Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Yüce mevlanın izniyle önce kalp atışına sonrada doğumuna sevineceğiz burda hep beraber.

Insallah hersey yolunda gider ve dogumunu istedigin yerde yaparsin
Esin dr la bir gorussun bakalim belki farkli hastaneye gonderir seni

Su tam gun yasasi herkesin kabusu oldu ne yazikki
Bizim verdigimiz 300 ler sadece muayenede isimize yariyor
Bende hamilelik olursa ne yaparima cevap bulamadim
Iyi dr lar sadece muayenede caliaiyor ve doguma giriyor ozelde
Belirli bir hastanede calisanlarin coguda bizim isimize yaramiyor
Allah yardimcimiz olsun

Keske arda bey gibi hem tecrubeli hemde bir kuruma bagli bir dr burdada olsa

Anneli ogullu bu gunlerin tadini cikartin
rabbim her ikinizede saglikli gunler gostersin insallah
Uykusuzluk bile ayri bir guzeldir eminim

Insallah rabbim bana ve dileyen herkesede bu gunleri gosterir insallah.

Hayirlisi olsun ay ne muthis bir an
rabbim 38. Haftalari saglikla gormeyide nasip etsin

ah ah o üniv.hastaneleriii

ben kaybettiğim bebeğimde gittim..doktorum oraya yolladı hemen
çünkü...

ne ilgi ne alaka insana köpek muamelesi yapıyorlar...

ben bebeğimi kaybettiğimemi yanayım gördüğüm muamleyemi şaşırıdm...

çok zor bir doğum ardından uyutmadan kürtaj allahııııımmmm nasıl bir acıydı...

yazayım dedim aklıma geldikçe kötü oluyorum hala....

Allahım düşürmesin inşallahhhh ne diyim...Allah a havale ettim anlarad yaşasın diyesim var...

şimdi ebebk erken gelmeye kalakarda oaraya yönlendirirler diye ödüm kopuyor...
Allahım korusun inşallah düşürmesin..

gözün aydın canım..
Allahım 38-40 lı haftalarıda göstersin inşallah

Kızlar biraz önce paşamla konuştum ..Telde görüşmemiz genelde döverim boğarım gebertirim şeklinde geçti ...Kimseye küsmemiş zayıflama takımından izin alarak çıktığı için tekrar girer yazarsa ceza alıyormuş..O nedenle yazmıyor Memleketine gitmek için hazırlık yapıyor dönene kadar yazmayacak Ama burdan ilan ediyorum söz verdi bir daha buraya olumsuz bişey yazmayacak zaten benim yeminim var eskiyle ilgili olumsuz yazdığında cevap yazmıyorum kendisine ..Tabiki burda sıkıntımızı da paylaşacağız mutluğumuzu da ama aynı şeyleri sayfalar dolusu tekrarlamak insanın piskolojini bozar strese sokar değil mi paşacığım oh cevap da yazamıyor istediğimi yazayım ..Tabiki bunlar eski defterler için Allah vermesin ama hayatında yeni bir sıkıntı olursa her zaman paylaşmaya ve destek olmaya ben kendi adıma hazırım Ama bundan sonra Allahın izniye güzel günler göreceksin ve bizimle hep güzel haberler paylaşacaksın İnşallah

naber kizlr hersey yolunda gorunuyo duyaydi. canim az kalsn dogum yapiyormussn ben telden girdigm icin haftani göremiyorm insaallah zamaninda yaparsn
bu arada kizlr benim akintm cok ve koyu sari geliyo gecen hafta doktor sadece idrar yolu enfeksiyonu icin ilac verdi dogl olark akintiya faydasi olmadi serklajdn sonra antibiyotk kullandm baska bisey kullanmadm benim gibi olan varmi aramzda ne onerirsnz

Canım benim serklaj sonrası bitmek bilmeyene sari akıntım vardı doktor fitil verdi ise yaramadı nezaman su içmeyi çoğalttim zaman kesildi,suyu azalttığım zaman tekrar başlıyordu bol su iç cok faydalı

