- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.641
Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin,az kalmisGüzel dilekleriniz ve dualarınız için çoook teşekkr ederim iyiyiki iyiki iyiki varsınız.9 ŞUBAT test tarihiiim.Heyecanla bekliyorum..
Çok önemli bir işim çıkmadığı sürece tatbiki götürürüm :)) ama şöyle bir sorun var ben henüz Arda Bey de doğum yapmadım :)))))
Canım ya((((( çok sinir oldum ... Sana bişey demelerine müsaade etme ver cevabını şikayet ederim de son zamanlarda korkuyorlar eskiye göre hakkında hayırlısı neyse o olsun .. İzmirde bu hastan gibi donanımlı özel hastane yok mu? Sigortan da var seni oraya transfer etseler..
Sanıyorum ki yok,ama kaldı ki şimdi gidersem hocanın ilgileneceği varsa da ilgilenmeyecek,şimdi eşimle konuştum izin alıp hocanın muayenehanesine gidecek ve sprularımıza cevap arayacak,en iyi çözüm bu gibi geldi,ona göre başımızın çaresine bakarızHenüz yok çocuğum .. Ya o kadar fazla Dr ye gittim ve sonuçta şunu anladım sorunlu hamilelik de çok iyi bir Dr başka jinekolojik konularda iyi olmayabiliyor çok yakın bir arkadaşım istanbulun en iyi Dr gitti yaptığı düşüklerle ilgili Ankara'da bir Prof buldu rahim duvarının kalın olduğu için düşük yaptığını yani bazı konuyu çok iyi bilen başka bir konuya Hakim olmayabiliyor adetlerinle ilgili bir iki Dr daha Danış istersen..
SİMDİ DR GELDİK
Bir tanecik minnacık küçüçük bir keseçik gördük
içindede minnecik bebekçik oluşmaya başlamış pirinç tanesi kadarçıkmış
kesenin durumu şimdilik iyiymiş
dr beyçik şimdilik değil kalp atışlarını gördükten sonra bıraz sevinelim 38-39 haftaya gelip sağlıklı bir doğum yapabilirsek o zaman sevinelim dedi
10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceği
veee heyecandan unuttum hiçbirşey sormadım dr
Canım gecen hafta haberlerdeydi yok 2 yıla çıkarmaya çalışıyorlarmış,6 ay olsa başka istemiyoruz güya bu hafta meclise gircekmis yani gecen hafta yilbasindada ayninseyi soylemislerdi pek umudm kalmadı.canım sağ olsun anneler babalar geliyorlar bazen. ben bu konuda en şanslılardanım eşim ve kendi tarafımdan. Ama muhtaç olunca her şey zoruna gidiyor..
Yeri geliyor biz sizden sebep edirnede şu kadar kaldık şurada bu kadar kaldık diye önüne de geliyor insanın. Şimdi gittiler işe başlayana kadar gelsinler istemiyorum aslında aynı evde zor oluyor . bu seferde onlar gelmek istiyor alıştık biz bebeğe diyorlar...Bir de babamın geçmişte sıkıntıları oldu ailemize zor zamanlar yaşattı eşim oğlum olumsuz bir şey yapsın sen de dedn gibi mi olacaksın filan dedi bir iki kez benim de canım sıkıldı.
görümceler de sürekli sen şunu yaptın ben bunu yaptım diye tartışıyorlardı temizlik vs. ben de hep yattığım için zoruma da gidiyordu...
keşke normal hamile olaydık da kimseye muhtaç olmayaydık...
keşke ben olsaydım götürürdüm şartlarım tutuyor.:)) şu an onda doğum yapan: Metal, fadik, ben, hidennisko:))
canım telin kapalıydı mesaj atacaktın bana:))
bebişini üzmeye değmez canım...
Canım ben face dilinden pek anlamıyorum:)) etiketledim ne demek?:))
Semt yazma şansın var mı? Kiralar çok istanbulda bazı yerlerde maaşımız kadar. istersen isteme ama hamilelikte rapor alıp benim gibi istanbulda olabilirsin. pansiyon gibi bir yerde belki ama eşin ne olacak o zaman? ildışı tayinler için 3 yıl tayin istenmiyor biliyorum ben değişti mi artık..
canım yeni yasadan dolayı aynen öyle tenezzül edip hoca gelmiyor bile. kürtaj oldum salak asistan ne ağlıyorsun alt tarafı kürtaj oldun dedi. bir de dr olacak bu zihniyetteki insan hem de kadın doğumcu. onlara göre vakasın sen insan değil...ben kızmıştım valla...
inşallah iyi çıkar canım...
bu arada kürtaj yasasından haber yok di mi? raporum bitiyor birkaç gün içinde.( dr m rapor verecek ama içime sinmiyor keşke
devlet vereydi. zaten çalışamam böyle uzun süre duramıyorum ayakta...
