- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.861
oynak karı gibi genemi sapıttı kız o senin şekerinpaşam. Canım iyi yolculuklar
dikişten sonra 2 gün hastanede yattım ağrım oldu iğne vurdular
evde hep yattım 28 den sonra odadan odaya dolanmaya başlamıştım ki yeniden yatıyotum şimdi hastanedeevde de burada da wc ye kalkıyorum
jilet kullanıyorum
elevit,ferrosanol,proluton depot,deposilin,magnorm ve calcium sandoz kullanıyorum
henüz doğurmadım hedef 38,o yüzden banyo ve epilasyon yasak
canım karnında bir yer yumruk kadar sertleşiyor,düzernli değilse sorun yok,büyük haftalarda karnın resmen yamuluyor ona rağmen düzernsizse önemli değil diyorlar
benim de her gecem ayrı bi aksiyon dolu,dün gece de böbrek ağrım oldu,yine doğumhaneuye gönderirler diye çektim sabah dr ye söyledim izleyelim gaz olabnilir dedi,gündüz iyiyim gece illaki bi yerim ağrıyor,bugün bebek hareketleri az olunca doğumhaneye yolladılar neysrki sorun yok,günler biran önce geçse,hep dua ediyorum,allahım sizlere daha trahat gebelikler nasip etsin
kan şekerletim sapıttı,bu sefer de verdiğim insülinler fazla gelmeye başladı,dengem yiyce kaydı,allahım sabır versin sağlıkla kucağıma aldığım günleri göstetsin amin
herkesi öpüyorum,sık girip bakamıyorum sürekli birileri geliyor günümün, çoğu doğumhaneyle odam arası mekik dokumakla geçiyor,kimsede sorun yoktur inşallah
Yok bu sefetki sıkıntı ters yönde,şekerim yükselmiyor çok düşüyor,elden ayaktan kesiliyorum terliyorum titriyorum,bi dengesiz ki sorma,canım sorun değil zaten telefona da çok bakmıyorum ne zaman sızarsak o zaman uyuyoruz ondan sesi hep kısık habertin olsunoynak karı gibi genemi sapıttı kız o senin şekerinah ah şker gibi hatnsn dicem olmucek allahım ne yapsanda düşse eşimde yok evde seni arıcemde ntyom nasılsın eşimde geç geliyor sende yatarsın diye arayamıyom işşallah umudluyum arıcem ama
rabbim sütünü bol etsin yavrumun annesi
canım hem yaptım hem yapmadım desemaz öz yedim bu aralar stresliyim canım birşey istemiyor kızlar sabah 9 arabasına aldım bileti pazartesi yolcuym haberiniz olsun ara ara girer okurm işşallah sizleri bir pc blrsam eger
sagol canım benim işşallah biraz stresimi atarım gelirim sonra ver elini evcilik oynamaya eşim diyor gittigine bir yandan seviniyorum aileni görüceksin diyor mutl olucam bir yandan üzülüyorum sensiz kalıcam diyor içim acıdı o lafı derken işşallah biraz moral depoluym diyetimede sadık kalıyım daha birşey istemiyorm canım benim işşallah yepyeni sevgiyle geri dönücem buraya
sagol bebem işşallah gidiyim geliyim görüşürcez
canım okdmda seni yazamadım bir tane minnacık kesecik görünmüş demek annesi ay ne sevindim rabbim 40 haftaları göstersin kardeşimarda beye görün derim bir kere ne kaybedersin adam paracı degil işini seviyor işşalah önce rabbim bana mradımı vericek sonra arda beyin sayesinde evladımı kcagıma alıcak kötü şeyler düşünmek istemiyormj artık bundan sonra ileriye bakıcam yoksa gerilerde yaşarsam çıkamıcam işin içinden
