- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.821
Ah paşam sipam mamaya alışsak diye korkuyorum,mama bebesi oldu benim oğlum,nasil besliyecegmi şaşırdım ona çözüm bulmakla ugrasiyorum,
Canım senin korunma süren bitiyor heyecan doruktadir simdi,tatilde iyi doping yapar,ordan fırsat buldukça gir yaz
biraz anket gibi umarım isine yarar...Servikal dikişi olan arkadaslarım deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum?
-Dikisten sonra kac gun hastanede kaldınız?agri oluyormu?Sabah oldum gece ciktim
-kac gun evde yattınız? Hiç kalkmadan tuvalet hariç!2 hafta sıkı yatak istirahati 1.5 ay annemde kaldım
-kac günde bir yıkandınız?haftada bir
- vücut temizliğinizi nasıl yaptınız ! ( tüylerinizi)lazarli yaptırdığım icin öyle bı sorunum olmadı
-hangi ilaçları kullandınız?proloton igne haftada 1 günde 3 tane progestan100mg
-ve kacinci haftada doğurdunuz!37+4 suyum az diye fazla riske atmadık planlı sezaryan
- önerileriniz . İsimizi kolaylaştıracak pratik bilgiler varmi?bol su iç,wcdeyken sirkeli su kullan,wc hergun çamaşır suyla temizlensin enfeksiyon cok önemli
Teşekkür ederim şimdiden . Ben biraz heycanliyimda . ?
Paşam iyi yolculuklar . Allah yardımcın olsun . Git bütün kafanı boşalt . Artık kendini duşun Kayınvalideni eltine esine bırak bir süre senden uzak tutsun . Gerekirirse Dr söyledi ziyaretçi olmasın heyecan yok falan desin . Bosver sen kötüyle kötü olma . Esindene havaleet ona kızmazlar bozulmalar . Kendi evlatları . Unutma eden bulur . Onlarında gunü gelir cnm
Sütümü sağıyorum canım biboronla veriyorum hemşirelerde biborla verme dedi kadehle gösterdiler oda bana kontrolsüz geldi korktum,biberonla veriyorum ama gündüzleri bol bol emziriyorum unutmasın diye,simdi arkadasım başka bı yol gösterdi bı de onu deneyim diyorum emzirdikten yada sutumunsagdiktan sonra yalancı meme vereyim diyorum karnı toksa susarmış insallah ise yararcanım işşallah bir pc bulrsam çökerim başına hemen yazarımsıpayada gelince biberrona alışmasınd ersen çay kaşıgıyla ver ben eymene öle yaptım memeyi bırakmadı ah yanımda degilsinki sana yardım eden bir dene istersen sütünü sag canım içir biberona alışırsa memeni bırakır allah sütünü bol etsin sıpayıda emmeye ikna etsin işşalalh ben çıokıyım daha eşimi kaldıırcam 12 işe gidicek
canım işşallah bir pc bulrsam çökerim başına hemen yazarımsıpayada gelince biberrona alışmasınd ersen çay kaşıgıyla ver ben eymene öle yaptım memeyi bırakmadı ah yanımda degilsinki sana yardım eden bir dene istersen sütünü sag canım içir biberona alışırsa memeni bırakır allah sütünü bol etsin sıpayıda emmeye ikna etsin işşalalh ben çıokıyım daha eşimi kaldıırcam 12 işe gidicek
canım az öz yiyorm ben 3 beyazdan zak dryorm bende diyordm kilo verince çarpıntı vs diye ama hastalık işte geliyor sana akıl verem tatlı şeylerden zak dr kırmızı eten panik atagı tetkliyor ben ne çkulata ne tatlı ne kahve vs yemiyorum ben 30 yakın verdim sende diyete gir okadar şey varki yemek istedigimmesela ne pilav nede patates yiyorm yemegini özleidm ya
yok kız o benmden zayıfmışben kilol sen yanlış görüyosn ona inat 70 düşmezsem okadar yani her gördügünde sini reder beni uyuz
kız paşam senin çocuğun mu var...eymen demişsin ya?
Kiz yok pasanin cocugu neden okadar icleniyor kiz
Servikal dikişi olan arkadaslarım deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum?
