Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canim kardiyovaskuler risk paneli(12mutasyon)diye bir test istemis gittim biraz once kan verdim bakalim 3 hafta sonra cikacakmis sonuc

umudum1981 canım sana bukadar çok test yapılıyor senin kaçıncı kaybındı? bana sadece pıhtılaşma testi yaptılar başkada test falan istemediler niye acaba?

Sen hiç üniv hastanesinde yattın mı ya da doğurdun mu? benim yanımda doğurdu kadın kapat çeneni bağırma diye azarladılar kadını
Dün hemşire bana kedi şeyini görmüş.... dedi sen de iyidir diyorsun Allah düşürmesin
Ve evet gurbetin de dediği gibi para alıyorlar geceliği 90 tl
canım hayırlısı olsun hakkınızda,inşallah doğru zamanda gelir bebiş ve küveze girmeden evinize gidersiniz.sağlıcakla kal
Amin canım inşallah
Doğumhanede kan şekerim düştü geberiyordum yüzüme bakan olmadı,u marım bekler de insan muamelesi göreceğim bir yerde doğururum

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Dr bak hemen aldırmamış. Benim 60 sancım çıkınca alalım diyorlardı. Ben yok şimdi geçer yok gaz vardı dedim. Rabb'inde yardım etti.
Herşeyde bi hayır vardır canım. Belki özelden de memnun kalmayacaktın. Yüce mevlam işini seven marhametli kişilerin eline düşürsün canım.

Amin tabiki Allah iyilerle karşılaştırsın amin
Doğumhanedekilere kalsa doğuruvereyim gitsin ne bekliyorum? doktorum izin vermiyor,ancak doğurmaya kaşksam da doktorum gelip doğurtmayacak o da ayrı bi ironi

metal yazdıklara kaılıyorum RABBİM den başka kimseye muhtaç etmesın

duyaydın cnm yazacaklarını endişeyle okuyorum inş herşey güzel olacak

gurbetçi cnm sende relax olmaya çalış boşver evin de daha rahat edersın inş

mele81 teşekkür ediyorum cnm inş RABBIm herkezlerın emeklerını tamamına erdırır

ve diğer arkadaşlar inş herkezler iyidir

Inşallah canım,sorma ben de çok endişeli şekilde bekliyorum belirsizlik çok kötü,bi dr seçiyorsun ona güveniyorsun her ay 250 bayılıyorsun sonra seni asistanlatın kıllı kollarına bırakıyor,madem böyle olacaktı hep devlete giderdim,çok stresliyim inan ki,özrl muamele olsun diye uğraşırken hatçe bacı muamelesi görüyorum burda

Canım sessiz kalma tepkini göster sen susunca onlar daha cok üstüne geliyor,mecburlar onların ısı bu,ben kürtajı goztepe SSK da oldum ben canımımla usrasirken hemsiremi doktormu bilmiyorum kadının biri bağırıp duruyordu bana en sonunda dayanamadım patladım kadına,ondan sonra kivirdi yok ben senin iyiliğin icin diyorum bilmem ne bıdaha da bağıramadi

Çok haklısın,ben de lafımı esirgemiyorum

Canım özelde niye yatmiyorsun,senin ozel sigotan var diye hatırlıyorum

Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çoook teşekkr ederim iyiyiki iyiki iyiki varsınız.9 ŞUBAT test tarihiiim.Heyecanla bekliyorum..

canım sağ olsun anneler babalar geliyorlar bazen. ben bu konuda en şanslılardanım eşim ve kendi tarafımdan. Ama muhtaç olunca her şey zoruna gidiyor..
Yeri geliyor biz sizden sebep edirnede şu kadar kaldık şurada bu kadar kaldık diye önüne de geliyor insanın. Şimdi gittiler işe başlayana kadar gelsinler istemiyorum aslında aynı evde zor oluyor . bu seferde onlar gelmek istiyor alıştık biz bebeğe diyorlar...Bir de babamın geçmişte sıkıntıları oldu ailemize zor zamanlar yaşattı eşim oğlum olumsuz bir şey yapsın sen de dedn gibi mi olacaksın filan dedi bir iki kez benim de canım sıkıldı.

görümceler de sürekli sen şunu yaptın ben bunu yaptım diye tartışıyorlardı temizlik vs. ben de hep yattığım için zoruma da gidiyordu...

keşke normal hamile olaydık da kimseye muhtaç olmayaydık...

keşke ben olsaydım götürürdüm şartlarım tutuyor.:)) şu an onda doğum yapan: Metal, fadik, ben, hidennisko:))

canım telin kapalıydı mesaj atacaktın bana:))
bebişini üzmeye değmez canım...

