- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.761
Mulberry yazdıklarını okudum cnm simdi benimde ilk hamileliğimde 16. Hft suyum gelmişti . Hep rahimagzi uzunluğunu sormuştum ( iyi ) demişti drum ama ivf Dr acaba diyorum anlamadimi? Sonra ikincisi riskli bir ikizdi 16. Cok ağır kanama 3,5 açıklık la kaybettim o burda kızların yazdığı tanıma uyuyor . Ağrısız, 14. Hft25mm di sonra kaybettim zaten simdi senin yazdıkların umut oldu bana. Benim anlamadılar nedenlerini ben enfeksiyondan daha fazla korkuyorum .yetmezlikten en azından ona bir care olabiliyor insallah enfeksiyon hiç birsey anlaşılmıyor . Pek senin dikisten once ufak kanamaların olmusmuydu . İnsan kendini tek zannediyor . Ama benim ivf ve baska hiçbir sorunum yok genetik falan
canım bilgi hastanesinden ve doktordan memnunmuydun sanırım serklajın tutmamış senin? Doktor hatası olabilir mi sence? Banada orayı öneren oldu da sen ne düşünüyorsun?
canım muayene etmeden tabi net belli olmaz. Benim doğuştan çok kısaymışmhamile değilken bile çok kısaymış r.a.uzunluğum. Bir de 12 artı 4 te 1.8 cm e inince arda bey dediki kurulla (kurulda kimler vardı bilmiyorum) görüşeceğim belki laparoskopik serklaj olabilir dedi. öyle karar verildi...gurbetçinin belki rahim ağzı uzunluğu kısa değildir normalde ondan olabilir onun tekniğini prof cemil akgül burada çok arkadaşa yaptı iyi bir teknik oda. Zaten gerçekten gerekmedikçe de yapmazlar bunu. Zaten yapabilecek kişi de çok yok. Hastanelerin de donanımı da yok zaten...
Mutlakka sirkeli su kullan elma sirkesi yarım litreye 5-6 damla...
büyük bi ihtamelle benimkide gurbetçininki gibi atılacak..neden dersen ben hamileyken 14.haftamda rahim boyu çok iyiydi çok normaldi..dikişe gerek yok dediler ama ben yinede bilgi hastanesine göründüm ordaki doktor bana daha önceki kayıpların için geçirdiğin operasyonlardan ötürü illaki dikiş atmamız gerek dedi..
chnb canm enfeksiyona bakilmasi icin illa bir sebep mi olmali bana gecen en son ne zaman kan tahlili yaptrdn dedi bende dikis atilrkn dedm tamam dedi yapmadi yani benimmi soylemem lazm enfeksiyona bakin diye neden ben yapin demedn yapmiyo bu doktrlr aylik kontrolume gidince istiym bari
Maşallah canım ...aldığın haberle rahatlamışsındır ..Uyuyanildin mi bu arada :))
Pıhtılaşma genetik olarak geçişi olan bir rahatsızlıktır bunun çeşitli mutasyonları var daha sonradan başkasından kan yada başka şeylerden bulaşmaz genlerimizden gelir ..Hiç olmayan kişiye göre taşıyıcı olmak riskin daha yüksek olduğunu gösterir Özellikle hamilelik gibi pıhtılaşmayı arttıran durumlarda Dr kar önlem amaçlı iğne aspirin kullandırabilir kişi taşıyı değil hasta ise yani homozigot ,risk taşıyıcıya göre daha da yüksektir ve mutlaka önlem amaçlı iğne yada aspirin kullandırılır hamilelikte ..Ama bu bile kesin sorun çıkar demek değil homozigot olup ve bunu bilmeden sağlıkla doğum yapan da var .
Senin meleklere inandığım için mi yoksa hakikaten işe mi yaradı bilmem kaç gündür oturarak uhyuyordum dün gece soluma yatarak uyudum :) bi de şu melekleri hemşirelere gönder de canımı sıkıp durmasınlarzaten sağ kolum telef oldu damarımı kaydırmış deri altınagitti bütün ilaç şiiti kolum,suçlı ya tabi özür dilemekten başka bişey yapamadı ama sonuçta kolum oldu balon,sırtımda da insülin pompası takılı solumda yeni açılan damar yolu Allahım, u günler bi geçse de kurtulsam,ne sağıma ne soluma ne sırtıma dayanabiliyorum,çok şikayet ediyorum biliyorum ama bu son günlerdayanılmaz halegeldi,çok şükür ağrılarım durdu,hha gayret diyorum evliya sabrı istiyorum
Bu arada gebeliğinin sonlarında kilo veren oldu mu aranızda,ben dr ye sormayı unuttum
Canım benim doktor Prof.sadece dikişe 3500 istedi hastane hariç,benim ozel sigortam vardı sadece Prof farkı ödedim,sanırım burdaki en pahalı doktor benimkiydi
canım vajinal mi karından mı bakıldı? karından olan ölçüm doğru değil çünkü.
