- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.701
Dogum gunun kutlu olsun cocuklarinla nica mutlu yıllara:)Günaydın arkadaşlar,
Bugün benim doğum günüm.. 32. yaşı da doldurduk. Hoşgeldin 33. :))
Dileğim Allahım evlat bekleyen herkese evlat sevgisini yaşatsın, evladı olanlarından acısını gösteermesin..hastalar iyileşsin..
Amin arkadaşım canım amin. inşallah olur . gerçekten bu duygu anlatılamaz. kollarına almadıkça da ne yaşadığını bilirsin ne keyif alırsın yaptıklarından.
Benim de ilk bebeğim 8 haftalık düştü o zaman yolda hamile kedi görsem ağlardım
canım çok sevindim ne kadar dursa kardır. benim bebiş 36 artı 4 te doğdu çocuk dr si 2-3 hafta geriden hesaplıyor ona göre gelişimine bakıyor azıcık erkende bile. kalsın canım inşallah...
canım kordon kanı ne oldu? bugün yoktun neredeydin?
bir de canım bence şu çocuk dr si vardı ya tanıdığın bence sor yardımcı olsun çektirme özelde. ben hiç ücret vermedim...
Günaydın arkadaşlar,
Dileğim Allahım evlat bekleyen herkese evlat sevgisini yaşatsın, evladı olanlarından acısını gösteermesin..hastalar iyileşsin..
gunaydin canlarim...
duyaydin cnm inan cok sevindim senin adina 17 gun su gibi akip gider cnm bizide dualarinda unutma cnm Allaha emanet ol cnm
Biliyorum tasiyici oldugumu benim anlamadigim biri igne kullandirdi biri baska testler istedi adetimi soyledim hic gelmiyor dedim gercekten adetim cok vahim durumda bir sikinti olsa hamile kalamazdin dedi onemsemedi yani bilmiyorum artik birdahaki hamilelige allaha emanet diyelim canim ya cok yipratici bir surec senin cocugun varmiydi ben karistiriyorum cok kisi olunca
umudum taşıyıcı ne? hepatit b felan mı :? KÖTÜ BİŞEYMİ...
kordon kanini saklattik cnm, insallah ihtiyacimiz olmaz diyelim.
Kizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden
Günaydın arkadaşlar,
Allah yardımcın olsun. Su gibi geçsin günler ne olursun Arada benim gibi dah cok erken haftalarda olanlar icinde dua et senin duaların kabul olur simdi . Bizlerde o haftaları gormek nasip etsin Allah yardımcın olsun. Allah seni ve bebeğini korusun insallah
Chnp insallah . Bend bi gariplik var galiba hiç kucağımda bebeğimle düşünemiyorum Allah diyorum sabredeyim diyemi bu duyguyu vermiyor . Bana saglikli 38, haftada doğan bebeğimin kucağımda olması cok büyük bir hayal gibi geliyor
Günaydın arkadaşlar,
Gunaydin canim dun sahbamusla konustuk biraz senin serklaj teknigi baskaymis galiba garanti gibi birseymis nasil bir teknik biraz bahsedermisin birde sen kacinci haftaya geldin canim
umudum taşıyıcı ne? hepatit b felan mı :? KÖTÜ BİŞEYMİ...
Yok canim ya bu kan pihtilasmasi varya dogustan gelen birsey bendede mthfr677 mutasyonu cikti iste doktor birdahaki hamilelikte igne kullanilacakmi diye diger mutasyon testlerini istedi tek basina mthfr677 olursa igne vurdurmam dedi yaptirdigi testlerde bir mutasyon daha cikarsa igneye baslicakmis onemli birsey degil yani
cnm oncelikle hic bisey garanti degildir cnm sadece basari sansi yuksek cnm benim onceki serklajim mc donald di ..
bu ise chnbcin balon tabiri ile rahim agzinin rahme acilan en ust noktasini torba agzi gibi buzulmesidir cnm yaren de sanirim bu teknikle dikis olmus schuland teknigi umarim dogru yazmisimdir ..
gebelik haftam ise 20+3 cnm darisi sana olsun insallah ..
cumaniz mubarek olsun su gunun yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olur insallah..
melek 81 cnm nice saglikli ailenle mutlu yillara cnm yeni yasin kutlu olsun cnm..
Durum netleşti
38. haftaya kadar hastanedeymişim doğurtulmayacakmışım acil birşey olmadıkça..
Doktorumuz içiniz rahat olsun ben tsakip ediyorum demiş,buradan artık nereyle anlaşması varsa oraya gidip doğurtacakmış ama şimdi durumum kritikmiş sancı vs yüzünden kıpırdatmayacak eve de yollamayacakmış,kim ne derse desin elden geldiğince ana karnında tutucam bebeği demiş
Çok şükür belirsizlikten kurtıldum
BAK BEN ANKARADA BİLGİ HASTANESİ VAR ÖZEL HASTANE ORDA 500 TL YE YAPTIRDIM NORMAL DİKİŞİ...ve araştırmıştım bilgi hastanesinde selçuk arslan yaptı..en iyi hekim.com da onun hakkında hep olumlu yazmışlardı öyle araştırıp gitmiştim...
ama asıl büyük özellerde bu fiyat 2200 leri buluyor sanıyorum...mesela gurbetci öyle yaptırmış...2200ü bulmuş hastane yatışlarla beraber....doktor özel hastaneyle anlaşıyor komisyonunu alıyor geri kalanını hastaneye veriyor...dolayısıyla böyle olunca fiyat şişiyor...ama benim gittiğim küçük özelde doktor aynı maaşını alıyor aldığı bişey yok sanıyorum ekstradan...ondan uygun 500 tl felan...
Günaydın arkadaşlar,
cnm oncelikle hic bisey garanti degildir cnm sadece basari sansi yuksek cnm benim onceki serklajim mc donald di ..
bu ise chnbcin balon tabiri ile rahim agzinin rahme acilan en ust noktasini torba agzi gibi buzulmesidir cnm yaren de sanirim bu teknikle dikis olmus schuland teknigi umarim dogru yazmisimdir ..
gebelik haftam ise 20+3 cnm darisi sana olsun insallah ..
cumaniz mubarek olsun su gunun yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olur insallah..
melek 81 cnm nice saglikli ailenle mutlu yillara cnm yeni yasin kutlu olsun cnm..
yok ben taburcu olduydum akşam....hastanede yatmadım...sadece adet oluyomuşsun gibi yeni başlıcakmış gibi bi hafif sancın oluyo o kadar...rahat ve kolay bi operasyon...anladim canim benimde doktorum izmirde ozel kent hastanesinde calisiyor ben gecen gittigimde hastanenin gecelik yatisini sordum 680 tl falan dedi orda yapsa doktor ekstra birde serklaj parasi alir herhalde birgece tutuyorlarmi hastanede serklaj sonrasi ya cok masrafli bu isler ama elimizde hala bir bebek yok(
duyaydin canm senin adina cok sevindm su gibi akip gecsn zamn insaallah
eylulgulu dogm hikayeni okudm cok duygulndm ayni zmanlrda hamile kalmaya calisiyordk ne guzel sen bebegini kucagina aldn ayni sekilde chnb ve hidenniskoda aldilr bende ogunleri gorurmum acaba bu aralr diken ustundeym dusuk yaptigm haftadaym gece yine biraz agrim oldu usutme agrisi gibiydi sizde oyle oldunzmu arada sancm oluyor dikistn sonra uckez oldu doktorda alttn bakmisti sorun yoktu rahim boyuda 3cmdi diken ustndeym ignelerimide vuruluyorm insaallh hersey yolunda gider dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?