Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Kordon kanini saklattik cnm, insallah ihtiyacimiz olmaz diyelim.

Dun misafirlerim vardi giremedim, onlar gider gitmez de yattim uyudum biraz, kiz geceleri dikiyor beni

Nice yillara, saglikla, mutlulukla, evlatlarinla, esinle insallaaaaahhhhh!!

gunaydin canlarim...
duyaydin cnm inan cok sevindim senin adina 17 gun su gibi akip gider cnm bizide dualarinda unutma cnm Allaha emanet ol cnm

Gunaydin canim dun sahbamusla konustuk biraz senin serklaj teknigi baskaymis galiba garanti gibi birseymis nasil bir teknik biraz bahsedermisin birde sen kacinci haftaya geldin canim

Kizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden

Kizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden

BAK BEN ANKARADA BİLGİ HASTANESİ VAR ÖZEL HASTANE ORDA 500 TL YE YAPTIRDIM NORMAL DİKİŞİ...ve araştırmıştım bilgi hastanesinde selçuk arslan yaptı..en iyi hekim.com da onun hakkında hep olumlu yazmışlardı öyle araştırıp gitmiştim...

ama asıl büyük özellerde bu fiyat 2200 leri buluyor sanıyorum...mesela gurbetci öyle yaptırmış...2200ü bulmuş hastane yatışlarla beraber....doktor özel hastaneyle anlaşıyor komisyonunu alıyor geri kalanını hastaneye veriyor...dolayısıyla böyle olunca fiyat şişiyor...ama benim gittiğim küçük özelde doktor aynı maaşını alıyor aldığı bişey yok sanıyorum ekstradan...ondan uygun 500 tl felan...

Nice yaşlara canım..

EVET BENDE DÜŞLÜYORUM ACABA NASIL OLUCAK BEBEĞİM..OLSA EV HALİMİZ NASIL OLUCAK..EŞİM VE BEN VE BEBEK...EVİMİZ ŞENLENİR ORASI AYRI Bİ KONU..AMA HAYAL GİBİ AYNEN BANADA BU......para mal mülk kariyer iş güç hepsinin canı cehenneme....TEK İSTEDİĞİM BU SAATTEN SONRA ÖNCE SAĞLIK SONRA HAYIRLI Bİ EVLAT.... tez zamanda inşallahhh

duyaydin canm senin adina cok sevindm su gibi akip gecsn zamn insaallah
eylulgulu dogm hikayeni okudm cok duygulndm ayni zmanlrda hamile kalmaya calisiyordk ne guzel sen bebegini kucagina aldn ayni sekilde chnb ve hidenniskoda aldilr bende ogunleri gorurmum acaba bu aralr diken ustundeym dusuk yaptigm haftadaym gece yine biraz agrim oldu usutme agrisi gibiydi sizde oyle oldunzmu arada sancm oluyor dikistn sonra uckez oldu doktorda alttn bakmisti sorun yoktu rahim boyuda 3cmdi diken ustndeym ignelerimide vuruluyorm insaallh hersey yolunda gider dua edin lutfen

Gunaydin canim dun sahbamusla konustuk biraz senin serklaj teknigi baskaymis galiba garanti gibi birseymis nasil bir teknik biraz bahsedermisin birde sen kacinci haftaya geldin canim

cnm oncelikle hic bisey garanti degildir cnm sadece basari sansi yuksek cnm benim onceki serklajim mc donald di ..
bu ise chnbcin balon tabiri ile rahim agzinin rahme acilan en ust noktasini torba agzi gibi buzulmesidir cnm yaren de sanirim bu teknikle dikis olmus schuland teknigi umarim dogru yazmisimdir ..
gebelik haftam ise 20+3 cnm darisi sana olsun insallah ..
cumaniz mubarek olsun su gunun yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olur insallah..
melek 81 cnm nice saglikli ailenle mutlu yillara cnm yeni yasin kutlu olsun cnm..

Allah bebeginide senide korusun canim su mubarek cuma gunu dua edicem senin icin riskli haftalardamissin insallah bebegini saglikla kucagina alirsin bu teknigi ben biraz arastirayim insallah allah tum isteyenlere nasip etsin

Duyaydın canım arkadaşım çok sevindim..Prof bile böyle yaparsa diyordum içimden..İçten içe korkuyordum.Ama sonunda adam rahatlattı bizleri..İnşallah sorunsuz geçer,az kaldı..2 hafta daha sabır arkadaşım..Dualarımız seninle.

Anladim canim benimde doktorum izmirde ozel kent hastanesinde calisiyor ben gecen gittigimde hastanenin gecelik yatisini sordum 680 tl falan dedi orda yapsa doktor ekstra birde serklaj parasi alir herhalde birgece tutuyorlarmi hastanede serklaj sonrasi ya cok masrafli bu isler ama elimizde hala bir bebek yok(

doğum günün kutlu olsun melekçim..allah eşinle ve yavrularınla nice sağlıklı güzel yıllar nasip etsin..

Gurbetçi canım nasılsın?Nasıl gidiyor ev hayatı?Özlemişsindir mutlaka evini?Yemek işini falan ne yapıyorsun,yatıyormusun sürekli?Yoksa arada bir turluyormusun?

yok ben taburcu olduydum akşam....hastanede yatmadım...sadece adet oluyomuşsun gibi yeni başlıcakmış gibi bi hafif sancın oluyo o kadar...rahat ve kolay bi operasyon...

Efulim canım hep güzel şeyler düşün..içini ferah tutmaya çalış..Ben bu bebeği zamanında doğurucam,kollarıma alıcam de..Burada bir arkadaş bilinç altının gücü diye bir kitap tavsiye etmiş..Onu oku..Hem kafan dağılır,hemde olumlu düşünmeni sağlar belki..Sen kan sulandırıcı iğne kullanıyorsun değilmi?Kaçlık?Ve Genetiklerde hangi değerin sorunluydu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…