- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.621
Canim kardiyovaskuler risk paneli(12mutasyon)diye bir test istemis gittim biraz once kan verdim bakalim 3 hafta sonra cikacakmis sonuc
Sen hiç üniv hastanesinde yattın mı ya da doğurdun mu? benim yanımda doğurdu kadın kapat çeneni bağırma diye azarladılar kadınıkaçıncı haftadasın şuan duyaydin.... Sanıyorum epey oldu demi... üniversite hastaneleri iyidir be duyaydin... Neden kötü diyosun ki anlamadım....çokmu ilgisiz doktorları hemşireleri...illaki dğuranlar oluyordur orda sağplıklı bişekilde...
Amin canım inşallahcanım hayırlısı olsun hakkınızda,inşallah doğru zamanda gelir bebiş ve küveze girmeden evinize gidersiniz.sağlıcakla kal
Kızlar günaydın
Dün gece az kalsın doğuruyordum,nst de 100 ü bulan sancım vardı ve benim de çok ağrım oldu,doktorum kabul etseydi sezeryana alacaklardı,neysrki açılmam yokmuş ama çok korktum,sanırım bu gidişle egede doğurucam ben,ilaç dozlarım azalsın derken hepsi tekrar yükserltildi,çok şükür şimdi iyiyim,Allahtan benim ve bebeğim hakkında hayırlısını diliyorum,burası pek patlak değil personel ortam vs o yüzden özerle gidebilmeyi istiyordum ama nasıl olacak bilmiyorum,çoluk çocuğun elinde oyuncak olmayız inşallah
Amin tabiki Allah iyilerle karşılaştırsın aminRabbim yar ve yardımcın olsun canım. Dr bak hemen aldırmamış. Benim 60 sancım çıkınca alalım diyorlardı. Ben yok şimdi geçer yok gaz vardı dedim. Rabb'inde yardım etti.
Herşeyde bi hayır vardır canım. Belki özelden de memnun kalmayacaktın. Yüce mevlam işini seven marhametli kişilerin eline düşürsün canım.
Inşallah canım,sorma ben de çok endişeli şekilde bekliyorum belirsizlik çok kötü,bi dr seçiyorsun ona güveniyorsun her ay 250 bayılıyorsun sonra seni asistanlatın kıllı kollarına bırakıyor,madem böyle olacaktı hep devlete giderdim,çok stresliyim inan ki,özrl muamele olsun diye uğraşırken hatçe bacı muamelesi görüyorum burdametal yazdıklara kaılıyorum RABBİM den başka kimseye muhtaç etmesın
duyaydın cnm yazacaklarını endişeyle okuyorum inş herşey güzel olacak
gurbetçi cnm sende relax olmaya çalış boşver evin de daha rahat edersın inş
mele81 teşekkür ediyorum cnm inş RABBIm herkezlerın emeklerını tamamına erdırır
ve diğer arkadaşlar inş herkezler iyidir
Canım sessiz kalma tepkini göster sen susunca onlar daha cok üstüne geliyor,mecburlar onların ısı bu,ben kürtajı goztepe SSK da oldum ben canımımla usrasirken hemsiremi doktormu bilmiyorum kadının biri bağırıp duruyordu bana en sonunda dayanamadım patladım kadına,ondan sonra kivirdi yok ben senin iyiliğin icin diyorum bilmem ne bıdaha da bağıramadiSen hiç üniv hastanesinde yattın mı ya da doğurdun mu? benim yanımda doğurdu kadın kapat çeneni bağırma diye azarladılar kadını
Dün hemşire bana kedi şeyini görmüş.... dedi sen de iyidir diyorsun Allah düşürmesin
Ve evet gurbetin de dediği gibi para alıyorlar geceliği 90 tl
Amin canım inşallah
Doğumhanede kan şekerim düştü geberiyordum yüzüme bakan olmadı,u marım bekler de insan muamelesi göreceğim bir yerde doğururum
Çok haklısın,ben de lafımı esirgemiyorumCanım sessiz kalma tepkini göster sen susunca onlar daha cok üstüne geliyor,mecburlar onların ısı bu,ben kürtajı goztepe SSK da oldum ben canımımla usrasirken hemsiremi doktormu bilmiyorum kadının biri bağırıp duruyordu bana en sonunda dayanamadım patladım kadına,ondan sonra kivirdi yok ben senin iyiliğin icin diyorum bilmem ne bıdaha da bağıramadi
Canım özelde niye yatmiyorsun,senin ozel sigotan var diye hatırlıyorumInşallah canım,sorma ben de çok endişeli şekilde bekliyorum belirsizlik çok kötü,bi dr seçiyorsun ona güveniyorsun her ay 250 bayılıyorsun sonra seni asistanlatın kıllı kollarına bırakıyor,madem böyle olacaktı hep devlete giderdim,çok stresliyim inan ki,özrl muamele olsun diye uğraşırken hatçe bacı muamelesi görüyorum burda
Gurbetçi canım şimdi okudum.