enfeksiyon için ayda 15 te bir kanda, vajinada idrarda tahlil yaptır. ben hemen hemen ayda bir yaptırdım...
umudum aradı mı Arda bey?
bu arada aslında başta çok gibi geliyor ama bu tarz serklajı yapan zaten çok az. ve sonucu çok şükür güzel oldu bu yüzden değdi benim için...
bu aralar bir de şunu düşünüyorum:
bizim yan komşu görünüşte elektrikçi maşallah 2.5 yılda 3. ye mobilya değişiyor. Bir tanesi de görünüşte medyum, eşinin evinde her gün hizmetli var adam süper yaşıyor ve ilkokul mezunu bile değilmiş. Evi saray yavrusu.Arabası süper. Bu dr ler gece gündüz çalışıyor aslında böyle düşününce diyorum ki çok değil aldıkları. keşke imkan olsa da herkes verip iyi dr lere gitse...
e bende öyleydim ya işte...3 tanesini o ay hemen hamile kaldım...ama bu 4. Inatçı çıktı 1 sene bekledik...psikolojik biraz galiba..hep hadi bu sefer olucak olmalı acaba hamile kaldımmı bu ay diye düşünmekten olmadı...bi öğprendimkine 2 buçuk aylık hamileymişim...bisiklet sürdüm ip atladım...meğer hamileymişim...bilemedim çünkü adetlerim gecikmeli oluyodu son zamanlarda tahmin edemedim...yaa öyle yani....inşallah hemen tutar.... :))
cok geçmiş olsun oğluşuna,
sarı olması normal, öenmli olan en yüksek değerde olmasın
benimki de 1 hafta falan sarı gibiydi
bu arada resim istiyoruz en kısa zamanda :))))
acıbadem izmitte halil arslankaya diye bir dr varmış, dün gelen bir arkadaş söyledi,ç ok iyi diye, ben acil durumlar için ona götğrmeyi düşünüyorum, canan hanıma gi,demedigim durumlarda
istersen oğlanları bir götür sende ona
hayırlı olsun cnm
işte bak prof bilgilerini gösterdi senın için en doğrusunu düşünüyor
daha rahatladığın belli cnm
nice sağlılklı huzurlu nice yaşlara cnm
Dogum gunun kutlu olsun cocuklarinla nica mutlu yıllara:)
Kordon kanini saklattik cnm, insallah ihtiyacimiz olmaz diyelim.
Dun misafirlerim vardi giremedim, onlar gider gitmez de yattim uyudum biraz, kiz geceleri dikiyor beni
Nice yillara, saglikla, mutlulukla, evlatlarinla, esinle insallaaaaahhhhh!!
Nice yaşlara canım..
Doğum Günü Animasyonu.. - YouTube DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... BUDA BENDEN HEDİYE OLSUN... :)
duyaydin canm senin adina cok sevindm su gibi akip gecsn zamn insaallah
eylulgulu dogm hikayeni okudm cok duygulndm ayni zmanlrda hamile kalmaya calisiyordk ne guzel sen bebegini kucagina aldn ayni sekilde chnb ve hidenniskoda aldilr bende ogunleri gorurmum acaba bu aralr diken ustundeym dusuk yaptigm haftadaym gece yine biraz agrim oldu usutme agrisi gibiydi sizde oyle oldunzmu arada sancm oluyor dikistn sonra uckez oldu doktorda alttn bakmisti sorun yoktu rahim boyuda 3cmdi diken ustndeym ignelerimide vuruluyorm insaallh hersey yolunda gider dua edin lutfen
cnm oncelikle hic bisey garanti degildir cnm sadece basari sansi yuksek cnm benim onceki serklajim mc donald di ..