burayıda okurmu acaba:18::18::18:ardacım mavişim nasılsın
canım sana okadar sevindimki anlatamam bebegim ya rabbim 40 haftalar göstersin daha dr paşa teyzesi hediyelet yollucak ona sen saglıklı dogurda bende yelek başlıyım anca biterbiraz< elim agırıırda
canım ben inanıyormki herşey gzüel olucak rabbime sıgınalım biz rabbim ne eylerse güzel eyler
PAŞAM. Canım iyi yolculuklar
Dikişten sonra 2 gün hastanede yattım ağrım oldu iğne vurdular
Evde hep yattım 28 den sonra odadan odaya dolanmaya başlamıştım ki yeniden yatıyotum şimdi hastanedeevde de burada da wc ye kalkıyorum
Jilet kullanıyorum
elevit,ferrosanol,proluton depot,deposilin,magnorm ve calcium sandoz kullanıyorum
Henüz doğurmadım hedef 38,o yüzden banyo ve epilasyon yasak
Canım karnında bir yer yumruk kadar sertleşiyor,düzernli değilse sorun yok,büyük haftalarda karnın resmen yamuluyor ona rağmen düzernsizse önemli değil diyorlar
Benim de her gecem ayrı bi aksiyon dolu,dün gece de böbrek ağrım oldu,yine doğumhaneuye gönderirler diye çektim sabah dr ye söyledim izleyelim gaz olabnilir dedi,gündüz iyiyim gece illaki bi yerim ağrıyor,bugün bebek hareketleri az olunca doğumhaneye yolladılar neysrki sorun yok,günler biran önce geçse,hep dua ediyorum,Allahım sizlere daha trahat gebelikler nasip etsin
Kan şekerletim sapıttı,bu sefer de verdiğim insülinler fazla gelmeye başladı,dengem yiyce kaydı,Allahım sabır versin sağlıkla kucağıma aldığım günleri göstetsin amin
Herkesi öpüyorum,sık girip bakamıyorum sürekli birileri geliyor günümün, çoğu doğumhaneyle odam arası mekik dokumakla geçiyor,kimsede sorun yoktur inşallah
iyi aksamlar canlar
dr geldik kizim gayet iyi 426 gr olmus bi hafta onden gidiyormus dikisimde iyiymis usten rahim agzima bakti 3 cm dedi cok sukur iki haftada bir gidicem artik..
vajinada batma hissini soyledim cok mormal dedi sag bobregim agiriyordu usg istedi urologdan insallah bi sey cikmaz diger hamileligimdede olmustu ...
kasinti icin krem ve fitil verdi ..
bizden bu kadar kizlar..
iyi dilekleriniz icin coj saolun
darisi isteyen herkese olsun insallah..
-
Mulberry ağdayı kendinmi yapıyorsun.Yoksa yaptırıyormusun?İyi cesaret ediyorsun arkadaşım..
kendim yapıyorum.gerçi serklaj sonrası sadece 1 kez yaptım..bu ay tekrar denicem bakalım göbek büyüdü başarılı olamayabilirim :26:
iyi aksamlar canlar
dr geldik kizim gayet iyi 426 gr olmus bi hafta onden gidiyormus dikisimde iyiymis usten rahim agzima bakti 3 cm dedi cok sukur iki haftada bir gidicem artik..
vajinada batma hissini soyledim cok mormal dedi sag bobregim agiriyordu usg istedi urologdan insallah bi sey cikmaz diger hamileligimdede olmustu ...
kasinti icin krem ve fitil verdi ..
bizden bu kadar kizlar..
iyi dilekleriniz icin coj saolun
darisi isteyen herkese olsun insallah..
hadi gözün aydın..için rahatlamıştır..
kızınada maşallah keyfi yerinde demek annesi....
