- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.781
Maşallah canım ...aldığın haberle rahatlamışsındır ..Uyuyanildin mi bu arada :))
Senin meleklere inandığım için mi yoksa hakikaten işe mi yaradı bilmem kaç gündür oturarak uhyuyordum dün gece soluma yatarak uyudum :) bi de şu melekleri hemşirelere gönder de canımı sıkıp durmasınlarzaten sağ kolum telef oldu damarımı kaydırmış deri altınagitti bütün ilaç şiiti kolum,suçlı ya tabi özür dilemekten başka bişey yapamadı ama sonuçta kolum oldu balon,sırtımda da insülin pompası takılı solumda yeni açılan damar yolu Allahım, u günler bi geçse de kurtulsam,ne sağıma ne soluma ne sırtıma dayanabiliyorum,çok şikayet ediyorum biliyorum ama bu son günlerdayanılmaz halegeldi,çok şükür ağrılarım durdu,hha gayret diyorum evliya sabrı istiyorum
Bu arada gebeliğinin sonlarında kilo veren oldu mu aranızda,ben dr ye sormayı unuttum
Allah yardımcın olsun canım çok az kaldı sabır eminim yavrunu sağlıkla kucağına aldığında hepsini unutacaksın
Hepinize çok çok teşekkür ederim.. biraz buruk bir doğum günü geçiriyorum işyerinden arkadaşımın annesi vefat etti.. Fatih e cenazeye gittim falan çok kötü tabii ki..
Biraz dan Taksime geçeceğim eşim ile birşeyler yiyeceğiz.. Eşim ipad ve cep telefonu almış şaşırttı beni bu yoklukta :))
Yemekten sonra da tiyatro oyununa gideceğiz.. içmeliymiş ben nasıl içeceksem :))
bu oyuna gıdecegız
MUSTAFA AVKIRAN & SER HOŞ KOMÜNİTE İftiharla sunar: SABAHLAR OLMASIN
Oğlumla da yarın kutlarım artık( eşimi kıramadım.. kayınvalide ile pasta yapmışlar bana :
hamilelik öncesinde benim de rahim ağzında yara vaardı.. sonra kendiliğinden geçti.. ben sık sık idrar kültürü veriyorum..
ben medical göztepe e de 1800 e yaptırdım sgk lı fiyatı..
amin hepimize nasip etsin inşallah çok ilgili bi doktora benziyo naptıki içime kurt düştü valla bu arada ben hataydayım sen nerdesin
Gurbetçi canım nasılsın?Nasıl gidiyor ev hayatı?Özlemişsindir mutlaka evini?yemek işini falan ne yapıyorsun,yatıyormusun sürekli?Yoksa arada bir turluyormusun?
Canim biliyorum o dr benim buyuk oglumun dr ali bey orda cokta samimiyiz bir gun ali bey yoktu ona goturmutuk cok begebmistim fakat ali beyle odalari yan yana acaba ayipbolurmu diye cekiniyorum farkli dr istiyorum fsrkli bi gorus istiyotum ali bey kucuk bebek hastasi pek yok zsten bende halil beyi dusundum. Bide sevic hanim var fakat onula pek yildizim barismadi gorumcemin oglunun bebekliginden berivtakip etmisti arada ukalasiyormus
Hepinize çok çok teşekkür ederim.. biraz buruk bir doğum günü geçiriyorum işyerinden arkadaşımın annesi vefat etti.. Fatih e cenazeye gittim falan çok kötü tabii ki..
Biraz dan Taksime geçeceğim eşim ile birşeyler yiyeceğiz.. Eşim ipad ve cep telefonu almış şaşırttı beni bu yoklukta :))
Yemekten sonra da tiyatro oyununa gideceğiz.. içmeliymiş ben nasıl içeceksem :))
bu oyuna gıdecegız
MUSTAFA AVKIRAN & SER HOŞ KOMÜNİTE İftiharla sunar: SABAHLAR OLMASIN
Oğlumla da yarın kutlarım artık( eşimi kıramadım.. kayınvalide ile pasta yapmışlar bana :
hamilelik öncesinde benim de rahim ağzında yara vaardı.. sonra kendiliğinden geçti.. ben sık sık idrar kültürü veriyorum..
ben medical göztepe e de 1800 e yaptırdım sgk lı fiyatı..
kit mi o ne? Hastanenin içindemi saklanıyor...??kaç para verdin..2 çocuğununkinide sakladınmı..en fazla kaç yıl saklanıyo bu kan....
