Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gurbetci, cok endiseleniyorsun, haklisin ama biraz olumlu dusunmeye calis, hastane de birsey yapmiyorlardi diyorsun belki evde olman daha iyi olur,
Kasilman olunca tekrar gidersin belki o zaman gene yatirirlar, bu arada anlayamadim ozel hastane degil ki nasil ucrey alirlar

kızlar merhaba pek giremiyorum sayfaya ama sizleri çok özledim birkaç kere tam girdim kızım ağlayınca geri çıktım, ama kalbim hep sizle..
hidenisko, chnb çocuklar kucağınızda nasıl yazıyosunuz yaa ne hamarat hanımlarsınız imrendim valla
hamişler iyi galiba şimdilik bir sıkıntı yok gibi geçmişe pek bakamadım ama..
bizde iyiyiz kızımın biraz sarılığı var 16 idi pazartesi, dün 13 e düştü cuma tekrarlıycaz.. ama emmesi iyi şimdilik inşallah atlatıcak ışına girmeye gerek kalmadan..

hideniskocum cnm hep olumlu dusunuyorum ama diger gun mutlaka bisey oluyor demin annemi aradim gelicekmisin dedim gelemem dedi o zaman benim annem yok seninde gozun aydin kizin yok dedim iyi aksamlar dedim o da bana gule gule dedi yuzsuz...
valla yanlizca Allaha sigimdim hakkimda hayirlisini versin insallah evde yavas yavas yemegimi yaparim gerisinide Allaha birakacam nasil hakkimda hayirlisiysa oyle yapsin insallah sizlerde bana dua edin..

Arkadaşlar bir süredir giremiyordum.. Ben iyiyim fakat oğlum bir hasta bir iyi...

25 haftalık olduk riskli dönemleri bir atlatsak fakat çok yoğun koşturmaya devam ediyorum.. İşyerinde işler çok yoğundu hiç giremedim.. Herkes iyidir umarım..

Şimdi biraz geçmişe göz atmaya çalışayım.. aklım sizlerde

gurbetcı hastanede daha cok stres oluyorsun evde daha rahat olacaksın sanki.. kasılmaaların ne boyutta oluyor? doktorlar ne diyor? ozel durumları da takmamaya calıs yemek olayı da kendını yormadan evde az az yaparsın..esın de destek olur.. 2 cesıt bırsey olsa da olur..

aaaannaaam anaaaammm yarenim doğurdun mu kızzz. ne zaman oldu nasıl oldu? ayyy inanmıyorum detay istiyorum..nasıl da kaçırmışım...

bende seni merak etmiştin iyi olmana sevindim canım, hadi bir ayıda atlatırsan riskli dönemleri geçmiş olursun, oğlunada geçmiş olsun canım..

Amin canim allah uzun omurler versin anali babalibuyutsun ben zaten hamileyken degil simdi gideyim bir baksin bakalim o ne diyecek diyorum

aaaannaaam anaaaammm yarenim doğurdun mu kızzz. ne zaman oldu nasıl oldu? ayyy inanmıyorum detay istiyorum..nasıl da kaçırmışım...

bugün bir hafta oldu canım, geçen salı gecesi doğurdum, öyle acele gittimki gidiyorum bile diyemedim, doğurdum geldim, akşam 10da gittim, gece 1,30da doğurdum..

üzülme gurbetçi benimde annem öyle yapıyor bazen ama anne işte dayanamıyor geliyor sonra seninkide gelir üzülme, moralini yüksek tut önemli olan o, bende bazen kızsamda bazende anlamaya çalışıyorum bir yaştan sonra da herşey zor geliyor galiba ne yapalım empati yapıp kendimizi üzmemek daha iyi yine..

kadınların büyük çoğunluğu hamileyken kadın doğum doktoru ile duygusal bir bağ kuruyormuş.. doğum sonrası boşluk oluyormuş.. bende de doğumdan sonra bir süre olmuştu.. doktorumu özlemiştim :))

Galiba aynen oyle olmus
Agzindan guzel ir laf ciksinda 2 hafta rahat edeyim diye bekledim durdum 9 ay :)))

Kopamam ben burdan aklim hep burdaa, ee oglum d uslu, kizim da :))))

Evet insan kirilir tabi, annen hakikaten ayip etmis, ama gene de sen kizma

Benim de annem hep kosAr gelir, ama durup durup ben geleli su kadar oldu, ben yoruluyorum artik kizim der

Aaaaa ben sana soylemedim degil miii???

mahsuru yoksa beni bi ekler misin yaa.. bebeğini merak ettim :) basakmustafayakali@hotmail.com

Canim ozelden ad soyad gonder boyle bulamadim

:))) ne biblosundan bahsediyor...yılın adamı gibi bi biblo vardı metal o mu ki...altına yılın en iyi doktoru felan mı yazılacak...hediye edicek dimi..

