Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hadi inşallah Allahın izniyle az kaldı canım...
sık dişini doğurma prepardan da kurtulmuşşun inşallah tekrar gerek kalamz..

gözün aydın....

Allah nice yaşlara erdirsin hayırlı ömür nasip etsin inşallah....

nüfus kağıdında bugün benimde doğum günüm gerçekte 2 ay öncesi ama

Kizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden

ben özel hastanede yaptırdım serklajı..hastanedeki doktorlar yaparsa+ 1 gece yatış 900tl idi
ama benimkini hastanedeki prof yaptı ve 3 gece yattım 1500 ödedik .....muhasebedeki bayan eşime yatış için değil fark prof için demiş...

napalım kuzucuklar iyi olsun inşallah....

az önce doktordan geldim..
herşey yolundaymış allahıma çok şükür..
rahim ağzı kapalı bebeğin suyu iyi dedi...

kuru kızım biraz kilo almış...
doktorum normalde de hep 1 hafta geriden geliyodu bebek..gelişimi devam ettiği sürece 1 hafta 10 gün geri çıkması önemli değil dedi...
her bebek aynı kiloda doğacak diye bişi yok minyon bi bebek olabilir dedi...
olsun sağlıklı olsunda inşallah...

akıntıyı söyledim..sirkeli suyla taharetlen dedi..fitil yazdı ama kullanma eğer sirkeli suya rahmen azalma olmazsa kullanırsın dedi..

3 hafta sonra çağırdı...bebeğin gelişimine bakarız dedi...

bende böyleee

ve Allahın izniyle bugün 28 haftamı dolduruyorum..bugünleride gördüm hamdolsun...

yarın 29 haftaya başlıyoruz inşallahhhhhh..
Allahım 30-32-34-36-38 haftalarıda görmeyi nasip etsin hepimize inşallaaaahhhhh

Son düzenleme:

Canım çok sevindim. Rabbim sağlık versin. Daha Dursun oğluşun. Bak Dr takipteymiş sende rahatladın artık. Gerçektende belirsizlik çok zor. Bende izmitte mi doğum olacak istanbulda nerde diye düşünürken Rabbim benim için en hayırlısını nasip etti. Kul yazar kafee gülermiş. Görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler demişler ya çok doğru.

yok ben taburcu olduydum akşam....hastanede yatmadım...sadece adet oluyomuşsun gibi yeni başlıcakmış gibi bi hafif sancın oluyo o kadar...rahat ve kolay bi operasyon...

Biz neden gule oynaya bir hamilelik yasayamiyoruz hep stres hep endise hepimizin sonu guzel olur insallah ben simdiden tirsiyorum birdahaki hamilelikten

Anladim canim yani 1000 liradan asagi degil ozel hastanelerde herhalde sende 28 bitiriyorsun sanirim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin daha once kaybin varmiydi

Sahbamus insallah hayallerimizden daha güzel seyler olur , hepimiz kavuşuruz,ilk isim bir bebek mağazasına gidip önüme gelen herseyi almak olucak :) hep heveslendim. İlk hamile kalma kararımda bir kıyafet almıştım . Unisex bi kıyafet ama ne yazıkki hiç birine kısmet olmadı ama olsun cok şükür Allahima insallah bu sefer aklimdaki hayırlı olucak bizim icin saglikli bir bebeğimiz olucak . Hep dua ediyorum emanetin sana emanet Rabbim diye.onu enfeksiyondan kanamalardan sıkıntılardan körü diye .

Mulberry cogu gitmiş azı kalmış insallah . Günler bizler icin su gibi aksın insallah insallah .allah bizlerde o haftaları göstersin . Vallahi sizleri okuyunca seviniyorum. Allahım bizlerde diyorum .

Kizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden
Canım doktoruna göre değişiyor 500 yapanda var 5000 bine yapanda Proflara cok alıyor uzamanlar daha az,serklaj sonrası tedbir amaçlı istirahat iyi olur ama seklajli olup çalışanda var ornek melek81,sıkı yatak istirahati yapanda var birazda hamileliğin nasil gectigne bagli

Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim evlatlarında eşinle sağlıklı huzurlu birbömür nasip eylesin

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım :)) nice mutlu sağlıklı senelere..

