- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.581
hideniskocum cnm hep olumlu dusunuyorum ama diger gun mutlaka bisey oluyor demin annemi aradim gelicekmisin dedim gelemem dedi o zaman benim annem yok seninde gozun aydin kizin yok dedim iyi aksamlar dedim o da bana gule gule dedi yuzsuz...
valla yanlizca Allaha sigimdim hakkimda hayirlisini versin insallah evde yavas yavas yemegimi yaparim gerisinide Allaha birakacam nasil hakkimda hayirlisiysa oyle yapsin insallah sizlerde bana dua edin..
kızlar merhaba pek giremiyorum sayfaya ama sizleri çok özledim birkaç kere tam girdim kızım ağlayınca geri çıktım, ama kalbim hep sizle..
hidenisko, chnb çocuklar kucağınızda nasıl yazıyosunuz yaa ne hamarat hanımlarsınız imrendim valla
hamişler iyi galiba şimdilik bir sıkıntı yok gibi geçmişe pek bakamadım ama..
bizde iyiyiz kızımın biraz sarılığı var 16 idi pazartesi, dün 13 e düştü cuma tekrarlıycaz.. ama emmesi iyi şimdilik inşallah atlatıcak ışına girmeye gerek kalmadan..
Arkadaşlar bir süredir giremiyordum.. Ben iyiyim fakat oğlum bir hasta bir iyi...
25 haftalık olduk riskli dönemleri bir atlatsak fakat çok yoğun koşturmaya devam ediyorum.. İşyerinde işler çok yoğundu hiç giremedim.. Herkes iyidir umarım..
Şimdi biraz geçmişe göz atmaya çalışayım.. aklım sizlerde
Canim sagolasin, allah evlatlarimi da herkesin evlatlarini da bagislasin
Ben arda beyi ozluyorum inanir misin, cok pozitif bir insan, guleryuzlu
Ama senin icin zor olur izmirden gitmek diye dusunuyorum, en azindan fikrini almak icin 1 kez gidebilirsin
aaaannaaam anaaaammm yarenim doğurdun mu kızzz. ne zaman oldu nasıl oldu? ayyy inanmıyorum detay istiyorum..nasıl da kaçırmışım...
hideniskocum cnm hep olumlu dusunuyorum ama diger gun mutlaka bisey oluyor demin annemi aradim gelicekmisin dedim gelemem dedi o zaman benim annem yok seninde gozun aydin kizin yok dedim iyi aksamlar dedim o da bana gule gule dedi yuzsuz...
valla yanlizca Allaha sigimdim hakkimda hayirlisini versin insallah evde yavas yavas yemegimi yaparim gerisinide Allaha birakacam nasil hakkimda hayirlisiysa oyle yapsin insallah sizlerde bana dua edin..
Ama senin icin zor olur izmirden gitmek diye dusunuyorum, en azindan fikrini almak icin 1 kez gidebilirsin
Bilmiyorum canım ama sonuçta teShis konulmuş ve bunun tedavisi var coklugna azligna takılma dikiş atılıp ilaçlarını kullandimi biseycik olmaz insallahBenimkinin tepkiside ooo sende rahim agzi yetmezligi var dedi ya bende cokmu var acaba
kadınların büyük çoğunluğu hamileyken kadın doğum doktoru ile duygusal bir bağ kuruyormuş.. doğum sonrası boşluk oluyormuş.. bende de doğumdan sonra bir süre olmuştu.. doktorumu özlemiştim :))
kızlar merhaba pek giremiyorum sayfaya ama sizleri çok özledim birkaç kere tam girdim kızım ağlayınca geri çıktım, ama kalbim hep sizle..
hidenisko, chnb çocuklar kucağınızda nasıl yazıyosunuz yaa ne hamarat hanımlarsınız imrendim valla
bizde iyiyiz kızımın biraz sarılığı var 16 idi pazartesi, dün 13 e düştü cuma tekrarlıycaz.. ama emmesi iyi şimdilik inşallah atlatıcak ışına girmeye gerek kalmadan..
Evet insan kirilir tabi, annen hakikaten ayip etmis, ama gene de sen kizmahideniskocum cnm hep olumlu dusunuyorum ama diger gun mutlaka bisey oluyor demin annemi aradim gelicekmisin dedim gelemem dedi o zaman benim annem yok seninde gozun aydin kizin yok dedim iyi aksamlar dedim o da bana gule gule dedi yuzsuz...
aaaannaaam anaaaammm yarenim doğurdun mu kızzz. ne zaman oldu nasıl oldu? ayyy inanmıyorum detay istiyorum..nasıl da kaçırmışım...
mahsuru yoksa beni bi ekler misin yaa.. bebeğini merak ettim :) basakmustafayakali@hotmail.com
:))) ne biblosundan bahsediyor...yılın adamı gibi bi biblo vardı metal o mu ki...altına yılın en iyi doktoru felan mı yazılacak...hediye edicek dimi..
kizlar cok saolun bana bol bol dua edin...
simdi ben hacettepe u.hastanesinde 20 guna yakin yatim yattigim gunden beri kadin dogum bolumu tadilattan dolayi baska bolumlere tasinacak dediler ..
bu sabahki vizitte ensesi kalin bodur bi erkek dr birden odaya daldi bende kendi kendime bu kim dedim megerki ana bilim dali baskaniymis neyse yanimdaki hasta seker hastasiydi bu kalsin dedi sira geldi bana serklaji ne zaman yaptin dedi aralik 21 de dedim cok guzel taburcu dedi ama benim kasilmalarim oluyor kayip yasadigim haftalardayim dedim kasilman olunca gel dedi evin 5. kat nasil inip cikarim dedim bisey olmaz dedi ve foss ortadan kayboldu sonra ben yatis islemim silinmesin diye cabalarken duydum ki hastane gunlugu 45 olmus ve benim odiyecek durumum yok artik yat desede yatamazdim cunku ilk dogumumu burda yapmistim 600 tl tutmustu bi gecesi (ssk yok) biz odemedik bizi icraya verdiler sonra avukat parasiyla birlikte tipis tipis odedik..
