- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.741
o ne oluyor kordon kanı....allah korusun hasta olduğunda kanser felan öylemi işe yarıyor...nasıl nerde saklatıyosun ...
Canım benim doktor Prof.sadece dikişe 3500 istedi hastane hariç,benim ozel sigortam vardı sadece Prof farkı ödedim,sanırım burdaki en pahalı doktor benimkiydiYok ya 5000 falan oluyormu serklaj fiyati bana simdi nisana kadar korunma verdi doktor bakalim insallah yine ugrastirmadan gelir bebegim benim doktor prof birazda pahali bir prof hastanede pahali insallah ozamana gelelimde cok tutmaz
amin çok sağol canım..Anladim canim yani 1000 liradan asagi degil ozel hastanelerde herhalde sende 28 bitiriyorsun sanirim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin daha once kaybin varmiydi
Allah razı olsun canım içten kocaman Amin diyorum...inşallah sizlerde ulaşıp geçeceksiniz bu haftaları...Mulberry cogu gitmiş azı kalmış insallah . Günler bizler icin su gibi aksın insallah insallah .allah bizlerde o haftaları göstersin . Vallahi sizleri okuyunca seviniyorum. Allahım bizlerde diyorum .
canım darısı 38 lere inşallah maşallah kızına...
prof da onaylamış sirkeli syu. ölçü verdi mi sirke ölçüsü?
çok sağol canım..OOF OOFFF ALLAH BANA DA GÖSTERSİN..VALLA İYİ İMRENİYORUZ SİZLERE....çok güzel...maşallah diyelim nazar değmesin...
Canım benim doktor Prof.sadece dikişe 3500 istedi hastane hariç,benim ozel sigortam vardı sadece Prof farkı ödedim,sanırım burdaki en pahalı doktor benimkiydi
sana bişey soracam...şimdi benim illa laporoskopik olcak diye i kural yok...şöyleki...GURBETÇİDE BEN GİBİ normal mc yöntemiyle dikiş atılmış o tutmamış şimdi de diğer yöntemle dikiş atılmış alttan maşallah 20.haftayı geçti...buna dayanaraktan belki banada laporoskopik abdominal felan demezler...senin neye göre laporoskopik oldu...yani sen mc yöntemini denedin öbür yöntemi denemedimi alttan???
bade81 canm haklisn iyi dusunelm iyi olsn ama su benim panik hallerm yokmu gecmste yasananlr iste 4000ml kullaniyorm canim benim MTHFRA 1298C heterozigot cikti doktormda mecbr kullanacn igne dedi
chnb canm haklisn belkide normal ama bizlr korkuyorz iste ilac olark canm kan sulandirici prolutn elevt bide kan hapi kullaniyorm
mulberry canm doktormu onerdi sirkeyi akintn nasil oluyordu benimde akintm cok banada vermedi fitil arkadslarda hep kullandi sirkede ben daha denemedm enfeksiyonu engellr sanniyodm direk akintiya faydasi oldugunu bimiyordm uzum mu elma sirkesimi
Kizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden
umudum metalin 4500 gibi tutmuştu hastane artı dr. benim 8 bin gibi ama benim laparoskopikti ve serklaj öncesi de 3 gün yatış vardı enfeksiyondan dolayı...
mulberry canm doktormu onerdi sirkeyi akintn nasil oluyordu benimde akintm cok banada vermedi fitil arkadslarda hep kullandi sirkede ben daha denemedm enfeksiyonu engellr sanniyodm direk akintiya faydasi oldugunu bimiyordm uzum mu elma sirkesimi
İNŞALLAH...RABBİM 1 TANE VERSE ONADA RAZI KONUMA GELDİM ARTIK..HALBUKİ NE HAYALLERİM VAR..KALABALIK BİR AİLE EN AZ 3 ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYODUM VALLA....
onuda geçtim umudum...korunmayı bıraktıktan sonra ne zaman tutacağıda belli değil...ya 1 sene yine olmazsa tutmazsa benim diye düşünüyorum...4. gebeliğim öyle olmuştu 1 sene sonra kaldım hamile..mercimeği fırına veriyoduk pişmiyodu :)
BAK BEN ANKARADA BİLGİ HASTANESİ VAR ÖZEL HASTANE ORDA 500 TL YE YAPTIRDIM NORMAL DİKİŞİ...ve araştırmıştım bilgi hastanesinde selçuk arslan yaptı..en iyi hekim.com da onun hakkında hep olumlu yazmışlardı öyle araştırıp gitmiştim...