Canlar herkese hayırlı cumalar.
Bizler hamd olsun iyiyiz. Süt sağlarken girip okuyorum fakat ellerim dolu olduğundan yazmamıyorum. Gün de8 kere süt sağıyorum. En az45 dak genelde bir saat. Yani günde8 saatim süt sağmakla geçiyor. Olsun Rabbim yavrumun rızkını bol etsin ben sağarım.
Oğluşum hafif sarı geliyor bana Pazartesi kontrol var olmadı izmitte de bi Dr görüneceğiZ.
Büyük oğlum hala hasta düz gece yine ateşi çıktı öksürük aksırık. Bebektende korumaya çalışıyoruz. Fazlada gelme diyemiyorum. Rabbim korusun tez şifa versin.
Canlar hep aklımdasınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah a emanet olun.

Yok ya 5000 falan oluyormu serklaj fiyati bana simdi nisana kadar korunma verdi doktor bakalim insallah yine ugrastirmadan gelir bebegim benim doktor prof birazda pahali bir prof hastanede pahali insallah ozamana gelelimde cok tutmaz

Maşallah canım ...aldığın haberle rahatlamışsındır ..Uyuyanildin mi bu arada :))

inşallah olacak arkadaşım inşallah hep dua ediyorum sizlere...

canım evlatlarınla nice sağlıklı yıllar yaşayasın inşallah...

canım gerek kalmaz inşallah...

canım aslında normal hamilelerde de oluyor. biz korkuyoruz inşallah iyi olacak. düzenli olmasın yeter ağrı. ne ilaçlar kullanıyorsun?

canım darısı 38 lere inşallah maşallah kızına...

prof da onaylamış sirkeli syu. ölçü verdi mi sirke ölçüsü?

canım sütün tam gelmedi mi? çok saat uğraşıyorsun niye acaba? makinan nasıl?

bende adet oldum sanırım. bıktım kanamadan(

umudum metalin 4500 gibi tutmuştu hastane artı dr. benim 8 bin gibi ama benim laparoskopikti ve serklaj öncesi de 3 gün yatış vardı enfeksiyondan dolayı...

İNŞALLAH...RABBİM 1 TANE VERSE ONADA RAZI KONUMA GELDİM ARTIK..HALBUKİ NE HAYALLERİM VAR..KALABALIK BİR AİLE EN AZ 3 ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYODUM VALLA....

Biz neden gule oynaya bir hamilelik yasayamiyoruz hep stres hep endise hepimizin sonu guzel olur insallah ben simdiden tirsiyorum birdahaki hamilelikten

onuda geçtim umudum...korunmayı bıraktıktan sonra ne zaman tutacağıda belli değil...ya 1 sene yine olmazsa tutmazsa benim diye düşünüyorum...4. gebeliğim öyle olmuştu 1 sene sonra kaldım hamile..mercimeği fırına veriyoduk pişmiyodu :)

OOF OOFFF ALLAH BANA DA GÖSTERSİN..VALLA İYİ İMRENİYORUZ SİZLERE....çok güzel...maşallah diyelim nazar değmesin...

umudum metalin 4500 gibi tutmuştu hastane artı dr. benim 8 bin gibi ama benim laparoskopikti ve serklaj öncesi de 3 gün yatış vardı enfeksiyondan dolayı...

sana bişey soracam...şimdi benim illa laporoskopik olcak diye i kural yok...şöyleki...GURBETÇİDE BEN GİBİ normal mc yöntemiyle dikiş atılmış o tutmamış şimdi de diğer yöntemle dikiş atılmış alttan maşallah 20.haftayı geçti...buna dayanaraktan belki banada laporoskopik abdominal felan demezler...senin neye göre laporoskopik oldu...yani sen mc yöntemini denedin öbür yöntemi denemedimi alttan???

cok geçmiş olsun oğluşuna,
sarı olması normal, öenmli olan en yüksek değerde olmasın
benimki de 1 hafta falan sarı gibiydi

bu arada resim istiyoruz en kısa zamanda :))))

acıbadem izmitte halil arslankaya diye bir dr varmış, dün gelen bir arkadaş söyledi,ç ok iyi diye, ben acil durumlar için ona götğrmeyi düşünüyorum, canan hanıma gi,demedigim durumlarda
istersen oğlanları bir götür sende ona

bade81 canm haklisn iyi dusunelm iyi olsn ama su benim panik hallerm yokmu gecmste yasananlr iste 4000ml kullaniyorm canim benim MTHFRA 1298C heterozigot cikti doktormda mecbr kullanacn igne dedi
chnb canm haklisn belkide normal ama bizlr korkuyorz iste ilac olark canm kan sulandirici prolutn elevt bide kan hapi kullaniyorm

mulberry canm doktormu onerdi sirkeyi akintn nasil oluyordu benimde akintm cok banada vermedi fitil arkadslarda hep kullandi sirkede ben daha denemedm enfeksiyonu engellr sanniyodm direk akintiya faydasi oldugunu bimiyordm uzum mu elma sirkesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…