Canim ben arda beye kendi karikaturunuyaptirmayi dusunuyorum da biblo seklinde
Ama yaptiramiyorum malesef resimleri yeterli gelmedi

çok haklısın cnm ama haklı olman yasayacağın seyın önüne geçmıyor

inş evınde daha huzurlu günler geçirirsin hamd olsun kı en büyük desteğimizi inancımızdan alıyoruz tevekkül ediyoruz cnm

inan herşey güzel olacak

Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle cok zor biliyorum âm lütfen bunları düşünüp stres yapma kasilmalara neden olur,mutlaka halledilir,benim anlamadığım devlettesin ozel oda degil nasil para alıyorlar

Hiddeniskom aradı akşam... bu kadar yoğunluğunun arasında beni aradı hatırımı sordu.. çok teşekkürler onaa..kocamaan.. kızına oğluna da bol bol dua edeceğim sağlıkla büyüsünler.

mumu arkadasımızın haberını gormus yazamamıstım cok sevındım.. saftunc arkadasımızın haberını de verdı.. saglıcakla dogacaklar ınsallah...

yaren normal oldu o zaman :)) cok sevındım..kızın da sarılık olmadan cabucak atlatsın ınsallah.

Bilmiyorum canım ama sonuçta teShis konulmuş ve bunun tedavisi var coklugna azligna takılma dikiş atılıp ilaçlarını kullandimi biseycik olmaz insallah

Evet canım tedavisi var ama ben korkuyorum ışte ya yine durmazsa bebek diye ondan azligina cokluguna takıldım canım inşallah birşey olmazda bende bebegime kavusurum

Evet canim sarisin kardesim :) bu arada beni arda beyin ordan aradilar yarin arda bey beni ariyacakmis gorusmek icin oyle dediler arda bey nasil bir insan cana yakinmi odami suratsiz yoksa

Bugün memorialdeydi yarın femicalde olur. bir kere de olsa ben de gitmeni tavsiye ederim.
Canım kesinlikle suratsız değil resimlerine bak hepsinde gülüyor:) ilk görüşmemiz yarı resmi bir görüşme oldu sonrasında gayet sıcaktı. eşim de çok sevdi ve güvendi. biz ilk görüştükten sonra benim adet azalması üzerine amh istemişti. sonuçta menopoz sınırı çıktı eşimde genetik sorun da vardı apar topar tüp bebek denedik genetik incelemeli. olmadı ve o gün beni telefonla aradı ki 1 kez gitmiştim halbuki. üzüntünü paylaşmak için aradım dedi gönlümü kazandı. hastanede yatarken (suyum gelmişti)proğrama gidecekti televizyonda. öncesi içim rahat etmedi göreyim seni dedi. o gün hastanede olmuyordu normalde. elimi tuttu şefkatle her şey iyi olacak dedi... bunlar benim için çok önemliydi. ayrıca twitterda da doğum haberimi vermiş:)) bir de suyum dolduğunda besmeleyle ultrasonu aldı baktı ki dolmuş nil doktora, eşime, bana bir sarıldı ki... samimiyeti hoşumuza gitti zaten o zaman daha da netleşti oğlumuzun adı dr mizin adı olacak: Ahmet Arda...

canım eminim pişman olacaktır ne olur üzülmemeye çalış stres çok önemli...

Canım insan alışıyor gerçekten insan başta boşluğa düşüyor...:))

he ya:)) bazen beşiği sallıyorum bir yandan yazıyorum şimdi babanın kucağında:))
canım inşallah ışına gerek kalmaz...

ben de seni düşündüm niye yazmıyor diye... inşallah çabucak geçsin haftalar...

bende aynı şeyi düşünüyorum zaman geçmiyor sanki..hele başlarda hep yatıyordum ozamn daha zrdu..
şimdi az az ayaklanınca sanki kendimi daha iyi hissediyorum ama bi ara fenaydım saracak yer arıyodum....
gözümü kapatıp uyusam..gözümü açtığımda kızım kucağımda olsa ..herşey bitmiş olsa deyip duruyorum bende ..

canım hakkında hayırlı olan olsun inşallah..
kötü düşünme inşallah herşey güzel olacak..

hastane fiyatı gerçekten çok..yani benim içimde çok...
ben kaybettiğim bebeğimde üniv.hastanesinde 1 gece kalmıştım özel tek kişilik oda 40 tl idi...
ama aya vurunnca durum değişir...

Allah yardımcın olsun inşallah geçecek bu günler...
bende kendim yapıyorum artık yemeğimi..2 çeşit yapıyorum 2 gün yiyoruz yanına bişiler ekliyor eşim salata falan sağolsun...

ne diyelim buna şükür hem iyi geliyor bana bişiler yapmak...

Allah bu dünyada kimseyi kimseye muhtaç etmesin..anne babasıda olsa yani..

annemler köyde hayvanları falan var..gelemiyor bırakıp..serklajda gelip 2 gün kalmıştı dahada ne gelen var ne giden...

Allahıma şükür iyi gidiyor herşey ayaklandımda gerek olmuyor..düşürmesin allahım...

bende seni merak ettim yoksun bu aralar..
allaha şükür herşey yolundaymış..
dikkat et kendine yorma kendini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…