Canım sıkma kendini. Herşeyde bi hayır vardır. Evinde daha rahat ederdin. Annen gelemiyormuş. Belki bunda da bi hayır vardır. Gebeliğinin başında gelininiz gelmişti nasıl rahatsız olmuştun. Belli anne gelinceye gerilecekti.
Benim de gebeliğimin başlarında annem yazlıkta idi. Sonra Ramazan için geldi. Şeker hastası ama yine oruç tutuyor. Oyüzden Ramazan'da hiç birşey istememedim. Dedim anne artık hep yatman lazım bayramdan sonra yazlığa gitme. Tamam dedi.
Bayramın 3. Günü animeler gidiyor dşyebabamla gittiler. Neymiş birşey olursa gelirlermiş. Didim de ha deyince gelinirim. Çok kırılmıştım. Hayatımda ilk kez yapma gitme ihtiyacım var demiştim. O gitti. O zaman eşinle konuştum. Bize bizden kimsenin faydası yok bekleyip daha da üzmeyelim kendimizi. Sonra süt halamın geliniyle on günde bir yemek yapmaya geliyordu. Yoruldum üzülüyorum hep hasta oluyorum. Ben mahvoldım. Aklım hep burda öldüm birtim deyip duruyordu. Her anneler gittikten sonra kadılmalarım artıyordu. Kendimi çok sıkıyordum. Allah başımızdan eksik etmesin. Sağlık sıhhat versin. Kendilerine iyi baksınlar başka birşey istemiuorum. Bak üç gündür evdeydim ilk gün evde idi. İki saat sonra boğazım ağrıyor sanırım hasta olacağım dedi gitti. Hergüm sağolsun arıyor sen hasta olursan gelme dedin. Ne bileyim sanki hasta olacağım bütün vücudun ağrıyor diyor. Rabbim şifa versin. Zaten gelinceye yoruluyor. İş yaptığında değil ben ay uy deyince anne yüreği dayanmıyor.
Üzme canım kendini. Allah'a emanet ol. Rabbim seni ve yavrunu korusun.
bilmiyorum regrete...evet dediğin gibi hep duyuyorum...istanbulun çok semtleri var..şöyle modern şirin sorunsuz bir semtine düşeceğimi bilsem evet ama..bunun berbat semtleride varmış...merkeze uzaklığı felan...gelirsem istanbula beni ahmet arda doktora götürür müsünüz....ahmet arda hocada doğuranlarla beraber gitmeyi çok isterdim doktora:)
gunaydin kardeslerim hepinizden Allah razi olsun ne diyim baska ailemden gormedigim destegi sizden gordum cok tesekkurler :)
eve geldim dun biseyler yiyip hemen uyudum pasam cnm sarjim bitti sonra acamadim teli uyudum cnm seni ariyacam cnm benim :)
kizlar hic uzulmuyorum gercekten bekledigim biseydi ama annemin piskinligi zoruma gitti neyse herkes kendi kendine yapar hayatta ben uzulsem bebegim hemen beni tekmeliyor ben iyiyim der gibi o zaman herseyi unutuyorum Allaha emanet yavrum rabbim onu bana bagislasin acisini gostermesin bana bol bol dua edin kizlar ..
