Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
oynak karı gibi genemi sapıttı kız o senin şekerin ah ah şker gibi hatnsn dicem olmucek allahım ne yapsanda düşse eşimde yok evde seni arıcemde ntyom nasılsın eşimde geç geliyor sende yatarsın diye arayamıyom işşallah umudluyum arıcem ama

Yok bu sefetki sıkıntı ters yönde,şekerim yükselmiyor çok düşüyor,elden ayaktan kesiliyorum terliyorum titriyorum,bi dengesiz ki sorma,canım sorun değil zaten telefona da çok bakmıyorum ne zaman sızarsak o zaman uyuyoruz ondan sesi hep kısık habertin olsun

canım bol bol oyna stres at. gelince oynayamayacaksın:))
okumuyordur herhalde de femicaldekiler söylüyorlardır...

canım ya, epey aksiyonlu oldu senin de. Sağ salim al da kucağına poposuna şaplat bol bol... inşallah 38 i göresin. amin...

Cok sevindim canim rabbim daim etsin
insallah 38 leride goruceksin
bu aradaminik kizinada masallah

Canim son haftalarin cok sikintili geciyor rabbim yardimcin olsun
ama bak cok az kaldi
Insallah planlandigi gibi zamaninda gelicek bebegin ve o gun dunyada senden daha mutlu kimse olmuycak

Canim nasilsin
Bugun aradim ama ulasamadim sana

Neden arda beye mail attinki dikis konusunda dr la ilgili bir sikintimi var
Yada guvenmektemi zorlaniyorsun anliyamadim

Insallah hersey yolundadir

Iyi yolculuklar canim
hadi bakalim gez gez hayirlisi ile don insallah

Ama donunce artik kaytarmak yok
surda marta ne kaldi

hidennisko ve sahbamus cvp icin sagolun evet kalsiyum eksikligi kotu ben daha disci yuzu gormemstm 2.dusugmde bir disim gitti yine oyle olsn istemiyorm en iyisi doktora danizmk gidene kadar yogurdu artiraym bari

BEN BARDAKTA ERİTİLEN KALSİYUMU İÇİYORUM..DEĞİŞTİRİCEM..KAPSÜLE GEÇİYORUM... ÇÜNKÜ BARDAKTA ERİTİLEN SANIYORUM MİDEMİN GASTRİTİ ONUN YÜZÜNDEN..YILLARDIR GASTRİTLE MÜCADELE EDİYORUM..BU İÇTİĞİM KALSİYUMUN YAN ETKİSİYMİŞ GASTRİT..AMA KAPSÜL OLURSA BÖYLE Bİ YAN ETKİ YOK...SOLGAR 600 MG... O KADAR GÜVENİLİR BİR FİRMAYMIŞ Kİ..ECZACI ANLATTI...ECZA DEPOLARINDA BİLE MUHAFAZA EDİLİYOR.. WEB SİTESİNİ,DE İNCELE İSTERSEN.... solgar yaz googleye araştır...BAKALIM BEN 15 GÜN SADECE ONU ALCAM SONRA KAN TESTİ YAPTIRIP ORDAN ANLARIM KALSİYUM SONUÇLARINDAN FAYDASI OLMUŞMU OLMAMIŞ MI DİYE... HİÇ BİR YAN ETKİSİ ZARARI YOKMUŞ...ARAŞTIR İSTERSEN..

iyi kurtlarını dök gel...BEN BUGÜN duygusal özgürlük tekniğini araştırdım....Bİ OKU VAKTİN OLDUĞUNDA..KENDİ KENDİNE AKUPUNTUR YAPIYOSUN OLUMSUZ DUYGULARINDAN ARINIYORSUN....HERHANGİ Bİ RAHATSIZLIK OLSUN GEBELİK OLSUN PANİK ATAK OLSUN VS...%100 ETKİLİ YÖNTEMMİŞ...UZMAN TV DEDE VAR...EFT nasıl yapılır? - UZMANTV

Çekim Yasası: EFT – “Emotional Freedom Technique” BUNU YAPICAM......( tabi en güzeli allaha sığınmak dua edip namaz kılmak) ekstradan bunu yapmanın bi zararı olmaz..buna inanırım ben...