bu ise chnbcin balon tabiri ile rahim agzinin rahme acilan en ust noktasini torba agzi gibi buzulmesidir cnm yaren de sanirim bu teknikle dikis olmus schuland teknigi umarim dogru yazmisimdir ..
gebelik haftam ise 20+3 cnm darisi sana olsun insallah ..
cumaniz mubarek olsun su gunun yuzu suyu hurmetine dualarimiz kabul olur insallah..
melek 81 cnm nice saglikli ailenle mutlu yillara cnm yeni yasin kutlu olsun cnm..
doğum günün kutlu olsun melekçim..allah eşinle ve yavrularınla nice sağlıklı güzel yıllar nasip etsin..
hadi inşallah Allahın izniyle az kaldı canım...
sık dişini doğurmaprepardan da kurtulmuşşun inşallah tekrar gerek kalamz..
gözün aydın....
Allah nice yaşlara erdirsin hayırlı ömür nasip etsin inşallah....
nüfus kağıdında bugün benimde doğum günümgerçekte 2 ay öncesi ama
ben özel hastanede yaptırdım serklajı..hastanedeki doktorlar yaparsa+ 1 gece yatış 900tl idi
ama benimkini hastanedeki prof yaptı ve 3 gece yattım 1500 ödedik .....muhasebedeki bayan eşime yatış için değil fark prof için demiş...
napalım kuzucuklar iyi olsun inşallah....
Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim evlatlarında eşinle sağlıklı huzurlu birbömür nasip eylesin
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım :)) nice mutlu sağlıklı senelere..
Canlar herkese hayırlı cumalar.
Bizler hamd olsun iyiyiz. Süt sağlarken girip okuyorum fakat ellerim dolu olduğundan yazmamıyorum. Gün de8 kere süt sağıyorum. En az45 dak genelde bir saat. Yani günde8 saatim süt sağmakla geçiyor. Olsun Rabbim yavrumun rızkını bol etsin ben sağarım.
Oğluşum hafif sarı geliyor bana Pazartesi kontrol var olmadı izmitte de bi Dr görüneceğiZ.
Büyük oğlum hala hasta düz gece yine ateşi çıktı öksürük aksırık. Bebektende korumaya çalışıyoruz. Fazlada gelme diyemiyorum. Rabbim korusun tez şifa versin.
Canlar hep aklımdasınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah a emanet olun.
Benim rahim agzi uzunluğuma hem bir perinotolog bakmıştı 25. Mm dedi 14 haftada bir hft yat bakalım dedi ivf drum karından yol iyi uzunluk dedi ;( . Zaten sonra dogum yaptım. Simdi bende Dr dusuge neden olan iki kültür aldı DNA li falan birsey iki kez artık gerek yok bir süre dedi . Dikiste galiba haftaya yada sonraki haftaya. Olucak benim rahim ağzımda yara var akinti muhtemelen o yapıyor dedi . Fitil verdi , sonra jel verdi geçiyor sonra tekrar başlıyor .gun icinde bazen geliyor bazen gelmiyor idrardan sonra vajinamimi kurularken geliyor . Ay valla arkadasım ne yapıcıyı şaşırdım .
Kizlar ben birsey merak ediyorum ozelde serklaj fiyatlari nekadar? Birde serklajdan sonra surekli yatmamizmi gerekicek benim yaza kardesimin dugunu var ya hamile olursam nasil olcak diyorum korkuyorum o yuzden
Benim rahim agzi uzunluğuma hem bir perinotolog bakmıştı 25. Mm dedi 14 haftada bir hft yat bakalım dedi ivf drum karından yol iyi uzunluk dedi ;( . Zaten sonra dogum yaptım. Simdi bende Dr dusuge neden olan iki kültür aldı DNA li falan birsey iki kez artık gerek yok bir süre dedi . Dikiste galiba haftaya yada sonraki haftaya. Olucak benim rahim ağzımda yara var akinti muhtemelen o yapıyor dedi . Fitil verdi , sonra jel verdi geçiyor sonra tekrar başlıyor .gun icinde bazen geliyor bazen gelmiyor idrardan sonra vajinamimi kurularken geliyor . Ay valla arkadasım ne yapıcıyı şaşırdım .
SİBeLDuRu bende izmirdeyim ve atilla erlere bende gittim canim ama o doktor benim basima cok isler acti inan ama sanada iyi gelmis canim allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?