Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Mrb arkadaşlar.Lekelenmeler azaldı.Sadece wc için kalkıyorum yerimden.antibiyotik,vajinal antiseptik ve 8 saatte bir progesteran kullanıyorum.Onun dışında yememem gereken şeyler var mı?Mumu inşallah keseyi görür kalp atışlarını duyarsın.Rabbim vaktinde sırayla doğurmayı bize naip etsin:)Herkese bol slm.öptüm.

amin cnm hepimiz için RABBİM en hayırlısını nasip etsin

kabız olmamaman gerektiğini biliyorum gerçi r.a.y olan herkezin

çok güzel anlatmışşınız arkadaşlar..değme doktorlara taş çıkarırsınız maşallah...
bende çok araştırdım bisürü şey öğrendim hamileliklerimde..
şimdi biçok kadın bisürü çocuk doğurmasına rahmen rahim nedir rahim ağzı nedir bilmiyor sanki..
rahim ağzında dikiş atıldı diyorum o nasıl oluyoki diyolar...

bende bu durumda chnb gibi balon örneğini veriyorum hep..gayette açıklayıcı oluyor

insan başına gelmeden biçok şeyi bilmiyor normal olarak...

bana doktorum sıvı beslen demişti..yattığım hareketli olmadığım için kabız olabilirsin demişti...serklaj sonrası kabız olmamak gerekiyo..

buna çok dikkat et bol sıvı tüket..

Buna suphe yok canim
Duyadinngerekli aciklamayi yapis rahatladim yaww

he he eşim ingilizce çalışıyor büyük oğlanı ders çalıştırdım, uyuttum şimdi arda kucağımda ben de netteyim...:126:

Benim esim cok kiziyor, kiz kucagimdayken internete girmeme
Cocuk hep wireless magduru oldu diyor (

Bu arada dun kucaginda bade babamizin , dedim ne hissdiyrsun? Ege de hissettiklerinden farkli mi
Ne dese begenirsiniz. Biran once buyumesini istiyorum dedi adam 3 gunde hasta oldu, yorildu, ki geceleri bizden ayri yatiyor uykusunu aliyor, bu ayki harcama bildirimi gelmis bankadan herhalde ondan shok oldu adam

Ay ben ne çok şey öğrendim burda....neden çok önceden gelmedim buraya ki .... çok teşekkürler hepinize...sayenizde... :)

ne zaman olacak program biz de seyredelim...

canım balonu kesip bebeği alınca o esnada rahim ağzındaki dikişi de alıyorlar...

canım bana doktor normal doğum olursa dikişi alırım ,sezeryan olursa almam bir daha gebelik düşünürseniz tekrar atmaya da gerek kalmaz o dikiş onuda korur dedi.tabi bize daha bayaaaaaa var ama Allah o günleri göstersin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin

kzılar femicale gidenlerin yardımına ihtiyacım var

http://www.femical.com.tr/images/stories/femicalden_goruntuler/femicalden_goruntuler_04.jpg

bakın burda rafta ne var

merak ettim, bu benim yaptırmak istediğim hediyeden mi
sanki değil gibi, yani arda beyin yüzü değil de başka bir doktor biblosu gibi geldi bana
var mı femicale gidenlerden dikkat eden
ben 2 haftada bir gitmeme ragmen hiiiiç dikkat etmemişim

resimleri zorla kabul ettirmek üzereydim bobbleheads a ama şimdi de bunu gördüm resimleri mail atarken moralim bozulduu

niyekine...arda doktor o ..kulaklarından tanıdım :)

bende elimden geldiğince saklamıştım ilk gebelikte kötü şeyler yaşayınca korktum kendi aileme de kayınvalidemlerede 2 ay bittikten sonra söyledim onun dışındakiler 3.ay bittikten sonra öğrendiler totem yapmıştı :) Rabbim umutlarımızı voşa çıkarmayacak inş. bukez herşey çok güzel olacak

Canım allah şifa versin inşalah 38-39-40 ları görürsün

duyaydın ve gurbetçi umarım hastanedeki günleriniz güzel geçiyordur,siz güçlü kadınlarsınız rabbim 39-40 ları gösterecek inşallah.herşey gönlünüzce olsun Allah merhametli ve bilgili doktorlarla karşılaştırsın.
kızlar inşallah herkes iyidir buaralar pek yazamıyorum sıkıntılıyım okuyamıyorum yazılanları afakanlar basıyor hemen yatamıyorum uyuyamıyorum sanırım depresyondayım pek evde kalmaya alışkın değilim.Allahım bugünler biran önce geçsin gözümü kapatıp bir açayım haziran olsun kızım zamanın da gelsin sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.

meral cnm iyiyim de demin ana bilim dali baskani geldi sen taburcusun dedi soook oldum benim kasilmqm oluyor dedim eve git olunca gel diyorum dedo ne sacma ya eve gidince olucak zaten bide gunlugu 50 olmus benim esim 1700 aliyor zaten bi ay kalsam 1500 ediyo 200 kaliyo 200 de lojman elde kaldi sifir allahim sen yardim et

Hidennisko canım yeşim hemşireye sorsana acaba o mu? ben de merak ettim:))
Eşin de haklı faturayı görünce:)) ben eşimin kartını kullanıyorum talimat vermiş 100 tl yi geçen harcamalarda hemen mesaj gidiyor ona.
geçen 2. ayda Ardaya zehirli ishal aşısı aldım devlet yapmıyormuş 140 tl. karta geçtim. mesaj gitmiş daha eczaneden çıkmadan aradı ne aldın diye:)) gerekli miymiş o aşı diyor bak çin malı olmasın diyor:))

umudum ekledin mi beni? ben de bakayım faceye:))

mulbery canım o benzetmeyi burada crameren nickli arkadaşın dr si Ali fuat şengör yapmış arkadaş yazmıştı tuttum ben de:))
yılın dr si seçilmiş 3 yıl önce Antalyadan bir dr:)) insanlara anlatınca anca böyle anlıyorlar dediğin gibi:))

mumudihaba sanırım bu dr yenilikçi.:) inşallah güzel olacak bu sefer...

gurbetçi neden bu kadar pahalı ya... özel oda mı orası normal oda yok mu ücret verilmeyen... burada özelde 70 tl gecesi...

genelde enfeksiyon gerekçesiyle almışlar arkadaşların. ara açılmayacaksa bence de alınmasa daha iyi.

aaaa neden öyle ldu anlamadım dr neden söylemıyor

bırde çok pahalıymış özel hst mı özel odamı

cnm hayırlısı olsun evınde bıraz kafa dağıtırsın sonra tekrar karar verırsın ne yapacağına

RABBIM YAR VE YARDINCIN OLSUN

raftaki biblodan bahsediyorsun değil mi?
nasıl gördün kız kulaklarını
benim yaptırmak istediğim hediye de oydu da

yok yahu ne biblosu ben kendisini tanıyamadın anladım...sen biblomu yaptırcan..neyine bakıyonki biblonun anlamadım...o kadar da değil..ben nerden görüyüm o biblodaki kulakları.. :)))))))) güldürdün varyaaa :))

allah allaahh..ne alaka parayla ..nasıl hastane orası yaa..özel değilki...hacettepe ünv hastanesinde değilmisin sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…