- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.661
SİMDİ DR GELDİK
Bir tanecik minnacık küçüçük bir keseçik gördük
içindede minnecik bebekçik oluşmaya başlamış pirinç tanesi kadarçıkmış
kesenin durumu şimdilik iyiymiş
dr beyçik şimdilik değil kalp atışlarını gördükten sonra bıraz sevinelim 38-39 haftaya gelip sağlıklı bir doğum yapabilirsek o zaman sevinelim dedi
10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceği
veee heyecandan unuttum hiçbirşey sormadım dr
Sen hiç üniv hastanesinde yattın mı ya da doğurdun mu? benim yanımda doğurdu kadın kapat çeneni bağırma diye azarladılar kadını
Dün hemşire bana kedi şeyini görmüş.... dedi sen de iyidir diyorsun Allah düşürmesin
Ve evet gurbetin de dediği gibi para alıyorlar geceliği 90 tl
Amin canım inşallah
Doğumhanede kan şekerim düştü geberiyordum yüzüme bakan olmadı,u marım bekler de insan muamelesi göreceğim bir yerde doğururum
Cok sukur iyi gidiyor başta cok korktum bakamayacam diyevalla pisikolojim bozuluyordu ama alışmaya başladım bugün ilk defa basbasa kaldık oglumla esım is bası yaptı,geceleri uykusuz kalaiyorum ama deger cok guzel bisey Allah sizede nasip etsin insallah
SİMDİ DR GELDİK
dr beyçik şimdilik değil kalp atışlarını gördükten sonra bıraz sevinelim 38-39 haftaya gelip sağlıklı bir doğum yapabilirsek o zaman sevinelim dedi
Güzel dilekleriniz ve dualarınız için çoook teşekkr ederim iyiyiki iyiki iyiki varsınız.9 ŞUBAT test tarihiiim.Heyecanla bekliyorum..
Kızlar günaydın
Dün gece az kalsın doğuruyordum,nst de 100 ü bulan sancım vardı ve benim de çok ağrım oldu,doktorum kabul etseydi sezeryana alacaklardı,neysrki açılmam yokmuş ama çok korktum,sanırım bu gidişle egede doğurucam ben,ilaç dozlarım azalsın derken hepsi tekrar yükserltildi,çok şükür şimdi iyiyim,Allahtan benim ve bebeğim hakkında hayırlısını diliyorum,burası pek patlak değil personel ortam vs o yüzden özerle gidebilmeyi istiyordum ama nasıl olacak bilmiyorum,çoluk çocuğun elinde oyuncak olmayız inşallah
Sen hiç üniv hastanesinde yattın mı ya da doğurdun mu? benim yanımda doğurdu kadın kapat çeneni bağırma diye azarladılar kadını
Dün hemşire bana kedi şeyini görmüş.... dedi sen de iyidir diyorsun Allah düşürmesin
Amin canım inşallah
Doğumhanede kan şekerim düştü geberiyordum yüzüme bakan olmadı,u marım bekler de insan muamelesi göreceğim bir yerde doğururum
SİMDİ DR GELDİK
Çok önemli bir işim çıkmadığı sürece tatbiki götürürüm :)) ama şöyle bir sorun var ben henüz Arda Bey de doğum yapmadım :)))))
Canım ya((((( çok sinir oldum ... Sana bişey demelerine müsaade etme ver cevabını şikayet ederim de son zamanlarda korkuyorlar eskiye göre hakkında hayırlısı neyse o olsun .. İzmirde bu hastan gibi donanımlı özel hastane yok mu? Sigortan da var seni oraya transfer etseler..
Canim insallah birgun bizimde olacak bebeklerimiz zaten birkac doktora daha gitmeyi dusunuyorum bakalim arda bey ariyacak beni orayada gidebilirim istanbula aslinda daha yeni gitmistim istanbula bu forumdan haberim olsaydi gitmisken giderdim orayada
İnşallah canım..İyi düşünelim iyi olsun Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..Arda Bey'e gidebilirsen bir kere git farklı bir dr gerçekten ..
