- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.561
genelde enfeksiyon gerekçesiyle almışlar arkadaşların. ara açılmayacaksa bence de alınmasa daha iyi.
meral cnm iyiyim de demin ana bilim dali baskani geldi sen taburcusun dedi soook oldum benim kasilmqm oluyor dedim eve git olunca gel diyorum dedo ne sacma ya eve gidince olucak zaten bide gunlugu 50 olmus benim esim 1700 aliyor zaten bi ay kalsam 1500 ediyo 200 kaliyo 200 de lojman elde kaldi sifir allahim sen yardim et
yok yahu ne biblosu ben kendisini tanıyamadın anladım...sen biblomu yaptırcan..neyine bakıyonki biblonun anlamadım...o kadar da değil..ben nerden görüyüm o biblodaki kulakları.. :)))))))) güldürdün varyaaa :))
meral cnm iyiyim de demin ana bilim dali baskani geldi sen taburcusun dedi soook oldum benim kasilmqm oluyor dedim eve git olunca gel diyorum dedo ne sacma ya eve gidince olucak zaten bide gunlugu 50 olmus benim esim 1700 aliyor zaten bi ay kalsam 1500 ediyo 200 kaliyo 200 de lojman elde kaldi sifir allahim sen yardim et
Allahın izniyle 1. bir alalım kucağımıza da 2.yi düşünemiyorum henüz.eşime sormuş ben içerde hazırlanırken oda evet 2.yi düşünüyoruz demiş:) tabi onlar için hava hoş bedenen ve ruhen etkilenen biziz.neyse rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.isteyen herkese boy boy evlat nasip etsin sağlıklı sıhatli hayırlı evlat:)
Chnb ekledim canim seni face de bende gittim namiga maalesef rahim agzi yetmezligi dedi moralim cok bozuldu ya birdahaki hamilelikte dikis konacak dedi ve yatakta gecirecekmisim hamileligi senin muhtemelen ilk kurtajda olusmus bu dedi ben ilk kurtaj oldugumda uyanmistim bir sancilanmistim anlatamam hic boyle bir sanci yasamamistim bir terslik oldugunu anlamistim sonra cunku etrafimda kurtaj olanlar hic uyaninca boyle bir sanci olusmamis ya allah o doktoru bildigi gibi yapsin namikta bir suratsiz ya anlatamam
9 ay boyunca yaklasik 18 kez gordum ben o doktoru, ayda olsa tanirim
Kizlar birsey sorucam bu rahim agzi yetmezliginde az yetmezlik var yada cok yetmezlik var diye bir ayrim varmi
Ben kürtajdan 1 ay sonra alttan muayene olduğumda doktor bana az bisey yetersizlik var demiştiKizlar birsey sorucam bu rahim agzi yetmezliginde az yetmezlik var yada cok yetmezlik var diye bir ayrim varmi
umudum
sanırım sarışın bayan kardeşin diğer bayan sensin. doğru mu?:))
Ben kürtajdan 1 ay sonra alttan muayene olduğumda doktor bana az bisey yetersizlik var demişti
Kizlar birsey sorucam bu rahim agzi yetmezliginde az yetmezlik var yada cok yetmezlik var diye bir ayrim varmi
kizlar cok saolun bana bol bol dua edin...
simdi ben hacettepe u.hastanesinde 20 guna yakin yatim yattigim gunden beri kadin dogum bolumu tadilattan dolayi baska bolumlere tasinacak dediler ..
bu sabahki vizitte ensesi kalin bodur bi erkek dr birden odaya daldi bende kendi kendime bu kim dedim megerki ana bilim dali baskaniymis neyse yanimdaki hasta seker hastasiydi bu kalsin dedi sira geldi bana serklaji ne zaman yaptin dedi aralik 21 de dedim cok guzel taburcu dedi ama benim kasilmalarim oluyor kayip yasadigim haftalardayim dedim kasilman olunca gel dedi evin 5. kat nasil inip cikarim dedim bisey olmaz dedi ve foss ortadan kayboldu sonra ben yatis islemim silinmesin diye cabalarken duydum ki hastane gunlugu 45 olmus ve benim odiyecek durumum yok artik yat desede yatamazdim cunku ilk dogumumu burda yapmistim 600 tl tutmustu bi gecesi (ssk yok) biz odemedik bizi icraya verdiler sonra avukat parasiyla birlikte tipis tipis odedik..