Canım az kaldı. Bu günekadar hep dayandınız annesi. Rabbim izniyle bu günden sonrası su gibi akacak. Ağrısız ve rahat geçecek. Ve güzel oğluşunu kucağına alarak bütün çektiklerinin mükafatını alacaksın canım. Yarın 36 dolduruyorsun. Maşallah Rabbim e emanet olun.

Troit bezleri ile kalsiyumun ne ilgisi var?Analayamadım..Benimde az çalışıyor..Hipotroiditim..

Troit bezleri ile kalsiyumun ne ilgisi var?Analayamadım..Benimde az çalışıyor..Hipotroiditim..

TEŞHİSİM :HİPOPARATİROİDİ.... PARATHORMON ÇOOK DÜŞÜK ÇIKAR KAN SONUÇLARIMDA... DIŞARDAN TAKVİYE Bİ İLAÇ VE KALSİYUM İÇİYORUM...EĞER İÇMEZSEM ELİM KASILIYOR...KEMİKLERİM UYUŞUYOR.....HAYATİ ÖNEM ARZ EDİYOR YANİ...ŞÖYLEKİ TİROİD HORMON AZ ÇALIŞINCA BEN NE KADAR KALSİYUM İÇEREN YİYECEK YİYİM ONLARIN KALSİYUMU BANA BİTÜRLÜ GEÇMİYOR..ANCAK EKSTRADAN Bİ HAP ROCALTROL 0,5 MG KULLANINCA YEDİĞİM YEMEKLERDEKİ KALSİYUMU VE ERİTTİĞİM İLAÇ OLAN KALSİYUMU KANA KARIŞTIRIYOR...LAKİ,N O İLACI İÇMEYİM İSTERSEN 1KUTUKALSİYUM İÇİYİM GENE VÜCÜT EMMEZ...içtiğim ilacın görevi bu...ama HAMİLEYKEN O İLACA GEREK KALMAMIŞTI ÇÜNKÜ BÜTÜN KALSİYUMLAR DİREK KANA KARIŞIYORDU HORMONLAR DEĞİŞTİĞİ İÇİN HAMİLEYKEN....ONDAN YANİ.... TİROİD BEZLERİN ÇOK İŞLEVİ VAR..GUATR VAR TİROİD VAR HİPPARATİROİD VAR HİPERTİROİD VAR VARDA VAR...tiroid bezi kiminin az çalışır kimin aşırı fazla çalışır kiminin hiiç gıdım bile çalışmaz....BENİMKİSİ DE 9 YAŞINDAN BERİ AZ ÇALIŞIYOR..ENDOKRİN BÖLÜMÜNE GİDERİM 6 AYDA KONTROLE...

gunaydin kizlar iyi pazarlar
dun gezdigim icin gece agrim oldu dikisim zarar mi gordu acaba diye cok sukur bu gun iyiyim ..
bide yeni katilan arkadaslarimizdan bazilari benim gibi 200 mg lik gunde 3 kez vajinal progestan kullaniyorlar onlara bi sorum olucak..
sizdede sulu akinti oluyormu ki bende hic yok tu progestandan sonra oldu korkuyorum suyumu acaba diye sizdede oldumu ya kizlar acele cvp ..
duyaydin cnm bendede oldu bobrek agrisi cok kotu bi sey insallah bi daha olmaz..

Benim o, günde 6 defa 200 mg kullandım hatta şimdi şimdi üçe düştü, ilaç bazen geri gelir bazen beyaz sıvı halde akıntı olur, yapışkan ise ilaçtır zaten , akıntıların geneli içi kokusuz olmaması önemli onun dışında progestan akıntı halinde zaman zaman geri gelir, korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…