KIS BEN HACETTEPE HASTANESİNDE OLDUM HİSTERESKOPİ AMELİYATLARIMI FELAN...O KADAR İYİYDİK ORTAM HEMŞİRELER DOKTORLAR.....TUHAF GELİYO ANLATTIKLARIN...HİÇ Bİ DOKTOR yada HEMŞİRE KAPAT ÇENENİ DİYE AZARLAYAMAZ.KARŞISINDAKİ HAYVANMI..BANA DİCEK BEN SUSACAM...O AN BELKİ O SANCIYLA DÜŞÜNEMEM AMA AYAĞA KALKTIĞIMDA BEN VE AİLEM AĞZININ PAYINI VERMESİNİ BİLİRİZ.....NE DEMEK ÖYLE KAPAT ÇENENİ....... ...İKTİRSİN GİTSİN....KİM BAĞIRIYORSA ARTIK.... töbe töbeeee

hadi hayırlısı olsun bakalım... eşinin gelme durumu nasıl olacak

valla eşim 7 senedir memur...6 sene alanyada gardiyandı...öğretmenliği kazandı inebolu cezaevine tayin oldu....1 yılı bu sene nisanda felan dolacak...tayin hiç istemedi kendi...tayin isteyebilmesi için toplam çalışma süresine mi bakarlar yoksa öğretmen olduğu süreyemi bakarlar bilmiyorum açıkçası...

belli facelerde takılmadığın canım....SADECE SEN DEĞİL bende ekli olan DİĞER ARKADAŞLARDA....VARINIZ YOĞUNUZ NETTE SADECE BU TOPİK OLMUŞ... :) gerçi bebelerden artık takılamazsınız ama uyuyunca belki takılabilirsiniz.. etiketleme demek senin adını yazdım ya şarkıda... o demek iştee... :))

sen 6 tanemi bebek kaybettin ( VE ŞİMDİ HAMİLESİN SANIRIM...HAYIRLI OLSUN....

insanın öz anasından babasından böyle şeyler yaşaması çok koyar yaaa.....acaba yaşlanıyolarda ondan mı böle oluyolar.....

Mumudihaba biraz hikayeni anlamaya çalıştım. 16. Haft suyunmu geldi . Hep . Nedediler? Benimde iki kez geldi hep kanamali gecti gebeliklerim . Bana bisey diyemediler . Simdi yine ivf ile hamileyim arkadasım . İnşallah bu sefer Rabbim muradımızı vericek diye dualarla geçiyor gunüm . Hafif kanamalarım lekelenmelerim oldu yine can sıkıcı Rabb'ime güvendim yola çıktım tekrar . Bende öncekilerinde de şimdide kimseye söylemedim . Bi annem biliyo .senin kac dusuk oldu benim bir kimyasal, bir 18. Hft, bir 16. Hft ikiz : (

eylulgulu canim sagol icimi rahatlttn artik ilac kullanmk istemiyorm zaten ne hikmetse bi turlu fitil bende ise yaramiyo cok sukur mide bulantilarm bittigndn cok rahat su icebiliyorm hatta kana kana memleketimn suyu cok guzel kaynk suyu gibi insaallh dedign gibi olur aman dikis enfeksiyn kapmasnda akintiya raziyim

bende de akıntı varrrr

serklaj sonrası ontibiyotik kullandım..
sonra akıntı olunca fitil ve tek kullanımlık ovul kullanmıştım...

bi ara azdı sanki şimdi yine arttı...kaşıntı koku yok ama akıntım çok..benimki sulu ve beyaz süt gibi...

yarın kontrolüm var söylicem tekrar..
ilaç kullanmak istemiyorum ama bişi olur diyede ödüm kopuyooo..
sulu olunca bazen suyummu acaba diyorum ...

bol su içiyorum ama pek faydası yok sanırım...
acaba hamilelikten kaynaklı normal akıntımı benimki:26:

Şanslıymışsın,boşuna dua etmiyoruz demekki Allah iyilerle karşıulaştırsın diye..

sağ ol canım:))

burada tuubaoz ve gamze81 vardı onlar da neredeyse tüm hamileliklerinde fitil kullandılar. :)) inşallah sorun yoktur sor dr ne...

enyy 3 oldur soruyorum dr n perinatolog galiba kim hangi şehirdesin?:))

hapykelebek canım az kaldı riskli haftaları bitmesine. inşallah sorunsuz geçecek. iskenderunda hangi hastanedeydi dr n?

merra canım alınmakta çok haklısın. bence doğumdan sonra al ev taşın kredi de uygun şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…