annemi aradim,
anne kesin gelmen lazim artik dedim sakin bahane bulma dedim tamam dedi gelirim simdi esim aradi annem gelemem demis cocuklara kim bakar diye sanki ben onun cocugu degilim..
hic uzulmedim kardeslerim ama bir daha beni arar kesinlikle konusmuyorum artik omru hayatimda sadece ilk defa bi sey istedim ilk defa kardeslerim zoruma gitti ama buda bana ders oldu..
ozel odada degilim normal oda ozel odanin fiyatiysa 100 lira insanlarin sagligi doner sermayeye baglanmis resmen paran varsa iyisin paran yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..
Öncelikle geçmiş olsun..Doktor bu teşhisi nasıl koydu..Vajinal muayenemi etti..Ultrasonlamı yoksa ellemi..Yada nebilym,acısız normal bir muayenemiydi?banada aynı teşhis kondu..Ama muayene edilmeden..Hikayemi anlattım ve rahim ağzı yetmezliği dendi..Burada hangi arkadaşıtı yanlış olmasın ama eylülgülüydü sanırım..Cemil beye gitmiş,hikayesini anlatmış..Muayene edelim demiş hoca..Eylülgülü şuan rahim ağzı uzunluğum normal çıkarsada mı dikiş atacaksınız demiş..Cemil hocada evet hikayen ortada demiş..Uzunda çıksa dikiş atılacak..Sen hikayeni anlatınca ne dedi?
kizlar cok saolun bana bol bol dua edin...
Simdi ben hacettepe u.hastanesinde 20 guna yakin yatim yattigim gunden beri kadin dogum bolumu tadilattan dolayi baska bolumlere tasinacak dediler ..
Bu sabahki vizitte ensesi kalin bodur bi erkek dr birden odaya daldi bende kendi kendime bu kim dedim megerki ana bilim dali baskaniymis neyse yanimdaki hasta seker hastasiydi bu kalsin dedi sira geldi bana serklaji ne zaman yaptin dedi aralik 21 de dedim cok guzel taburcu dedi ama benim kasilmalarim oluyor kayip yasadigim haftalardayim dedim kasilman olunca gel dedi evin 5. Kat nasil inip cikarim dedim bisey olmaz dedi ve foss ortadan kayboldu sonra ben yatis islemim silinmesin diye cabalarken duydum ki hastane gunlugu 45 olmus ve benim odiyecek durumum yok artik yat desede yatamazdim cunku ilk dogumumu burda yapmistim 600 tl tutmustu bi gecesi (ssk yok) biz odemedik bizi icraya verdiler sonra avukat parasiyla birlikte tipis tipis odedik..
Annemi aradim,
anne kesin gelmen lazim artik dedim sakin bahane bulma dedim tamam dedi gelirim simdi esim aradi annem gelemem demis cocuklara kim bakar diye sanki ben onun cocugu degilim..
Hic uzulmedim kardeslerim ama bir daha beni arar kesinlikle konusmuyorum artik omru hayatimda sadece ilk defa bi sey istedim ilk defa kardeslerim zoruma gitti ama buda bana ders oldu..
Ozel odada degilim normal oda ozel odanin fiyatiysa 100 lira insanlarin sagligi doner sermayeye baglanmis resmen paran varsa iyisin paran yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..
Hidenisko cok tatli evlatlarin insallah allah banada nasip eder bende diyorum arda beyemi gitsem acaba canim cok sikkin birazda konusabilecegim bir doktora ihtiyacim var namik demir cok asik suratli bana bakti oo sende rahim agzi yetmezligi var dedi sanki cok vahim durumdaymisim gibi tepki verdi
karagöz hacivat diyaloğuna döndü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?