hidennisko ve sahbamus cvp icin sagolun evet kalsiyum eksikligi kotu ben daha disci yuzu gormemstm 2.dusugmde bir disim gitti yine oyle olsn istemiyorm en iyisi doktora danizmk gidene kadar yogurdu artiraym bari
KIZLAR HERKEZ BİRİLERİNE ŞARKI ARMAGAN EDİYOR BENİMDE ŞARKIM BU NASILDA GÜZEL ANLATMIŞ SİBEL CAN ÖMÜRÜM ÖLDÜGÜNDE DİNLERDİM BU ŞARKIYI SANKİ OZAMANA GÖTÜRÜYOR BENİ ANLAYIN NELER HİSETTTİGİMİ BU ŞARKIDA REGRETE KIZICAK AMA BENİM ŞARKIM BUYASLANIN ARKANIZA DİNLEYİN BU ŞARKIYI DYAYNDIM SAGOL CANIM İŞŞALLAH STRESİMİ ATICAM GELİCEM MARIM ORDA STRESE GİRMİYİMDE
Sibel Can - Yok Yok / Yeni 2011
PAŞAM. Canım iyi yolculuklar
Dikişten sonra 2 gün hastanede yattım ağrım oldu iğne vurdular
Evde hep yattım 28 den sonra odadan odaya dolanmaya başlamıştım ki yeniden yatıyotum şimdi hastanedeevde de burada da wc ye kalkıyorum
Jilet kullanıyorum
Henüz doğurmadım hedef 38,o yüzden banyo ve epilasyon yasak
Canım karnında bir yer yumruk kadar sertleşiyor,düzernli değilse sorun yok,büyük haftalarda karnın resmen yamuluyor ona rağmen düzernsizse önemli değil diyorlar
Benim de her gecem ayrı bi aksiyon dolu,dün gece de böbrek ağrım oldu,yine doğumhaneuye gönderirler diye çektim sabah dr ye söyledim izleyelim gaz olabnilir dedi,gündüz iyiyim gece illaki bi yerim ağrıyor,bugün bebek hareketleri az olunca doğumhaneye yolladılar neysrki sorun yok,günler biran önce geçse,hep dua ediyorum,Allahım sizlere daha trahat gebelikler nasip etsin
Kan şekerletim sapıttı,bu sefer de verdiğim insülinler fazla gelmeye başladı,dengem yiyce kaydı,Allahım sabır versin sağlıkla kucağıma aldığım günleri göstetsin amin
Herkesi öpüyorum,sık girip bakamıyorum sürekli birileri geliyor günümün, çoğu doğumhaneyle odam arası mekik dokumakla geçiyor,kimsede sorun yoktur inşallah
Servikal dikişi olan arkadaslarım deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum?
-Dikisten sonra kac gun hastanede kaldınız?agri oluyormu?
-kac gun evde yattınız? Hiç kalkmadan tuvalet hariç!
-kac günde bir yıkandınız?
- vücut temizliğinizi nasıl yaptınız ! ( tüylerinizi)
-hangi ilaçları kullandınız?
-ve kacinci haftada doğurdunuz!
- önerileriniz . İsimizi kolaylaştıracak pratik bilgiler varmi?
Teşekkür ederim şimdiden . Ben biraz heycanliyimda . ?
Önncelikle sonuna kadar sağlıklı korkusuz zamanında bir gebelik diliyorum arkadasım hemen yazayım kendimden : 14. Hafta açılma başladı dikişe alındım: mc donald modified dikiş, dikiş atıldığı akşam sancı dinince kontrol yapıldı ve akşamında çıktım ( 6/7 saat hastanede yattım) evde iki hafta yatakta wc dışında kalkmadan hep yattım, ilk hafta iki kere yatakta eğilerek saçımı yıkadı annem sonraki hafta kısa duş başladı, tüyleri dikiş sonrası bir iki ay jilet ile sonra rahatlıkla ağdaya giderek hallediyorum tabi doktorumun izniyle, günde 6 defa 200 mg progestan fitil ve dikişten bir ay sonraya kadar progynex iğne, artık şu an sadece günde 3 adet progestan fitil ( 37. Haftaya kadar) ne zaman doğuracağımı ben de heyecanla bekliyorummm
Herkese iyi hafta sonları kızlar umarım metal ve duyaydın çok daha iyidir hep aklımdalar...
Oğlum geçen hafta 1 kilo 500 gr oldu haftamıza göre önde gidiyoruz, onun dışında şükür her şey yolunda heyecanla 30. Haftalarımı bekliyorum herkese sağlıklı bebişli günlerrr
Ağda işini nasıl yaptırıyorsunuz merak ettim..Alt kısımları yaptırmıyormusunuz?Üst kısım yapılabilir ama alt kısım tehlikeli gibi geldi açıkçası..
ben zaten kalsiyum hastasıyım..kendim ömür boyu kullanıcam..hamileykende dozunu arttırmıştım..kalsiyuma ihtiyaç fazla oluyo kalsiyum olmazsa annenin dişlerinden felan alıyomuş bebek kalsiyumu...önemli ve zararsız bişey..neticede ben 9 ay mecbur günde 2000 mg kullanıcaktım..çünkü kullanmaya mecburum tiroid bezlerim az çalışıyo....KALSİYUMUN HAPI REÇETESİZ VAR..REÇETELİ BARDAKTA SUDA ERİTİLENLER VAR...