Canım sütüm oğluma yetiyor hamd olsun. Makinem Ameda lactalina personel portatif elektrikli. İlk oğlumda Ameda sanayi tipi kiralamıştık evde duruyordu iki göğüs aynı anda çekim yapıyordu bu makinayıda o zaman dışarıda kullanalım diye almıştıkinşallah olacak arkadaşım inşallah hep dua ediyorum sizlere...
canım evlatlarınla nice sağlıklı yıllar yaşayasın inşallah...
canım gerek kalmaz inşallah...
canım aslında normal hamilelerde de oluyor. biz korkuyoruz inşallah iyi olacak. düzenli olmasın yeter ağrı. ne ilaçlar kullanıyorsun?
canım darısı 38 lere inşallah maşallah kızına...
prof da onaylamış sirkeli syu. ölçü verdi mi sirke ölçüsü?
canım sütün tam gelmedi mi? çok saat uğraşıyorsun niye acaba? makinan nasıl?
bende adet oldum sanırım. bıktım kanamadan(
Canim ben ilk hamile kaldim kanamam vardi alsancakta bir doktora gittim bu cocuk duscek dedi sonra atillaya gittim atilla kurtaj yapcaz dusmez dedi sonra kurtaj yapti bir hafta sonra ateslendim ben sonra kontrol icin gittigimde soyledim ben 2 gun once ateslendim dedim enfeksiyon olmasin dedim yok dedi sonra ertesi hafta tekrar ateslendim aradim gel dedi gittim birsey yok urologa git dedi urologa gittim testler yapti baktilar bizimle ilgili degil kadin dogumcuna git dedi buarada canim bir ay gecti arasim atillayi gel dedi tekrar gittim birsey yok ama vajinal kultur alalim dedi aldilar sonuc cikti birde baktim enfeksiyon yok deyip duruyordu sonra tedaviye basladi 2ay gittim bir kurus para almadilar ama tedavi edemedi her gecen gun daha kotu oldum baska doktora gittim bir bakti vajinal kizim senin rahim sirf enfeksiyon kaplamis nerdeydin bu saate kadar dedi uzun bir sure tedavi etti beni zor gecti valla 6 ay ugrastim tam dava accakken sonra 2. Ye hamile kaldim hamile kalinca ugrasamadim 20. Hafta bitmisti iste dogum yaptim neden boyle oldu dedim doktorlara 3 doktora gittim 3 ude dediki ilk kurtaj sirasinda rahim agzina hasar verilmis ben kurtaj olduktan sonra bir sanciyla uyandimki anlatamam bir terslik oldugunu anlamistim oyle yani canim sonra duydumki bir arkadastan cok davalik oldugu hasta varmis bana hic iyi gelmedi o doktor bu arada ben gaziemirdeyim tatlim
Mulberry yazdıklarını okudum cnm simdi benimde ilk hamileliğimde 16. Hft suyum gelmişti . Hep rahimagzi uzunluğunu sormuştum ( iyi ) demişti drum ama ivf Dr acaba diyorum anlamadimi? Sonra ikincisi riskli bir ikizdi 16. Cok ağır kanama 3,5 açıklık la kaybettim o burda kızların yazdığı tanıma uyuyor . Ağrısız, 14. Hft25mm di sonra kaybettim zaten simdi senin yazdıkların umut oldu bana. Benim anlamadılar nedenlerini ben enfeksiyondan daha fazla korkuyorum .yetmezlikten en azından ona bir care olabiliyor insallah enfeksiyon hiç birsey anlaşılmıyor . Pek senin dikisten once ufak kanamaların olmusmuydu . İnsan kendini tek zannediyor . Ama benim ivf ve baska hiçbir sorunum yok genetik falan
sen yenimi geldin..ben seni hiç görmedim burlarda....kaç kaybın var??? nerde oturuyon ankarada
abmaya cnm kesinlikle hamilelik oncesi git derim ben gittim cunku rahim agzima bakti elle
usg ile bakti hem vajinal hem karindan sonra odasina gectik tum sorularimi sordum..
lakoroskbige sira geldi sordum ben sana uygun gormuyorum dedi ben gitmeden once tum testlerimi yaptirdim surdan burdan oyle gittim
zaten tum testleri yapmissin dedi gerek yok baska teste dedi bi gorun derim kesinlikle..
ben 1 ay falan buraya katıldım. 19 Aralıkta 20 haftalık bebeğimi kaybettim. doktorum rahim ağzı yetmezliği dedi direk ama bilemiyorum şimdi başka bir doktorda enfeksiyon olabilir dedi. Ankrada yenimahalledeyim buarada.