Kızlar günaydın
Dün gece az kalsın doğuruyordum,nst de 100 ü bulan sancım vardı ve benim de çok ağrım oldu,doktorum kabul etseydi sezeryana alacaklardı,neysrki açılmam yokmuş ama çok korktum,sanırım bu gidişle egede doğurucam ben,ilaç dozlarım azalsın derken hepsi tekrar yükserltildi,çok şükür şimdi iyiyim,Allahtan benim ve bebeğim hakkında hayırlısını diliyorum,burası pek patlak değil personel ortam vs o yüzden özerle gidebilmeyi istiyordum ama nasıl olacak bilmiyorum,çoluk çocuğun elinde oyuncak olmayız inşallah
Cok sukur iyi gidiyor başta cok korktum bakamayacam diyevalla pisikolojim bozuluyordu ama alışmaya başladım bugün ilk defa basbasa kaldık oglumla esım is bası yaptı,geceleri uykusuz kalaiyorum ama deger cok guzel bisey Allah sizede nasip etsin insallahEylülgülü slm canım :)) nasıl gidiyor bebişle hayat :) ? Alıştınız mı birbirinize ..öp benim için minnoşu :))
Canım gecen hafta haberlerdeydi yok 2 yıla çıkarmaya çalışıyorlarmış,6 ay olsa başka istemiyoruz güya bu hafta meclise gircekmis yani gecen hafta yilbasindada ayninseyi soylemislerdi pek umudm kalmadı.
Gerçi ben ısı bırakmaya karar verdim oğlumu kendim büyütmek istiyorum,ama bunu işyerine nasil soyliyecem yaaa
ah cnm çok tesekkür ederim güzel dileklerın içinCanım Allahım tamamına erdirsin mutluluğun hiç yarım kalmasın Korkma demek belki kolay ama korkunun ecele faydası yok sen hep sağlıklı bir şekilde kucağına alacağın günü hayal et BİLİNÇALTININ GÜCÜ diye bir kitap var ben o kitapla dualarla 2 ay önce kötü çıkan sonuçlarımı 2 ay sonra iyiyie çevirdim mutlaka o kitabı al oku...Senide bebişinide Rabbim korusun sarsın sarmalasın
amin amin chnb cnm inş daualarında unutmamumudidaba canımmmmçok sevindim sağlıkla miadında doğumlar nasip etsin rabbimmmmmmmm...Amin...
umudum1981 canım sana bukadar çok test yapılıyor senin kaçıncı kaybındı? bana sadece pıhtılaşma testi yaptılar başkada test falan istemediler niye acaba?
Çok önemli bir işim çıkmadığı sürece tatbiki götürürüm :)) ama şöyle bir sorun var ben henüz Arda Bey de doğum yapmadım :)))))
Canım ya((((( çok sinir oldum ... Sana bişey demelerine müsaade etme ver cevabını şikayet ederim de son zamanlarda korkuyorlar eskiye göre hakkında hayırlısı neyse o olsun .. İzmirde bu hastan gibi donanımlı özel hastane yok mu? Sigortan da var seni oraya transfer etseler..
Henüz yok çocuğum .. Ya o kadar fazla Dr ye gittim ve sonuçta şunu anladım sorunlu hamilelik de çok iyi bir Dr başka jinekolojik konularda iyi olmayabiliyor çok yakın bir arkadaşım istanbulun en iyi Dr gitti yaptığı düşüklerle ilgili Ankara'da bir Prof buldu rahim duvarının kalın olduğu için düşük yaptığını yani bazı konuyu çok iyi bilen başka bir konuya Hakim olmayabiliyor adetlerinle ilgili bir iki Dr daha Danış istersen..
Canim insallah birgun bizimde olacak bebeklerimiz zaten birkac doktora daha gitmeyi dusunuyorum bakalim arda bey ariyacak beni orayada gidebilirim istanbula aslinda daha yeni gitmistim istanbula bu forumdan haberim olsaydi gitmisken giderdim orayada
Canım maşallah insallah kucagna aldığın gunleride görürsünSİMDİ DR GELDİK
Bir tanecik minnacık küçüçük bir keseçik gördük
içindede minnecik bebekçik oluşmaya başlamış pirinç tanesi kadarçıkmış
kesenin durumu şimdilik iyiymiş
dr beyçik şimdilik değil kalp atışlarını gördükten sonra bıraz sevinelim 38-39 haftaya gelip sağlıklı bir doğum yapabilirsek o zaman sevinelim dedi
10 gün sonra kalp atışlarını görmeye gideceği
veee heyecandan unuttum hiçbirşey sormadım dr
Canim benim ikinci kaybimdi ama nedense ilkini doktorlar saymiyor ben ilk hamile kaldigimda bilmeden cok agir ilaclar kullandim idrar yollari enfeksiyonu icin o ilaclar kuruttu dediler bebegi gelisimini engellemis sonra testler yaptilar mthfr 677 mutasyonu cikti bundanda olusmamis olabilir bebek dediler sonra ikinciye hamile kaldim doktor 0.3 kan sulandirici igne baslatti sonra 20. Haftada dogum basladi megerse rahim agzi yetmezligi varmis simdide namik demire gittim kan sulandirici igneye gerek kalmayabilir dedi ondan birsuru test yapiyor canim birde birde tsh falanda istedi canim sende pihtilasma sorunu yoktur belki ondan test yapmamistir
Canım banada yetiscegiden umudum yok,ucretsiz izin alma şansı da yok 2.5 aylikken dönmek zorundayim kayınvalidem bakacakti guya soz vermişti sagolsun hamileliğim boyunca bakamiyacagni ima etti durdu,isyerim yakındı uzag tasindi birde tekstil stresli bı is ve yogun aslında çalışmayı seviyorum ama nasil olcak bebeğim cok kucuk kiyamiyorum onadaArtık ben yararlanamam inşallah sana yetişir canım. işin çok yorucu değilse ve iyiyse ortam çıkma canım. inan çalışınca daha kaliteli zaman geçiriyorsun. iyi iş bulmak zor bu devirde... tavsiye etmem çıkmanı. 6 aya kadar izin al çalış sonra bence. hikayeni buraya da koy canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?