- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.721
hadi inşallah Allahın izniyle az kaldı canım...Durum netleşti
38. haftaya kadar hastanedeymişim doğurtulmayacakmışım acil birşey olmadıkça..
Doktorumuz içiniz rahat olsun ben tsakip ediyorum demiş,buradan artık nereyle anlaşması varsa oraya gidip doğurtacakmış ama şimdi durumum kritikmiş sancı vs yüzünden kıpırdatmayacak eve de yollamayacakmış,kim ne derse desin elden geldiğince ana karnında tutucam bebeği demiş
Çok şükür belirsizlikten kurtıldum
Günaydın arkadaşlar,
Bugün benim doğum günüm.. 32. yaşı da doldurduk. Hoşgeldin 33. :))
Dileğim Allahım evlat bekleyen herkese evlat sevgisini yaşatsın, evladı olanlarından acısını gösteermesin..hastalar iyileşsin..
Kizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden
Durum netleşti
Doktorumuz içiniz rahat olsun ben tsakip ediyorum demiş,buradan artık nereyle anlaşması varsa oraya gidip doğurtacakmış ama şimdi durumum kritikmiş sancı vs yüzünden kıpırdatmayacak eve de yollamayacakmış,kim ne derse desin elden geldiğince ana karnında tutucam bebeği demiş
yok ben taburcu olduydum akşam....hastanede yatmadım...sadece adet oluyomuşsun gibi yeni başlıcakmış gibi bi hafif sancın oluyo o kadar...rahat ve kolay bi operasyon...
hadi inşallah Allahın izniyle az kaldı canım...
sık dişini doğurmaprepardan da kurtulmuşşun inşallah tekrar gerek kalamz..
gözün aydın....
Allah nice yaşlara erdirsin hayırlı ömür nasip etsin inşallah....
nüfus kağıdında bugün benimde doğum günümgerçekte 2 ay öncesi ama
ben özel hastanede yaptırdım serklajı..hastanedeki doktorlar yaparsa+ 1 gece yatış 900tl idi
ama benimkini hastanedeki prof yaptı ve 3 gece yattım 1500 ödedik .....muhasebedeki bayan eşime yatış için değil fark prof için demiş...
napalım kuzucuklar iyi olsun inşallah....
Canım doktoruna göre değişiyor 500 yapanda var 5000 bine yapanda Proflara cok alıyor uzamanlar daha az,serklaj sonrası tedbir amaçlı istirahat iyi olur ama seklajli olup çalışanda var ornek melek81,sıkı yatak istirahati yapanda var birazda hamileliğin nasil gectigne bagliKizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden
Günaydın arkadaşlar,
Dileğim Allahım evlat bekleyen herkese evlat sevgisini yaşatsın, evladı olanlarından acısını gösteermesin..hastalar iyileşsin..
Günaydın arkadaşlar,
Canım doktoruna göre değişiyor 500 yapanda var 5000 bine yapanda Proflara cok alıyor uzamanlar daha az,serklaj sonrası tedbir amaçlı istirahat iyi olur ama seklajli olup çalışanda var ornek melek81,sıkı yatak istirahati yapanda var birazda hamileliğin nasil gectigne bagli
Durum netleşti
umudum taşıyıcı ne? hepatit b felan mı :? KÖTÜ BİŞEYMİ...
Pıhtılaşma genetik olarak geçişi olan bir rahatsızlıktır bunun çeşitli mutasyonları var daha sonradan başkasından kan yada başka şeylerden bulaşmaz genlerimizden gelir ..Hiç olmayan kişiye göre taşıyıcı olmak riskin daha yüksek olduğunu gösterir Özellikle hamilelik gibi pıhtılaşmayı arttıran durumlarda Dr kar önlem amaçlı iğne aspirin kullandırabilir kişi taşıyı değil hasta ise yani homozigot ,risk taşıyıcıya göre daha da yüksektir ve mutlaka önlem amaçlı iğne yada aspirin kullandırılır hamilelikte ..Ama bu bile kesin sorun çıkar demek değil homozigot olup ve bunu bilmeden sağlıkla doğum yapan da var .
Allah yardımcın olsun. Su gibi geçsin günler ne olursun Arada benim gibi dah cok erken haftalarda olanlar icinde dua et senin duaların kabul olur simdi . Bizlerde o haftaları gormek nasip etsin Allah yardımcın olsun. Allah seni ve bebeğini korusun insallah
Chnp insallah . Bend bi gariplik var galiba hiç kucağımda bebeğimle düşünemiyorum Allah diyorum sabredeyim diyemi bu duyguyu vermiyor . Bana saglikli 38, haftada doğan bebeğimin kucağımda olması cok büyük bir hayal gibi geliyor
Günaydın arkadaşlar,
Kordon kanini saklattik cnm, insallah ihtiyacimiz olmaz diyelim.