Troit bezleri ile kalsiyumun ne ilgisi var?Analayamadım..Benimde az çalışıyor..Hipotroiditim..
Ağda işini nasıl yaptırıyorsunuz merak ettim..Alt kısımları yaptırmıyormusunuz?Üst kısım yapılabilir ama alt kısım tehlikeli gibi geldi açıkçası..
SİZLERE TAVSİYEM HAMİLE DEĞİLSENİZ EĞER GİDİN LAZERE KURTULUN..BENİM 2-3 TEL KALDI BİTTİ YANİ...Bİ KERE DAHA GİDERİM ONDAN SONRA TAMAM OLUR HERALDE....2-3 ayda bi çıkıyo kalan tüyler...yani 2-3 ayda gidiyorum paket ve koltuk altına 100 liraya yaptırıyorum...7 dakkada bitiyor..bi taraftan ışın veriyo yakacak seviyede öbür taraftan buz gibi soğuk üflüyo..böyle bi makine benim lazerim...çok etkili yane...
tehlikeli canım yaptırmayın gebelik boyunca
SİZLERE TAVSİYEM HAMİLE DEĞİLSENİZ EĞER GİDİN LAZERE KURTULUN..BENİM 2-3 TEL KALDI BİTTİ YANİ...Bİ KERE DAHA GİDERİM ONDAN SONRA TAMAM OLUR HERALDE....2-3 ayda bi çıkıyo kalan tüyler...yani 2-3 ayda gidiyorum paket ve koltuk altına 100 liraya yaptırıyorum...7 dakkada bitiyor..bi taraftan ışın veriyo yakacak seviyede öbür taraftan buz gibi soğuk üflüyo..böyle bi makine benim lazerim...çok etkili yane...
alexnadrite mi deniyor o tip lazere,ben de İnci biraz buyusun yaptırmak istiyorum,Filize hamile kalmadan once başlamıştım ama sonuc alamadan bıraktım
Sevgili bade bu konuda yaptırmayın diyen çok, bunu yaptırıp doğuma giden varmış vs ama ben dikişli olmama rağmen son iki aydır yaptırıyorum çokta rahat ediyorum 1 ay , ama dikişten 2 ay sonra hep jilet yaptım , sonra bir doktoruma sorayım dedim hiç alakası yok rahatlıkla yaptır dedi korkmadan yaptırdım şükür şindi 29. Haftamı bitiricem, ben derim ki doktorunu ve kendini dinle , jiletle almak rahatına geliyorsa idare ederim diyorsan öyle yap ama jilet bana işkence gelmeye başlamıştı eğilemediğim için... Ama dikişli olmak demek ağda yaptıramamak demek değil bunu belirtmek isterim, tabi herkes için farklı bir durum canım,
Bu arada bir arkadas lazer demiş wallahi gebelik öncesi yaptırabilen varsa yaptırsın benim bir iki seans kalmıştı ki ilk gebeliğim oldu sonra düşük kürtaj ameliyatlar derken şimdi hamileyim ve aldığım hormonlar yeniden bazı yerlerde getirdi tüylerimi , kısmetse en çok lazeri özledim, emzirme dönemin ilerleyip doktor izni aldıktan sonra lazere devam :)
gunaydin kizlar iyi pazarlar
dun gezdigim icin gece agrim oldu dikisim zarar mi gordu acaba diye cok sukur bu gun iyiyim ..
bide yeni katilan arkadaslarimizdan bazilari benim gibi 200 mg lik gunde 3 kez vajinal progestan kullaniyorlar onlara bi sorum olucak..
sizdede sulu akinti oluyormu ki bende hic yok tu progestandan sonra oldu korkuyorum suyumu acaba diye sizdede oldumu ya kizlar acele cvp ..
duyaydin cnm bendede oldu bobrek agrisi cok kotu bi sey insallah bi daha olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?