annemi aradim,
anne kesin gelmen lazim artik dedim sakin bahane bulma dedim tamam dedi gelirim simdi esim aradi annem gelemem demis cocuklara kim bakar diye sanki ben onun cocugu degilim..
hic uzulmedim kardeslerim ama bir daha beni arar kesinlikle konusmuyorum artik omru hayatimda sadece ilk defa bi sey istedim ilk defa kardeslerim zoruma gitti ama buda bana ders oldu..
ozel odada degilim normal oda ozel odanin fiyatiysa 100 lira insanlarin sagligi doner sermayeye baglanmis resmen paran varsa iyisin paran yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..
Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle cok zor biliyorum âm lütfen bunları düşünüp stres yapma kasilmalara neden olur,mutlaka halledilir,benim anlamadığım devlettesin ozel oda degil nasil para alıyorlarkizlar cok saolun bana bol bol dua edin...
simdi ben hacettepe u.hastanesinde 20 guna yakin yatim yattigim gunden beri kadin dogum bolumu tadilattan dolayi baska bolumlere tasinacak dediler ..
bu sabahki vizitte ensesi kalin bodur bi erkek dr birden odaya daldi bende kendi kendime bu kim dedim megerki ana bilim dali baskaniymis neyse yanimdaki hasta seker hastasiydi bu kalsin dedi sira geldi bana serklaji ne zaman yaptin dedi aralik 21 de dedim cok guzel taburcu dedi ama benim kasilmalarim oluyor kayip yasadigim haftalardayim dedim kasilman olunca gel dedi evin 5. kat nasil inip cikarim dedim bisey olmaz dedi ve foss ortadan kayboldu sonra ben yatis islemim silinmesin diye cabalarken duydum ki hastane gunlugu 45 olmus ve benim odiyecek durumum yok artik yat desede yatamazdim cunku ilk dogumumu burda yapmistim 600 tl tutmustu bi gecesi (ssk yok) biz odemedik bizi icraya verdiler sonra avukat parasiyla birlikte tipis tipis odedik..
annemi aradim,
anne kesin gelmen lazim artik dedim sakin bahane bulma dedim tamam dedi gelirim simdi esim aradi annem gelemem demis cocuklara kim bakar diye sanki ben onun cocugu degilim..
hic uzulmedim kardeslerim ama bir daha beni arar kesinlikle konusmuyorum artik omru hayatimda sadece ilk defa bi sey istedim ilk defa kardeslerim zoruma gitti ama buda bana ders oldu..
ozel odada degilim normal oda ozel odanin fiyatiysa 100 lira insanlarin sagligi doner sermayeye baglanmis resmen paran varsa
iyisin paran yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..
Bilmiyorum canım ama sonuçta teShis konulmuş ve bunun tedavisi var coklugna azligna takılma dikiş atılıp ilaçlarını kullandimi biseycik olmaz insallah
Evet canim sarisin kardesim :) bu arada beni arda beyin ordan aradilar yarin arda bey beni ariyacakmis gorusmek icin oyle dediler arda bey nasil bir insan cana yakinmi odami suratsiz yoksa
kizlar cok saolun bana bol bol dua edin...
annemi aradim,
ozel odada degilim normal oda ozel odanin fiyatiysa 100 lira insanlarin sagligi doner sermayeye baglanmis resmen paran varsa iyisin paran yoksa tak sepeti koluna herkes kendi yoluna..
Arkadaşlar bir süredir giremiyordum.. Ben iyiyim fakat oğlum bir hasta bir iyi...
25 haftalık olduk riskli dönemleri bir atlatsak fakat çok yoğun koşturmaya devam ediyorum.. İşyerinde işler çok yoğundu hiç giremedim.. Herkes iyidir umarım..
kadınların büyük çoğunluğu hamileyken kadın doğum doktoru ile duygusal bir bağ kuruyormuş.. doğum sonrası boşluk oluyormuş.. bende de doğumdan sonra bir süre olmuştu.. doktorumu özlemiştim :))
duyaydın ve gurbetçi umarım hastanedeki günleriniz güzel geçiyordur,siz güçlü kadınlarsınız rabbim 39-40 ları gösterecek inşallah.herşey gönlünüzce olsun Allah merhametli ve bilgili doktorlarla karşılaştırsın.
kızlar inşallah herkes iyidir buaralar pek yazamıyorum sıkıntılıyım okuyamıyorum yazılanları afakanlar basıyor hemen yatamıyorum uyuyamıyorum sanırım depresyondayım pek evde kalmaya alışkın değilim.Allahım bugünler biran önce geçsin gözümü kapatıp bir açayım haziran olsun kızım zamanın da gelsin sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.
meral cnm iyiyim de demin ana bilim dali baskani geldi sen taburcusun dedi soook oldum benim kasilmqm oluyor dedim eve git olunca gel diyorum dedo ne sacma ya eve gidince olucak zaten bide gunlugu 50 olmus benim esim 1700 aliyor zaten bi ay kalsam 1500 ediyo 200 kaliyo 200 de lojman elde kaldi sifir allahim sen yardim et
canım hakkında hayırlı olan olsun inşallah..hideniskocum cnm hep olumlu dusunuyorum ama diger gun mutlaka bisey oluyor demin annemi aradim gelicekmisin dedim gelemem dedi o zaman benim annem yok seninde gozun aydin kizin yok dedim iyi aksamlar dedim o da bana gule gule dedi yuzsuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?