tekrar Allah hepinizden razi olsun insallah :)
BENDE ANKARA DOĞUMLUYUM...istanbulla ankara arası hızlı tren varmış doğrumu chnb? bu arada facede seni etiketledim şarkıda...GÖZLERİNİ KAPAT MÜZİĞE BIRAK KENDİNİ...AÇ SONUNA KADAR SESİ... :) İSTANBULU YAŞA....
benim eşim tayin ister benden dolayı yanıma gelir.. cezaevi öğretmeni benim eşim... haa YOK BEN SEVMEZSEM ŞEHRİ BEKLERİM BEN 1 SENE TEKRAR BURAYA DÖNERİM EVİMİ BOZMAM YANİ... HAYIRLISI BE CHNB :)
Kızlar günaydın
Dün gece az kalsın doğuruyordum,nst de 100 ü bulan sancım vardı ve benim de çok ağrım oldu,doktorum kabul etseydi sezeryana alacaklardı,neysrki açılmam yokmuş ama çok korktum,sanırım bu gidişle egede doğurucam ben,ilaç dozlarım azalsın derken hepsi tekrar yükserltildi,çok şükür şimdi iyiyim,Allahtan benim ve bebeğim hakkında hayırlısını diliyorum,burası pek patlak değil personel ortam vs o yüzden özerle gidebilmeyi istiyordum ama nasıl olacak bilmiyorum,çoluk çocuğun elinde oyuncak olmayız inşallah
Canim kardiyovaskuler risk paneli(12mutasyon)diye bir test istemis gittim biraz once kan verdim bakalim 3 hafta sonra cikacakmis sonuc
Inşallah canım,sorma ben de çok endişeli şekilde bekliyorum belirsizlik çok kötü,bi dr seçiyorsun ona güveniyorsun her ay 250 bayılıyorsun sonra seni asistanlatın kıllı kollarına bırakıyor,madem böyle olacaktı hep devlete giderdim,çok stresliyim inan ki,özrl muamele olsun diye uğraşırken hatçe bacı muamelesi görüyorum burda
bilmiyorum regrete...evet dediğin gibi hep duyuyorum...istanbulun çok semtleri var..şöyle modern şirin sorunsuz bir semtine düşeceğimi bilsem evet ama..bunun berbat semtleride varmış...merkeze uzaklığı felan...gelirsem istanbula beni ahmet arda doktora götürür müsünüz....ahmet arda hocada doğuranlarla beraber gitmeyi çok isterdim doktora:)
Kızlar günaydın
Biliyorum tasiyici oldugumu benim anlamadigim biri igne kullandirdi biri baska testler istedi adetimi soyledim hic gelmiyor dedim gercekten adetim cok vahim durumda bir sikinti olsa hamile kalamazdin dedi onemsemedi yani bilmiyorum artik birdahaki hamilelige allaha emanet diyelim canim ya cok yipratici bir surec senin cocugun varmiydi ben karistiriyorum cok kisi olunca
Henüz yok çocuğum .. Ya o kadar fazla Dr ye gittim ve sonuçta şunu anladım sorunlu hamilelik de çok iyi bir Dr başka jinekolojik konularda iyi olmayabiliyor çok yakın bir arkadaşım istanbulun en iyi Dr gitti yaptığı düşüklerle ilgili Ankara'da bir Prof buldu rahim duvarının kalın olduğu için düşük yaptığını yani bazı konuyu çok iyi bilen başka bir konuya Hakim olmayabiliyor adetlerinle ilgili bir iki Dr daha Danış istersen..
Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çoook teşekkr ederim iyiyiki iyiki iyiki varsınız.9 ŞUBAT test tarihiiim.Heyecanla bekliyorum..
Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çoook teşekkr ederim iyiyiki iyiki iyiki varsınız.9 ŞUBAT test tarihiiim.Heyecanla bekliyorum..
Evet canım var ama dr um egede hoca,serklajı özrlde yaptı,doğumu da öyle istedik,kanama kasılma olunca egeye yönlendirdi ama şimdi de yüzümüze baktığı yok,son dakika dr değiştirmek de istemiyorum napıcam bilmemCanım özelde niye yatmiyorsun,senin ozel sigotan var diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?