Canim bu saglik isi, ayip olur mu olmaz mi diye dusunme bence
Sevinc hanimi bilmiyorum
Oohh vallahi ne guzel, ben 15 gundur saglik ocagi disinda hic bir yere cikmadim
Coookkk sikilmaya basladiiimmmm
Kiz memeye cok bagimli, su emmeleri duzene girse kacacagim azicik
Sahbamus varya Soru sorus sekline hayranim
Kit kordon kaninin konuldugu sey
Oglumda yaptirmadim
15 seneye kadar saklaniyor ama yil gectikce ise yararliligi azalor, cocuk buyudugu ve kan hacmi arttigi icin
Yaklasik 2000 tl tuttu, biz acibadem sigortali oldugumz icin, normalde 2800 falan
Ozel bir labaratuarda saklaniyor
kızlar allah nasip ederse pazartesi yolcuyum allahtan birşey olmazsa sabah 10 arabaya binicem sizlerle helalleşiyim didimaslında girmicektim ama malesef giridm riski göze aldım kendinize iyi bakın bundan sonra buraya olumsuz birşey yazmıcam kimseninde canını sıkmıcam bu böyle biline bir daha evlatlarım hakkında ne birşey yazıcam nede siz birşey sorun bana önemli sorular haricinde tabi bundan sonra karar aldım ben 3 bebegimi cennete yolladım rabbimin yanındalar emin ellerdeler regreteyle epey konuştuk hatunun benim taciz etmegi yerim kalmadı he
Neyse rapor veriyi diye girdim benPazartesi memeleket gidicem işşallah bileti almadım ama daha o gün işşalah en önemlisi ogluma kavuşucam çok özledim burnumda tütüyor kokusu ablama inicem işşallah akşam yatıcam sabahı abbas yolcu çeyizler gidiyor yatak odası ve mutfak bana kaldı ablam sen düzenlisin sen yap dedi diger odaları yapmışlar bana yatak odası ve mutfak kaldı giyinme odası varmış ayrı orayı düzenlicem artık hayal gücünü kullanırım artık salı sabahı samsundayım cuma akşamı işşallah ablamlara gelicez oglumda cuma gelicek anlıcagınız aile sadeti yaşıcem tek üzüldügüm şey evlatlarımdan ve eşimden ayrı kalıcem allah nasip ederse 15 gibi kına 16 gibi dügünümüz var annemlerde 1 hafta kalıcam 25 gibi allahtan birşey olmazsa burdayım bu arada diyetim süper giidyor bebeler haberiniz olsn bda kanıyı bireyselde 2 olmuşum beni tebrik edin evlatlarım için mecbrm işşallah hemde böle gidicek işşalah memlekete gidiyim geliyim daha düşün kiloyla dönücem aranıza tek istedigim kötü haberlerinizi almıyım sizlerden haftada bir rapor isterim ona göre telefon açın söyleyin geçmişi şöyle bir okudum yaramaz birşey yok Neyse eşim geldi ben kaçayım hakkınızı helal edin canlar benim için yeni bir sayfa var memleketten geliyimde artık sabahlar olmasın deriz artık demi kız regrete
Memleketten geliyim işşallah kadın dogumcuya giidcem kan idrar smir vericem ordan dişçiye gidicem dişlerimi hamile kalmadan önce baktırmam lazım sizlere işşallah faceden resim atarımpaşayı görürüsünüz bu arada memlekete gidicem diye yeni ciiclier aldım malum dügünümüz var aldıgım bir çanta ayakkabı eşarp ve selanik modeli pardesü siyah bu arada yarın eyüp sultandayım gelmek isteyenler kabülüm kan slanırıcısını bıraktım dün regli oldm işşallah şubattada son adetimi oluyum bırakıcam korunmayı ne olursa olsun artık gitmeden bakmak istersiniz bireyselde 2 oldum işşalah 70 görüyüm regrete bana hediye alıcek ne alıcek acaba:131::131::131::131:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-75.html
aşagıya inin bakın paşa neler yapabiliryormuş evlatlarım için ugraşıyorm işte yavrularımda işşallah bu sefer çifter çifter olur :)
evet haklısın canım..inşallah bu sefer sorunsuz doğururuz inşallah yarabbim..Canim ya hemen hamile kalmak onemli degil sonunun gelmesi onemli ben oyle dusunuyorum artik insallah bu sefer nezaman sonu gelcekse ozaman hamile kaliriz arkadasim