Cok sukur iyi gidiyor başta cok korktum bakamayacam diyevalla pisikolojim bozuluyordu ama alışmaya başladım bugün ilk defa basbasa kaldık oglumla esım is bası yaptı,geceleri uykusuz kalaiyorum ama deger cok guzel bisey Allah sizede nasip etsin insallah
Amin canım..Oğluşunla başbaşa olmanın tadını çıkar :)) Güzel sağlıklı günlerde büyüt
Canım benim serklaj sonrası bitmek bilmeyene sari akıntım vardı doktor fitil verdi ise yaramadı nezaman su içmeyi çoğalttim zaman kesildi,suyu azalttığım zaman tekrar başlıyordu bol su iç cok faydalınaber kizlr hersey yolunda gorunuyo duyaydi. canim az kalsn dogum yapiyormussn ben telden girdigm icin haftani göremiyorm insaallah zamaninda yaparsn
bu arada kizlr benim akintm cok ve koyu sari geliyo gecen hafta doktor sadece idrar yolu enfeksiyonu icin ilac verdi dogl olark akintiya faydasi olmadi serklajdn sonra antibiyotk kullandm baska bisey kullanmadm benim gibi olan varmi aramzda ne onerirsnz
Amin canım inşallah
hadi hayırlısı olsun bakalım... eşinin gelme durumu nasıl olacak
keşke ben olsaydım götürürdüm şartlarım tutuyor.:)) şu an onda doğum yapan: Metal, fadik, ben, hidennisko:))
Canım ben face dilinden pek anlamıyorum:)) etiketledim ne demek?:))
Semt yazma şansın var mı? Kiralar çok istanbulda bazı yerlerde maaşımız kadar. istersen isteme ama hamilelikte rapor alıp benim gibi istanbulda olabilirsin. pansiyon gibi bir yerde belki ama eşin ne olacak o zaman? ildışı tayinler için 3 yıl tayin istenmiyor biliyorum ben değişti mi artık...
SİMDİ DR GELDİK
ben annemlerle altlı üstlü oturuyorum onların evi kira ile oturuyorum.ilk gebeliğimde taşınmıştık bebeğe bakacaklar diye çünkü kayıvalidemlerde çok yakın ama nasip olmadı evladımın yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyada.annem çoğu gün öğlene kadar evde daha sonra dükkanı var kardeşimin oraya gidiyor ama oda zaruretten değil çünkü dükkanda babam,kardeşim ve eleman var.annem pek evde duramaz sıkıntıya gelemez gider dükkana gezer orda takılır sosyal bir kadındır.sabah kahvaltıya çağırır çoğu zaman sengel dediğimde nolcak bir kat merdiven çıkıver okadardan bişey olmaz der.kahvaltı önemli değil anne diğer öğünler daha önemli dediğimde sen ne nankörsün okadar kahvaltı hazırladım sana yaranamadım der.ne varki kahvaltı hazırlamaya kendi yumurta yemez bana yumurta bile kaynatmaz onunla bir çay içerim eksta bişey yok yani.öğlen dükkana giderken uğrayıp varmı yemeğin ne yiyeceksin demez.eve geldiğindede ay şurası pis burası tozlu der.anne süpürüver dediğimde kocanın işi ne bostan korkuluğumu çalıştır onu der...
bazen sabır çekiyorum mideme ağrılar giriyor eşimede bu diyologları anlatmıyorum yumuşatmaya çalışıyorum bişey olduğunda kira ödediğimi falan bilmiyor kendi maaşımdan hallediyorum.babam bana bişey alır annem onu bile tam vermez sanki üvey evladım.geçen gün akşam bize geldiler eşimle annem bişey hazırladı oturduk yedik babam sana 2 kilo ceviz aldım dedi bu sabah annemle kahvaltı yaparken söyledim tamam giderken vereyim dedi bipoşete 2 avuç ceviz koymuş bu ne dedim sanki paramı verdin al bukadar yeter çift maaşlısınız alsın kocan dedi.ama babam bunu benim bebeğime almış evede başka almış dedim ben senin bebeğine başlıcak şimdi bi çocuk dğurcan burnumuzdan getirdin dedi.