-Dikisten sonra kac gun hastanede kaldınız?agri oluyormu?14. haftada oldum. akşama çıktım
-kac gun evde yattınız? Hiç kalkmadan tuvalet hariç!10 gün kadar yattım sonra yvaş yavaş ayaklandım
-kac günde bir yıkandınız?normal yıkandım ama çok ılık su ile
- vücut temizliğinizi nasıl yaptınız ! ( tüylerinizi)jilet kullandım
-hangi ilaçları kullandınız?zaten benim 10. haftadan itibarem kanamam vardı dikiişten sonrada 2 gün oldu.progestan 200 günde 3 kez.magnezyum.çinko.proluton amp.haftada 2 kez dekavit günde 1 kez antibiyotik gnde 2 kez haftada 1 vajinal fitil kullandım şuan 27. haftama girdim 25. haftamda progestan yerine nidilata geçildi
Mrb canlar.Okuduğum kadarıyla herkes iyi.Duyaydın daha iyiymiş.Çok sevindim.Paşamın da morali yüksek hem düğüne gidip halay çekecekmiş hem de zayıflamış.Allah keyfini arttırsın.Çok şükür biz de iyiyiz.Ufak ufak kalkıyorum.Ama uzun süreler değil.Yoksa belim ve boynum çok ağrıyor.Salı doktor görüşmemiz var.Bakalım doktorumuz ne diyecek.Kızlar sanki kıpırdanmalar hissediyorum bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissedebilir miyim.Zeynep'in hareketlerini 20.haftada hissetmiştim.Kızım çok ağır kanlıydı zaten.Bu çok hareketli.Doktor bakarken o kadar hereket ediyor ki anlatamam.Paranoyaklaştım iyice.Bebek mi hareket ediyor.kasılma mı var.Ayırt etmekte zorlanıyorum.Anlamanın kolay bir yolu var mı?
KIZLAR BEN BIKTIM BU MİDEMDEN...SABAHTAN AKŞAMA KADAR BU NE BİÇİM GAZDIR...KENDİMİ BİLDİM BİLELİ..SU İÇEYİM HEMEN GAZ ...ÇOK AFEDERSİNİZ PASO GEĞİRTİ YAPIYOR BENDE...O GAZ KALBİMİ DE ETKİLİYO RİTMİNİ BOZUYO....ALLAHIM KENDİMİ ÇOK DİNLİYORUM..DÜN AKŞAM Bİ FENA SICAKLIK BASTI BENİ...NEFESSİZ KALIR GİBİ OLUYORUM...BİRDEN İSHALE ÇEVİRİYOR MİDE BULANTISI GELİYOR FELAN....MUTSUZLUK ÇÖKÜYOR ÜZERİME....KENDİ KENDİMİ TESELLİ EDİYORUM..HERŞEY BEYİNDE BİTİYOR...SAÇMALAMA DİYORUM GÜZEL ŞEYLER DÜŞÜN DİYORUM.... VÜCUDUMDA Bİ YERİMDE Bİ RAHATSIZLIK OLSA HEP BÖYLE BU ŞEKİLDE RUH HALİNE BÜRÜNÜYORUM...... BIKTIM BU PSİKOLOJİMDEN....DEPRESYONAMI GİRİYORUM...ANLAMIYORUM İNSAN PSİKOLOJİSİ NASIL BİŞEY BÖYLE YAA...BAZI GECELER UYURKEN KENDİMDEN GEÇERKENE YATAKTAN BİSMİLLAH DİYE SIÇRIYORUM....BU ZAMANA KADAR OLAN BÜTÜN RAHATSIZLIKLARIM BENİ BÖYLE YAPTI...ÇOCUK DOĞURURUM DİYE KULLANMAK İSTEMİYORUM PSİKİYATRİ İLACLARINI YAAA......KENDİ KENDİME MORAL VEREREK ATLATIYOM AMA HER AKŞAM BU RUH HALİNİ YAŞIYORUM...EVDEYKEN OLUYO HEP AKŞAMLARI AMA GÜNDÜZ İYİYİM BÖYLE Bİ DURUM OLMUYO HİÇ GÜNDÜZLERİ... ne biliyim burdada doktor yokki hastane yokki gidem 2 saat uzaklıkta hastaneler..psikiyatriye gideyim diye bi karar aldım..bu BÖYLE OLMUCAk dedim...AMA UZAKTA DOKTORLAR...HİÇ BİLDİNİZ PSİKİYATRİ İLAÇLARI VARMI ....