canım ben zekai tahirde yaptım zaten doğumu. orada özel odada kaldım 5 gün, orada nuri danışmanda muayne etti beni olmayınca olmadı işte. Yüksek riskli bölümünde yattım zekai tahirin iyi ama doğum sırasında çok yalnız bıraktılar belki normaldir bilmiyorum. 2,8 cm açıklıkla yattım hastaneye ben, sadece progesteron verdiler başka bir şey vermediler. 3. günü sancılandım. 5 ten 9 buçağa kadar çok sancı çektim doktorlar falan iyiydi diyebilirim ama kendimi orada yalnız hissettim bebeğim ters geliyordu benim çok kanamam oldu o arada nolur bi gelip bakın diye yalvardım resmen (bir de ben panik insanın tekiyim kanama, sancı, e birde en önemlisi evladım gidiyor) yani iyide denilebilir ama ben sanırım daha çok ilgi istiyordum.hmm..bende 5 aralıkta kaybettim bebeğimi...4.ydü benim... bende ailem batıkentte..ankara doğumluyum.... bende inşallah şu atama işlerim belli olsun ona göre doktora gidicem bende.... bide zekai tahirde nuri danışman var doçent... ZEKAİ TAHİRİN perinatoloji bölümü hep yenilenmiş muhteşem olmuş diyolar..hastaneye yatman durumunda yani...odaları felan.... ondanda çok memnunlarmış.. ben nuri danışmanın hemşiresiyle 1 saat görüşmüştüm ...çok tonton bi doktormuş...iyiymiş..inernette de hep yazmışlar onun hakkında...kliniğinde de bakıyormuş zekai tahirde bile bakıyormuş hastalara..... ne bilim bana zekai tahir doğum üzerine bi hastane ya...orası daha cazip geliyor gibi....aslında hepsine gidip fikirlerini almalı...
canım aslında dogry söylersek sana çok kırıldımhadi hayırlı yolculuklar olsun inşallah.... Aha buraya yazıyorum elbet bizimde bebeğimiz olucak ... Sabııırr canım... :)
sen panik atak oldgndan olur ölene kadar gitmez bu hastalık insanlardan doktorm öle demişti kolaymı yaşadıkalrımız allah yardımcımız olsn bana doktor demiştiki ilaçları içtigin sürece bebegi nut 6 ay en az 1 sene ilaçları vucud atarmışKIZLAR BEN BIKTIM BU MİDEMDEN...SABAHTAN AKŞAMA KADAR BU NE BİÇİM GAZDIR...KENDİMİ BİLDİM BİLELİ..SU İÇEYİM HEMEN GAZ ...ÇOK AFEDERSİNİZ PASO GEĞİRTİ YAPIYOR BENDE...O GAZ KALBİMİ DE ETKİLİYO RİTMİNİ BOZUYO....ALLAHIM KENDİMİ ÇOK DİNLİYORUM..DÜN AKŞAM Bİ FENA SICAKLIK BASTI BENİ...NEFESSİZ KALIR GİBİ OLUYORUM...BİRDEN İSHALE ÇEVİRİYOR MİDE BULANTISI GELİYOR FELAN....MUTSUZLUK ÇÖKÜYOR ÜZERİME....KENDİ KENDİMİ TESELLİ EDİYORUM..HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR...SAÇMALAMA DİYORUM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN DİYORUM.... VÜCUDUMDA Bİ YERİMDE Bİ RAHATSIZLIK OLSA HEP BÖYLE BU ŞEKİLDE RUH HALİNE BÜRÜNÜYORUM...... BIKTIM BU PSİKOLOJİMDEN....DEPRESYONAMI GİRİYORUM...ANLAMIYORUM İNSAN PSİKOLOJİSİ NASIL BİŞEY BÖYLE YAA...BAZI GECELER UYURKEN KENDİMDEN GEÇERKENE YATAKTAN BİSMİLLAH DİYE SIÇRIYORUM....BU ZAMANA KADAR OLAN BÜTÜN RAHATSIZLIKLARIM BENİ BÖYLE YAPTI...ÇOCUK DOĞURURUM DİYE KULLANMAK İSTEMİYORUM PSİKİYATRİ İLACLARINI YAAA......KENDİ KENDİME MORAL VEREREK ATLATIYOM AMA HER AKŞAM BU RUH HALİNİ YAŞIYORUM...EVDEYKEN OLUYO HEP AKŞAMLARI AMA GÜNDÜZ İYİYİM BÖYLE Bİ DURUM OLMUYO HİÇ GÜNDÜZLERİ... ne biliyim burdada doktor yokki hastane yokki gidem 2 saat uzaklıkta hastaneler..psikiyatriye gideyim diye bi karar aldım..bu BÖYLE OLMUCAk dedim...AMA UZAKTA DOKTORLAR...HİÇ BİLDİNİZ PSİKİYATRİ İLAÇLARI VARMI ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?