öyle zoruma gittiki eşimde ev bakıyordu.bitane bulmuş beğenmiş ama çok yüksek kredi çekmemiz gerekiyor yani60-70 bin sadece faizi var kredinin şeytan diyor al paşa paşada öde burdanda defol git.o ev olursa ha diyince gelemezle ootobüsle 3-4 durak onu büyütür gözünde.ben bebek bakmaya gelemem oralara der.geçende diyorki ben bakamam belki dükkana gidiom ama bakıcı tutarız yarısını sen yarısını ben veririz diyor.
amaaaan yazsan sayfalar sürer boşverin kızlar bazen komşu teyze gözüyle bakıyorum bir beklentim olmuyor ozaman çok mutlu oluyorum.ama insanın kendi annesinin yaptıkları çok koyuyor kayınvalidem umrumda değil çünkü ben onun için elim
napsam acaba dünyanın borcunun altına girip evi alsamda defolup gitsemmi burdan.bakan bakar bakmayanda kendi bilir...allah sağlık sıhhat versin kimseyi kimseye muhtaç etmesin.herkese herşeyi iiyi göstermektende yoruldum polyannacılıktanda...
Allahım bebeğime sağlık sıhhat versin,onu hayırlı evlat versin kimseciklere muhtaç etmesin gerisi hikaye...
kişiye kendinden başkasından fayda yok.Allahım evime huzur versin eşimle aramdaki muhabbeti arttırsın evladımızı bize bağışlasın kimseden bişey beklemeyeceksin...
Rabbim kişinen kendisine versin elden gelen öğün olmaz olsada vaktinde olmaz süper bir söz tam bizim durumumuzdakiler için.
Şanslıymışsın,boşuna dua etmiyoruz demekki Allah iyilerle karşıulaştırsın diye..KIS BEN HACETTEPE HASTANESİNDE OLDUM HİSTERESKOPİ AMELİYATLARIMI FELAN...O KADAR İYİYDİK ORTAM HEMŞİRELER DOKTORLAR.....TUHAF GELİYO ANLATTIKLARIN...HİÇ Bİ DOKTOR yada HEMŞİRE KAPAT ÇENENİ DİYE AZARLAYAMAZ.KARŞISINDAKİ HAYVANMI..BANA DİCEK BEN SUSACAM...O AN BELKİ O SANCIYLA DÜŞÜNEMEM AMA AYAĞA KALKTIĞIMDA BEN VE AİLEM AĞZININ PAYINI VERMESİNİ BİLİRİZ.....NE DEMEK ÖYLE KAPAT ÇENENİ....... ...İKTİRSİN GİTSİN....KİM BAĞIRIYORSA ARTIK.... töbe töbeeee
belli facelerde takılmadığın canım....SADECE SEN DEĞİL bende ekli olan DİĞER ARKADAŞLARDA....VARINIZ YOĞUNUZ NETTE SADECE BU TOPİK OLMUŞ... :) gerçi bebelerden artık takılamazsınız ama uyuyunca belki takılabilirsiniz.. etiketleme demek senin adını yazdım ya şarkıda... o demek iştee... :))
bende de akıntı varrrr
serklaj sonrası ontibiyotik kullandım..
sonra akıntı olunca fitil ve tek kullanımlık ovul kullanmıştım...
bi ara azdı sanki şimdi yine arttı...kaşıntı koku yok ama akıntım çok..benimki sulu ve beyaz süt gibi...
yarın kontrolüm var söylicem tekrar..
ilaç kullanmak istemiyorum ama bişi olur diyede ödüm kopuyooo..
sulu olunca bazen suyummu acaba diyorum ...
bol su içiyorum ama pek faydası yok sanırım...
acaba hamilelikten kaynaklı normal akıntımı benimki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?