Dun misafirlerim vardi giremedim, onlar gider gitmez de yattim uyudum biraz, kiz geceleri dikiyor beni
Nice yillara, saglikla, mutlulukla, evlatlarinla, esinle insallaaaaahhhhh!!
duyaydin canm senin adina cok sevindm su gibi akip gecsn zamn insaallah
eylulgulu dogm hikayeni okudm cok duygulndm ayni zmanlrda hamile kalmaya calisiyordk ne guzel sen bebegini kucagina aldn ayni sekilde chnb ve hidenniskoda aldilr bende ogunleri gorurmum acaba bu aralr diken ustundeym dusuk yaptigm haftadaym gece yine biraz agrim oldu usutme agrisi gibiydi sizde oyle oldunzmu arada sancm oluyor dikistn sonra uckez oldu doktorda alttn bakmisti sorun yoktu rahim boyuda 3cmdi diken ustndeym ignelerimide vuruluyorm insaallh hersey yolunda gider dua edin lutfen
az önce doktordan geldim..
herşey yolundaymış allahıma çok şükür..
rahim ağzı kapalı bebeğin suyu iyi dedi...
kuru kızım biraz kilo almış...
doktorum normalde de hep 1 hafta geriden geliyodu bebek..gelişimi devam ettiği sürece 1 hafta 10 gün geri çıkması önemli değil dedi...
her bebek aynı kiloda doğacak diye bişi yok minyon bi bebek olabilir dedi...
olsun sağlıklı olsunda inşallah...
akıntıyı söyledim..sirkeli suyla taharetlen dedi..fitil yazdı ama kullanma eğer sirkeli suya rahmen azalma olmazsa kullanırsın dedi..
3 hafta sonra çağırdı...bebeğin gelişimine bakarız dedi...
bende böyleee
ve Allahın izniyle bugün 28 haftamı dolduruyorum..bugünleride gördüm hamdolsun...
yarın 29 haftaya başlıyoruz inşallahhhhhh..
Allahım 30-32-34-36-38 haftalarıda görmeyi nasip etsin hepimize inşallaaaahhhhh
Canlar herkese hayırlı cumalar.
Bizler hamd olsun iyiyiz. Süt sağlarken girip okuyorum fakat ellerim dolu olduğundan yazmamıyorum. Gün de8 kere süt sağıyorum. En az45 dak genelde bir saat. Yani günde8 saatim süt sağmakla geçiyor. Olsun Rabbim yavrumun rızkını bol etsin ben sağarım.
Oğluşum hafif sarı geliyor bana Pazartesi kontrol var olmadı izmitte de bi Dr görüneceğiZ.
Büyük oğlum hala hasta düz gece yine ateşi çıktı öksürük aksırık. Bebektende korumaya çalışıyoruz. Fazlada gelme diyemiyorum. Rabbim korusun tez şifa versin.
Canlar hep aklımdasınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah a emanet olun.
Sahbamus insallah hayallerimizden daha güzel seyler olur , hepimiz kavuşuruz,ilk isim bir bebek mağazasına gidip önüme gelen herseyi almak olucak :) hep heveslendim. İlk hamile kalma kararımda bir kıyafet almıştım . Unisex bi kıyafet ama ne yazıkki hiç birine kısmet olmadı ama olsun cok şükür Allahima insallah bu sefer aklimdaki hayırlı olucak bizim icin saglikli bir bebeğimiz olucak . Hep dua ediyorum emanetin sana emanet Rabbim diye.onu enfeksiyondan kanamalardan sıkıntılardan körü diye .
Mulberry cogu gitmiş azı kalmış insallah . Günler bizler icin su gibi aksın insallah insallah .allah bizlerde o haftaları göstersin . Vallahi sizleri okuyunca seviniyorum. Allahım bizlerde diyorum .
Biz neden gule oynaya bir hamilelik yasayamiyoruz hep stres hep endise hepimizin sonu guzel olur insallah ben simdiden tirsiyorum birdahaki hamilelikten
az önce doktordan geldim..
herşey yolundaymış allahıma çok şükür..
rahim ağzı kapalı bebeğin suyu iyi dedi...
kuru kızım biraz kilo almış...
doktorum normalde de hep 1 hafta geriden geliyodu bebek..gelişimi devam ettiği sürece 1 hafta 10 gün geri çıkması önemli değil dedi...
her bebek aynı kiloda doğacak diye bişi yok minyon bi bebek olabilir dedi...
olsun sağlıklı olsunda inşallah...
akıntıyı söyledim..sirkeli suyla taharetlen dedi..fitil yazdı ama kullanma eğer sirkeli suya rahmen azalma olmazsa kullanırsın dedi..
3 hafta sonra çağırdı...bebeğin gelişimine bakarız dedi...
bende böyleee
ve Allahın izniyle bugün 28 haftamı dolduruyorum..bugünleride gördüm hamdolsun...
yarın 29 haftaya başlıyoruz inşallahhhhhh..
Allahım 30-32-34-36-38 haftalarıda görmeyi nasip etsin hepimize inşallaaaahhhhh
umudum metalin 4500 gibi tutmuştu hastane artı dr. benim 8 bin gibi ama benim laparoskopikti ve serklaj öncesi de 3 gün yatış vardı enfeksiyondan dolayı...
Canlar herkese hayırlı cumalar.
Bizler hamd olsun iyiyiz. Süt sağlarken girip okuyorum fakat ellerim dolu olduğundan yazmamıyorum. Gün de8 kere süt sağıyorum. En az45 dak genelde bir saat. Yani günde8 saatim süt sağmakla geçiyor. Olsun Rabbim yavrumun rızkını bol etsin ben sağarım.
Oğluşum hafif sarı geliyor bana Pazartesi kontrol var olmadı izmitte de bi Dr görüneceğiZ.
Büyük oğlum hala hasta düz gece yine ateşi çıktı öksürük aksırık. Bebektende korumaya çalışıyoruz. Fazlada gelme diyemiyorum. Rabbim korusun tez şifa versin.
Canlar hep aklımdasınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?