor perşembe günü umarım iyi haberler alırım sana da anlatıcam karından dikiş konusunu sorucam arkadaşım
canım bu arkadaş ankaradan sonunda bebeği oldu mu bilmiyorum. Kk ya yazmamış. Bu arkadaşta pıhtılaşma da çıkmış...
Canım benim bir arkadaşım bu işin koçu olmak için eğitim alıyor daha önce de duymuştum ama ilgilenmemiştim ...Demek zamanı şimdiymiş :)) melek kartları aldım sıkıştığım zamanlarda başvuruyorum :)) ayrıca kitap okuyorum meleklerlerle iletişimle ilgili ve sanırım bir iki seans eğtime gideceğim :)) baş melekler var şıkıştığında yardımını isteyebileceğin ayrıca meleklerleiletişim yaz İnternet'e site var orda bazı çalışmalar var ruhu arındırmak enerjiye açmak için bereketi hayata çekmek maddi anlamda bolluk için şimdi ben yazarsam yanlış bişey yazıp yönlendirmek istemem ama şu kadarını söyleyebilirim deniyorum ve bazı farklar olmaya başladı bile :))) insanı olumlu düşünmeye itiyor olumsuz konuşmaların nasıl yanlış olduğunu bunu yaptıkça olumsuzluğu hayatınıza çektiğimizi gösteriyor hep beni bulur gibi düşünceler yanlış yada şansızım ben ...hep olumlu düşünmeye çalışmak meleklerinizden YARDIM istemekten hiç çekinmememiz gerekiyor her konuda ufak büyük sınırsızca isteyebiliriz :))
hmmm.. Ya doktor hatası gebeliği yazık etmişler..benim genetik testler yapıldı bendede pıhtılaşma var sanıyorum..onun için corasprin ile göbekten hıbor iğne vuruldum hergün ya.eğer oda destekleyici bi iğne hap kullansaymış doğururmuş... Nasıl oluyorda karını yaran doktor öyle dikiş atan doktor bu genetik bölümü es geçiyor hayret yani...
Ve şuda ilginç geldi chnb...sezeryanla bebeğini almışlar ya...karnı yarıp rahimdeki dikişi almadan bebeği nasıl almışlar onu anlamadım..bu rahimde kaçtane delik var yahuuu :) sinirden gülüyorum varya..kadın olmak ne zormuş öööff
canım benim bildiğim abdominal yalnızca tek yerden sezaryen gibi daha büyük kesi atılıyor, laparoskopik de 3 yerden 3 minik kesi.
çok hatırlamıyorum ilk 100 sayfa içinde çok başlarda yazmış... ece 76 mı neydi ece kesin de 73 mü 76 mı unuttum...
şimdi biliyoruz ki progestan erken doğumu engellemede büyük nimet...
Canım rahimi balon gibi düşün altta tek çıkış yeri var:)) sezaryende balonun gövdesinden kesip alıyorlar bebişi...
kocaaa topikte şuna bak 2-3 kişiyiz bu serklajı olanlar desena.......BİLİYOMUSUN ALLAH NASİP EDER BELKİ HAMİLE OLDUĞUMDA ACABA TEKRAR MI NORMAL SERKLAJ YAPTIRSAM...BELKİ TUTAR BU SEFER..VE BU SEFER SIRFF YATARIM...ne biliim kafam karman çorman...doktorum programının asistanını aradım...çok güzel karşıladı telefonla...riskli gebelik konusu neden ele alınmıyor dedim..ben büyük umutla sizi bekliyorum dedim...yarın 3-4 gibi ararmısın dedi aytuğ kolankaya ile görüştürecek ne zaman olacağını söylicek miş sanıyorum...ŞUAN BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK ZATEN...
iyide balonun ağzı dikişliyse o gövdeyi kesip bidaha dikiyolar o zaman..rahim dikişli yırtık bişey oluyo anladığım kadarıyla öle olmuyomu... :)))) bir yerde dikiş varsa neden 2 dikiş olsun dimi ama
canım bu arkadaş ankaradan sonunda bebeği oldu mu bilmiyorum. kk ya yazmamış. bu arkadaşta pıhtılaşma da çıkmış...
BEKİ İKALA ERİKLİ MELEKLERLE YAŞAMAK KİTABINI AL OKU....ben okudum ama ne bileyim yazılanlar bana inandırıcı gelmiyo......bu kitap yazarının websitesi zaten o bahsettiğin site...
şimdi biliyoruz ki progestan erken doğumu engellemede büyük nimet...
canım rahimi balon gibi düşün altta tek çıkış yeri var:)) sezaryende balonun gövdesinden kesip alıyorlar bebişi...
Hafizana hayranim vallahi hemde iki cocukla
Iyiki varsin.
Okudum o kitabı tşk ederim :)) tabiki bazı şeyler abartı geliyor ama ben inanmayı seçtim kaybedecek bişey yok :)) inanmayı seçtiğimden beri de ufak tefek olumlu şeyler yaşamaya başladım :)) inşallah hep böyle devam eder :))
Tam öğretmensin cnm ya bu kadar güzel tarif edilir :)) iyi ki varsın çok seviyorum seni :)))
Olumlu dsunce guune bende inaniorum
Ablamin yillardir otopark melekleri vardir
Hafta sonu ana baba gunu olan alisveris merkezine girer ve hadi meleklerim bana hemen guzel bir yer bulun der ve saka gibi hemen bulur
regrete
başımıza gelen herşey başımızın icinde başlıyor zaten :) cok dikkat etmişimdir ne kadar bahsedersen o kadar olma ihtimali olur
hani bazı insanların rahatlama yontemidir,sınava cok calışmıştır ama surekli tekrar eder calışmadım hic kalıcam kesin kalıcam vs ve dikkat edin bu tarz insanlar herkesten daha cok calışırlar hırslıdırlar ama sınıf birincileri arasında olmazlar
ben olumsuz seyler konuşmaktan dile getirmekten hic hoşlanmam,korkarım duşuncenin de kelimelerin de gucunden enerjisinden,bu kış bile cocuklarımın hastalıgından cok bahsettigimi dusunuyorum,soyledikce de hastalıkları tekrar ediyor,hatta bir kac defa bu cocuklar butun kış hasta olacak belli oldu derken yakaladım kendimi sonra da kızdım kendime
hayatın sırrına bir gun varabilirmiyiz bilemem ama yaşam dedigimiz sey bir yalan,bir yokluk, bir duş, bir duşunce sadece...aslolanı arayarak gecirdigmiz kısacık bir ruya,ve ne kadar olumlu duşunursek o kadar guzel olacaktır bu ruya.
mumudihaba nasılsın söyledin mi ailere? çarşamba mı perşembe miydi kontrol?
canım gidince ısrarla vajinal ölçtür baştan bakalım kısalma olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?