Canım ben face dilinden pek anlamıyorum:)) etiketledim ne demek?:))
Semt yazma şansın var mı? Kiralar çok istanbulda bazı yerlerde maaşımız kadar. istersen isteme ama hamilelikte rapor alıp benim gibi istanbulda olabilirsin. pansiyon gibi bir yerde belki ama eşin ne olacak o zaman? ildışı tayinler için 3 yıl tayin istenmiyor biliyorum ben değişti mi artık...

canım yeni yasadan dolayı aynen öyle tenezzül edip hoca gelmiyor bile. kürtaj oldum salak asistan ne ağlıyorsun alt tarafı kürtaj oldun dedi. bir de dr olacak bu zihniyetteki insan hem de kadın doğumcu. onlara göre vakasın sen insan değil... ben kızmıştım valla...

Canim kardiyovaskuler risk paneli(12mutasyon)diye bir test istemis gittim biraz once kan verdim bakalim 3 hafta sonra cikacakmis sonuc

inşallah iyi çıkar canım...

bu arada kürtaj yasasından haber yok di mi? raporum bitiyor birkaç gün içinde.( dr m rapor verecek ama içime sinmiyor keşke devlet vereydi. zaten çalışamam böyle uzun süre duramıyorum ayakta...

canım yaaa inşallah herşey güzel olacak bebiş daha bekleyecek annesinin sözünü dinleyecek sen kendini sıkıp iyice stres yapma oda tetikler sancılarını.Rabbim işinin ehli merhametli insanlarla karşılaştırsın.sana ve diğer arkadaşlara dua ediyoru hep rabbim bizlere kolay güzel rahat doğum nasip etsin evlatlarımız sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olsunlar inşallah.zorlu bir süreç geçirdin inşallah sonu çok güzel olacak

Çok önemli bir işim çıkmadığı sürece tatbiki götürürüm :)) ama şöyle bir sorun var ben henüz Arda Bey de doğum yapmadım :)))))

Canım ya ((((( çok sinir oldum ... Sana bişey demelerine müsaade etme ver cevabını şikayet ederim de son zamanlarda korkuyorlar eskiye göre hakkında hayırlısı neyse o olsun .. İzmirde bu hastan gibi donanımlı özel hastane yok mu? Sigortan da var seni oraya transfer etseler..

Dilerim bu topikte kimse bebişsiz kalmasın!!!!Szilerin mutluluğu benim benim mutluluğumunda sizlerin olduğuna yürekten inanıyorum..

saftunç canım güzel haberlerle gel....

mumudihaba saat kaçta gidiyorsun?

Canım özelde niye yatmiyorsun,senin ozel sigotan var diye hatırlıyorum
Evet canım var ama dr um egede hoca,serklajı özrlde yaptı,doğumu da öyle istedik,kanama kasılma olunca egeye yönlendirdi ama şimdi de yüzümüze baktığı yok,son dakika dr değiştirmek de istemiyorum napıcam bilmem

SİMDİ DR GELDİK

Bir tanecik minnacık küçüçük bir keseçik gördük

içindede minnecik bebekçik oluşmaya başlamış pirinç tanesi kadarçıkmış

kesenin durumu şimdilik iyiymiş

dr beyçik şimdilik değil kalp atışlarını gördükten sonra bıraz sevinelim 38-39 haftaya gelip sağlıklı bir doğum yapabilirsek o zaman sevinelim dedi

10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceği

veee heyecandan unuttum hiçbirşey sormadım dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…