Servikal dikişi olan arkadaslarım deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum?
-Dikisten sonra kac gun hastanede kaldınız?agri oluyormu?
-kac gun evde yattınız? Hiç kalkmadan tuvalet hariç!
-kac günde bir yıkandınız?
- vücut temizliğinizi nasıl yaptınız ! ( tüylerinizi)
-hangi ilaçları kullandınız?
-ve kacinci haftada doğurdunuz!
- önerileriniz . İsimizi kolaylaştıracak pratik bilgiler varmi?
Teşekkür ederim şimdiden . Ben biraz heycanliyimda . ?
Paşam iyi yolculuklar . Allah yardımcın olsun . Git bütün kafanı boşalt . Artık kendini duşun Kayınvalideni eltine esine bırak bir süre senden uzak tutsun . Gerekirirse Dr söyledi ziyaretçi olmasın heyecan yok falan desin . Bosver sen kötüyle kötü olma . Esindene havaleet ona kızmazlar bozulmalar . Kendi evlatları . Unutma eden bulur . Onlarında gunü gelir cnm
bri hafta ayrı kaldım heç merhaba diyen yok he kız grbi hayat nasıl gidiyordün arıcaktım seni geç old diye vazgeçtim ne alemlerdesin bebem
altaki hatnlar sizler ne alemdesiniz grp başkanında izin aldım yazabiliyorm melekete git dedi gez dolaş ama yeme dedi
pasam cnm iyi yolculuklar cnm benim yerimede gez cnm ararim ben sni bu gun kizimi ozgur amcasina goturecez bakalim ne diyecek teyzesi dua et olur mu ..
ben seni ara ara ararim okey :))
Mrb canlar.Okuduğum kadarıyla herkes iyi.Duyaydın daha iyiymiş.Çok sevindim.Paşamın da morali yüksek hem düğüne gidip halay çekecekmiş hem de zayıflamış.Allah keyfini arttırsın.Çok şükür biz de iyiyiz.Ufak ufak kalkıyorum.Ama uzun süreler değil.Yoksa belim ve boynum çok ağrıyor.Salı doktor görüşmemiz var.Bakalım doktorumuz ne diyecek.Kızlar sanki kıpırdanmalar hissediyorum bu haftalarda bebeğin hareketlerini hissedebilir miyim.Zeynep'in hareketlerini 20.haftada hissetmiştim.Kızım çok ağır kanlıydı zaten.Bu çok hareketli.Doktor bakarken o kadar hereket ediyor ki anlatamam.Paranoyaklaştım iyice.Bebek mi hareket ediyor.kasılma mı var.Ayırt etmekte zorlanıyorum.Anlamanın kolay bir yolu var mı?
kizlr 19.haftaya giriyorm kan hapim bitiyo tekrar devam edeckmiyim bide internette hep okuyorm kalsiyum hapi kullanin diyo doktor yazmadi aramzda kullanan oldumu bu haftalrda sjjut icmiyotm yogur yiyebiliyorm biraz okadar yeterli olmaya bilir kalsiyum icin doktor randevume daha var size danisaym dedm
slm kızlar yat yat vakit pc başında geçiyor
arda beye mail attım 24 saat geçmden aradı gerçekten işini seviyor bu dr
endişelendiğimi dr un r.a.y değildir dediğini ne yapmam gerektiğini topikten bahsettim chnb(sakıncası yoktur değilmi cnm) den
ve daha önce aradığını şu durumda ne yapmamı sordum
KESKE MAİLLE HALLEDİLECEK DURUM OLSA dedi 15 subatta suyu gelenlerle ilgili konferans verceğini orda olsan çok iyi olur dedi (nerdeeeeee)
veeee yine arda beyde tam r.a y dıyemeyiz proluton kullanmam gerektiğini vs
yani tıp durdu sanki herkez aynı şeyi söylüyor bır cözüm yok
GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER RABBİM
canım ya, hep yazıyorum sonra yanlış anlaşılacağım diye korkuyorum ne olur eşini ikna et git bir kere 12. haftada bir git ne kaybedersin canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?