- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.681
Canım banada yetiscegiden umudum yok,ucretsiz izin alma şansı da yok 2.5 aylikken dönmek zorundayim kayınvalidem bakacakti guya soz vermişti sagolsun hamileliğim boyunca bakamiyacagni ima etti durdu,isyerim yakındı uzag tasindi birde tekstil stresli bı is ve yogun aslında çalışmayı seviyorum ama nasil olcak bebeğim cok kucuk kiyamiyorum onada
Kızlar biraz önce paşamla konuştum ..Telde görüşmemiz genelde döverim boğarım gebertirimşeklinde geçti ...Kimseye küsmemiş zayıflama takımından izin alarak çıktığı için tekrar girer yazarsa ceza alıyormuş..O nedenle yazmıyor Memleketine gitmek için hazırlık yapıyor dönene kadar yazmayacak Ama burdan ilan ediyorum söz verdi bir daha buraya olumsuz bişey yazmayacak zaten benim yeminim var eskiyle ilgili olumsuz yazdığında cevap yazmıyorum kendisine ..Tabiki burda sıkıntımızı da paylaşacağız mutluğumuzu da ama aynı şeyleri sayfalar dolusu tekrarlamak insanın piskolojini bozar strese sokar değil mi paşacığım oh cevap da yazamıyor istediğimi yazayım ..Tabiki bunlar eski defterler için Allah vermesin ama hayatında yeni bir sıkıntı olursa her zaman paylaşmaya ve destek olmaya ben kendi adıma hazırım Ama bundan sonra Allahın izniye güzel günler göreceksin ve bizimle hep güzel haberler paylaşacaksın İnşallah
Hidennisko canım ne iyi yapıyormuşsun. şimdi devlet hastanelerinde dr seçme hakkı var performans göstermeleri gerekiyor eskiye göre kısmen düzeldi.
ben üsküdar devlete götürdüm Ahmet Ardayı kalça ultrasonu çektirdim çok iyiydi... çocuk dr si de medipoldekinden bile ilgili ve bilgiliydi...:))
Ama tıplar nedense hala tuhaf ve merhametsiz...
enny canım soy ismini yaz ki burada yazan arkadaşlara alternatif olsun. serklaj netleşti mi şimdi senin.
bu arada canım dua çok önemli ben kendime tefriciye okudum yattığım yerden...
dualarım hep buradaki ve diğer forumlardaki arkadaşlarla...
Durum netleşti
38. haftaya kadar hastanedeymişim doğurtulmayacakmışım acil birşey olmadıkça..
Doktorumuz içiniz rahat olsun ben tsakip ediyorum demiş,buradan artık nereyle anlaşması varsa oraya gidip doğurtacakmış ama şimdi durumum kritikmiş sancı vs yüzünden kıpırdatmayacak eve de yollamayacakmış,kim ne derse desin elden geldiğince ana karnında tutucam bebeği demiş
Çok şükür belirsizlikten kurtıldum
durum netleşti
38. Haftaya kadar hastanedeymişim doğurtulmayacakmışım acil birşey olmadıkça..
Doktorumuz içiniz rahat olsun ben tsakip ediyorum demiş,buradan artık nereyle anlaşması varsa oraya gidip doğurtacakmış ama şimdi durumum kritikmiş sancı vs yüzünden kıpırdatmayacak eve de yollamayacakmış,kim ne derse desin elden geldiğince ana karnında tutucam bebeği demiş
çok şükür belirsizlikten kurtıldum
Duyaydin cok sevindim, cok iyi ir karar bence
Bizimde 1 aylikken kalca ultrasonu yapilacak,Dr acibademde ya orda olur
kim bilir ne kadar tutacak,vallahi belimiz bukuldu, sarilik testi ,topuk kani icin 800 odemostik
Icin rahatlamistir simdi cok sevindim
Insallah vaktnde gelicek bebegin
valla eşim 7 senedir memur...6 sene alanyada gardiyandı...öğretmenliği kazandı inebolu cezaevine tayin oldu....1 yılı bu sene nisanda felan dolacak...tayin hiç istemedi kendi...tayin isteyebilmesi için toplam çalışma süresine mi bakarlar yoksa öğretmen olduğu süreyemi bakarlar bilmiyorum açıkçası...
İbrahim bildirici cnm evet serkilaj kesin atılacak çünkü ikici kaybımda 3,5 cm açıklık ve ağrısın dogum yaptım . Üstelik kayıplarımdan dolayı normal dogum oldugu icin işlem gördüm . Yani açıklık olmasa bile dikis önlemi alınıcak . Ah bir bilsem bazen ezanda agalayarak Rabb'ime yakariyorum buradaki arkadaslar ve kendim icin nediyim Rabbimden bir saglikli hayırlı evlat diliyorum . Gözümde hiç birsey yok aynı günde uç alışveriş merkezi gezer hft nin 5 gunü dışarda olurduk simdi 3 ay olucak yatıyorum hiç umrda değil kollarım , kalçam iğneden beze tarlası oldu . Ama şükür diyorum . İnsallah deger arkadasım hepimizin emekleri acilari
Durum netleşti
Duyaydin cok sevindim, cok iyi ir karar bence
Bizimde 1 aylikken kalca ultrasonu yapilacak,Dr acibademde ya orda olur
kim bilir ne kadar tutacak,vallahi belimiz bukuldu, sarilik testi ,topuk kani icin 800 odemostik
Arkadaslar aylardir merak ediyorum
bana biri anlatabilirmi
yazdiklarinizin altindaki kac haftalik hamile oldugunuzu yada bebeginizin kac aylik oldugunu gosteren o sirin tablolari nasil yapiyorsunuz
Ama ilkokul ogrencisine anlatir gibi detayli
Ha bu arada CHNB 3. Sehzadem hosgeldin yazisi cok guzel
Durum netleşti
Cok guzel simdi rahat rahat yatabilirsin:)Durum netleşti
hayırlı olsun cnmDurum netleşti
Günaydın arkadaşlar,
Bugün benim doğum günüm.. 32. yaşı da doldurduk. Hoşgeldin 33. :))
Dileğim Allahım evlat bekleyen herkese evlat sevgisini yaşatsın, evladı olanlarından acısını gösteermesin..hastalar iyileşsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?