ama asıl büyük özellerde bu fiyat 2200 leri buluyor sanıyorum...mesela gurbetci öyle yaptırmış...2200ü bulmuş hastane yatışlarla beraber....doktor özel hastaneyle anlaşıyor komisyonunu alıyor geri kalanını hastaneye veriyor...dolayısıyla böyle olunca fiyat şişiyor...ama benim gittiğim küçük özelde doktor aynı maaşını alıyor aldığı bişey yok sanıyorum ekstradan...ondan uygun 500 tl felan...
cnm oncelikle hic bisey garanti degildir cnm sadece basari sansi yuksek cnm benim onceki serklajim mc donald di ..
bu ise chnbcin balon tabiri ile rahim agzinin rahme acilan en ust noktasini torba agzi gibi buzulmesidir cnm yaren de sanirim bu teknikle dikis olmus schuland teknigi umarim dogru yazmisimdir ..
gebelik haftam ise 20+3 cnm darisi sana olsun insallah ..
cumaniz mubarek olsun su gunun yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olur insallah..
melek 81 cnm nice saglikli ailenle mutlu yillara cnm yeni yasin kutlu olsun cnm..
Senin serklajını Özgür Deren Yapmıştı herhalde değil mi? Hangi hastanede yaptı? Birde şu dediğin schuland tekniğinden dolayı mı okadar çok para tuttu?
Buarada Amin İnş hepimizin duaları gerçek olur.
abmaya cnm evet ozgur deren dikisimi atti cankaya cinnah ta hrs kadin hastaliklari ve dogum hastanesinde atti cnm kesinlikle git gorum derim cok iyi dr turkiyenin sayili perinatologlarindan cnm tavsiye ediyorum kendiside para goz degil ilk baslarda oyle geliyor ama tanidikca yanildigimi anladim indirim yapiyor bana attigi dikisi tum servikal yetmezlik yasayan hastalarina atiyormus en son gittigimde iki tane 20 haftalim kayip yasiyan hastasina atmis o gun 38 haftalikken sezeryan yapmisti bana anlatti evhamliymis o da benim gibi..
insallah tez zaman da kucagin dolar cnm
Maşallah canım ...aldığın haberle rahatlamışsındır ..Uyuyanildin mi bu arada :))
Pıhtılaşma genetik olarak geçişi olan bir rahatsızlıktır bunun çeşitli mutasyonları var daha sonradan başkasından kan yada başka şeylerden bulaşmaz genlerimizden gelir ..Hiç olmayan kişiye göre taşıyıcı olmak riskin daha yüksek olduğunu gösterir Özellikle hamilelik gibi pıhtılaşmayı arttıran durumlarda Dr kar önlem amaçlı iğne aspirin kullandırabilir kişi taşıyı değil hasta ise yani homozigot ,risk taşıyıcıya göre daha da yüksektir ve mutlaka önlem amaçlı iğne yada aspirin kullandırılır hamilelikte ..Ama bu bile kesin sorun çıkar demek değil homozigot olup ve bunu bilmeden sağlıkla doğum yapan da var .
MAŞALLAH DOKTOR GİBİ DÖKTÜRÜYOSUN....BEN Bİ ARA BURDA TESTLERİMİ SONUÇLARIMI YAZDIYDIM...ONA YORUM YAPAN OLMADI HİÇ...BULURSAM Bİ DAHA PAYLAŞIYIM SONUÇLARIMA GÖRE YORUM YAPARSAN SEVİNİRİM :)
kanser ve bir çok kan hastalığına karşı önlem, ailedeki tüm kişiler için kullanılabiliyor
özel labaratuarlar var, belirli bir ücret karşılığı kit alıyorsun, doğum anında doktor kordondan alıp koyuyor, sonra kordon bankasından gelip alıyorlar ve 10 sene boyunca saklanıyor
biz acıbadem labmed ile çalıştık kızınkinde
canim ya guldurdun beni :))valla ben iki kere hamile kaldim ikisindede biraktigim ay hamileydim hatta doktor en son bu ne hiz kizim dedi insallah yine hemen tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?